Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Tappara kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana keigykedy, 25.08.2017 klo 18.40.

 1. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Tänäänhän Rantakari ei tehnyt omiin eikä edes syöttänyt parhaaseen maalintekosektoriin, omassa päässä. Aika hasardi usein, mutta joskus osuu kun paljon hosuu. Kyllä se reilusti plussanpuolelle menee tekojensa puolesta.
  Mäntylä pelaa taas mukavan kovaa, omalla maalilla tosin kaikki ovat ihan liian kilttejä.
  Malinen on kyllä tahmein jaloin mutta viisaastihan hän pelaa. Ihan hyvältä näyttää taas joukkueen meininki. Välillä ei kyllä toiminut oikein mikään, viime vuoden puolella.
   
 2. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Voittoputki jatkuu vaikka esitys oli erittäin nihkeä. Ei pelistä sen enempää.

  On tuo Benny Blood aivan huikea ukko. Varmaa luutimista alivoimalla ja tasakentin, yksinkertaista kiekollista peliä, mutta silti tehoja liigan kärkipakkien tahtiin ilman ylivoima-aikaa, aina kentällä ja sen ulkopuolella hymy huulilla, mahtavaa positiivista markkinointia somen välityksellä jne.

  Itsekin epäilin Leinosen touhua, kun löi suoran 2 vuoden pahvin Bloodille. Ei olisi silloinkaan pitänyt.
   
  Petros, Ex & Henkka tykkäävät tästä.
 3. Nännimäinen Jäsen

  Lainaus:
  Tuuletuksistakin näkee, että on varmaan tärkeä hengenluoja joukkueelle. Hyvä hankinta.
   
  Petros ja Ex tykkäävät tästä.
 4. Tollanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Enpä minäkään tätä hankintaa ymmärtänyt. Mutta niin vaan ponnisti pubiliigasta Tapparan takalinjojen luottomieheksi. Mukava katsoa kun ukko selvästi nautii pelistä ja iloitsee onnistumisista. Valkoiset hammassuojat vaan vilkkuu yläparvelle asti.

  Mukava 9 pisteen viikko nosta kyllä hymyn huulille. Kummasti se voittaminrn tuntuu ihan erilaiselta kun on tappioputki vielä tuoreessa muistissa.
   
 5. pelimies69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tapparalla on aina vaikeuksia, kun vastassa on aktiivinen joukkue. Sport on sisäistänyt hyvin pelitavan. Kuusela menee hukkaan tossa ykkösessä. Hitsi kun saatais edes yksi hänen tasoisensa pelaaja hänen rinnalleen. Kuusela on erittäin juonikas pelaaja. Ylivoima edelleen ala-arvoista. Voisiko Bloodia käyttää maalin edessä ylivoimilla tai viivalla. Pakki joka tekee perustyötä ja saattaa kiekon viivalta maalille. Edelleen ihmettelen Rantakarin suurta roolia. Tänäänkin useita heikkoja esityksiä, mutta se siitä.
   
 6. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Voiko esim. Fälth oikeasti olla Rantakaria huonompi ylivoimalla? 9 pisteen viikko ja ykkösylivoimassa on viivalla ollut pelkät housut.
   
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  6 viiimosen ottelun perusteella liigan paras joukkue, ei yhtään tappiota ja eniten tehtyjä maaleja.

  Jännästi tuo Ville Niemisenkin joukkue muuttuu kuumaksi ja kylmäksi lähes samalla aikataulutuksella. Ehkä 1-2 viikkoa aiemmassa syklissä.
   
  Kirveellä töitä tykkää tästä.
 8. Aihio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Edelleen hyökkäyspelaamisen rakenteissa ongelmia. Nopeat hyökkäykset ajautuu edelleen pääsääntöisesti kulmiin. Puolustusalueen pelaaminen on toki liigan eliittiä ja se toimii.
   
 9. pelimies69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  No en nyt sanoisi liigan paras joukkue, sillä vastusjat ovat olleet kuntopuntarissa heikoilla sijoilla. Jukurit (11), Kalpa (4), HPK (9), TPS (12) ja Sport (7).
  Ei se tänäänkään silmiä hivelevää ollut, mutta joo pääasia, että tulee pisteitä. Heljanko otti tänäänkin monta tärkeää koppia.
   
 10. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Petros, Larionov #8 & Kirveellä töitä tykkäävät tästä.
 11. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Isokokoinen veskari Tapparaan, mitäs tää nyt on? Miltei ennennäkemätöntä! Järkevänoloinen hankinta ja varmasti tuo tarvittavaa kilpailua Heljangolle, kerta Bäckström ei taida olla sellaisessa kunnossa että haasteen tarjoaminen olisi realistista.

  Svoboda torjui viime kaudella eniten voittoja Tsekin liigassa ja sai myös A-maajoukkuedebyytin hyvien otteiden ansiosta. NHL-varauskin löytyy, mutta tällä kaudella näyttää olleen hieman hankalampaa. Tilastot ovat kuitenkin siihen nähden kelvollisia, että kyseessä on ECHL:n jumbokamppailussa majaileva joukkue. Eikä tuolta farmin farmista ole tainnut 2010-luvulla tulla yhtään "floppiveskaria" Liigaan? Lähiajoilta ainakin seuraavat herrat ovat kyseisestä liigasta tulleet seuraavin pelimäärin ja torjuntaprosentein:

  Sami Aittokallio 4. 82,30%
  Niko Hovinen 16. 88,90%
  Henri Kiviaho 21. 89,90%
  Eetu Laurikainen 11. 88,10%
  Juho Olkinuora 26. 91,10%
  Hannu Toivonen 31. 90,50 (13-14) & 11. 88,80% (12-13)
  Ryan Zapolski 38. 94,40%
  Miroslav Svoboda 14. 91,10%

  Eli tervetuloa vaan "vapahtaja"-Svobodalle! Mielenkiintoista olisi tietää onko Tapparan ex-skoutti Jari Kekäläisen Janne-veljellä osansa tähän hankintaan vai onko skouttausapua saatu esimerkiksi maamies Hrachovinalta. Toisena seikkana olisi mukava tietää kuinka suuri prosenttiosuus Tapparan keskenkautisista hankinnoista viime vuosilta on julkaistu maanantaisin ;)
   
 12. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Mielenkiintoinen hankinta tama Svoboda, paperilla vaikuttaa edelleen potentiaaliselta pelaajalta. Saa nahda tuleeko millainen kilpailu Heljangon kanssa vai iskeeko Jukka Svobodan maaliin ja jattaa sinne loppukaudeksi.
   
 13. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Odotan innolla koska Nikke avautuu lehdistölle.
   
  SOF1969, Finlandi_36, Sammy ja yksi muu tykkäävät tästä.
 14. JPL Jäsen

  Lainaus:
  Edellleen ihmettelen, miksi Tappara hankki Niken?

  Oikeastaan tökerömpää touhua kuin HIFK:ltä...
   
  Finlandi_36 tykkää tästä.
 15. Tollanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mielenkiinnosta kysyn, että mikäs oli tökeröä HIFK:lta ja mikä vieläkin tökerömpää Tapparalta?
   
 16. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Todellakin järkevänoloinen hankinta. Vahvat näytöt on miehellä viime kaudelta. Maajoukkue-edustus ja hyvää suorittamista Tšekin pääsarjassa. Sen jälkeen siirtyminen täksi kaudeksi Pohjois-Amerikaan. Kyllä nuo ovat tällaiseln tilastoscouttaajan mielestä kelpo meriitit. Ennustan hänestä Tapparan ykkösmaalivahtia ja hyvää sellaista.
   
 17. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Omaa mutuasi. Tausta ei ole tiedossa, saattoi olla ihan ennakkoon sovittu kuvio (kaikkien osapuolten kesken), tai sitten Nikke ei ole täydessä pelikunnossa. Täytyy ottaa huomioon, että ennen kautta saatettiin pitää mahdollisena ex Tapparavahdin paluuta siirtorajoilla KHL kuvioista.
   
 18. pelimies69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ennakkoon sovittu kuvio?!? Nikke ei ole ollut pirkään aikaan täydessä pelikunnossa ei edes kauden alussa. Siksi en voinnut ymmärtää miksi hänet hankittiiin Tapparaan. No en kyllä ymmärrä Enkinjunttiakaan. No nyt tuli maalivahti, joka kirittää ainakin Heljankoa mukavasti.
   
 19. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Nicklas Bäckströmin tehtävä oli kakkosmaalivahtina koulia Christian Heljangosta parempi ykkösmaalivahti. Antaa kaikki hänen 20-vuotisesta kokemuksestaan ammattilaisena Heljangolle.

  Maalivahti-kaksikko on tandem, jossa molemmat kirittävät toisiaan. Joko kilpailutilanteessa, tai sitten tällaisessa päivänselvässä tilanteessa, että kokenut veteraani toimii nuoremman kehittyvän yksilön mentorina.

  Päivänselvä asia ja tehtävä on nyt suoritettu.

  Nyt alkaa taas uudenlaiset projektit (Svoboda).
   
  Kirveellä töitä ja bebeto tykkäävät tästä.
 20. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Ei ole tullut Nikeltä hänen tyylistään perinteistä ulostuloa, eli ennen moista on hyvä olettaa homman olevan hänen kannaltaankin hyvin hoidettu. Noin muutenhan mies on koko kauden puhunut elävänsä tässä hetkessä, ja nauttivansa ajastaan kiekon parissa.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 21. Nännimäinen Jäsen

  Toivottavasti on enemmän Hrachovina kuin Sindel...
   
 22. pelimies69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tietämättä millasella sopparilla pelaa Tapparassa, niin kyllä minäkin olisin tyytyväinen, kunhan palkka juoksee. Jos vielä on vaivoja, niin rahantulo on vain plussaa. Jos Nikellä enemän olisi annettavaa, kun maalivahtivalmennuksella, niin olisi luullut HIFK olevan miehestä kiinnostunut jatkossakin. No todennäköisesti tämän tarinan takana on jotain elämää suurempaa!
   
 23. Pekko Pelikaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Te vaan onnistuitte pilaamaan Sindelin Tapparan kannalta surullisen kuuluisassa uusinta ottelussa jossa joku Aaltonen(voi olla väärä nimi) taklasi Sindelin maalintakana. Tästäkin huolimatta Putto hoiti homman kotiin ja Tappara tie kävi karsintaan. Siitä alkoivat selkävaivat;)

  Sitten vähän asiaakin onkohan tämä Tapparan Svoboda jotain sukua Oldrichille joka aikanaan hääri ainakin Tepsin ja Reipas Lahden maalinsuulla?
   
 24. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  No nythän on sitten periaatteessa koko setti kasassa. Ykkösmaalivahti, varamaalivahti jota ei voi peluuttaa, ja varamaalivahdin varamaalivahti jota voi peluuttaa. Se osasto on kunnossa.
   
 25. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ei ole sukua, mutta Popedan levystä on onneksi saanut nimensä. Siten erittäin tervetullut Tampereelle nääs.
   
  Pekko Pelikaani tykkää tästä.