Tappara-Jokerit 9.4.2002. Ensimmäinen finaali

  • 14 335
  • 191

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aloitetaanpas finaali spekulaatiot. Miten käy tänä vuonna. Viekö Tappara suomen kiekkovaltikan hämeeseen vaiko ottaako Jokerit "pojan" uuteenmaahan. Finaalissa pelaa ainakin minun mielestäni ne joukkueet ketkä sinne kuulluvat jos otetaan tunne ajattelut pois. Kummallakin kauden aikana tasaisia jyräämisiä ja pieniä notkahduksia. Tapparalla joulun jälkeen ja Jokereilla aivan runkosarjan loppuun.

Tampereella aloitetaan ja luulen että helsingissä lopetetaan. Tiukassa väännössä ratkaisee pienet asiat. Vanhat fraasit maalivahtipeli höpön höpön jne... Eilen tuli Draperin haastattelu. Mies mielestäni huokui rauhallisuutta. Muistan kun lukossa olessaan Äijä oli niin "hermona" että oli lähettänyt vaimonkin pois kanadaan ettei olisi häiritsemässä keskittymistä. Nyt on Draperillä kaikki halussa. Ympyrä sulkeutuuko ? Lehtonen. Huikka lehtonen. Mies on kuin viili pytti. Ei edes hikoile ottelun aikana kun ei tarvi huikkaa kuin vasta puolessa välissä ;) . Tämä osasto ei otteluparia varmastikaan ratkaise.

Tämän koko otteluparin kuten myös tämän ensimmäisen finaalin ratkaisee kokonaisuus. Kurri kiteutti asian hyvin. Riittääkö tapparan vauhti. Veikkaan että juuri tempoon asia ratkeaa ensi tiistaina.

Ensimmäinen finaali päättyy 3-1 Tapparalle. Ajatuksia......
 

Lust4life

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tiistaihin on pitkä matka...

Finaalisarjasta tullee ainakin meikäläisen hermoille kova testi, nytkin jo vähän pelottaa. Viimeisin esitys mitä minä olen Jokereilta livenä nähnyt oli runkosarjan viimeinen Tappara-Jokerit. Pelihän päättyi 0-3 Jokereiden suvereenin näytöksen jälkeen. Jos joukkue kykenee edes samansuuntaiseen esitykseen tiistaina niin helisemässä ollaan.

Jokereille saattaa tulla edellisten pudotuspelivastustajiensa jälkeen yllätyksenä se että vastustajan puolustusalueella joutuu rujosti seinälle ja että maalin edessä ei saa seisoskella lapa jäässä minuuttitolkulla.

Tapparalle yllätys lienee siinä että vastaan tulee neljä kenttää kahden sijaan. Ja vauhdilla.

Toivottavasti luvassa on vauhdikkaita ja siistejä otteluita, lopputuloksen materialisoituessa viirin muodossa Hakametsän kattoon.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Beauty and the Beast Episode I: Number of the Beast

Finaaleissa siis kohtaavat Tampereen vodkan ja kaalikeiton tuoksuinen suomenruotsalaisten perustama reaalisosialistinen totaaliantilätkäpataljoona Tappara sekä Töölön Vesan ökykapitalistiporvarillisen perinnön saanut Pasilan aseman tarvikevarastossa Jaffa-areenalla majaileva Itä-Helsingin nuorisorikollisten perinneseura Jokerit.

Tämä ottelupari on ennalta-arvioituna varsin selkeä tapaus. Jopa Iltalehden Pekka Jalonen rajattomassa viisaudessaan on tämän huomannut. Jokerithan tunnetusti ja todistetusti voi saada jäähyn vain K.Kummolan unohtaessa ohjata tuomareita käsimerkein ja Tapparan AINOA mahdollisuus voittaa edes yksi ottelu on tehokas ylivoima, niin Tapparan kannalta yhtälö on täysin mahdoton.

Tappara jyräsi Suomen 3. ja 4. häkellyttävimmät taitokiekkojoukkueet Tepsin ja Bluesin otteluvoitoin 6-0, joten suomalaisen jääkiekon rappiota ja lopullista tuhoa ei pelasta edes Jokereiden mestaruus. Robottimaisesti pelanneet kahva-automaatit riistivät tarvittavat voitot urheilta jäätaiteilijoilta, joiden herkkyys ja kaikkinainen sielukkuus jyrättiin jäänrakoon täysin nykyjääkiekkoon sopimattomalla tyylillä: puolustamalla hyvin ja tekemällä enemmän maaleja.

Jokereiden tie finaaleihin oli kaksi ottelua kivisempi ja lisäksi Tapparan etuna voidaan pitää sitä, että Tapparan käymissä välieräpeleissä loukkaantumisia tapahtuin n. 100% vähemmän. Kyynelkanavia kutittavan haikeasti Jokerit voitti jo Moraalisen Finaalin ja saa palkinnoksi Kontulan ja Jakomäen ala-asteilta kerätyt käyttämättä jääneet hymypoikapatsaat.

Joka tapauksessa, omasta puolestani toivotan koko Jokeripakan sekä kaikki asianmukaiset sidosryhmät ja yhteistyökumppanit tervetulleiksi Jääkiekon Pyhään Kaupunkiin ensi tiistaina.
Toivotaan että SM-liigan huipennus saadaan läpikäydyksi reilun urheiluhengen ja infernaalisen kannustusmetelin merkeissä.

Hallilla nährään!

muaddib
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Kaksi ehdottomasti parasta joukkuetta selviytyi finaaliin. Toivottavasti näemme korkeatasoisen ottelusarjan. Tappara selvisi vastustajistaan huomattavasti Jokereita helpommalla. Myös loukkantumistilanne painaa vakaa tamperelaisten eduksi.

On mielenkiintoista nähdä aikooko Tappara tehdä jotain Machuldan huikealle pelivireelle. Marko Mäkisellä saattaa sarjan jossakin vaiheessa olla tsekille asiaa, sillä tuleva ex-saipalainen on siinä vireessä, että kykenee tarvittaessa yksin ratkaisemaan otteluita.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mutta osaako Mako tsekkiä?

Ei muuten mutta tämä meidän lainassa oleva snaipperimme on siitä harvinainen tapaus että tuo kieli ei taivu oikein kuin tsekiksi.

Tiukka sarja luvassa, jossa huomionarvoisaa on se että runkosarjassa kumpikaan ei kyennyt voittamaan ainuttakaan kotiotteluaan. Olo on kuitenkin tuon tiukan Kerho-sarjan jäljiltä vielä sen verran tyhjä että tarkempaan analyysiin finaaleiden asetelmistä en vielä jaksa kirjoitteleen, ehkäpä maanantaina on sitten tuon aika.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Ja milläs sitten saadaan telaketjujengi kuriin? Näinkö väärin vai haparoiko Draper hieman vikassa matsissa tepsiä vastaan? Millä ihmeellä saadaan Ojanen-Hassinen tehottomaksi? Ovatko Rautakorven hermot myös rautaa vai pettääkö pokka, jos tiistaina tulee turpaan? Säilyyko Hakametsän taika eli voittaako Jokerit helpommin Tapparan vieraissa? Toistaako pleijarihistoria itseään ja yllätys leijuu ilmassa? Miten Tomekin mahdollinen poissaolo vaikuttaa Jokereitten fyysiseen pelaamiseen? Jatkaako Magic Lehtonen unelmapelejään?
Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saapuu tiistaina Hakametsään hakemaan n. 400 Jokerifania vastausta .
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Hukeat finaalit

Odotan todella mielenkiinnolla finaaleja Tapparaa vastaan. Kova vastus Tappara on mutta ei mahdoton. Voiton avaimia ovat:

- Hyvä liike

- Hyvä viisikkopuolustus

- Neljän ketjun tasainen peluutus

- hermokontrollin pitäminen kunnossa

- Yksi peli Tampereella pitää voittaa!

- Lehtosen onnistuttava täydellisesti

Nämä asiat kun hoidetaan kuntoon niin tie on auki KULTAISEEN UNELMAAN!

PS. Muaddib, jätkästähän on tullut "Tapparafanien Ervatsalo"
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Tapparalla ennakkosuosikin viitta

Tappara jyräsi Tepsin ja Bluesin suoraan 3-0 ja neljässä näistä otteluista vastustaja teki ensimmäisen maalin ja siitä huolimatta Tappara nousi voittoon.

Raimo Summasella on ensimmäinen vuosi päävalmentajana ja Rautakorvella on puolestaan paljon kokemusta päävalmentajan tehtävistä, näin ollen Summasella ei pitäisi olla hirveästi paineita. Tottahan toki fanit ja koko organisaatio toivoo mestaruutta, mutta Summanen on näyttänyt että on valmentajana parempi kuin Westerlund. Rautakorvella on ollut aikaa hioa joukkuettaan pitkäjänteisen työn seurauksena, miehiä on vaihtunut äärimmäisen vähän. Jokerijoukkue taas vaihtuu joka vuosi niin paljon, että tässäkin Tapparalla on etu.

Uskon kuitenkin vahvasti Jokereiden voittoon. Jokerit on pelannut kaksi peliä enemmän pleijareissa kun Tappara ja Tapparalla on ollut aikaa hioa kuvioitaan, tästä kaikesta huolimatta Jokerit pistävät kaiken likoon ja taistelevat uhrautuvan 4-2 voiton. Draperille kirjataan 16 ja Lehtoselle 38 torjuntaa.

Jokerit vievät koko ottelusarjan, jos nousevat jossain ottelussa parin maalin tappioasemasta voittoon. Tapparalla on erityisen hyvin muistissa tuo viime vuoden finaalikömmähdys, jossa menettivät 1-3 johtoaseman viimeisessä erässä 4-3 tappioksi.

Maalivahtipeli on erittäin tasaista. Tappara pyrkii varmaan laukomaan paljon ottelussa ja odottaa kakkoskiekkoja, tämäntyyppinen peli saattaakin kääntyä Jokereiden eduksi. Nimittäin Draperin itseluottamus menee samantien jos Kari Lehtonen torjuu 10 varmaa maalipaikkaa 1. erässä ja vastahyökkäyksestä Jokerit tekee maalin ainoasta paikastaan. Draper on maalivahti joka viihtyy kiekkosateessa ja jos sellaista ei tule, niin Draper kylmettyy samantien. Lehtoselle ei puolestaan tuota ongelmia vähät laukaukset.
 

Lust4life

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Draperista...

CIA, oikeastaan näkisin asian olevan Draperin kohdalla juuri päinvastoin. Hän ei tarvitse jatkuvaa kiekkosadetta pysyäkseen lämpimänä, vaan pystyy säilyttäämään vireensä vähilläkin laukauksilla. Näin totesi muistaakseni Rautakorpikin eräässä taannoisessa haastattelussa...
 

Vasen laita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Springfield Falcons
Re: Beauty and the Beast Episode I: Number of the Beast

Tappara jyräsi Suomen 3. ja 4. häkellyttävimmät taitokiekkojoukkueet Tepsin ja Bluesin otteluvoitoin 6-0, joten suomalaisen jääkiekon rappiota ja lopullista tuhoa ei pelasta edes Jokereiden mestaruus.



Niinpä niin....tänävuonnahan tepsin ja Hpk:n ero oli kuin yö ja päivä....

Jokereilla oli kovin mahdollinen vastus ja Hpk-peleistä on jäänyt sellainen vauhti päälle, että kovaa tekee Tapparalla pysyä perässä....

Tämä iänikuinen lässytys tuomareiden touhuista alkaa menemään vähitellen jo niin naurettavaksi, että kaverini (tappara-fanin) laukasu: "pitäisi joka ottelun alussa arpoa pilli jonkun kotijoukkueen kannattajalle, niin tulisi kotijoukkueen kannattajien mielestä hyvä peli"- osuu hyvin tuomarien arvosteluun....
Tuomarit tekee duunia ja rauha heille...
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tappara ei niin kova kuin luullaan

Siinä vahva väite. Uskon kuitenkin että se pitää paikkansa. Todellakin jaksan muistella sitä 0-3 peliä mänsesterissä. Jokerien viisikkopuolutus oli silloin jaon myös nyt täyttä rautaa. HPK:n koutsi Jukka Jalonen jota kunnioitan suuresti sanoi eilen Jokerien mahdollisuuksita. " Eliminoi Janne Ojanen niin eliminoit koko Tapparan" Tässä piilee minun mielestäni osatotuus. Jos Ojanen jää yhtä kylmäksi kuin Vujtek kolmessa viime pelissä on kanadamalja jo puoliksi Ilmalassa. Tähtiä löytyy kummaltakin joukkueelta. Mutta niukka materiaalinen ero on Jokerien hyväksi. Loistavia maalintekijöitä on Tapparalla Hassinen, Tarvainen, Ojanen, Barkov Jokereilla vastaa Machulda, Rosa, Banham, Aalto. Ja yksi ratkaiseva osa on se että väitän. KARI LEHTONEN ON LIIGAN KUUMIN MAALIVAHTI!!

Tämä kausi on kiitettävän arvoinen. Finaaleissa selviää onko se ysi vai kymppi:rolleyes: :o
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Re: Hukeat finaalit

Viestin lähetti Ikijokeri
Odotan todella mielenkiinnolla finaaleja Tapparaa vastaan. Kova vastus Tappara on mutta ei mahdoton. Voiton avaimia ovat:

- Hyvä liike

- Hyvä viisikkopuolustus

- Neljän ketjun tasainen peluutus

- hermokontrollin pitäminen kunnossa

- Yksi peli Tampereella pitää voittaa!

- Lehtosen onnistuttava täydellisesti

Nämä asiat kun hoidetaan kuntoon niin tie on auki KULTAISEEN UNELMAAN!

PS. Muaddib, jätkästähän on tullut "Tapparafanien Ervatsalo"

Kiitos kohteliaisuudesta, tosin minulla on vielä paljon matkaa Ervan henkeäsalpaavaan ja nauruhermoja kirvoittavaan tsadilaisvastaisuuteen, koska pääkaupunkimme ei herätä paljonkaan negatiivista tunnetta ollessaan idyllinen pikkukaupunki Tampereen ja Turun ohella.

Näinhän se on, luullakseni Känädämaljan pokkaa se jengi, jonka molarit, viisikkopuolustus ja hermokontrolli ovat kuosissa. Maaleja ei luultavasti nähdä montaakaan, ja niistäkään moni ei mahtuisi millekään highlight-kelalle muualla kuin Veikka Gustafssonin Huipulle Läpi Harmaan Sherpan ja Happiteltan -luennolla.

Koska Ervatsalo joskus aiemmin ilmoitti lanseeravansa termin 'böömiläinen palkkasoturi', käytän vastineeksi yhden kerran hänelle tyypillistä loppulausahdusta, joten

Hakametsästä Arrakis-planeetalle

muaddib
 

vieri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter, Gli Azzurri, Avs, Bears, Jokerit
Tämän kauden väännöt:

su 17.03.2002 Jokerit - Tappara 0 - 1

ti 08.01.2002 Tappara - Jokerit 0 - 3

la 01.12.2001 Jokerit - Tappara 2 - 4

la 29.09.2001 Tappara - Jokerit 2 - 2
 

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
Re: Tappara ei niin kova kuin luullaan

Viestin lähetti Matti Koskinen
HPK:n koutsi Jukka Jalonen jota kunnioitan suuresti sanoi eilen Jokerien mahdollisuuksita. " Eliminoi Janne Ojanen niin eliminoit koko Tapparan" Tässä piilee minun mielestäni osatotuus. Jos Ojanen jää yhtä kylmäksi kuin Vujtek kolmessa viime pelissä on kanadamalja jo puoliksi Ilmalassa. Tähtiä löytyy kummaltakin joukkueelta. Mutta niukka materiaalinen ero on Jokerien hyväksi. Loistavia maalintekijöitä on Tapparalla Hassinen, Tarvainen, Ojanen, Barkov Jokereilla vastaa Machulda, Rosa, Banham, Aalto.


Jukka Jalonenhan on paras asiantuntija kertomaan kuinka Tappara kaadetaan. Jalosen johtama Kerho hävisi kaikki kauden kohtaamiset Tapparalle maalierolla 19-10. Kyllähän Tapparan kaatamiseen tarvitaan aika paljon muutakin kuin J.Ojasen eliminoiminen, joka sekään ei todellakaan ole helppoa.

Ja mitä noihin maalintekijöihin tulee, en laskisi kuitenkaan Barkovia loistavaksi maalintekijäksi. Eiköhän "Sashan" vahvuudet ole syöttöpuolella. M.Ojanen ja Meluzinkin ovat parempia viimeistelijöitä.

Väännöstä tulee tiukka ja ensimmäinen peli Hakametsässä antaa jo paljon suuntaa.

Monet väittävät Lehtosen olevan parempi, kuin Draperin, mutta näin ei mielestäni ole. Draper on ollut rautaisen luotettava pudotuspeleissä. Veskarien kokemuksessa on valtaisa ero ja kyllä tiukimmassa mahdollisessa paikassa Draper kestää Lehtosta paremmin.

Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Luotto on Tapparaan kova, mutta jos narripakka vie kannun, on se sen myös ansainnut.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Kyllä tämä on Tapparan heiniä. Kahvakiekkoa tai ei, jengi on pitänyt parempaa vauhtia kuin vastustajansa melkein joka matsissa. En näe asianlaidan muuttuvan, vaikka vastaan tulee Jokerit.

Janne Ojanen on liigan paras pelaaja tällä hetkellä, näin rohkenen väittää. Ojasen ei tarvitse pelkästään takoa tehoja ollakseen merkittävä pelaaja. Katsokaa vaikka miehen alivoimapeliä.

Tappara ei kaadu pelkästään Ojasen eliminointiin. Ei finaaleihin päässä yhdellä miehellä, ei joukkuepelissä. Mutta kuka Jannen saa saamattomaksi?

Pääasia on kuitenkin se, että pelattaisiin hyvää ja vauhdikasta lätkää. Klisee tähän loppuun siis.
 

liverpool

Jäsen
Suosikkijoukkue
EspooBlues & Liverpool
Draper ei Tapparan kannalta saa eneää lähteä seikkailemaan (vaikka siellä maalilla niin tylsää onkin) ollenkaan, jos sellaseen seikkailuun Tapparan mahdollisuudet menisi niin ohhoh...
 

bsb

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers& WHUFC
no niin nythän ne pelit vasta alkaa

Tähän on valmistauduttu.Koko kausi.Kaikki mahdolliset kauden aikana tulleet notkahdukset ovat tähdänneet ottelusarjaan.
Eka peli ei vielä sano mitään.Hermostunutta sohellusta ja hermokontrollin kokeilua.Toinen peli se vasta kertoo hiukan mihin mennään .KOLMAS KERTA TODEN SANOO.Eli perjantai on mielessäin.Sitten katotaan millasta kalaa Näsijärven jäiltä löytyy hakamettän jäälle.Ei nyt sentään delfiinejä,sikamaiset jokerifanit ovat sentään delfiiniystävällisiä.
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
En tiedä toivooko Jalonen Tapparaa vai mistä johtuu tuo neuvo.

Tosiasia on se, että jos Jokerit lähtee eliminoimaan yksittäistä pelaajaa niin tukkaan tulee. Se on nähty viime vuosina kun tätä on yritetty.

Viisikkopuolustus on avainsana.
Tämän kauden finaaleissa tulee luultavasti ennätyksellisen vähän konkreettisia maalipaikkoja. [std]

Toinen merkittävä asia on tietenkin maalivahtipeli.
Luultavasti paremman maalivahdin joukkue voittaa näin tasaisissa väännöissä.

Kolmas perusteesi on erikoistilanteet ja niiden hoitaminen.
Tämä on ensimmäinen kohta jossa toinen joukkue on ennakolta toista selvästi parempi.
Jokereilta vaaditaan loistavaa alivoimaa Tapparan yv:n eliminoimiseen.

Neljäs ratkaiseva tekijä on jäähyherkkyys.
Tähän saadaan osviittaa ensimmäisessä ottelussa.
Saako taklata vai eikö saa?
Alex Brooksin eilisistä kommenteista päätellen hän ei enään ikinä taklaa tässä liigassa.
Toivotaan taklauksien osalta sallivaa linjaa.

Kumpi saa nämä neljä kohtaa paremmin kohdalleen on parempi.
Etukäteen katsottuna se on Tappara, mutta jääkiekko on siitä vekkuli peli, että ottelut ratkeaa vasta viimeiseen summerin hörähdykseen.

Se on selviö, että tämän otteluparin voittaja on Suomen paras.
Turha lässyttää mistään kahvakiekosta.
 

xps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit (silloin ennen.. ja taas kerran)
Onko tietoa mikä on Tomekin tilanne,pelaako tiistaina?
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti liverpool
Draper ei Tapparan kannalta saa eneää lähteä seikkailemaan (vaikka siellä maalilla niin tylsää onkin) ollenkaan, jos sellaseen seikkailuun Tapparan mahdollisuudet menisi niin ohhoh...

Luulen, että pelit ei ratkea yksistään Tompan seikkaluihin. Ja toivon, että mestaruus ei ratkea kenenkään selkeään virheeseen vaan hyökkääjän osaamiseen. Draperin kannattaa toki meenä maalin taakse pysäyttelemään kiekkoja, mutta ei jäädä hautomaan sitä kuten runkosarjassa liian usein nähtiin. Tomppa pelaakin nähdäkseni maalin takana usein sillon, kun muu joukkue on unessa. Eli en tiedä koittaako herätellä joukkuetta, mutta osallistuu liian paljon peliin kenttäpelaajien etsiessä sitä punaista lankaa.

Mestaria on vaikea lähteä arvailemaan, sillä päivän kunto ratkaisee. Tässä ottelusarjassa yksikin helppo maali tullee näkymään voittosarakkeessa. Jokereiden viimeisin esitys Hakametsässä oli kyllä jäätävän kova. Pelottaa, että Tappara ei taaskaan pysty murtamaan Jokereiden puolustusmuuria. Siinä pelissä tosin Tappara teki virheitä avatessaan peliä. Bluesia ja Tepsiä vastaan Tappara luotti tappioasemassa omiin kykyihinsä ja jauhoi omaa peliään odottaen palkintoa.
Kyllä maalivahtipeli taitaa ratkaista ottelusarjan. Jokereilla on Lehtosen epäonnistuessa varaa laittaa toinen huippuveskari tolppien väliin, mutta Tapparalla on pitkään penkillä ollut Sasu Hovi. Täytyy vain toivoa parasta ja pelätä pahinta
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onneksi tässä on muutama päivä huikeiden välieräpelien jälkeen aikaa saada äänihuulet taas elämään ja muutenkin hieman voimaa ennen finaalipelejä.

Kun íssekseni analysoin asioita, missä jompikumpi joukkue on vahvoilla, niin aloittaen maalivahdeista. Draper huokuu kokemusta ja rutiinia mutta Lehtosella ei sitä ole. Lehtonen taas joutui välierissä todella lujille ja pelasi kuin hurmiossa. Draper, niiden vähäisten väläysten perusteella mitä näin, ei joutunut parastaan esittämään sillä Tapparan puolustus oli aivan liikaa sekä kespoolle että Tepsille. Tuskinpa todellakaan näihin miehiin kumpikaan joukkue kaatuu.

Puolustuksesta sitten löytyykin jo eroja. Tapparalla isokokoinen ja vahva puolustus, jonka vahvuus maalinedustalla ja laidoissa, heikkous liikkeessä. Jokereilla taas päinvastainen. Isoja, ilkeitä ja vahvoja ukkoja ei Haakanan, varauksella Saarisen lisäksi juuri ole. Alanko olisi tällainen mutta pääseekö Rampe kehiin? Toivon todella että pääsee sillä näissä peleissä miestä tarvitaan. Heikkoutena Jokereilla on kulmaväännöt, joissa oltiin vaikeuksissa jopa Kerhoa vastaan. Liikettä sen sijaan riittää.

Hyökkäyksestä löytyy molemmilta joukkueilta kovia staroja ja näiden tähtien onnistumisista paljon riippuu se kumpi nakkikattilan ansaitsee. Heitetään nyt kaksin kamppailu vaikka pisteiden valossa: Ojanen-Machulda, Tarvainen-Rosa, Hassinen-Banham.

Joka tapauksessa, parhaat joukkueet pelaavat finaaleissa ja mielenkiintoista on nähdä, onko pelit 0-0 painia,vai vähämaalista mutta vauhdikasta ja yleisöystävällistä kiekkoa? Joukkueiden pelilliset tyylit ovat sen verran erilaiset, että ainakin Jokereiden puolesta voi sanoa että joukkueen on pakko luistella ja pitää vauhtia jos haluaa pelit voittaa!! Kerhoa vastaan välierät olivat reiluja ja nautittavia pelejä, toivon todella että näin on myös huipennusmatseissa....

Tiistaina me tulemme.....
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Toivotaan kunnon finaalisarjaa. Aineksia on vaikka mihin.

Enpä viitsi vielä avata ketjua toisesta ottelusta, mutta laitetaanpa nyt tännekin tiedoksi, että taitaa liput käydä ihan hyvin kaupaksi. Lippupalvelun sivut tietävät kertoa seuraavaa: "Tähän tilaisuuteen on muutamia paikkoja. Et ehkä saa vierekkäisiä paikkoja."
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Re: Tappara ei niin kova kuin luullaan

Viestin lähetti Matti Koskinen
Siinä vahva väite. Uskon kuitenkin että se pitää paikkansa. Todellakin jaksan muistella sitä 0-3 peliä mänsesterissä. Jokerien viisikkopuolutus oli silloin jaon myös nyt täyttä rautaa. HPK:n koutsi Jukka Jalonen jota kunnioitan suuresti sanoi eilen Jokerien mahdollisuuksita. " Eliminoi Janne Ojanen niin eliminoit koko Tapparan" Tässä piilee minun mielestäni osatotuus. Jos Ojanen jää yhtä kylmäksi kuin Vujtek kolmessa viime pelissä on kanadamalja jo puoliksi Ilmalassa. Tähtiä löytyy kummaltakin joukkueelta. Mutta niukka materiaalinen ero on Jokerien hyväksi. Loistavia maalintekijöitä on Tapparalla Hassinen, Tarvainen, Ojanen, Barkov Jokereilla vastaa Machulda, Rosa, Banham, Aalto. Ja yksi ratkaiseva osa on se että väitän. KARI LEHTONEN ON LIIGAN KUUMIN MAALIVAHTI!!

Tämä kausi on kiitettävän arvoinen. Finaaleissa selviää onko se ysi vai kymppi:rolleyes: :o

Olet monessa kohtaa helvetin oikeassa. Haluasin silti korjata pari kohtaa yllä olevasta tekstistä.

Ensinnäkin tuo 0-3 peli oli Jokereilta vahva esitys ja puolusti todella hyvin. Mutta Tappara oli todella jäässä ja pelasi arvosanalla 5-. Tappara sai kuitenkin kolmannen erän aikana n.5 minuuttia pelinsä toimimaan ja silloin tultiin Jokeri päähän heittämällä, mutta kun maalia ei tullut loopui usko. Ja joka tapauksessa sillä pelillä ei ole mitään merkitystä tässä sarjassa.

Toisekseen en usko että pelkkä Ojasen eliminointi riittää. Joka kentässä on ratkaisioita.

Nähtäväksi jää kuinka nuori Lehtonen käsittelee kovat paineet mitkä Finaali sarja tuo. (nimittäin nyt tarvitaan paljon muutakin kun ne tolpat)

Tervetuloa Hakametsään toivottavasti on ikimuistoiset finaalit!!
PARAS VOITTAKOON!!!
 

strapat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, TB, PattU, Jokerit
Pelkästään Ojasen tai edes koko ketjun eliminoiminen ei riitä.
Tapparalla on tolla vaarallinen joukkue.
Maalivahtipeli on yks ratkaisia jossa pieni etu on Tapparalla.
Uskon että hermot pysyy kasassa kummallakin joukkueella.
Veikkaus eka pelistä, 3-2 Jokereille.
Koko sarja Jokereille 3-2
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös