lolaimbot

Jäsen
Kyllähän Johnson tuosta on saatava poistettua. Mies on ollut todella suuri osa Boltsin nousua uskottavaksi NHL-joukkueeksi, mutta nyt se tarina on katsottu loppuun.

Oma listani mieluiten poistuvista pelaajista on seuraava:

1. Johnson
2. McDonagh
3. Palat
4. Gourde
5. Killorn

Tietysti joku Johnson + Foote olisi lottovoitto, mutta tuskin tapahtuu. Cirellistä en luopuisi "mistään hinnasta". Vaikka nyt on ollut vaikea kausi, niin Cirelli tulee luultavasti kasvamaan sellaiseksi 50 pinnan sentteriksi, joka on kaudesta toiseen mukana keskusteluissa, kun Selkeä jaetaan. Gourde ja Palat on omissa papereissa sata kertaa helpompi korvata. Stephens saattaa ihan hyvin voida parin vuoden päästä pelata uskottavasti tuota Gourden nykyroolia. Palat puolestaan on kärsinyt loukkaantumisista ja luulen, että hän alkaa tuosta viimeistään parin vuoden päästä hidastumaan ja täytyy vaan toivoa, ettei JBB ala tarjoamaan mitään 5-vuotista lappua. Killorn tulee myös tuolla lapulla kelpaamaan kenelle vaan, mutta pidetään kädet ristissä, että hänet saadaan pidettyä.
Pakko kysyä miksi McDonagh on noin korkealla? Ikää alkaa tulla, mutta pakisto heikkenisi kyllä todella paljon hänen lähdön seurauksena.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Pakko kysyä miksi McDonagh on noin korkealla? Ikää alkaa tulla, mutta pakisto heikkenisi kyllä todella paljon hänen lähdön seurauksena.
On totta, että pakisto heikentyisi selvästi, mutta McDonagh on kuitenkin jo 32-vuotias ja tuota 6,75M lappua jäljellä 5 vuotta. Nyt saattaisi olla hyvä paikka päästä tuosta sopimuksesta eroon ja välttää se, että meillä on parin vuoden päästä melkeen 7 millin cap hitillä kolmosparin alivoimapakki rosterissa. Tällä ja viime kaudella Mäkkäri on pelannut 136 peliä, joissa on syntynyt 33 pistettä. Tuo tekee 0,24/peli ja se on mielestäni liian vähän tuon hintaiselle kaverille, kun esimerkiksi Cernak pystyy täysin samaan. Jos cap hit olisi joku 4-5M, niin eihän tuossa sitten olisi mitään ongelmaa. Fakta on kuitenkin se, että Boltsilla koittaa pian aika tukalat paikat palkkakaton kanssa ja tuon 6,75 miljoonan poistuminen antaisi aika mukavasta elintilaa JBB:lle.

En minä mielellään McDonaghista luopuisi, mutta toista kautta putkeen tuskin pystytään harrastamaan LTIR-kikkailuja ja tuo vaan väistämättä tarkoittaa sitä, että joudutaan luopumaan jostain arvokkaasta/arvokkaista palasista ja jengi tulee ensi kaudelle heikkenemään hieman.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
McDonagh vetäisi kyllä enemmän pisteitä, jos saisi pelata ylivoimaa ja isompaa roolia 5vs5 pelissä. Nuo pisteet kyllä kelpaa, mutta tosiaan tuolla palkalla on vähän kallis shutdown puolustuja.
 
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
Täällä ollut hyvää pohdintaa jo tulevasta expansion draftista ja ensi kauden joukkueesta. :) Itse kyllä seurannut aktiivisesti, mutta ei vain aikaa ole ollut tänne tulla kirjoittelemaan, mutta kun sen verran nyt käsitelty jo tulevaa niin kait tuo pitää omakin panos kehiin tuoda. Joukkue tosiaan taistelee viime kauden toisintona Islandersia vastaan ja on tuo vaan taas perhanan jännää.. Muutenkin jännää, että nyt jäljellä olevista 4 joukkueesta 3 pelasi samassa vaiheessa kuplassa. Ei ainakaan näytä tuo pelimäärät hirveästi painavan, paitsi yhtä pelaajaa.....

Kyllä toi kapteenin pelaaminen ollut sen verran tahmeaa, että joku loukkaantuminen on ihan pakko olla.. Mielestäni tuota kannattaa lähteä lähestymään niin, että ensi koitetaan levolla hoitaa voitetun SC jälkeen. Tätä koitetaan se noin 2kk hoitaa, jonka jälkeen todetaan, että kapteeni tarvitsee leikkaushoitoa ja näin ollen on koko runkosarjan pois. Näin ollen JBB saa taas 8,5miljoonaa lisää puuharahaa. Samalla saadaan sovittua, että jätetään kapteeni suojaamatta. Eihän kukaan nyt halua loukkaantunutta pelaajaa, joka pahimmillaan on koko kauden pois kiinnittää omaan joukkueeseen?

Tästä päästään sitten tuohon draftiin.
JBB suojaa seuraavat pelaajat:
Vasy
Hedman, Sergachev ja Cernak tai McDonagh
Point, Kuch, Cirelli, Palat, Killorn, Coleman ja Goodrow

Nyt monelle varmaan heräsi kysymys, että miksi nuo kaksi viimeistä löytyy tuolta? Koska Gooderow saa sopimuksen 3v/2,5mil ja Coleman 3x3,3mil

Eiköhän JBB koita tehdä Krakenin kanssa jonkin sopimuksen, jossa Johnson + prospect lähde matkaan, jos tuohon Kraken ei suostu, niin sitten varmaan tekevät valinnan Gourde/McD väliltä.

Tuo suojaaminen muuten on suht kinkkinen homma. Näin maallikkona ajatellen ja peilaten rosterin kovuuteen ja samalla tiedostaen realisuuden, niin kaikkia haluttuja ei vain saa suojattua. Ja joku kuitenkin ottaa itseensä, kun ei suojausta saa (epäluottamuslause). Itse en haluaisi vielä McD:sta luopua vaikka se pitkässä juoksussa järkevää olisikin. Sen verran hyvä shut down pakki ja sen ansiosta Hedman saa mm pelattua hieman helpompia minuutteja ja enemmän hyökkäyspäässä. Palkassa toki hieman liikaa, kun ajatellaan kehityskäyrän olevan kuitenkin laskeva. Mutta kuten @Heddy#77 yllä kirjoitti, niin nyt voisi olla oikea aika luopua, kun vaihtoarvo ei pakkasella ole.

Muutenkin tuo kokoonpano on sellainen, että niin moni ihan ok junnu ei pääse edes kentälle, kun tuo pelaava rosteri on sen verran kova, Jos nyt ottaa esim Verhaeghe, joka teki viime kauden päätteeksi 1mil/2v sopparin. Nyt takonut Panthersissa ykköskentässä todella hyvää tulosta. Samoin aikoinaan Tampassa pelannut Marchessault on "puhjennut" kukkaan, kun Tampasta pois siirtyi. Olisiko näistä koskaan Tampassa kasvanut samanlaisia vastuun kantajia. Epäilen, että ei koska tuo rosteri nyt pysynyt aika muuttumattomana useamman vuoden. Itse tosin olisin Verhaeghille tarjonnut tuon saman ja ehkä hieman enemmän kuin mitä Florida tarjosi, mutta eiköhän tuo pelipaikan perässä vaihtanut. Hieman epäilen, että ABB:n kanssa tulee käymään samoin.

Mutta jos nyt taas expansioon. Kaikki tuo yllä tosiaan onnistuu vain, jos Stamkosin kanssa saadaan meneteltyä yllä olevalla tavalla. Mikäli tuo ei onnistu, niin "helpoin" ratkaisu olisi luopua/päästä kapteenista eroon. Toki tälle en anna kuin 5% todennäköisyyden. Toki jos JBB ottaa luurin käteen ja soittaa BF Stevelle, että miten ois, jos te hankkisitte Stammerin ja pidätätte palkasta 50% ja dumppaatte sen jatkolla Torontoon. Pääsisi kaveri pelaamaan lapsuuden seuraansa ja lähemmäs kotiseudulle. Mikäli kapteenia ei saada tavalla tai toisella hoidettua ensi kauden runkosarjasta sivuun, niin on kyllä kädet aika syvällä siellä itsessään.

Tässä kohtaa sitten heräsin ja uni katkesi...
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Joo vaikka Stammerin otteita tulee aika usein kirottua, niin eihän JBB miestä tule mihinkään treidaamaan. Stammer on kaikesta huolimatta suurin seuralegenda heti St.Louisin ja Vinnyn jälkeen. Mutta onhan tuossa taas yksi potentiaalinen ongelma tulevaisuuteen, jos kapteenin peli ei ala tuosta enää piristymään. Käynnissä olevissa pleijareissa on kyllä nähty tasaviisikoin pelatessa luokattoman heikkoa tekemistä ja tuolla hintalapulla pitäisi saada tulosta aikaan muutenkin, kun Kuchin tarjoilusta ylivoimalla.

ABB tulee luultavasti saamaan kauden alusta ihan todellisen näytönpaikan, mikäli tuosta nyt ainakin Johnson ja Coleman vaihtavat maisemaa ja hänen suhteensa en usko käyvän Verhaeghen ja Marchessaultin kohtaloa, eli pääosin nelosketjun minuutteja ilman yv-vastuuta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: S.T.

No Look Pass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Uskoisin että Stamkosilla loukki vaivaa tällä hetkellä, runkosarjan aikana oli kuitenkin aika hyvässä iskussa
Vai olisiko vaan niin, että Stamkos on nykyään runkosarjapelaaja. Jos nyt ikinä playoff pelaaja edes on ollut.

Runkosarjan ja pudotuspelien välillä on kuitenkin aika erilainen pelin vaade ja voi olla, että kapteenin kohdalla tällä hetkellä nähtävä panos on se mitä hänestä on saatavilla pudotuspeleissä.

Täytyy kuitenkin muistaa, että Tampan polku ei varsinaisesti se helpoin ole ollut.

Jaksaa kyllä hämmästyttää kuinka siltaan joukkue on juuri saanut itsensä ottelun toisessa erässä. Mikä siinä oikein on, että joukkue pelaa aina paremmin tappion jälkeen.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts
Vai olisiko vaan niin, että Stamkos on nykyään runkosarjapelaaja. Jos nyt ikinä playoff pelaaja edes on ollut.

Runkosarjan ja pudotuspelien välillä on kuitenkin aika erilainen pelin vaade ja voi olla, että kapteenin kohdalla tällä hetkellä nähtävä panos on se mitä hänestä on saatavilla pudotuspeleissä.

Täytyy kuitenkin muistaa, että Tampan polku ei varsinaisesti se helpoin ole ollut.

Jaksaa kyllä hämmästyttää kuinka siltaan joukkue on juuri saanut itsensä ottelun toisessa erässä. Mikä siinä oikein on, että joukkue pelaa aina paremmin tappion jälkeen.
Mä en rehellisesti sanottuna ymmärrä miksi Stammer on laidassa. Aika paljon menee pelin ulkopuolella hiihdellessä ja ketjukaveritkaan ei mitään helmisraipeja ole.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts
Yanni Gourde. Siinä on mies jota ei missään nimessä saa jättää suojaamatta laajennusdraftissa. Johtajuutta on hänelle jaettu isolla kauhalla ja ehdottomasti kapteenistoainesta jos McDonagh lähtee. Lightning hyökkääjistä Gourdella on näissä playoffeissa AINA se kovin intensiteetti ja taistelu. Erottuu kentältä jatkuvasti edukseen jäätävällä työmäärällä.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Siellä se game seven sitten häämöttää. Vähän on kyllä tällä hetkellä pelko perseessä, kun Islanders pääsi nousemaan sillasta, vaikka Boltsin finaalipaikka näytti tuon Cirellin maalin jälkeen jo melko varmalta. Edelliset kaksi seiskapeliä on tosiian hävitty 0 tehdyllä maalilla ja kummassakin noista sarjoista menetettiin 3-2 johto.

Aika paljon on Vasyn varassa. Mies aika harvoin häviää 2 peliä putkeen ja nyt jos joskus tarvittaisiin sitä clutch -suorittamista. Sanomattakin selvää on myös se, että Kuch ei ole pelikunnossa, niin se on aivan karmea isku Boltsille. Tuollaisia poikkareita tulee harvase ilta, mutta onhan se ihan järkyttävää paskaa, että noista ei käsi nouse, vaikka tuomari seisoo parin metrin päässä. Ei ollut kuulemma tuomarin mukaan tarpeeksi ilkeä poikkari. En olisi kauhean yllättynyt, jos kylkiluu on murtunut.

Vaikka tässä vielä jonkun aikaa on game seveniin, niin nyt jo odotuttaa, sekä jännittää tuo peli niin paljon, ettei meinaa viskilasi pysyä kädessä mökin terassilla.

Nyt on Boltsilla paikka todistaa tuon joukkueen suuruus.
 
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
B2B unelma elää! Olipahan jännä matsi yöllä. Hieno taisteluvoitto joukkueelta. Samallalailla jos pelataan finaalit niin pitäs SC voitto olla aika lähellä. Aika tasaiset lähtökohdat tulevaan finaaliin. Tampalla toki pari peliä enemmän näistä viimeisestä parista sarjasta. Vastapainoisesti Montreal pelasi ensimmäisessä sarjassa enemmän. Pahoja jatkoaika matseja ei ole ollut, joten sen osalta puntit tasan.

Itse näkisin, että Montreal lähtee suht samalla sapluunalla mitä Islanders käytti. Eli riistämistä, taklauksia, vauhtia ja tarkkaa puolustuspeliä.

Loukkaantumisia varmasti löytyy molemmilta puolilta, mutta eiköhän siellä kaikki soturit kentällä ole. Montreal pelannut ihan järkyttävän kovaa alivoimaa ja vastapainoisest Tampan yv ollut luokkaa murskaava. Paljon riippuu voimasuhteet siitä, että millaisessa kunnossa Kuch on. Omaan silmään kaveri oli game 7, kun peura ajovaloissa ja koitti kokoajan vältellä kontaktia. Tosin en huomannut, että Islanders olisi mitenkään kyllä edes yrittänyt kaveria pommittaa. Toivottavasti jotain rohtoja saadaan syötettyä, että saataisiin normaali Kuch finaaleihin.

Vielä pahemmin ei ole Tampan pelissä väsymistä näkynyt ja toivottavasti ei näykkään finaalien aikana. Poiketen viime syksystä niin Montreal mielestäni paremmassa "kunnossa", kuin mitä Dallas oli ja peluutuskin ollut heillä Islanders tapaan todella tasaista. Mikäli saadaan Montrealin pakeille kunnon paine, niin ollaan vahvoilla.

Ma-ti yönä tosiaan alkaa. Tampa in 6!
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
Pakko kyllä kommentoida noita parhaiden pelaajien valintoja. Ei viitsi noihin ketjuihin mennä avautumaan erikseen niin oksennetaan sitten kaikki kerralla tänne.

Aloitetaan nyt vaikka tälläisellä linerilla..

En tiiä onko Tampan kokoonpano sitten vaan liian kova, että ei pelaajat saa palkintoja, koska ne huippusuoritukset jakautuu niin laajalle alalle. Mutta kyllähän Vasy olisi "lyhyen" uransa aikana ansainnut jo muutaman kerran Vezinan. En toki väitä, että Fleury ei kyseistä palkintoa olisi ansainnut, mutta jos nyt mietitään isossa kuvassa ja numeroidenkin valossa, niin on toi Vasy pelannut ihan pirun korkealla tasolla ja pitänyt pitkin pitkää runkosarjaa joukkuetta pystyssä ja torjunut pisteistä matseista, joista ei edes olisi pisteitä kuulunut.

Toinen vitsi sitten tuo Norris palkinto. Ok myönnetään, että ei ollu Hedmanilta mikään kaikkein paras kausi, mutta jos nyt oikeasti parhaan puolustajan palkintoa jaetaan niin enpä sit tiiä, kuka oikeasti olisi parempi.. Fox nyt käytännössä ensimmäisellä kaudella tuon voitti. Jos joukkueet draftattaisiin joka vuosi niin tuo Hedman valittaisiin joka ikinen vuosi ensimmäisenä (koska on paras puolustaja) piste. Kyseisellä puolustajalla kuitenkin omiin silmiin samanlainen mojo kuin muuan Nicklas Lindströmillä.

Edit.

Jatketaan vielä..

Vaikka en Cooperin suurimpiin faneihin ole kuulunut, niin olisi kyllä mielestäni muutamat parhaan valmentajan palkinnot pitänyt saada. Melkein sanoisin, että siellä saisi joka vuosi olla Cooper ja Trotz kilpailemassa ja yksi kolmas sitten vaihtelisi vuosittain.. Pitäisi varmaan se 140 pistettä vetää joka kausi, että palkinto napsuisi tilille. Noh eiköhän sekin menisi parin kauden jälkeen jollekin "yllättäjälle" joka saa jostain pohjajengistä tehtyä nipinnapin playoff jengin..

Se kuitenkin mitä kaikkein eniten ihmettelen on, että Julien BriseBois ei valittu tämän vuoden parhaaksi GM:ksi?? Siis kukaan muu ei ole noin viisas, että saa palkkakattoa "kierrettyä" ja näin kasattua ihan järkyttävän kovan rosterin, joka ei edes mestaruus kauden jälkeen muuttunut juuri ollenkaan..

No ehkä se mahdollinen toinen Stanley Cup sen verran lohduttaa, mutta olis se hienoa, kun oikeasti kovimmat pelaajat saisi sen tunnustuksen eikä jotku hupivalinnat/yhden kauden ihmeet. Fame kunniaan!!
 
Viimeksi muokattu:

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Itsekin olen joskus aika rankasti kritisoinut Cooperia, mutta kyllähän päivänselvä fakta on se, että mies on ollut viimeiset 3 kautta liigan paras valmentaja. Tuo Boltsin materiaali vähän hämärtää sitä, miten ison kasvutarinan Cooper on myös kokenut. Nykyään homma ei enää parin vastoinkäymisen jälkeen leviä käsiin, vaan etenkin pleijareissa hävityn matsin jälkeen voi olla 100% varma, että seuraavassa pelissä ei ole vastustajalla helppoa.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ihastunut katse pukukopin suihkussa
^ Eikö kolmeen kauteen sisälly myös BJsn sweeppi? Se oli kyllä komea suoritus Cooperilta. Täysin keskinkertainen Cassidy pyyhki sen jälkeen Tortorellalla lattiat.

En ole päässyt vielä selvyyteen, onko Cooper nero vai täysi pelle. Se että pystyy melko ylivertaisella materiaalilla pelaamaan tasaisia otteluita lähes ketä vastaan vaan luottaen siihen, että Vasyn ja kärkihyökkääjinen talentti kääntää ottelut, on joko todella visionääristä leikittelyä tai sitten vaan laiskaa valmentamista.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
^ Eikö kolmeen kauteen sisälly myös BJsn sweeppi? Se oli kyllä komea suoritus Cooperilta. Täysin keskinkertainen Cassidy pyyhki sen jälkeen Tortorellalla lattiat.

En ole päässyt vielä selvyyteen, onko Cooper nero vai täysi pelle. Se että pystyy melko ylivertaisella materiaalilla pelaamaan tasaisia otteluita lähes ketä vastaan vaan luottaen siihen, että Vasyn ja kärkihyökkääjinen talentti kääntää ottelut, on joko todella visionääristä leikittelyä tai sitten vaan laiskaa valmentamista.
Kieltämättä suhteessa siihen kuinka kova rosteri Tampalla on kenttäpelaajien suhteen niin yllättävän usein tuo joukkue turvautuu Vasyn ilmiömäisiin otteisiin maalinsuulla. No, jos voitat tuplan vasta toisena joukkueena reiluun pariin vuosikymmeneen niin et nyt kuitenkaan täysi pellekään voi olla!
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ihastunut katse pukukopin suihkussa
^ Joo siis täysin mahdollista, että Cooper ei halua joukkueensa hallitsevan pelejä. Pitkistä hyökkäyksistä on paljon vaikeampi luoda tilanteita kuin suorista tai riistoista. Ja Boltsin materiaalilla kannattaa pyrkiä maksimoimaan maalipaikkojen määrää ottelussa, vaikka se sitten lisääntyisi molemmissa päissä kaukaloa.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
^ Joo siis täysin mahdollista, että Cooper ei halua joukkueensa hallitsevan pelejä. Pitkistä hyökkäyksistä on paljon vaikeampi luoda tilanteita kuin suorista tai riistoista. Ja Boltsin materiaalilla kannattaa pyrkiä maksimoimaan maalipaikkojen määrää ottelussa, vaikka se sitten lisääntyisi molemmissa päissä kaukaloa.
Cooper on lukenut samaa kirjaa kuin Lou Lamoriello ja huomannut matalan GAA:n korreloivan eniten voittamisen kanssa.
 
Viimeksi muokattu:
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Cooper on lukenut samaa kirjaa kuin Lou Lamoriello ja huomennut matalan GAA:n korreloivan eniten voittamisen kanssa.
Joku voisi tehdä jonkun analyysin siitä, että paljonko ns. salliva tuomarilinja vaikuttaa siihen, että on hyödyllisempää pyrkiä estämään maaleja kuin tekemään niitä. Jos sääntöjen vastaista puolustamista ei sallittaisi niin paljoa panostettaisiinko hyökkäämiseen vielä rohkeasti enemmän?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Joku voisi tehdä jonkun analyysin siitä, että paljonko ns. salliva tuomarilinja vaikuttaa siihen, että on hyödyllisempää pyrkiä estämään maaleja kuin tekemään niitä. Jos sääntöjen vastaista puolustamista ei sallittaisi niin paljoa panostettaisiinko hyökkäämiseen vielä rohkeasti enemmän?
Täähän nyt on tavallaan se asia, mikä runkosarjasta pudotuspeleihin muuttuu. Puolustusvoittoisempaan mennään sitä enemmän, mitä isommat panokset.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
^ Eikö kolmeen kauteen sisälly myös BJsn sweeppi? Se oli kyllä komea suoritus Cooperilta. Täysin keskinkertainen Cassidy pyyhki sen jälkeen Tortorellalla lattiat.

En ole päässyt vielä selvyyteen, onko Cooper nero vai täysi pelle. Se että pystyy melko ylivertaisella materiaalilla pelaamaan tasaisia otteluita lähes ketä vastaan vaan luottaen siihen, että Vasyn ja kärkihyökkääjinen talentti kääntää ottelut, on joko todella visionääristä leikittelyä tai sitten vaan laiskaa valmentamista.
Sisältyyhän se, mutta tuo kausi oli muuten niin järkyttävän kova (62 voittoa runkosarjassa), että en tuon perusteella dumaisi kauheasti Cooperia. Mielestäni aiempien keväiden Caps ja Pens sarjoissa Cooper hävisi selkeästi valmentajien kaksintaiston virkaveljilleen, mutta niistä ajoista on kyllä tultu eteenpäin.

On niitä monsterirostereita ennenkin nähty, mutta kannu on vaan sitkeästi kiertänyt esim. Canucksin ja Sharksin aikanaan. Ensi viikolla Cooper kuitenkin nostelee toista kannua vuoden sisään ja tuo on järkyttävän kova suoritus, oli roseteri mitä hyvänsä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: S.T.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy