Tampa Bay Lightning 2019–2020

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Noniin, eikös täältäkin palstalta porukkaa mennyt paikan päälle Globeniin. Voisi kuvitella, että aika kova buugi tällä hetkellä siellä?
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
Olihan hyvää peliä Tampalta viikonloppuna. Etenkin Gourden liike osui silmään, kun näki koko kenttää katsella, kovasti tekee duunia. Maroonilta myös hyvät pelit, on kyllä kova kaveri tuohon neloseen ja muutenkin aikamoinen roolipelaaja. Ihme ettei kukaan lyönyt sitten isoa tarjousta pöytään muutamaksi vuodeksi. Hedmanilta tietty myös hyvää peliä, mutta siihen nyt onkin tottunut.

Volkov vaikuttaa vähän turistilta, mutta ainakin raamit olisi olla hyvä hyökkääjä ja selvästi potentiaalia kuitenkin löytyy. Toivotaan parasta.

Puitteet itsessään ihan maistuvat, Globenilla ensimmäistä kertaa ja todella hyvä näkyvyys oli kentälle, vaikka olikin halvat paikat. Kulkeminen oli myös helppoa, eikä lauantaina ollut ainakaan yhtään ruuhkia missään vaiheessa, edes hallilla. Pitää jatkossakin käydä katsomassa enemmän urheilua Tukholmassa, tunnelma itse pelissä oli aika vastavaa kuin Helsingissä pl. molemmilla seuroilla oli selkeät fanikatsomot mistä hieman chanttia huudettiin. Pisteet siitä.
 

LAcostee12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tampa Bay Lightning, Kalpa, , Barcelona
Samaa mieltä Aessin kanssa pelit oli viihdyttäviä ja puitteet kunnossa Globenilla. Hinnatkin huomattavasti halvemmat kun Hartwalilla ja juomien vieminen katsomoon (ainakin tämän tapahtuman ajan) iso plussa.

Tampa oli tosi pirteä ja varsinkin ekan pelin eka erä ehkä parasta Tampaa tällä kaudella. Kokonaisuutena ykkönen oli kyllä vähän pimennossa molemmat pelit mutta muut kentät paikkaa hyvin. Gourdelta tosissaan hyvää peliä ja enteilee hyvää jatkoa ajatellen. Hiukan eri mieltä Hedmanista vaikka peruspeli oli hyvää niin aika monta syötön haltuunotto ja pientä käsitelly virhettä tuli ainakin perjantain pelissä. Mutta ei hätää siis varmasti tuo pelaamattomuus vähän näkyi.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Global Series tosiaan ohi ja olihan tuo hieno kokemus. Hieman alkuun pelotti, että mitenköhän tuolta C10-katsomosta näkee kentälle, mutta paikat olivatkin ihan loistavat. Itselle oli positiivinen yllätys, miten paljon hallilla oli Tampan faneja. Meidän porukan hotellissa oli myös varmaan sata jenkeistä saapunutta Tampafania ja heidän kanssaan oli mahtavaa jutustella parin ohrapirtelön kera. Pitivät meitä hieman sekaisin olevina, kun kerroin mihin aikaan Suomessa aina Boltsin otteita telkkarista ihmetellään ;)

Pelaajista parhaiten jäi mieleen Maroonin dominointi fyysisellä olemuksellaan, sekä esimerkiksi Pointin ja Gourden jalkanopeus, mikä oli livenä vieläkin paremman näköistä. Buffalo saatiin kummassakin matsissa pidettyä aika aseettomana ja oli muutenkin sen näköistä peli, että kohta ollaan jo pudotuspeliviivan paremmalla puolella. Tästä on hyvä jatkaa. Luulisi, että tuollainen viikon reissu ja täydet pisteet tekee aika hyvää joukkuehengelle tahmean alkukauden jälkeen.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Carolina Hurricanes
Oli mahtava kokemus ja oma reissu oli kokonaisuudessaan onnistunut. Oman porukan paikat oli B katsomossa kulmassa, josta näki kyllä loistavasti. Peli ei lopulta hirveästi hienouksia tarjonnut, vaikka maaleja nähtiin. Molemmat Kucherov ja Stamkos eivät oikeen näkyneet hirveästi pelissä, mutta onneksi muut ketjut hoitivat maalinteon. Maroon vaikuttaa kyllä juuri siltä mitä tilattiin, harmi kun ei saanut hattua vaan viiminen heitto tyhjiin osu tolppaan. Myös kansallislaulut oli hieno kokemus ja Tampa fanien määrä oli myös ilahduttava. Tulihan sitä muutaman kanssa jutusteltua ja aika yleinen konsensus oli se että Cooper ei riitä tälle jengille. Kyllähän tuo myös sai aika hyvät vihellykset esittelyissä.

Hieman jäi vituttaan että hallilta ei saanut kunnon olutta, mutta onneksi oltiin varustauduttu suomalaiseen tapaan omilla eväillä. Meillä oli hotellissa myös suhteellisen paljon NHL faneja, mutta eipä tullut paljoa juteltua. Mutta jatkon kannalta 4 tärkeää pistettä tästä viikonlopusta kyllä antaa odottaa että kurssi saadaan käännettyä takaisin playoff raiteille.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Volkov lähetetty takaisin farmiin. Hänestä pitikin kirjoitella muutama sana lauantain ottelun jälkeen. Neljän pelin otanta on suht pieni, mutta mielestäni tuo riittää analyysiin, että Volkov ei vielä ole valmis NHL:ään. Ei ainakaan kahden ensimmäisen ketjun rooliin. Volkovilla on hyvät raamit, fyysisyyttä löytyy jo nyt ja laukaus on kelvollinen. Muissa ominaisuuksissa riittääkin kehitettävää. Tälle tasolle vaadittavassa luistelunopeudessa, räjähtävyydessä ja pelikäsityksessä on työmaata. AHL:ssä suurempaan ruutuun ja painotus kehityskohteisiin. Toki vähäinen pelituntuma loukkaantumisen jäljiltä toi mukanaan lisähaasteita. Volkov on ohittanut teinivuodet (22), mutta on tuossa vielä aikaa ottaa kunnon stepit ennen kuin todennäköisyydet alkavat laskea. Tuskin hänestä mitään 30 maalin ja 60 pisteen linkoa tulee, mutta taalakaukaloista vakiopelipaikan ottava kylläkin.

6. puolustajan paikasta on kehkeytymässä hyvä kilpailutilanne. Coburn, joka oli kieltämättä surkea ennen Ruotsin-reissua, huilasi molemmat Buffalo-ottelut. Häntä tuuranneet Schenn ja Rutta esiintyivät varsin mallikkaasti. Takalinjojen huilivuorot ja kierrätyspolitiikka alkanevat pyöriä taas. Viime kaudella se koski kaikkia muita paitsi Hedmania ja McDonaghia joukkueen ollessa terve.

Kutsherovilta hyviä steppejä lähemmäs tyydyttävää tasoa. Kaikki loistokkuus puuttuu edelleen, mutta nyt mies sentään jaksoi tehdä töitä kiekottomana. Se on hyvä merkki silloin kun Kutsherov raskii takakarvata tai taistella kulmaväännöissä. Syöttöjen laadussa kohennusta, kiekollisena vähemmän menetyksiä ja ylivoimapelissä totuttua juonikkuutta. Johnson - Point - Kutsherov -koostumus osoitti merkkejä viime kauden toimivuudestaan.

Tampalle Globenin kamppailut tulivat tähän väliin enemmän kuin hyvään saumaan. Uusi ympäristö ja useamman päivän hyvä harjoittelujakso loivat perustan sangen ehjälle suoritustasolle. 3. ja 4. ketjut olivat avainasemassa. Tasaisella peluutuksella energiaa riitti myös toisena pelipäivänä. Gourden antama lisäulottuvuus neloseen vaikutti siihen, että Maroon pääsi käyttämään parhaita aseitaan hyökkäysalueella ja samalla suurin heikkous eli hitaus ei näkynyt pahemmin. Nyt kun Volkov passitettiin farmiin, niin kokoonpanossa Stamkosin toinen laita on täytettävä. Gourde on luultavasti tyrkyllä siihen ensimmäisenä, vaikka nelonen hajoaisikin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös