Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Tammikuun tasaus 27.-30.1.2011

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana teemu73, 09.12.2010 klo 10.38.

 1. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Avataanpa tälle uudelle kokeilulle jo ketju, kun asia alkaa olemaan melko ajankohtainen.

  Valinnathan tehdään 32 pelatun kierroksen jälkeen. Ja tänään jo ensimmäiset joukkueet saavat kyseisen ottelumäärän täyteen. Viimeisenä tuon määrän saavuttaa Jokerit ensi maanantaina. Muiden joukkueiden osalta taulukko "lukitaan" ennen sitä ja vastustajien valintatilaisuus pidetään 21.12.2010.

  Tässä vaiheessa on mukava spekuloida, kuka tulee valitsemaan kenet. Ajatellaanko enemmän taloudellisia vai urheilullisia seikkoja? Homman tekee haastavaksi myös se, että pelit ovat vasta tammikuun lopulla, jolloin taulukko voi olla aivan eri näköinen kuin joulutauolla.

  Mielenkiintoista on myös, että piristymisen merkkejä osoittaneet TPS ja Kärpät ovat ainakin vielä varsin alhaalla taulukossa. Voisi ehkä olettaa että näitä ei kukaan halua kohdata?

  Jos kuvitellaan, että valinnat tehdään tämän hetkisen tilanteen mukaan, niin sieltä pääsisi Pelicans ottamaan ensimmäisenä. Valitsisiko lahtelaiset SaiPan, jotta pääsisi mahdollisesti nopeimmin pois jumbosijalta, vai kannattaisiko ottaa siitä sääliviivan yläpuolelta joku, olettaen että kolme muuta joukkuetta se pystyisi ohittamaan joka tapauksessa ja ottamaan näillä tasauspeleillä yhtä porukkaa parhaillaan kuudella pisteellä kiinni? Ja kun Kärpät ei nappaa, niin olisiko Pelicans-Tappara ensimmäinen pari?

  Mitäs muita potentiaalisia vaihtoehtoja löytyy? Uskoisin, että Lukko tulee valitsemaan Ässät ja Jokerit ottaa HIFK:n elleivät sitten tule aiemmin valituiksi. TPS:llä ja Kärpillä saattaisi olla mielenkiintoa lähteä haastamaan Jokereita tai Lukkoa. Jypiä ei halua kukaan, joten se jää sitten Bluesille/HPK:lle, jos HIFK ja Ässät on blokattu pois ennen. Mielenkiintoista.

  Ja jos joku ei vielä tiedä, että mikä piru tämä tammikuun tasaus on, niin tässä HS:n uutinen, jossa asia kerrottu lyhyesti ja selvästi.
   
 2. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Ihan hauska kokeilu. Jos niitä ylimääräisiä pelejä on pakko saada lisää nelinkertaisen runkosarjan lisäksi, niin paljon mieluummin tämä kuin teennäiset jokakuiset paikalliskierrokset. En nyt lähde spekuloimaan ottelupareja, mutta Kärpät-Ilves olisi ihan kiva.
   
 3. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  NHL-tyyppiseksi on sarjaohjelma menossa entistä enemmän, mikäli tässä saadaan aikaiseksi ns. sopivia pareja, jotka muutenkin pelaavat kauden aikana paljon keskinäisiä otteluita. Ei se välttämättä huono asia ole, vaikka raha tässäkin taustalla on se vaikuttavin tekijä.

  Mikäli liigan toimitusjohtajat marraskuun Marbellan kokouksessaan ovat pienissä kaljoissaan jo parit päättäneet, niin ne voisivat näyttää seuraavilta:

  1. Lukko - Ässät
  2. HIFK - Jokerit
  3. Tappara - Ilves
  4. HPK - Pelicans
  5. SaiPa - KalPa
  6. Kärpät - JYP
  7. TPS - Blues

  Jos valintaoikeus annetaan puhtaasti vaikkapa seurojen päävalmentajille, niin sitten tulee jonkin verran erilaisia pareja.
   
 4. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Lainaus:
  Teennäinen paikallispelikierros tässäkin olisi siis kyseessä?
   
 5. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Laitetaanpa alustava rivi vetämään:


  Pelicans - SaiPa
  TPS - Ilves
  Kärpät - Jokerit
  Tappara - KalPa
  Lukko - Ässät
  HPK - Blues
  HIFK - JYP


  Täytynee vielä mahdollisesti hioa jos sarjataulukkoon tulee muutoksia.

  Pelicans valinnee SaiPan koska näillä näkymin päävastustaja karsijan paikkaa vältettäessä. TPS valinnee sitten tällähetkellä seuraavaksi "helpoimman" vastustajan eli Ilveksen. Kärpät voisi ottaa sitten KalPan tai Tapparan, mutta yleisömäärä saattaa houkuttaa ottamaan Jokerit. Tappara saattaa ottaa jonkun muunkin, mutta tällähetkellä tappioputkessa puskeva KalPa saattaa houkuttaa. Lukko ottaa luonnollisesti Ässät. HPK ei halua JYP:iä tai IFK:ta joten valinta on Blues. Jäljelle jää HIFK ja JYP.
   
 6. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Ei sentään, olihan siellä pistetty yksi selkeä paikallispelipari hajalle. Eli KalPa - JYP.
   
 7. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Jotenkin itsekin uskon että länsirannikolla kun TPS saa valita ensimmäisenä niin ottavat joko lukon tai Ässät niin ettei Satakunnan keskinäistä päästä pelaamaan. Kumpikin kun vetää Turkuhalliin ihan mukavasti väkeä.
   
 8. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Itse huomioin saman. Tuossa Jytyn viestissä lienee ajateltu että Jyp olisi Kärppien "paikallisvastustaja", mutta niinhän ei ole. KalPa-Jyp on se paikallispari ja Kärpillä ei derbyä ole olemassakaan, liigan sisällä.

  Minä tosin veikkaan että yksi pari tulee olemaan Kärpät-Jokerit. Siihen on montakin syytä:
  1. Kärpät pääsee valitsemaan ennen IFK:ta ja Bluesia.
  2. Kovin moni muu ei Narreja halua.
  3. Jokerit on Kärpille "verivihollinen", joten kiinnostaa yleisöä
  4. Jokerit tulee olemaan Kärppien tähtäimessä sarjassa nousemisen kannalta joten tässä olisi kaksi "kuuden pisteen" ottelua tarjolla.
  5. IFK:lle on mukava tehdä kiusaa, vaikka pientäkin sellaista. Case Granlund on yhä muistissa.
   
 9. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Lainaus:
  Yksi syy lisää:

  6. Lentomatkailu on mukavaa.
   
 10. pleijjeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suosikkijoukkue
  Tammikuun tasaus vaikuttaa ihan hyvältä idealta JOS joukkueet lähtevät valitsemaan vastustajia enempi urheilullisin tavoittein. Toivottavasti luvassa ei siis ole paikalliskierros vol.X.

  Nykyisen sarjataulukon perusteella HPK ja Kärpät ovat hyvässä noususuhdanteessa, myös TPS:n peli on alkanut kulkea raiteillaan. JYP ja HIFK saanevat odotella myös ottajaansa loppumetreille asti.

  Nurinpäin käännettynä haluttuja vastustajia ovat sukeltamaan lähtenyt KalPa, vieraissa huonosti pelannut SaiPa ja kotonaan 6 peliä ilman suoraa voittoa pelannut Ilves.

  Tällä hetkellä olevan sarjataulukon mukaan veikkailen parien muotoutuvan seuraavasti: (veikkaus tehty puhtaasti sarjataulukko sijoitusten ja viimeisimpien voitto/tappioputkien perusteella, ilman sen kummempia vertailuja kuka sopisi vastustajaksi kellekin)

  Pelicans - Ilves
  TPS - KalPa
  SaiPa - Tappara
  Kärpät - Blues
  Jokerit - HIFK
  Lukko - Ässät
  HPK - JYP
   
 11. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  Jännä nähdä millaisiksi parit lopulta muodostuu. Oma veikkaus tän hetkisen sarjataulukon perusteella on :

  Pelicans-Tappara
  TPS-Ässät
  SaiPa-Ilves
  Kärpät-KalPa
  Jokerit-HIFK
  Lukko-HPK
  Blues-Jyp
   
 12. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Ei kai tuosta mitään negatiivista voi löytää? Jos seura valitsee paikallispelin, niin sehän on heidän tahtonsa. Sille on siis selvä tilaus olemassa. Jos katsojia ei kiinnosta, niin se ei ole taas liigan syy. Minä hyväksyisin paljon mieluummin HPK-Blöö -parin Kerhon valintana kuin liigan valintana.
   
 13. Cover Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rikollislauma
  Itse veikkaisin/ haluaisin seuraavanlaisia pareja:

  HIFK - JYP
  Kärpät - Jokerit
  Pelicans - Saipa
  HPK - Lukko
  Ässät - Blues
  TPS - Ilves
  Tappara - KalPa

  Millään muulla ei ole väliä, kunhan IFK ei pelaa Jokereita vastaan, alkaa väsymään jo tähän määrään, saati sitten kaksi lisää, ei kiitos. Kärkikamppailu olisi mukava nähdä tuolloin, ja jumbokamppailu kahden viimesen välillä.
  Jokerit - Kärpät on taas kumpienkin kannattajille varmasti mieleinen ottelupari.
   
 14. ilu Jäsen

  Lainaus:
  HIFK kohtaa niin JYPin kuin Jokeritkin runkosarjan aikana viidesti, poislukien mahdolliset tasausottelut.
   
 15. Danko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Minusta aivan turhaa säätöä otteluohjelmaan. Mitä tällä tavoitellaan? Miksiköhän esim. NHL:ssä ei tällaisia turhuuksia järjestetä? Otettaisiin maalia vaan rapakon takaa ja lopetettaisiin tällaiset vouhotukset.

  Toivottavasti Kärpät ei valitse Jokereita tai toisinpäin. Kerho sen sijaan olisi varsin hyvä valinta Jokereiden kannalta.
   
 16. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokerit haluaa Kerhon areenalle. Piste.

  Veikkaan kuitenkin rahan puhuvan ja sota naapurin kanssa jatkuu. Täälläkin esille nostettu Kärpät-Jokerit sopisi myös hyvin.
   
 17. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Eli varausjärjestelmä käyttöön? Loppuisi ainakin case-Granlundit. En edes halua ajatella konferenssi- ja divisioonajakoja.
   
 18. Danko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Parahin perunakerhoilija, esimerkkini NHL:stä ei välttämättä ollut paras mahdollinen mutta tarkoitin sitä että siellä ei varmasti järjestettäisi tällaisia arpajaiskierroksia.
   
 19. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Mikä ihmeen arpajaiskierros? NHL:n pelijärjestelmä on sellainen kuin se on maantieteellisten syiden takia. Osa joukkueista kohtaa toisensa N kertaa kauden aikana ja osa N-monta. Siitäkö sitä mallia sitten pitäisi ottaa? Jos NHL:ssä ei olisi varausjärjestelmää ja Suomessa sen käyttöönottoa kokeiltaisiin, vastalauseiden myrsky ylittäisi minkä tahansa ketjun viestimäärän Jatkoajassa. Paitsi vitutusketjun, joka paisuisi entisestään. "EIHÄN ÄNÄRISSÄKÄÄN OLE! Miksei anneta vain rahan puhua? Köyhät kyykkyyn!".

  Tasainen liiga on kaikkien etu. Tämä on pieni askel siihen suuntaan. Hyvä niin.
   
 20. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Minä en usko että Kärppien alapuolella olevista joukkueista (tällä hetkellä Pelicans, SaiPa, Ilves ja TPS) mikään haluaa Jokereita vastaansa joten Kärpät päässee halutessaan valitsemaan Jokerit. Jokerit on myös pisteiden valossa ollut Kärpille varsin hyvä vastustaja. Veikkaan siis Kärppien valitsevan Jokerit, jos Jokerit on edelleen silloin valittavissa. Muita pareja en ala vielä edes arvailemaan ennen kuin tiedän valitsemisjärjestyksen.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2010 klo 14.11
 21. starcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:

  Ei ehkä järjestetä kenties tammikuun tasauksen kaltaista kierrosta. Muttei sarjaa voi urheilulliseksikaan väittää kun kaikki joukkueet eivät edes kohtaa toisiaan runkosarjassa.
   
 22. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Jokereiden haluilla ei taida tässä tapauksessa olla minkäänlaista merkitystä. He ovat seitsemän parhaan joukossa, joten voivat vain toivoa että mieluinen vastustaja valitsisi heidät, itse kun eivät pääse valitsemaan. Jos sattuisikin käymään niin että tippuisivat vielä yhdeksänneksi tai kymmenenneksi ennen valintojen suorittamista, HPK tuskin on enää silloin valittavissa.
   
 23. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Faktoista viis, vieraissahan se SaiPa pelaa aina huonosti kun esittävät sitä kusipääkiekkoa.
  Tuolta voi käydä tarkastamassa miten huonosti SaiPa on pelannut vieraissa ja miten jäätävää esitystä ovat tarjonneet kotona.
   
 24. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Helpostihan Jokerit pääsee itse valitsemaan. Valintavuoro siirtyy sarjataulukossa alimpana olevalle, jota ei ole vielä valittu. Eli jos vaikka 14. valitsee 13. joukkueen, 12. 11. jne, aika nopeasti on Jokereiden vuoro valkata.
   
 25. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Ainoat jotka eivät varmasti pääse valitsemaan vaihtoehdoista on runkosarjan kärkikolmikko ja ainoa joka varmasti pääsee valitsemaan on jumbo.

  Valinnan ei nimittäin tarvitse kohdistua TOP-7:ssä olevaan joukkueeseen, jolloin pätisi tuo ettei esim. seitsemäntenä oleva pääse missään tapauksessa valitsemaan vastustajaansa.