Taas kerran...SM-Liiga Hockey-Night!

  • 368 755
  • 2 615
Tila
Viestiketju on suljettu.

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mieshän on rento kuin rautakanki, siis tämä Kurri. En tiedä sitten onko tämä nyt parempaan suuntaan muuttunut, että enää ei tarvitse Tynin naamaa katsella, vaan noita kahta. Saukkosen tyhmää irvistelyä ja Kurrin "kuuma peruna suussa"-puhetta katsellessa ja kuunnellessa tulee jo melkein ikävä Kari Tyniä. Tämmöiset tunnelmat siis ensimmäisen torstai-Hockey Nightin jälkeen, saas nähdä mitä sunnuntain pelin jälkeen kirjoitellaan.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Tämän iltaiseen lähetykseen olen melko tyytyväinen! 15-minuuttiin saatiin muutakin asiaa kuin pelkät kierroksen huippuhetket. Toki muutamat maalit jäivät välistä muttei tuo mua haittaa, koska ne eivät olleet ottelun ratkaisevat maalit...

Jari Kurrista: Onko tylsempää kommentaattoria nähty, aina samat jaaritukset, ei kritisoi ja muutenkin miehen puhe on uuvuttavaa. Ja kuten Vakio sanoi, Kurrin puhe on lisäksi hirveän tukkoisen kuuloista, ei meinaa saada selvää mitä herra puhuu.

BTW: Olipa komea veto Kantorilta tuo jatkoaikamaali, aivan takaylämummoon
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Olen eri mieltä Ikijokerin kanssa. Jos kerran liigakierroksesta erikoislähetys tehdään, ja sille on varattu aikaa varmasti tarpeeksi koko kierroksen kertaamiseen, täytyisi kaikki maalit näyttää. Varsinkin, kun yhdessäkään ottelussa lopputulos ei ollut luokkaa 9-6. Sen sijaan aikaa tuhlattiin turhanpäiväisiin jorinoihin Jari Kurrin varausnumeroista ja Jesse Niinimäen marssittamiseen Hakametsän käytävää pitkin. Vastaavasti jokainen ottelu käytiin tulipalokiireellä läpi.

Olen pettynyt ohjelmaan. Mikäli Jatkoaika suunnittelee huomenna suurimittaista palautteen antoa, olen mukana.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
heh, voiko mitään enää sanoa. Paljon huonompaa ohjelmaa ei pysty enää tekemään. Ainakin 2 maalia jäi näyttämättä, vaikka pelejä oli vain 4. Lisäksi kaikki maalit olivat noin 2 sekunnin klippejä, jotka alkoivat kun kiekko oli jo maalissa. Sitten lähetysaikaa tuhlataan Kurrin enemmän kuin turhiin kommentteihin ja Anun typeriin irvistyksiin. Esittäkööt Jessen haastattelun vaikka joskus tulosruudussa. Ylen kiekkovälähdykset oli 100 kertaa parempia, vaikka heillä ei ole edes lähetysoikeuksia.

Nyt rautakankea äkkiä maikkarille ja palaute tukkoon perkele.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Antakaa palaa vaan, oman kirjeeni olen jo lähettänyt. Onhan tässä HNssä aineksia, mutta jos tämäkin ohjelma olisi ollut puoli tuntia niin olisimme ehkä saaneet nauttia seuraavista asioista:

- voineet kuulla lisää esim Alatalon mietteitä, Blues-Jyphan oli tällä kertaa ns pääottelu

- jos kerran tulevista tähdistä tehdään insertti niin miksi 2 minuuttia, 2 pelaajaa? Missä lisäkysymykset, Bergenheim, Pitkänen, Toivonen, Lehtonen, Ruutu? Vastaus : aika

-olisi ehditty näyttää hieman enemmän muilta paikkakunnilta, huomioikaa että nyt oli vain neljän pelin kieros, ah sitä riemua kun on kuusi peliä..

- näyttää ottelusta muutakin kuin ne maalit. Kyllä, minäkin haluan nähdä maaleja, mutta esim nyt tuo Wesslinin maaliin johtanut tilanne tuli vasta lopussa. Lisää tällaista. Ai niin mutta lähetysaikamme on lopussa...
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Hockey Nightin voisi haukkua jo pelkästään Anun irvistelyn takia. Saisi imeskellä useampaa sitruunaa ennen lähetystä, että saisi pidettyä ilmeensä edes kutakuinkin inhimillisenä. Oli kuin nauruun purskahtamassa ennen kuin puhui ja sen jälkeen, puhuessa vielä sentään sai skarpattua. Tyni on parempi isäntä ja parempi selostajakin. Se tietenkin kertoo enemmän Saukkosesta kuin Tynistä.

Ei näytetty kaikkia maaleja 15 minuutin lähetyksessä, vaikka otteluita oli neljä? Tuo vasta onkin katsojien aliarvioimista, aivan naurettavaa touhua. Sen voisi jotenkuten ymmärtää, jos kuuden lätkäottelun lisäksi pitää saada kaikki muukin urheilu viiden minuutin lähetykseen, mutta kun lähetys on pelkästään kiekolle ja hurjat 15 minuuttia pitkä. Eivät taida pojat katsella telkkaria.

Tulevaisuuden toivoja oli kuusi(?) ja yhteensä taidettiin kysyä neljä kysymystä. Porttilakin on parempi journalisti. Noista ykkösvarauksista voisi tehdä helposti parin tunnin ohjelman, nyt aikaa oli pari minuuttia. 15 minuuttiin mahtuvat vain maalit ja muutama tilanne, ei mitään muuta eikä sinne muuta pidä edes yrittää tunkea. Kolmen kysymyksen haastattelut voi jättää suosiolla tekemättä.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Edellä Abu, Nikke & co. ovat täysin oikeassa, eipä ole juuri lisättävää.

Koko ongelman voinee tiivistää kahteen sanaan: AIKA & KIIRE.

Täytyy kyllä ihmetellä, että minkä alan "ammattilaisia" nuo HN'n tekijät oikein ovat?

Purnaan kun on purnattavaa...

vlad#16.

edit: Palautetta lähti seuraavan viestin muodossa:

Amatööriuden huippu?

Arvon Hockey Night-väki.

Saanen ihmetellä keitä amatöörejä te oikein laskette tekemään tätä jääkiekkofaneille suunnattua ohjelmaa jota niin ylevästi kutsutaan nimellä Hockey Night? Viikon makasiineja vaivaa kaiken aikaa kauhistuttava kiire, valitettavasti ohjelmaa katsoessa tulee vahvasti sellainen tunne, että kiire on tehtyä eli lähinnä itseaiheutettua. Liikaa erilaista “sälää” rajalliseen aikaan jolloin sitten tärkein - eli jääkiekko - tuntuu unohtuvan.

Vartin lähetykseen on turha koota lyhyitä haastatteluja, ne tuntuvat lähinnä muutaminen idioottimaisine kysymyksineen niin haastateltavien kuin katsojien aliarvioinnilta. Sijoittakaa haastattelut sunnuntain ottelun erätauoille, ja siirtäkää sieltä romukoppaan kaikki typerät ja idioottimaiset “Kysykää Jutilta” tms. jorinat. Ei niitä samoja kysymyksiä jaksa kukaan kuunnella viikosta toiseen.

Samoin siirtäkää se Mr. Rautakanki, anteeksi Jari Kurri, muualle viikko-ohjelman studiosta. Hänellä ei ole kykyjä kommentaattorin tehtävään, eikä vartin aika edes anna mahdollisuutta mihinkään järkevään ja syvälliseen (älykkääseen) kommentointiin, vain hätäiseen soheltamiseen. Kaikkiaan tiimiä sopisi hivenen vaihtaa, toivottavaa olisi, että tiimiin saataisi henkilöitä joilla todella on jotain sanottavaa. Jees-miehet mäkeen!

Koettakaa myös palvella katsojia siten, että näytätte Hockey Night’issa mahdollisuuksien mukaan kaikki maalit. Tänään (19.9.02) neljän ottelun kierrokselta jäi maaleja näyttämättä. Kuinkahan monta maalia mahtaa jäädä näyttämättä kun pelataan kuuden ottelun kierros? Puolet kenties...
Tämän ohella on muistettava, että ottelu pitää sisällään muutakin kuin maaleja, näyttäkää myös niitä parhaanne mukaan. Mikäli aika tuottaa ongelmia niin karsikaa pois edellisissä kappaleissa mainittuja seikkoja jotka vievät ohjelma-aikaa tärkeimmältä eli itse peliltä ja sen tapahtumilta.

Kiitokset ajastanne,

...
 
Viimeksi muokattu:

StadinÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Voi...!

Meitä totaali-ärsyyntyneitä on täällä näköjään NIIN paljon, että tukitaan se maikkarin palaute osasto nyt totaalisesti!!!

Tossa linkki: http://www.mtv3.fi/urheilu/hockeynight/palaute.shtml

Ohjelmalla on tosiaan aina ns. pääottelu josta näytetään enemmän ja se oli ihan asiallinen. Mutta millä v..lla Kauppilan ja Ifk miesten epäonnistuneita tilanteita ehditään näyttää jos muiden pelien maaleissa on jo pelaajilla kädet pystyssä kun nauha alkaa pyöriä?!?!?!

Joku tossa sanoi ettei ratkaisevia maaleja jäänyt puuttumaan? Korjatkaa jos multa meni ohi, mutta en nähnyt Saipan toista maalia, olinko unessa? Sitä nyt ainakin voi pitää aika ratkaisevana. Sitä paitsi JOKA maali on todella ratkaiseva Saipan, Jypin ja Ässien tasoisille joukkueille, kun se tulee tv:stä. Millä niitä ihmisiä Isoonmäkeenkään muuten saadaan. Eipä kärppien 4-1 maalikaan paljoa ratkaissut. Hieno maalihan se oli. Tyhjiin tehty, omasta päästä jäätä pitkin sutaistu maali menee minulla kategoriaan "ei ole pakko nähdä". Mutta tuolla vauhdilla (max. 2 sek. kuljetus ennen pyyriä) ehtisi näyttää vielä divarinkin maalit ja silti Kurri ehtisi antaa haistapaska-analyysinsä.

En tiedä tarkkaan, kuka lopulta pätkien laadun päättää. Pelkkä ohjaaja? En usko. Mika Saukkosella täytyy olla "toimittajana" siihen osuus. Ja varmaan Tynilläkin. Kurri nyt ei vaikuta mihinkään muuhun kuin ohjelman ärsyttävyteen. Pistetään nyt per...le pojille postia!!

Valittaminen on ärsyttävää, mutta muistakaa, ellei valita, mikään ei koskaan muutu!! Mutta tehdään se asiallisesti ja KONKREETISESTI PERUSTELLEN! Eli muutenkin kuin "mua ärsyttää sen naama" tyyppisillä jutuilla. Tottakai kritiikkiä, mutta fiksusti. Nimittely tai KOKO ohjelman haukkuminen maan tasalle tuntuu vaan vittuilulta ja sitä ne saa aivan varmasti jo koko ajan. Muistakaa että katsojaluvut on kuitenkin pirun korkeita ja on helppo sanoa itselleen että 'tämä nyt on joku ääliö' jos se on pelkkää solvaamista. Myös henkilökohtaisuuksiin meneminen tai uhkailu poistaa tehon täysin.

Painakaa tota linkkiä ja kertokaa näistä täällä eniten esiintyneistä jutuista, niin saadaan samoja asioita monesta suusta. Vaikutus kasvaa. Käsittelen itse aika paljon työpaikkani sakkapostia ja hyvin tehdyn valituksen vien AINA siitä vastaavalle esimiehelleni. Ja jos se on omasta toiminnasta ja uskokaa mua, kyllä se vaan kolahtaa lujaa. Kirosanalla alkava viesti lentää ennen loppuaan silppuriin.

Eli pois läski-Jutit ja ääliö-Kurrit ja perusteltua lyhyttä faktaa peliin!! KIITOS!

EDIT: HEI TOI YLÄPUOLELLA OLEVA MALLI ON HELVETIN HYVÄ POHJA! Ei sen kopiolta näyttävää tietty kannata laittaa, mutta runkona just noin. Anteeksi Jari ym. on hyvä. Idiootti-sanat ehkä pois mut saahan se luja ärsyntyminen siinä näkyä, kunhan se ei ota valtaa. Ja, "Onnea jatkoon..", loppuun "Kunnioittaen...*tai jotain*" ja OMA NIMI! Vaikka pelkkä etunimi, muttei "nimim. Juti ulos" tms. Oma koko nimi ja vielä vaikka puhelinnumero kertoo siitä että olet oikeasti tosissasi. Hyvä!
 
Viimeksi muokattu:

JesseBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin rupeaa aina keittämään, kun yritetään tuputtaa valmiiksi pureskeltuja ajatuksia ja mielipiteitä. Ok, aikaa vartti ja todnäk tarkoituksena kehitellä tunnelmaa kaudelle ja herättää kiinnostusta HN'iin, mutta pientä rajaa.

Herää kysymys, miksi käyttää rajallinen lähetysaika näyttämällä osittaiset clipit tilanteista ja perään laittaa Kurrin suuhun ilmiselvästi toimittajan nopeasti sutaisemat 'analyysit'? MTV3'n markkinointitutkimuksen mukaan keskiverto katsoja ei osaa itse muodostaa mielipidettä, luottaa mielellään tuttuun kasvoon? Toisaalta spekuloidaanhan täälläkin sydänverellä iltapäivälehtien juttujen perusteella: sanottu tai kirjoitettu sana muuttuu todeksi.

Soffalta tietty helppo dissata HN toimituksen tasoa jne, en varmaan itse pystyisi edes samaan. Joku tolkku kuitenkin sanoo, ettei varttiin pysty ahtamaan urheiluruutumaista maalikimaraa päivän matseista sekä haastatteluja/juttuja tyyliin NHL powerweek whatever. Ja ahdetaan mukaan vielä kaverit ja puetaan joulun kunniaksi porsas oranssiin puvuntakkiin.

Ok, happea siellä. Tarkoitus oli edellisellä lähinnä alleviivata, kuinka HN tekee itsestään tuotetta itse jääkiekon edelle. Jotain luottoa MTV'ltäkin ihmisten omaan ajatuksenkulkuun. Vieraiden ja kommentaattorien alkuperäinen tarkoitus oli kai tuoda jotain uutta ja piristävää näkökulmaa aiheeseen, kenties kokemuksesta. Toisaalta tarkemmin kun miettii lätkäohjelmien pelaajakommentaattoreita Kurria, Jutia ja Ville Niemistä supliikkimiehinä niin huhhuh. Parempi kai jättää katsomatta tai ainakin kuuntelematta ihan oman mielenterveyden vuoksi ja spekuloida ainoastaan asioista, jotka on omilla värilinsseillä nähnyt.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tulipa laitettua palautetta. Eniten eilisen (torstain) lähetyksessä häiritsi se, että vain yksi maali näytettiin kunnolla. Muissa tosiaan verkko heilui jo videon alussa.

On muuten hauska mainos Kiekkoyön sivuilla. Tää Saarioisen, jossa on Jutin kuva ja tekstiä "Syämine on meinaan ilone asia".
 

StadinÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
..ja lisää vaan!

JesseBobilta hyvä näkemys. Ja yksi tosi fiksu asia joka avautui nyt itellekin. Ja pitää täysin kutinsa. Eli, toi HN-skeidan tuotteistus. Luulen ainakin tajuavani mitä tarkoitit. Niillä on jo jäätelöä ja mitä muuta..

Mut tarkoitat varmaan osapuilleen tätä?: Miettikää niitä "HN-puffeja" eli niitä hassun hauskoja Juti-Mika sanakirjavitsejä, kellokauppa-sähellystä ja Kurrin maljan kantoa ym. Eihän niissä ole ikinä mitään kaukaloäksoniä vaan aina tyrkytetään Jutia, Kurria ja Saukkosta. Eli yritetään saada jengiä kiinnostumaan ohjelmasta vaikka kiekko ei niin kiinnostaisi. Annetaan mielikuva että on kyse vitseillä ja tietovisoilla höystetystä viihdeohjelmasta, jossa on "mukana" jääkiekkoa. Ja sitähän se onkin, enemmän kuin "urheilulähetys". Sitä kautta lisää mainosrahaa ja tiimille bonuksia. Näin se voiton maksimointi ohittaa tässäkin kaikki lajista oikeasti kiinnostuneiden tarpeet. Niin, nehän katsovat sen kuitenkin. Vaikka kuinka vituttais..

HN väitti sädekehä päässä vaatineensa mainos-aikalisää ettei katsojilta jää pätkää näkemättä mainosten aikana. Höpö höpö! Aikalisän tarkoitus on vain ja ainoastaa PIDENTÄÄ mainoskatkoa! Suoraan jenkeistähän se on. Niitä nyt ei viimeisenä kiinnostaa vaikka jäis puolet pelistä mainosten alle. Pelin päälle uskallettiin meillä laittaa vain yksi nopea maalimainos, ettei nouse möly. Nyt menee useampi ja Hockey Night kipinälogot päälle. Ja kiekko on lähes aina jo pudotettu kun katko loppuu.. Eikö vaan?

Taidan yrittää lietsoa kunnon vihaa päälle vai.. :) vaikenen hetkeksi.
 
Viimeksi muokattu:

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti StadinÄssä
Joku tossa sanoi ettei ratkaisevia maaleja jäänyt puuttumaan? Korjatkaa jos multa meni ohi, mutta en nähnyt Saipan toista maalia, olinko unessa? Sitä nyt ainakin voi pitää aika ratkaisevana. Sitä paitsi JOKA maali on todella ratkaiseva Saipan, Jypin ja Ässien tasoisille joukkueille, kun se tulee tv:stä. Millä niitä ihmisiä Isoonmäkeenkään muuten saadaan

Kyllä Saipan molemmat maalit näytettiin.
 

Aksu

Jäsen
Eilisen lähetyksen helmi oli täälläkin mainittu Jari Kurri. Miehellä taisi pitää kiirettä eilisellä kierroksella kun analyysit oli osastoa : "Joukkue tuli hyvin peliin ja noudatti....". Samanlaiset kommentit jokaiselta paikkakunnalta. Olisi voinut kertoa mistä hän nämä arvailunsa veti. Paikalla olleelta toimittajalta vai kävikö tämä yli-ihminen todellakin jokaisen pelin katsomassa. Melkonen sälli on jos kävi.

Eli hän oli ilmeisesti Espoossa katsomassa peliä, jos sielläkään...
 

goys75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Itse en eilistä HN:ää nähnyt, mutta näitä juttuja lukiessa tulin tulokseen että tyytymättömiä kiekkosieluja on täällä edelleen.
Jos joillakin on jotain sanottavaa sattumoisin HN:n väelle niin eikun sanainen arkku levälleen ja palautetta kehiin TÄNÄÄN. Muutama kärkäs palaute tuskin ketään hetkauttaa, mutta kun samalla kertaa luukkuun pamahtaa kunnon kasa maileja niin luulis jengin alkavan ihmetellä, että mistä tällainen johtuu.

Jotkut täällä on jo käynykki purkautumassa. Lisää vaan tarinaa kehiin suht asiallisessa muodossa. Joku tuolla aikaisemmin (oisko ollu mr StadinÄssä) tuumailikin, että näitä mielipiteitä olisi hyvä saada myös itse sm-liigan tietoon. Olen samaa mieltä ja alla linkki sitten sinnekki. Copy-paste on tässäkin hyvä tekniikka.

Hakkaa päälle pohjan poika....

http://www.mtv3.fi/urheilu/hockeynight/palaute.shtml
http://www.sm-liiga.fi/sivu.asp?show=palaute
 

SjV

Jäsen
Viestin lähetti vlad
Koko ongelman voinee tiivistää kahteen sanaan: AIKA & KIIRE.

Täytyy kyllä ihmetellä, että minkä alan "ammattilaisia" nuo HN'n tekijät oikein ovat?

Kiire ja kiire, eilinen urheiluruutu 20.55 taisi näyttää enemmän maaleja, kuin 22.30 (töllönkellon mukaan 22.34) alkanut HN.
Toisekseen kierroksen maalit oli HN:ssä näytetty töllönkellon mukaan jo 22.39, joten mihin sitä vartin lähetysaikaa tarvitaan.
Taisi on HN-tiimin mukaan ns. "hajuton ja mauton" liigakierros, kun kehissä oli mukana JYP,Ässät ja Saipa, joten lähetykseen oli pakko ympätä mainostajia kiinnostavia joukkueita (Koivu jr:ää näytettiin pidempää, kuin esim. Blues-JYP peliä)
 

NK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Maalikoosteet

Kaikki otteluraportit oli taas sitä samaa skeidaa. Esim. Tappara - SaiPa -pelin "otteluraportti" yhteen lauseeseen tiivistettynä: Tappara meni johtoon ja SaiPa tasoitti, minkä jälkeen Tappara meni uudelleen johtoon, ja SaiPa tasoitti pelin loppuhetkillä (samaan aikaan näytetään ottelun maalit kukin alle 5 sekunnin välähdyksinä).

Ihan vain vertailun vuoksi: teksti-TV:stäkin löytyi tuosta pelistä enemmän informaatioita kuin HockeyNight pystyi siitä esittämään.

Ja peleissä tapahtuu muutakin kuin maalit. Yhdestäkään ottelusta ei näytetty esim. torjuntoja tai muita näyttämisen arvoisia tilanteita. Kaikki koosteet sisälsivät pelkästään lyhyet välähdykset maaleista, eikä niistä maaleistakaan näytetty kaikkia. Ainoa asia jonka HN pystyi koko kierroksesta loppujen lopuksi kertomaan (maalintekijöiden ja lopputulosten lisäksi), oli se että Blues oli haluton ja Jyppi taisteli. Kai nyt tältä kierrokselta olisi jotain muutakin kerrottavaa löytynyt???
 

Aviator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän ihme SaiPa
Kommenttia on meikäläinenkin ehtinyt jo muutaman laittaa kumpaisellekin osapuolelle!

Saapa nähdä auttaako mitään.... Ehkä ei, mutta mainitsevatko edes tulleen palautteen määrää seuraavassa lähetyksessä :)
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Sääliksi kävi ässät-faneja. Kaikkia maaleja ei näytetty ja "spotti" oli hirveetä sählinkiä.
Ei muuta.
- Svante -

P.S. SportFM "uutisoi" Pelicans-IFK matsia jotenkin näin: Pelicans sai ensimmäisen pisteen kauden sm-sarjassa!! Hm....???
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Palatakseni vielä aiheeseen.

Ne teistä, jotka sattuivat katselemaan YLEn myöhäisemmän urheiluruudun sekä kiakko yön, oliko eroa?

YLE sai vähemmällä lähetysajalla näytetyksi kierroksen maalit (kaikki), sekä asiaan liittyvät kommentit tosta vaan naps, naps.
KY puolestaan hukkasi aikansa turhiin jaaritteluihin yms. eikä ne kaikki maalit edes ohjelmaan mahtunu.

Syy tähän löytyy ihan perusasioista eikä tekijöistä, maikkarilla pitää tehdä viihdeohjelmaa jääkiekosta, mutta YLE näytti jääkiekkoa.

Tämä asia ei voi nähdäkseni mitenkään oleellisesti muuttua, vaikka koko kiekkoyön toimittajatiimi vaihdettaisiin, sitä kuusta kun on kuultava, jonka juurella asunto.

Toivon, että te jotka jaksatte asiasta palautteen kanssa taistella saisitte jotain aikaiseksi, itse en jaksa turhaa meuhkata, sillä sen verta kyyninen olen, että muutos voisi olla mahdollinen vain lähetysoikeuksien vaihdon myötä, mutta onnea sotaan.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Urheiluruutu toimii ripeästi. Hyvä kooste on tehty heti otteluiden jälkeen lyhyellä varoitusajalla. HN:llä on aikaa puolitoista tuntia enemmän, mutta se ei näy tuloksessa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti SjV


Kiire ja kiire, eilinen urheiluruutu 20.55 taisi näyttää enemmän maaleja, kuin 22.30 (töllönkellon mukaan 22.34) alkanut HN.
Toisekseen kierroksen maalit oli HN:ssä näytetty töllönkellon mukaan jo 22.39, joten mihin sitä vartin lähetysaikaa tarvitaan.
Taisi on HN-tiimin mukaan ns. "hajuton ja mauton" liigakierros, kun kehissä oli mukana JYP,Ässät ja Saipa, joten lähetykseen oli pakko ympätä mainostajia kiinnostavia joukkueita (Koivu jr:ää näytettiin pidempää, kuin esim. Blues-JYP peliä)

Niin, tarkoitukseni olikin viitata sanoilla "aika & kiire" itse ohjelmantekijöiden ammattitaitoon, toisin sanoen, tunkemalla rajalliseen aikaan kaikkea epäolennaista saadaan aikaan kiireinen tuntu. Poistamalla nämä epäolennaiset seikat aikaa jäisi sille tärkeimmälle eli tässä tapauksessa jääkiekolle ja ottelukoosteiden näyttämiselle. Tämä käy selville lähettämästäni palautteesta.

Kuten täällä on tuotu jo esille, tärkeintä näyttää olevan tuote HN eikä tuote jääkiekko.

Tällaista,

vlad#16.
 

Aviator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän ihme SaiPa
Palautetta SM-liigalta...

Eli kritisointini ja lähettämäni palaute SM-liigan ja HN:n sivuilta on saanut vastakaikua!

Mutta HN toimitukselta ei ole mitään kuulunut, eikä varmasti tule kuulumaankaan...

Mutta silti osoittaa että SM-liiga on tietoinen asiasta, vaikka eivät voi mitään sen parantamiseksi tehdäkään... Niin seuraavathan ne pomotkin kai noita lähetyksiä, vaikkeivät itse sisällöstä mitään ymmärräkään :)

Seuraavassa ote saamastani palautteesta:

Kiitoksia palautteestanne.

MTV vastaa ohjelman journalismista, kaikki ratkaisut ovat heidän.
SM-liiga ei voi eikä halua määrätä tiedostusvälineitä journalistisissa ratkaisuissaan.

...Henkilökohtaisesti voin sanoa, että jos olisin ollut eilen Hockey
Nightin toimittaja, olisin kertonut Machuldan loukkaantumisesta,
hänenlaisensa pelaajan loukkaantuminen on tapahtuma, joka
varmasti ylittää aina uutiskynnyksen, mikäli yhtään
enemmän kuin pelkät tulokset kerrotaan illan kierroksesta....

EDIT: Italic ei onnistunut... eikä vieläkään... :)
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Pelicans, Fc Lahti, Manchester United, La Lakers
Itsekin olen kyllä sitä mieltä että HN on tällä kaudella aika säälittävä. Viime kaudella oli jo vähän yrityksen makua ja siitä tuli lähes ranskalaisen TV5:sen jalkapallopaketin näköinen, joka miellytti ainakin allekirjoittajaa mutta nyt tästä jäi hieman "juosten kustu" maku...Toivottavasti maikkari nyt tajuaa muuttaa ohjelmaa eikä jätä loppukaudeksi tällaista muotoa
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olipahan harvinaisen huono raportti HIFK-Tappara pelistä Tulosruudussa! Siitähän sai käsityksen, että peli olisi päättynyt 6-6! Uskomaton loppuratkaisu, jonka suhteen ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, jäi kokonaan kommentoimatta.

HIFK olisi ansainnut voiton hienon nousunsa ansiosta - ja olisikin voittanut, jos heillä olisi ollut maalivahti kentällä, mutta ei näyttänyt olevan...
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tulosruutu loisti jälleen. Jos ei lopputulosta tiennyt ennen Hifk-Tappara välähdystä niin ei kyllä tiennyt sen jälkeenkään. Kun eivät sitä kertoneet. Ei mitään mainintaa että Tappara olisi vielä lopussa tasoittanut pelin. Pisteet jälleen urkkaruudulle hienoista raporteista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös