Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Tässä ketjussa seuraamme Teemu Pulkkisen uran etenemistä

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Sambody, 24.09.2010 klo 15.06.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  25 rosterissa ei voi jättää vapaita paikkoja. Noin pieni kestää muutenkin huonosti loukkaantumisia. Valoja päälle.
   
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Rahallisesti sopimusten ulosostaminen ei ole missään määrin kannattava ratkaisu. Pulkkinen toki olisi palkkakategoriassa korkealla, mutta tuskin se Keränenkään on ilmainen.

  Tällä hetkellä ainut järkevä treidi olisi Keränen -> Pulkkinen, mikäli se saadaan rahallisesti onnistumaan.

  Hishon on oma lukunsa, niinkuin on tämän hetkinen sentterimarkkinakin.
   
 3. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Opettele tägäämään josset lainaa viestiä.

  Kyllä se Keräsen palkka säästyisi tuossa mun ehdotuksessani. Jos sopiva kierrätyspelaaja löytyisi, rahat kiinni siihen, mutta kiire sillä ei olisi. Niinpä

  Joensuu - Regin - O'Neill
  Huhtala - Sallinen - Pulkkinen
  Pihlström - Niemi - Jormakka
  Marjamäki - Wirtanen - Mäki
  Anttila - keräsenkorvaaja - Talaja
  Junnut.
   
 4. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ei ehkä kannattava, mutta pikku hiljaa pakollinen. Alisuorittajien dumppaaminen alkaa olla pakkorako jos Jokerit haluaa pysyä pleijariviivan yläpuolella.
   
 5. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Pulkkinen tuntuisi ekaa kertaa realistiselta kun NHL-ura vaikuttaisi ainakin toistaiseksi olevan siinä. Hän olisi juuri sellainen täsmälääke joukkueelle mitä se tällä hetkellä kaipaa. Jos jotain, niin Pulu osaa ampua ja tehdä maaleja..

  Alkusyksystä meillä oli kaikki maailman ongelmat, mutta tällä hetkellä kun peli on parantunut, niin koko KHL-historian vaivannut tehottomuus on taas päällimmäisenä framilla. Tuollaista tämän päivän matsin kaltaisista pläjäyksistä noita jengejä vastaan ei vaan voida ottaa pojoja kun viimeistely on sitä mitä se meillä aina on. Sama pätee n. 50:een muuhun matsiin viimeisen 2,5 -kauden aikana. Silloin kun on se oma momentum ja a-luokan tilanteita syntyy, niin niistä on vaan pakko pystyä rankomaan helvetin paljon kovemmalla prosentilla mitä Jokerit tekee. Nää meidän hyökkääjät ovat ihan hermoheikkoja tissiposkia noissa paikoissa. Silmät kiinni ja toivotaan parasta. 2/10 sisään, kun pitäisi olla 8/10.

  Pulkkinen tänne. Maksoi mitä maksoi ja Keräsen sopimus vaikka K-Vantaan nimiin jos niikseen tulee.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Aika turha haaveilla Pulkkisesta kuluvalle kaudelle. Eiköhän se halua tuon sopparinsa lunastaa loppuun, vaikka joutuisi pelaamaan ties missä Iowassa.

  Ensi kesänä sitten on peli auki. Jos kerran ne Minskin KHL-oikeudet raukeaa ja Pulkkisesta tulee "vapaa agentti" siirtymään KHL:n sisällä, niin loogista olisi sitten palata Jokereihin.

  Paluuhaaveilut tälle kaudelle on todennäköisimmin vain ajanhukkaa ja valehtelua itselleen.

  Mukavahan se olisi Pulkkisen nähdä onnistuvan jossain, vaikkapa Euroopassa. Niin tuskaa on ollut pari viimeistä kautta.
   
 7. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Niin toki täytyy myöntää että mulla ei hajuakaan paljon tienaa tällä kaudella. Jos jotain ihan muuta mitä voisi saada täällä, niin sitten toki mahdoton yhtälö.
   
 8. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Tienaa 812 500 dollaria, joten tuskin pelaa Jokereissa tällä kaudella. Eikä auttaisi joukkuetta edes ylivoimalla. Kukaan ei auta, sillä vika on ylivoimassa itsessään. Huomenna tarkemmin.
   
 9. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Jos Jokerit hankkisi Pulun oikeudet Minskiltä, niin Minnesotan kanssa voisi varmaan viritellä jotain lainadiiliä? Viime kaudellahan noita nähtiin, kun NHL ja KHL saivat keskinäiset sopimusasiat kuntoon. AHL:stä ei ole Pulkkiselle mitään hyötyä, kun siellä on jo kaikki mahdollinen voitetttu ja osaaminen näytetty, mutta KHL voisi olla ihan tervetullut maisemanvaihdos.
   
 10. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ei mitään lainadiilejä ole tässä tapauksessa edes olemassa. Vain sopimuksen purkaminen yhteisymmärryksessä ja sitten on vapaa lähtemään.

  ELC-lapulla olevia voi lainata Eurooppaan.
   
 11. Hiihtofani Jäsen

  Kukas johtaa suomalaisten osalta NHL:n tehotilastoa 25% tehoilla? No Teemu Pulkkinen tietenkin - koko liigassa sijalla 13.. Esim. Patrik Laine jää kauaksi taakse. Laine on 39. 19.7% tehoilla. Teemu Pulkkisella on maailman paras laukaus, jos joku ei vielä sitä tajua.
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  8 peliä ja yksi maali. Ei tarvitse ihmetellä miksi pelaa farmissa.
   
 13. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Toisaalta on tässä sekin puoli, että ylhäällä vastuuta ei tullut. AHL:ssä sen sijaan on, ja tuloksetkin ovat olleet aikamoisia. Taas kerran. Pululle tekisi hyvää päästä joukkueeseen, joka ei juuri nyt taistele pleijaripaikasta kaikkein potentiaalisimmin. Esim. Carolina tai Vancouver tai jopa Arizona.
   
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Siinä oli 8 peliä aikaa näyttää ja ei Pululle kelvannut. Eikös 25% ja yksi maali tee yht 4 laukausta...paskasti vedetty snaipperilta riippumatta peliajasta tai kavereista. AHL näyttäisi paljon sopivammalle sarjatasolle kuin kirkkaat valot.

  Tuu Pulu kotiin, me kaivataan.
   
 15. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Joku oli Youtubeen kerännyt parhaita paloja Pulun AHL-kauden startista. One-timer ylivoimalla lähtee edelleen aika näppärästi.

  Harmillinen tilanne kyllä, kun AHL:n tuo on melko ylivoimainen äijä, mutta NHL:n puolelle ei ihan riitä monipuolisuus. Pelkkää ylivoimaa kun ei voi pelata. Sitä ei toivoisi, että Teemu joutuu NHL-unelmansa hylkäämään tai edes laittamaan hetkeksi pauselle, mutta kohtalaisen sopiva paikka löytyisi ensi kauden ykköskentästä, mikäli O'neill vaihtaa maisemaa. Ei oo häpee tulla himaan Pulu.
   
 16. Spede Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Detroit Red Wings
  Tuo on kyllä sääli että Pulkkinen ei pääse vakiinnuttamaan paikkaa ylhäällä. Ilmeisen hyvä esimerkki pelaajasta jolla on yksi erittäin iso vahvuus, mutta muutama ominaisuus niin heikkoja ettei vain pysty. Las Vegas voisi varmasti olla ihan mahdollinen ensi kaudeksi ja siksi en usko että Eurooppa tai KHL tulee kyseeseen. AHL:ssa kovat tehot tällä kaudella ja mahdollisuus Vegasin kahdessa ekassa ketjussa ensi kaudella. Tuo voi olla se mitä Pulkkinen ja tausta ajattelee, ja voi olla oikeasti parhaimipia mahdollisuuksia Pulkkisella lyödä läpi, jos yleensä koskaan läpi tulee lyömään.
   
 17. tomukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue
  Lainaus:
  Pulkkisella ei ole juurikaan mitään mahdollisuuksia pelata NHL:ssä, käytännössä mikään osa-alue ei ole NHL tasolla tulosketjuissa - ja omaksumiskyky nyt on mitä on, niin aika turha odottaa että muokkautuisi muuhun rooliin. Uran mahdollisen jatkamisen kannalta olisi viisasta että pääsisi joukkueeseen missä on tulosvastuuta, NHL:ssä se joukkue ei ole.

  On erityisen selvää kun katsoo NHL pelaajia vuosien varrelta ja etsii korrelaatiota menestyneiden ja huonojen väliltä, niin tyhmät ihmiset ei pärjää NHL:ssä. Peli NHL:ssä vaatii niin paljon jatkuvaa mukautumista ja käsityskykyä että on oltava valmiuksia - ilman niitä paikka on kaavoja toistamassa jonkun maan liigassa missä on enemmän aikaa ja tilaa.

  Toivoisin kyllä että Pulkkinen jatkaisi jääkiekkouraansa, sillä hänelle löytyy varmasti tulosketjussa sopiva paikka jossain päin.
   
  Viimeksi muokattu: 25.02.2017 klo 01.50
 18. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Kun katsoo tilastoja ylhäältä ja alhaalta, niin eka asia, joka minulle tulee mieleen, on sipuli. Ottaa liikaa paineita ja peli ei ole enää luonnollista/selkäytimestä ylhäällä.
   
 19. Spede Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  En tunne Pulua sen tarkemmin enkä ole koskaan miehen kanssa jutellut, mutta mistä kumpuaa tämä sinun mainitsemasi tyhmyys koskien Pulkkista? Olen tässä nyt useamman vuoden seuraillut tätä Pulu keskustelua ja jossain vaiheessa aina kerrot täällä, että Pulkkinen on tyhmä jätkä. Tarkoitatko siis tällä ihan älykkyysosamäärää vaiko peliälyllistä tyhmyyttä?
   
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Taitaa kuvata väitteen esittäjää parhaiten. Sen inho Pulua kohtaan ei ole enää järjen rajoissa.
   
 21. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vankina Siperiassa
  Lainaus:
  Tämä lainaamasi kirjoittaja ei taida tietää aina ihan itsekään mitä tarkoittaa. Tässä vuosien aikana hänen "analyysinsä" Pulkkisesta on ollut varsin hupaisaa seurattavaa. Milloin ongelmana on ollut laukaus, milloin tyhmyys, milloin puntilla äärimmilleen viritetty kroppa jne. Onpa tämä lainaamasi kirjoittaja antanut jopa uravalintaohjeita tällä palstalla Pulkkiselle. Pitäisi kuulemma lopettaa jääkiekko ja mennä opiskelemaan timpuriksi. Eli kannattaa käyttää harkintaa kuinka vakavasti tuon lainaamasi kirjoittajan tuotoksia tulee ottaa. Armiastahan kyseinen tapaus odotti -ja ilmeisesti odottaa edelleen- luovan NHL:ssä Selänteen ja Kurrin tasoisen uran. Niin ja "tiesi" jo vuosia sitten, ettei Pulkkinen tule pelaamaan yhtään peliä NHL:ssä.
   
 22. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Ei kelvannut Pulu waivereista kenellekään. Eiköhän se ensi kaudella SKA:ssa pelaa.
   
 23. Jere00 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 24. Infinity Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, maajoukkue
  Jos ei Arizonassakaan mahdu rosteriin olisiko kotiinpalun paikka? Maalintekijälle olisi tilausta.
   
 25. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  AHLssä taas vetänyt hyvin pisteiden valossa, mutta jotenkin ei jaksa uskoa uran ylhäällä onnistuvan. Niitä näytönpaikkoja on jo ollut aika mukavasti ja ei ole onnistunut.

  Veikkaan, että ens kaudella pelaa Euroopassa, toivottavasti meillä. Kun Moses ei tod näk jatka Leningradissa, niin siinä olisi meille kaivattua maalintekovoimaa 2 äijän verran.