Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Tässä ketjussa seuraamme Teemu Pulkkisen uran etenemistä

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Sambody, 24.09.2010 klo 15.06.

 1. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1979-2013, Frölunda Indians
  Hyvän lähdön Pulu sai Arizonassa. Teki heti byyrin ensimmäisessä matsissaan ja näytti maistuvan.

  linkki nhl.comiin
   
 2. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Ja seuraavan pelin istui katsomossa.
   
 3. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Kuin myös sitä seuraavaan, todennäköisintä edelleen lienee, että Pulu palaa kauden jälkeen hakemaan uutta nostetta Euroopasta.
   
 4. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Pulu on saanut reilut mahdollisuudet näyttää kykynsä ylhäällä. Sääli, että ei potentiaalista huolimatta onnistunut. Ainakaan vielä ja veikkaan, että ens vuonna ei tarjota enää mahdollisuutta. Tuu Pulu takas narreihin, pliis.
   
 5. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Loppukausi Arizonassa mahdollisuus, materiaali niin heikko että todennäköisesti mahdollisuuksia tulosketjussa vielä tulee. Vegas myös mahdollinen paikka ensi kaudeksi, joskin ehkä hieman epätodennäköistä.

  Mielestäni Pulun pitäisi saada seuraavaksi omaa uraansa ajatellen nappionnistuminen jossain huippusarjoista. Jokereissa ja KHLssä en vaan näe tuollaista tapahtuvan ja liiga olisi melkoinen takapakki (monien mielestä pahin mahd. maitojuna)

  Sveitsin NLA tai varsinkin ruotsin SHL ja siellä huippukausi, niin joku NHL'ssä voisi vielä Pulkkiselle antaa mahdollisuuden. Jokereissa joku n. 30p kausi ei omasta mielestä palvele Pulun urakaarta parhaalla tavalla ja enempään en usko Pulkkisen KHLssä ja varsinkaan Jalosen Jokereissa pystyvän.
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Jos Jalonen jatkaa, niin se on karkea ja suuri tyräys sekä toimistolta että omistajilta. Vaikka mentäis takas liigaan, niin en toivo epäonnistuja Jalosen jatkavan.
   
 7. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Täytyy tähän kyllä kysyä et mitähän vittua oikeesti?

  Jos oltais jääty 10p playoff-viivan alapuolelle, niin olisin ehkä varovaisesti ja hyvin konservatiivisesti voinut ottaa osaa tähän keskusteluun.
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Noin 20 ohipeliä kertoo lahjomatonta kieltään: Jalosen nykyiset vahvuudet on kommentaattorina. Eikä se pelitapakaan välittynyt katsomoon saakka...
   
 9. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Aika vedenjakajalla Pulkkinen on NHL-uransa suhteen. Jos Coyotesissa ei onnistu nappaamaan paikkaa ylhäältä, niin paluu Eurooppaan on aika "must". Kun alla on neljä kautta Pohjois-Amerikassa, kolme NHL-organisaatiota ja alle 100 NHL-ottelua, tuskin enää uutta sopimusta saa kilpailukykyisin ehdoin.

  Voisi Kurri hyvin soitella Minskin toimistolle ja kysellä hintaa. Tuskin se nyt ainakaan petossyytettä saisi, vaikka tarjoaisi Valavuorelta ostetun T8emu-pipon ja Solanon race worn verkkarit yhdessä Keräsen KHL-oikeuksien kanssa. Ei nimittäin tämä kausi varmasti ole Pulkkisen osakkeita nostanut Minskissäkään, olettaen näiden edes sivusilmällä seuraavan varauksensa urapolkua.
   
 10. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Lainaus:
  Lainaus:
  Vastaan asiallisempaan ketjuun.

  Larsen taitaa olla tällä @Jeffrey listalla ainoa joka todella "palasi eurooppaan kehittymään" selkeänä tavoitteena paluu NHL:n. Panarin, Tarasenko ja Lehterä eivät ole käyneet epäonnistumassa ennen onnistunutta ja yhä jatkuvaa NHL-reissuaan. Sobotka ja Radulov ei lähteneet maitojunalla vaan isomman sopimuksen perään. Moses tuli Suomeen yliopistokiekkoiljan statuksella ja kävi myöhemmin epäonnistumassa. Pulkkista voisi verrata parhaiten näistä Mosekseen ja siihen että saisi nyt vielä uuden NHL-sopimuksen - tosin Pulkkinen on jo sittenkin katsotumpi kortti kuin Moses.

  Lähellähän se Pulun onnistuminen oli Detroitissa mutta loukkaantumisia alkoi tulla (taas) juuri väärään aikaan. Muutenkin NHL-ura on ollu lähtökohtaisestikin aika pitkässä puussa. Pulkkinen kun ei ole yleispelaamiseltaan tai -ominaisuuksiltaan huippuyksilö NHL-tasolle. Aseita hänellä on, mutta niillä ei ole päästy siihen "Brett Hull -rooliin" jos sellaista nyt nyky-NHL:ssä voisi ollakaan... Eiköhän Pulkkinen kuten moni muukin odottele kesään ennen päätöksiään. Sielä on harvinainen tilanne kun työpaikat koko NHL:ssä lisääntyvät ja pakkoja sekoitellaan laajennusdraftilla. Ja tällä en tarkoita että Pulu olisi välttämättä ollenkaan Vegasia kiinnostava palanen vaan, että jonkinlainen näyttöpaikka voi vielä tarjolle tulla.

  @Osvaldo ei se mahdottomuus kuitenkaan ole, että voisi päästä eurosarjoista takaisin NHL-sopimukseen jos osoittaa pisteiden lisäksiominaisuuksiensa kehittymistä. Eri asia kuinka todennäköistä se siinä määrin on ja täytyy muistaa, että se takaisin meneminen tarkoittaa samankaltaista 1v ja ~1m$ sopimusta kuin millä pelaa nyt ja sellaiset voidaan tunnetusti yksisuuntaisuudesta huolimatta edelleen haudata AHL:n hyvin nopeasti jos ei onnistu.
   
 11. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Toki kaikki on mahdollista, mutta jotain spesiaalia Pulkkisen pitäisi pystyä näyttämään KHL:ssä jotta NHL:n puolella hänen palveluksistaan kiinnostuttaisiin uudelleen. Hän on nyt nelisen vuotta pelannut sielä NHL-joukkueiden läheisyydessä ja kun ei ole onnistunut vakuuttamaan tarpeeksi seurapomoja niin vaikea se tulee olla KHL:stä käsinkin. Jos palaa Eurooppaan tänä kesänä, niin en usko että tarvii uudestaan lähteä rapakon taakse pelihommiin.
   
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  The Hockey News ennakoi Vegasin varaavan Pulkkisen laajennusdraftissa.
   
 13. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Eikö tuon luulisi saavan riveihin ilman varaustakin?
   
 14. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No sen näkee sitten. Voi olla että eivät keksi mitään muutakaan otettavaa joten 25-vuotias NHL/AHL peluri RFA:na voisi olla hyvä haku.
   
 15. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Pulkkinen sitten päätyi Vegasiin. Hieman yllätyin valinnasta, olisi luullut miehen irtoavan yhdellä soitolla ja varausvuoron olisi voinut käyttää johonkin muuhun.

  Saa nähdä miten Pulkkisen käy. En pitäisi mahdottomana, vaikka hänet olisi huudettu tuolta osana isompaa (tulevaa) kauppaa Vegasin ja Arizonan välillä. Noh, syy Vegasin valinnalle jääköön toisen ketjun aiheeksi mun puolesta, tai ainakin toiselle ajalle. Vähän kuitenkin haiskahtaisi siltä, että kaudelle 2017-18 ei Pulkkista täällä nähdä. Ja ehkä ihan hyväkin niin, sentteriä tai paria ja pakkia tarvitaan vain sen verran enemmän.
   
 16. Mediakuutio Jäsen

  Lainaus:
  Eikö tuo Vegasin gm sanonut jo ennen draftia, että varaavat muutaman sellaisen pelaajan joille ei ole tarkoitustakaan tehdä sopimusta koska kaikissa joukkueissa ei ole tarjolla sellaista pelaajaa joka kiinnostaisi. Pulkkinen voisi olla yksi sellainen.
   
 17. Vili#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Pulkkinen on laitettu jo waivers-listalle.
   
 18. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Luulin hetken, että Pulu on saanut vielä yhden mahdollisuuden kirkkaissa valoissa, vaan taisin olla väärässä. Eikös kultaisilla suihkuilla ole myös ahl jengi? Joten tarkoitettu kai ahl-starksi, joka pystyy stunttamaan tarvittaessa ylhäällä...ihan omaa ajattelua ja ei perustu mihinkään.
   
 19. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Voi melkeinpä toivotella hyvästit NHL-uralle tällä erää jos edes Vegasista ei löydy tilaa. Puhutaan kuitenkin ennakkoon yhdestä liigan heikoimmista joukkueista. Nyt vaan paluu Eurooppaan ja täällä tähtipelaajan asemaan Ruotsissa, Sveitsissä tai KHL:ssä.
   
 20. tomukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue
  Niin. Siinä se totuus tuli taas eteen Pulkkiselle ja waiverssiin lensi aivan kuten ennustin. Kun pää ei riitä niin ei riitä, kuinka monta kertaa se pitää sille osoittaa ennenkuin ymmärtää lähteä. Woooo kova lämäri ja yleensä ohi maalista, mutta ei mitään käsitystä että kyseessä on edustusammatti, asiakaspalvelutyö - ei silloin voi olla käytävillä suu auki ihmettelemässä mistä ruoka tulee ja mihin se laitetaan. Saa kyllä katsoa peiliin jossei vaivaudu itseään yhtään kehittämään. Tai sitten on vaan hyväksyttävä ettei pysty. NHL:n surkeimmassa rosterissa paikka eikä valmistaudu kunnolla, häpeällistä.
   
 21. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Turhaan negaa pulkkiselle. Hän on joka kesä reenannut täysiä että olisi valmis. Päässyt kyllä monessa joukkueessa näyttää taitojaan mutta väärässä ketjussa. Pulu ei ole 3-4 kentän pelaaja vaan 1-2 mutta ilmeisesti se ei riitä nhl. Erittäin sisukas kaveri kun uskoo itseensä ja yrittää vaikka mitä vastoinkäymisiä tulee eteen. Toivotaan että palaa ensi vuonna kotiin ja näyttää taas koko suomelle millanen pelimies on.
   
 22. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Pulkkinen ois kyllä syytä saada kotiutettua, jos eurooppaan on palaamassa. Jos ei kokonaisvaltainen pelaaminen ihan NHL:n kärkiketjuihin riitäkään, niin kyllä se euroopan kaukaloissa painaa 20-40 maalia joka kausi ihan varmasti.
   
 23. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oikeudet on vaan muualla niin aika skeptinen paluun suhteen olen vaikka Pulu varmaan kotiin pikku hiljaa jo haluaisi?

  Olisihan se hienoa nähdä yv:ssa Pulu ja Tolvis heittelemässä kiekkoa reppuun!
   
 24. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Valmistautumisestako se tosiaan on kiinni, ettei työkalupakissa ole riittävästi työkaluja? Minusta se ei ole koskaan jäänyt valmistautumisesta tai asenteesta kiinni Pulkkisella. Kyse on nimenomaan siitä, ettei ne työkalut riitä maailman kovimmassa sarjassa. Kaikissa muissa sarjoissa luultavasti riittää helposti. KHL:ään ja äkkiä tekemään tiliä ja tuhoa.
   
 25. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Nyt Kurri puhelin käteen ja Pulu takaisin himaan!