Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Tässä ketjussa seuraamme Teemu Pulkkisen uran etenemistä

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Sambody, 24.09.2010 klo 15.06.

 1. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Eeeiii saatana. Kauan toi saa rollailla täällä?
  Pululla vielä kaikki ihan fine ja ura edessä muualla kuin mestiksessä tai liigassa.
   
 2. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Onko Pululla sopparia mihinkään? Omistaako Detroit vielä oikeudet vai onko rajoittamaton vapaa-agentti?
   
 3. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Eikös tuo Detroitissa ole jatkamassa.
   
 4. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Sopimuksen Detroitiin Pulu tosiaan sai ensi kaudeksi.
   
 5. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Pulkkinen pelaa tulevalla kaudella Red Wings -joukkueessa numerolla 4.
   
 6. tomukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue
  Pulkkisella sujunut hyvin jalkatreenit ja kunto huippua. Pystyy miettimään monta kuukautta* ja latautumaan ja hiihtolomakaudella tositoimiin. Veikkaan että Pulu hoitaa ensi kaudella yhden maaliviikkopörssin voiton kotiin. Nyt taitaa taannoisen maajoukkueen pelaaja puhjeta kukkaan, tehdä John LeClairit ja kiriä todelliseksi pelimieheksi. Ensi kertaa mahdollisuudet on, kaikki kohdallaan todella.

  *Muokattu: Lisätty Pulun miettimisaika
   
 7. sporttipappa Jäsen

  Onkos sulla @tomukku nyt kaikki kunnossa, kun tälläiselle linjalle lähdit? Vai lentelitkö sarkasmitutkani alapuolella?

  Pulun tulevaisuuden kannalta aika tärkeä loppukausi edessä: kunnossa pitää olla ja näyttöpaikka käyttää kun se tulee. Mitenkäs homma toimii sopimusten suhteen, onko status tämän kauden jälkeen jo UFA kun sopimuksia alkaa olla useampia takana?
   
 8. tomukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue
  Lainaus:
  Onhan ne Pulkkaa koskevat huolenaiheet edelleen samoja, peruuttamattomia puutteita, kuin ennenkin. Mutta nyt Pulkka tekee oikeita asioita ja onnistuu eittämättä. Granlundmaista rutiinia ja hallittua kasvua havaittavissa. Nyt on se paras hetki syödä NHL ohjeiden mukaisesti ja niin varmasti tapahtuukin.

  Pulkan uran jälkeinen aika on myös sellainen mistä pitää kantaa vastuuta, koska mahalasku on työllä itsensä ylös vieneen pelaajan kohdalla huono esimerkki. Toivotaan nyt vaan että paikat ja pää saadaan kestämään ammattilaisuuden vaatimuksia - ajatusmalleja voi kopioida ja treenit onkin jo kopioitu, niin ei ole esteitä, niin eteenpäin vaan.

  Paras teko Pulkan itseluottamukselle on että Detroit signasi Pulkan raatona, todellinen merkki että pelaajaa arvostetaan ja tarvitaan.


  *Muokattu, poistettu vahingossa väärä sana ja poistettu Pulkkisen opintoja koskeva sivulause, koska niitä ei ole.
   
  Viimeksi muokattu: 10.09.2016 klo 15.26
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  RFA-statuksella jatkaa kun ei ole tarpeeksi kokemusta NHL:stä tai tarpeeksi vanha. Eri asia sitten jos Detroit ei tee qualifying offeria ensi kauden jälkeen.
   
 10. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Eli oliko tämä uusin sopimus vain ns. se halvin mahdollinen sopimus sittenkin? Ja Detroit organisaationa voi vetää sitten seuraavankin sopimuksen rajoitettuna agenttina suurin piirtein sellaikseksi kuin päättävät haluta?
   
 11. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No Pulkkisen sopimuksessa oli muutama tonni enemmän kuin tarvittiin, mutta käytännössä joo. Ellei Pulkkinen tee isoja tehoja niin tuskin paljoa mennään yli sen minimin.
   
 12. tomukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue
  Olipa pommi että Detroit siirsi Teemu Pulkkasen waiverslistalle. Hetken oli jo hyvää luuloa ilmassa että nyt Detroit todella luottaa ja hyvin menee. Ei sitten mennytkään. Monasti ammattiurheilijoilla on tiukkoja paikkoja henkisesti kun huonosti hoidettuja asioita tulee putkessa, eikä loppua näy. Nyt on tärkeää miettiä kohti uutta eikä antaa sitä kuuluisaa naps ääntä kuulua selkärangasta.

  Tämä tarkoittaa että Teemu Pulkkinen ei nauti minkään NHL-seuran luottamusta tällä hetkellä. Miksi Detroit käänsi selän näyttäviä maaleja tehneelle pelaajalle, eikä pidäkkään häntä minään? Tämä yllätti sillä signaus herätti muita ajatuksia. Onhan tämä vakava tilanne, mutta käsi puhelimelle vaan ja uusia kontakteja. Ei välttämättä kannata tuhlata agentin palkkioihin muutenkin epävarmassa taloudellisessa tilanteessa. Myös perusasiat kuten halvempi asunto, ei nyt ehkä nettiliittymässä tarvitse säästää, mutta halvempi auto yms kannattaa huomioida. Mutta kyllä apurit maksua vastaan tekee nämä asiat pelaajan puolesta.

  Mikä nyt eteen, kyseessä on taitonsa jo pitkään näyttänyt pistelinko - ei siis pienintäkään näytönpuutetta tehokkuudesta. Miksi Teemu Pulkkinen ei kelpaa, se on asian ydin - ja sille on tehtävä voitavat asiat. Nyt ei saa antaa harjoittelun retkahtaa, sillä se on ollut leikkauksen jälkeen, huikealla, olympiaurheilijan tasolla. Mitä apuja on vielä tarjolla uraa vauhdittamaan? Patrik Laineen käyttämä urheilupsykologi on antanut erinomaisen tuen mm. Laineelle. Tosin Laine on älykäs ihminen, jolla on myös näyttönä hyvä koulumenestys ja kyky käsitellä asioita.
   
 13. tomukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue
  Lainaus:
  Nekin tonnit ovat tärkeää valuuttaa eläkeiässä. On hyvä että Pulkkinen pysyi tarkkana eikä antanut mitään pyöristyksiä. Kyllä se tekee isoja tehoja, on monta kertaa tehnyt. Pulkkisella on harvinainen siitä että hänellä on nuorella iällä oikeasti isoja tehoja.
   
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Se on one trick pony laukauksensa kanssa ja ei vain näköjään riitä Detroitille. Mielenkiintoista nähdä ottaako joku toinen seura AHL-staran kokeiluun.
   
 15. tomukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue
  Lainaus:
  Tottahan se on, ei käy kiistäminen. Se on aika nähty että koira osaa antaa tassun ja muut temput on mitä on. Oiskohan se sitten järkevämpää alkaa soitella Eurooppaan ja Venäjälle kun mistään tulokkaasta ei ole kyse, vaan pitkällä sairaslomalla makaavasta epäkurantista pelaajasta.
   
 16. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vankina Siperiassa
  Lainaus:
  77 syöttöpistettä 3 kokonaisen kauden aikana Jokereissa kertoo kyllä hieman toisenlaista totuutta "one trick ponysta". Pulkkinen on kieltämättä profiililtaan sniper, mutta kyllä ominaisuuksia hyökkäyspelaamiseen löytyy laajemmaltakin sektorilta. NHL on toistaiseksi ollut hieman liian iso pala kakkua, mutta oikeassa joukkueessa ja oikeassa roolissa tekisi epäilemättä tuhoja. Veto on kuitenkin maailmanluokkaa ja pieni riski palkan suhteen saattaa houkutella useampaakin joukkuetta ottamaan Pulkkinen riveihinsä. Voiko olla enempää low risk, high reward pelaaja?
   
 17. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Melkein hämmästyn jos joku NHL-joukkue ei poimi Pulkkista tuolta waiverista, tietenkin jos niin käy ja Pulu joutuu hakemaan vauhtia AHL:stä niin toivon että Jokerit kyselee Teemun perään ja kyselee haluja palata Eurooppaan ja tän mantereen kovimpaan liigaan.
   
 18. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Itse asiassa virittäminen kestää liian kauan.

  NHLään Puluua on yksi vahvuus ja se on laukaus. Muualla pystyy olemaan kokonaisvaltainen stara, mutta ei se paljon NHL GM -osastoa kiinnosta.
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2016 klo 12.56
 19. Wäinö#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
  Mielenkiintoista nähdä mihin Pulkkinen päätyy ja todennäköistä on, että joku listoilta poimii. Waiver-ajankohta oli kuitenkin Detroitilta jossain määrin tarkkaan laskettu, sillä rosterit on viimeistä silausta vaille valmiit ja uuden pelaajan hankita vielä tässä vaiheessa aiheuttaa hässäkkää väistämättä ja rajoittaa siten myös halukkaita seuroja. Riski on kuitenkin olematon ja vahvuudet ja potentiaali aika selkeä, joten luulen, että kysyntää riittää. Frk oli saman profiilin pelaaja huomattavasti heikommilla näytöillä ja ainakin kolme seuraa oli kiinnostunut hänet listalta poimimaan. Enemmän ihmetyttää Detroitin toiminta asiassa, kun eihän siitä montaa kuukautta ole kun soppari tehtiin ja tiedossa oli myös, että toipuminen loukkaantumisesta vie aikaa. Ihme edes oli, että toipui näinkin nopeasti.

  Pulkkinen sai käytännössä pelata viime kauden alun 23 peliä ensimmäistä kertaa NHL-urallaan hieman isommilla minuuteilla ja mielestäni käytti tämän ajan kohtuullisen hyvin edukseen tehden tehot 6+5 ja ollen muutenkin joukkueensa kärkipäätä kiekonhallintatilastoissa. Loukkaantumisen jälkeen vastuuta ei käytännössä enää tullut. Jos Pulkkinen pääsee nopeasti vuoden takaiselle tasolleen, niin joku seura tekee tässä hyvän diilin. Muutaman tunnin kuluttua homma lienee jo selvinnyt.
   
 20. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Pulkkinen ei ole antanut mitään näyttöjä siitä, että olisi tehokas pelaaja NHL:ään ja siinä on varmaan yksi syy, jos Pulkkinen ei mihinkään kelpaa. Tehopisteet Liigassa tai AHL:ssä eivät tarkoita NHL:ssä vielä mitään.
   
 21. jokerit67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, #13
  Tuskin on Pulu lähdössä mihinkään vaikka jostain ihmeen syystä menisikin waivereista läpi. Detroit haluaa siinä tapauksessa miehen pitää ja farmissakin tuo tienaa varmat $800K+. Ehkä siis ensi kaudeksi takaisin Eurooppaan, toki silloinkin löytynee jostain muualta taloudellisesti Jokereita parempi tarjous.
   
 22. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Toisaalta AHL:ssa Frk on Capfriendlyn mukaan 67500$ lapulla, siinä missä Pulkkisen vastaava olisi 735000$. Frk on NHL-joukkueelle käytännössä ilmainen farmissa ja Pulkkiselle joutuu maksamaan pelimiehen hintaa. Frk voi hyvinkin olla hankittuna Hurricanesin AHL-joukkueen tarpeita silmäillen, mutta yksisuuntaisen sopimuksen omaavan Pulkkisen täytyy lähtökohtaisesti pystyä pelaamaan show'n puolella vähintäänkin säännöllisesti.
   
 23. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
 24. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  No nyt Pulu pääsi ainakin suomalaisjoukkueeseen kun eikös tuolla ole ainakin Koivu ja Granlund jo ennestään ja mun mielikuvan mukaan taisi olla joku muukin. Oisko ollut Haula.
   
 25. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Vihdoin ja viimein Detroitin valot (onko niitä vielä?) jäävät taakse ja Pulkkinen pääsee muualle näyttämään kykyjään. Granlund - Koivu - Pulkkinen voisi olla ihan kokeilemisen arvoinen ketju.