Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Tässä ketjussa seuraamme Teemu Pulkkisen uran etenemistä

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Sambody, 24.09.2010 klo 15.06.

 1. Wäinö#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
  Rantanen oli kyllä erinomainen eilen, mutta siinäkin kannattaa muistaa, että näyttöhalut oli varmasti kovat ja huono peli eilen olisi vienyt katsomoon loppukisoiksi. Viimeisissä treenipeleissä Rantanen oli varsin keskinkertainen ja nyt se haaste on tason pysyminen korkealla. Siitä samaa mieltä, että tuolla esityksellä on varmasti käyttökelpoisempi nelosessa kuin Pulkkinen ilman yv-aikaa.

  Mitä tulee noihin Pulkkisen valmentajiin, niin ei se nyt mikään trendi sentään ole laittaa Pulkkista neloseen. Pulkkinen on pelannut uransa kaksi parasta kautta ykkösessä Westerlundin ja Blashillin valmennuksessa. Babcock ei paljoa peliaikaa antanut toisin kuin Blashill tällä kaudella alkukaudesta. Loukkaantumisen jälkeen tuli sitten tämä nokkamainen peluutus nelonen+yv ja tulokset ei kauhean hyviä ole olleet.
   
 2. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pirullinen brändikiekko
 3. tomukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue
  Lainaus:
  Saa nähdä oliko tämä MM-turnaus harjoituspeleineen kuin Pulkkisen koko ura minimuodossa, olen huolestunut että näinhän se tosiaan saattaa olla. Ensin kovia tehoja ja reipasta menoa merkityksettömissä peleissä, sen jälkeen peliaikaa aiempien onnistumisten perusteella ja sitten ei enää mitään - sanakirjassa kohdassa nothing taitaa olla Pulun tämänhetkinen pelinkuva.

  Pulun olisi hyvä alkaa hankkia sopivaa koulutusta pelaamisen lomassa, niin pääsee sitten suoraan jaloilleen kun peliura hiipuu siinä määrin ettei pelaaminen ole enää mahdollista. Kirvesmiehen paperien hankkiminen voisi olla hyvä veto, koska Helsingissä hän on ja varmasti tuleekin olemaan pidetty kaveri, niin hommia riittäisi. Ja voimasta ei jää työnteko kiinni.
   
 4. Wäinö#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
  Onnittelut Pulkkiselle MM-hopeasta! Hyvät otteet alustavissa peleissä oli tällä kertaa hopean arvoiset. Hieno saavutus joka tapauksessa, vaikka Kojo ei nähnytkään paljoakaan käyttöä sitten itse kisoissa. Kun katsoi finaalissakin Suomen ripulivetoja lähes kaikilta, niin mielellään sitä olisi Pulkkisen mukana nähnyt. Joukkue oli sinänsä harmoninen ja ketjut saatiin kohtalaiseen kuosiin, mutta merkkejä hyökkäyspelin tietystä vajaavuudesta oli nähtävissä koko turnauksen ajan, joten sinänsä hopea ei ollut vääryys. Finaalissa Kanadaa ei pelillisesti pystytty juurikaan haastamaan, mutta toki pienestä se on kiinni, kun kyseessä oli maalin peli. Ikuiseksi kysymykseksi jää, olisiko enemmän hyökkäyspeliin panostamalla pystytty antamaan kovempi vastus myös finaalissa. Mielellään sitä olisi nähnyt Pulkkisen Koivun ketjussa ja ylivoimassa, mutta Kojo ei tätä halunnut edes kokeilla. Nyt hyvä kesä alle, lisää kamppailuvoimaa, uusi soppari jonnekin NHL:ään, näillä näkymin kuitenkin Detroitiin ja uutta matoa koukkuun entistä kovemmalla tsempillä!
   
 5. Detritus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
  Tomukku!
  Mä haluaisin niin sijoitella kirjaimet s, i ja l tonne sun nimimerkin väleihin, mutta en uskalla moderaattorikammon takia. Tai voihan sitä bänniä tulla jo tästäkin, mutta tulkoon. Hyvää kesää!
   
  Viimeksi muokattu: 24.05.2016 klo 02.39
 6. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1979-2013, Frölunda Indians
  Lainaus:
  Jos tuo ylläoleva fantasiamaailma ja vittuilu helpottaa sun oloa niin hieno homma. Oikeassa elämässä Pulkkisen ura ammattikiekkoilijana tulee vielä kestämään sen kymmenkunta vuotta (ilman loukkaantumista), jonka aikana omaisuutta kertyy aivan varmasti sen verran, ettei sinun tarvitse kantaa huolta Pulkkisen toimeentulosta tai uudelleen kouluttautumisen tarpeesta.

  Nyt vaan hyvä treenikesä alle ja syksyllä uutta matoa koukkuun oli seura ja sarja sitten mikä tahansa.
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Pulkkinen saa ehkä mahdollisuuden änärissä, mutta jos se ei nappaa, niin osoite on luultavasti KHL:n rikkaammat seurat. AHL:n loistavat näytöt ja kohtalainen menestys ylhäällä takaa eurooppalaisten kiinnostuksen. Aivan varmasti on rahaa pankissa niin paljon uran jälkeen, että voi rauhassa pähkäillä mitä tekee.
   
 8. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Joo kyllähän Pulu lätkällä tahkoo sen verran rahaa että voi ostaa yhen sankarin lapset ulos kiekkokouluista ja maksaa vaimolle jota se lie laittaneen ni hienomman mersun.
   
 9. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Minskillä taitaa olla KHL-oikeudet ja hyvin näyttää ainakin joukkueeseen vielä mahtuvan, jos eliteprospectista katsotaan kiinnitettyjen pelaajien määrää.
   
 10. # Seiskakasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, #65, #86 #51, #8, #93 #18
  Lainaus:
  Itse lisäisin kirjaimet i, r ja l. Olisi jotenkin dildompi meno.
   
 11. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Rahalla oikeudet vaihtaa omistajaa, mut tietysti Minskillä on etulyönti.

  Jokerit olisi hyvä paikka Teemulle, jos hakee näyttöjä uuteen mahdollisuuteen Ameriikassa. Olisi iso hyvä rooli ja näyttöpaikka taatusti luvassa yhdelle omista. Olis meidän markkinointiosastolle myös oikea jättipotti..

  Mun veikkaus eli arvaus on, että Detroit on nähty.
   
 12. tomukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue
  Lainaus:
  Minulle annettiin jo pelikieltoa, mutta te ette sitä tainneet saada. No modesetäset tekee ratkaisujaan ja niillä mennään kunnioittaen.

  Pulun olkapääleikkaus tuli pahaan kohtaan kun voi olla jopa ens pääsiäiseen asti sivussa eikä sopimusta sitte ole tullut. Ilman sopimusta, harmittaa oikein kun agentti ei ole ollut aktiivinen eikä sopimusaihioita ole ees huhuissa. Nyt on tärkeää kuntouttaa ja pitää tuntumaa peliin yllä ja hyviä välejä seuroihin. Ei haittais vaikka nostelis luuria itekkin ja rohkeesti kertois et pelihalua on. Jarikurrimainen välivuosi Los Italianos (kävi hoitaas ihoa ja naputti 75 teho pinnaa 30 pelissä Milanossa -91) voisi tehdä nyt terää jos muutenkin loukkaantumiset syö kauden. Entistä ehompana ylöspäin, tsemiä ja voimia Tempzelle, uran päättyminen ei ole lähelläkään!

  *EDIT korjattu vappu pääsiäisellä, perustuen iltapäivälehtien uutisointiin.
   
  Viimeksi muokattu: 06.07.2016 klo 03.03
 13. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Lainaus:
  Eikös uutisoitu 4-6kk leikkauksesta? Onko Pääsiäinen vaihtanu paikkaa?
   
 14. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huonoja uutisia Pulkkiselle ja taas iso takapakki NHL-uraa ajatellen. 4-6kk tauko antaa hyvinkin osviittaa siitä, että olkapäässä on nivelkapseli ja/tai jänne tai jänteitä revennyt ja niissä kuntoutuminen on hidasta tai todella hidasta. Vetovastuksien kanssa treenaaminen alkaa yleensä aikaisintaan 2-3kk leikkauksen jälkeen, kun on saanut jäykistyneet liikeradat jotakuinkin ennalleen. 4kk paluuta ajatellen pitäisi siis noin kuukaudessa hoitaa surkastuneet lihakset entistä vastaavaan kuntoon, joka on kyllä todella tiukka aikataulu. Kaikkihan tietysti riippuu miten pahasti siellä olkapäässä on oikeasti paikat olleet remontin tarpeessa.

  Nyt voisikin maallikon silmissä Jokereilla olla kohtuullinen mahdollisuus kotiuttaa Pulkkinen yhden loppukauden ajaksi. Vaikea nähdä minkään NHL-seuran tarjoavan tässä tilanteessa 1-suuntaista sopimusta, kun voi realistisesti ajoittaa paluuta kentille loppuvuoteen tai uudenvuoden kieppeille ja menneet näytöt NHL:ssä ei kuitenkaan päätä huimaa. Farmin kautta pelipaikan hakeminen ylhäällä saattaa myös olla aika kiven takana, kun pitäisi samantien paluun jälkeen antaa todella kovat näytöt, että ehtisi vielä nousemaan ylös loppukaudesta. Eli nyt vaan kuntoutus Suomessa viimeisen päälle ja Jokereitten kelkkaan loppukaudeksi, jolloin hyvän loppukauden ansiosta voisi paikka MM-kisoissakin olla vielä jotenkin mahdollinen. Farmin kautta taas tuskin käy enää tie MM-kisoihin. Seuraavalle kaudelle sitten taas haku päälle lätäkön taakse.
   
 15. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Pulu sai sitten (odotetusti) vuoden jatkon Detroitista. Kuten spekuloitukin, viime vuoden vastuu jäi vähäiseksi juurikin loukkaantumisen vuoksi. Liekö ollut sama taustalla mm-kisoissa...

  Hyvä homma Pululle että sai jatkaa Punaisissa. Edelleen paras paikka kehittyä.
   
 16. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Lienee kova pala yhdelle heitterille tää Pulu soppari.
  Toivotaan että saa vastuuta ja käyttää tonttinsa, muuten Eurooppa kutsuu vuoden päästä.
   
 17. tomukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue
  Rohkea ja kerrassaan erikoinen veto Detroitilta, mutta edullinen, sillä sairasaika NHL avaukseen asti maksaa farmipalkan.

  Suomalaiselle jääkiekolle hieno hetki, koska Pulkkisen itseluottamus tulee saamaan tästä pysyvän nosteen. Hänet on hyväksytty raihnaisenakin, ilman mitään takeita että tuleeko pelimiestä enää. Se on kyllä yksi korkeimmista luottamuksen osoituksista ja tulee väistämättä näkymään Pulkkisen pelissä.

  Näyttäisi pääsevän jo jouluksi pelaamaan. Pulkkinen saattaa hyvinkin tirvasta 10 kaappia ennen siirtorajaa ja hänet myydään seuraan, mikä ei ole täynnä häntä parempia pelaajia. Silloin kovan Detroit koulun edut tulee käyttöön ja pääsee Top-6 hyökkääjiin sekä ykkös yv-paikalle. Sitten ollaankin toisenlaisella vedenjakajalla kun itseluottamus toistuu pelistä toiseen, puhutaan 30-40 maalin miehestä. Pulkkisen epätasaisuus on tälle esteenä, mutta se ei ole mahdotonta eikä poissuljettua.
   
 18. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei ole mitään farmipalkkaa Pulkkisella, sillä sopimus on yksisuuntainen. Mielestäni täysin riskitön sopimus, jossa ei ole mitään erikoista. Halpa ja lyhyt.
   
 19. Ihmeilja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Venäjä, Atlant, Ak Bars
  Koskas Pulkkisella oli tämä olkapää mennyt sijoiltaan Suomessa ollessaan? En muista muuta loukkaantumista, kuin sen 2009-2010-kaudella tulleen käsivamman, mikä ei liittynyt olkapäähän.
   
 20. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Suomalainen NHL-hyökkääjä korjautti vanhan vammansa – “Ollut aina vähän löysä” « SuomiKiekko Tuossa sanotaan vamman tulleen "ennen ammattilaiseksi ryhtymistä Suomessa." Jos tuon ymmärtää niin kuin se tuossa on sanottuna, niin kyseessä on joku junnuajan vamma. Toki lähteen huomioiden tilanne voi olla vähän mitä on.

  Pulkkisella tutut tavoitteet | Jokerit.com Tuossa sitten todetaan olkapäävamman tulleen edellisen kauden aikana, julkaistu kauden 2010-11 kynnyksellä. Kaudella 2009-10 pelasi jo ammattilaisotteluita, mutta saattaa hyvinkin olla kyse samasta vammasta. Vissiin ei tuolloin ihan perinteisellä junnusopparilla pelannut, mutta kuitenkin saattaisi olla varsinkin pohjoisamerikkalaisissa lähteissä tuo kausi käsitetty "ei-ammattilaiskaudeksi", ts. junnukaudeksi.

  Eli ilman sen tarkempaa tietoa väittäisin kyseessä olevan juurikin kaudella 2009-10 tullut vamma, vaikkakaan ei se "tunnetumpi" rannevamma.
   
 21. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
 22. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Epäilen Suomikiekon käännöstoimintaa tai toimittajan kykyä tulkita pohjoisamerikkalaisen GM:n sanomiset siinä kontekstissa, jossa ne on sanottu. En yhtään ihmettelisi vaikka alkujaan Holland olisi puhunut professional vuosista NHL:n määritelmän mukaan, eli toisin sanoen NHL-soppari taskussa vietetyt vuodet Euroopassa.

  edit: Myönnän toki, että tuosta kirjoituksestani saattaa saada sen kuvan, että pitäisin Hollandia epäluotettavana tai epämääräisenä lähteenä. Tämä ei suinkaan ollut tarkoitus, vaan pikemminkin piikki tuohon Suomikiekon suuntaan.
   
 23. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Jep, ymmärsin hieman väärin tuon viestisi. Tuossa alla se alkuperäinen Detroit Free Pressin juttu, jossa Hollandia on siteerattu.

  Detroit Red Wings' Teemu Pulkkinen has old shoulder injury addressed
   
 24. Ihmeilja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Venäjä, Atlant, Ak Bars
  Lainaus:
  Kiitokset vastauksesta. Ilmeisesti Pululta on paukahtanut olkapää samalla kaudella, kuin rannekin... Harmillisen pitkään on saanut kärsiä vammasta, kun nyt vasta pistettiin se kuntoon ja ikävään paikkaan tuli nyt tämä olkapään hajoaminen, kun mies oli juuri ottamassa paikkaa Detroitin kokoonpanosta. Pitkällä tähtäimellä leikkaus voi olla hyvä juttu uran kannalta, mutta tuleva kausi ja ehkä vielä seuraavakin tulevat kyllä väkisin jäämään jossain määrin vielä olkapäävamman varjostamiksi.
  Jos ensi kausi on kovin vaikea ja menee ihan vammasta palautteluksi, niin ei ole välttämättä kovin kaukaa haettua, jos Pulkkinen tulisi vaikka kahdeksi seuraavaksi kaudeksi Jokereihin hakemaan uutta vauhtia.
   
 25. tomukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue
  Pulkkisen tervehtymisessä vähän takapakkia taas kun tulehdus iski. Hän kyllä kykenee nousemaan, sillä liigassa ja mestiksessäkin on nähty useita hyviä tarinoita kun on palattu vaikeista loukkaantumisista. Ymmärtääkseni on entisestään panostanut ruokavalioon ja sekin puoli huippukunnossa. Tullaanko Pulkkinen näkemään vielä loistokkaampana vai tuhoaako jatkuva reistaileva terveys kiekkouran, saa nähdä.