Tässä ketjussa onnitellaan Tepsiä yhdeksännestä sijasta!

  • 27 906
  • 126

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
En viitsi sen enempää ottaa kantaa Tepsin pelillisiin esityksiin, koska siitä on JA:ssa jo kaikki kirjoitettu, mutta totean vain, että aika hankalaa ainakaan mitään kotiedun tuomaa hurmosta on odottaa, jos ekassa pelissä kotona on vähän yli 3000 katsojaa. Onko 90-luvun menestyskrapula tosiaan niin kova, etteivät kuolemanpelit todellakaan kiinnosta?
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
MustatKortit kirjoitti:
Onko 90-luvun menestyskrapula tosiaan niin kova, etteivät kuolemanpelit todellakaan kiinnosta?


Voisivat kiinnostaakin, jos kyseessä olsi todellinen yllätysmahdollisuus nuorilla ja innokkailla pelaajilla varustettuna. Vanha, kallis ja laiska säälipleijjareissa roikkuva paketti vaan ei kiinnosta, eikä motivoi.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei tämä TPS:n menestymättömyys ei sellaisia riemuntunteita mitä se olisi aiheuttanut vuosina 1992-2001. Kuitenkin eilen olin hitusen verran Pelicansin puolella, koska lahtelainen jääkiekko on viime vuosina uinut niin syvissä vesissä.

Lopuksi haluan ihan vilpittömästi toivottaa hyvää kesälomaa TPS:n pelaajille ja faneille. Olisihan se itsellekin ihan kiva, jos kesäloma alkaisi jo maaliskuussa.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Hauptmann kirjoitti:
Lopuksi haluan ihan vilpittömästi toivottaa hyvää kesälomaa TPS:n pelaajille ja faneille. Olisihan se itsellekin ihan kiva, jos kesäloma alkaisi jo maaliskuussa.

Kiitoksia!:) Ensimmäinen vilpitön kesälomantoivotus. Tähän alkaa kyllä jo tottumaan, voisi ensi kevääksi ostaa valmiiksi matkan Rhodokselle siinä maaliskuun puolenvälin tietämissä. Tai Espanjaan, niin pääsisi Jortikan kanssa viettämään ansaittua lomaa, yhdessä.
 

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
Hauptmann kirjoitti:
Kuitenkin eilen olin hitusen verran Pelicansin puolella, koska lahtelainen jääkiekko on viime vuosina uinut niin syvissä vesissä.

Kyllä se köli täälläkin on raapinut aika pohjia pitkin viime vuosina...
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
John Shaft kirjoitti:
Kyllä se köli täälläkin on raapinut aika pohjia pitkin viime vuosina...

Tehdään me ainakin enemmän tappiota, ollaan sillä saralla varmuudella ihan kärkipään sakki tälläkin kaudella! Ei pystytä monessa seurassa vastaavaan, vaikka huolella yrittäisivät niin meillä tässä Hullu mies huittisissa -syndroomassa eli enemmän syömisessä kuin tienaamisessa ollaan sen luokan tekijämiehiä että moni kalpenee pelkistä luvuista.
 
Jes!

Kunnia on nyt palautettu! Palloseura nuosi häpeälliseltä kymmeneltä sijalta, kunnialliselle yhdeksännelle sijalle! Upea ja hieno saavutus, joka ei olisi ilman loistavaa valmennusta mahdollista. Onhan se Tepsin materiaali niin halpa, nimetön ja kokematon, että sääliplejareita korkeammas ei tällä porukalla voi päästä.

Toisaalta ilman sarkasmia mietin ihan rehellisesti seuraavaa. Eräällä jatkoaikalaisella on sig:inä teksi "tie kadotukseen, moottoritie Turkuun".
Jos nyt asia onkin niin, että Hannu-setä Turkuun palatessaan, palasikin Juhani Tammisena? Paljon puhetta, ylimielisyyttä yms... Ilman näyttöjä ja menestystä? Ja mitä jos Tami onkin nykyään Midas?

Kiitoksia TPS! Kiitos Hannu!

Eihän tätä olisi arvannut:

Harjoituskauden episodi Turkuhallin ulkopuolelta:
Nurminen: Hyvää huomenta
Jortikka: Mitä V****a sää räpätät, mee paska
treenaamaan.(Tämän jälkeen yksipuolista puhumista yksin jota voi vain kuvata ¤#%¤%#¤%%)
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo onnittelut vaan... kai.

Voin lohduttaa sillä, että meillä oli sama homma menossa viime kaudella, mutta montusta pääsee aina ylös, ja sen jälkeen voitto maistuu todella hjyvältä.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tunnettu Sotilas kirjoitti:
Joo onnittelut vaan... kai.

Voin lohduttaa sillä, että meillä oli sama homma menossa viime kaudella, mutta montusta pääsee aina ylös, ja sen jälkeen voitto maistuu todella hjyvältä.

No juu kyllähän sielläkin päässä rämmittiin, mutta tilanne muilta osin on Jokereissa paljon parempi. Ei ole mitään valtataistelua organisaation sisällä ja rahaakin on kirstun pohjalla sen verran, että tällä kaudella Jokerit taistelee mestaruudesta, ja niin tekee tulevaisuudessakin.
 

-JH-

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnittelut tai surun valittelut vaan minultakin!

On varmaan aika alkaa etsiä kaikesta paskasta myös jotain positiivista. Itse odotan ainakin seuraavaa kautta innolla. Ne katsojat jotka eivät viimekauden jälkeen TPS:aa jättäneet, tuskin tekevät sitä tulevaisuudessakaan. Yleisötavoitetta lasketaan 1000 katsojalla ja pelaajabudjetti tiputetaan 1,5 miljoonaan euroon. Tappiota tämä joukkue tuskin tulee enää tekemään ainakaan Sutelan aikakaudella.

Uskonkin että Turussa tullaan jatkossa näkemään hyvinkin positiivista kiekkoa. On paljon mukavampaa lähteä hallille seuraamaan pelejä muita "halpoja" joukkueita vastaan kun ei tarvitse aina pettyä järjettömästi vaikka tuleekin turpaan, odotuksia karsitaan tietenkin suhteessa talousmenoihin. Luulenkin että juuri tuo odotuksien ja tavoitteiden karsiminen realistiselle tasolle tuo jopa lisää katsojia hallille.

Alkaa uusi aikakausi jolloin onnistumisista voidaan nauttia! Edellisillä kausilla kun voitto on ollut (muka) normaalisuoritus ja tappio katastrofi.
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
-JH- kirjoitti:
Yleisötavoitetta lasketaan 1000 katsojalla ja pelaajabudjetti tiputetaan 1,5 miljoonaan euroon. Tappiota tämä joukkue tuskin tulee enää tekemään ainakaan Sutelan aikakaudella.
Todennäköistä on että tappion tekeminen jatkuu vielä ensi kaudellakin, toki pienempänä kuin aiemmin. Tavoite asetetaan nollan tuntumaan, joka on sekin edistymistä.

edit. niin ja onnittelut vielä täältäkin
 

thv294

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tottenham Hotspur
timppa kirjoitti:
Saikka, muutahan kauemmaksi Turusta ja ihmettele miksi ulkopaikkakuntalaiset TPS fanit eivät halua lähteä pitkiä matkoja matkustamaan jos pelaajien tahtotaso on 0:n tienoilla.

Itse asun pk-seudulla = kauempana kuin Lohja, mutta paikalla kun mahdollista. Menen itse paikalle koska haluan kannustaa omaa joukkuettani, vaikkei tulosta olekaan tullut muutamaan vuoteen. Eikä kyllä ole tulossakaan jos yleisöä ei näy hallissa, ilman rahaa tuskin pelaajia palkataan, ja kaikki muutkin tulot (oheismyynti hallilla, sponssirahat) katoavat. Sinänsä hienoa että seuraat matseja radion kautta, mutta enemmän hyödytät seuraa olemalla paikalla-vaikka nukkumassa. Ja hanki dieselauto, menee vähemmän polttoainekuluihin... Mutta kuitenkin, älä yleistä omaa tilaasi koskemaan kaikkia.

Mutta jotta ei mennä täysin ohi (kuten Mcdonnell tyhjistä su...) niin voi olla jopa hyödyksi tulevaisuuden kannalta hipoa pohjaa, ensi kaudella ei ehkä enää mietitä että kattellaan nyt ku parani edelliskaudesta monta sijaa. Oli miten oli, joukkuetta ei jätetä vaikka mikä on.
 
Viimeksi muokattu:

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä menee aika sivuraiteille originaalista. Pistä vastausta vaikka privana jos haluat, tai sitten meidän pitänee etsiä toinen ketju, jossa jatkaa.

thv294 kirjoitti:
Sinänsä hienoa että seuraat matseja radion kautta, mutta enemmän hyödytät seuraa olemalla paikalla-vaikka nukkumassa.

Tässä tullaan taas tähän samaan tilanteeseen, josta koko oravanpyörä lähtee liikkeelle / jatkaa pyörimistään.

- Miksi menisin nukkumaan jäähalliin, kun voin tehdä sen kotonakin? Jos vastaus on se, että seura saa rahaa, niin olisiko seuran syytä tehdä jotain asialle? Vastikkeeksi kannattajien / katsojien rahoista ei mielestäni kuulu tarjota nukkumapaikkaa hallilla. Mielummin lahjoitan tuon rahan jotain muuta kautta seuralle.

- Miksi ajaisin täältä hevon helvatusta Artukaisiin katsomaan peliä, jossa TPS:n pelaajat pelaavat ilman yritystä ja intoa, ilman minkäänlaista peli-iloa (puhutaan menneestä ja edellisestä kaudesta)?

Jos joukkue yrittäisi ja pelaisi iloista kiekkoa, menisin varmasti mielummin hallille kuin nyt. En tajua miksi minun pitäisi antaa seuralle rahaa, kun seura ei anna minulle mitään muuta, kuin paskan fiiliksen? En tajua tätä ideaa en ollenkaan. Ja huom. voitoilla ei ole edelleenkään mitään tekemistä asian kanssa. Nyt puhutaan nimenomaan iloisesta kiekosta jossa pelaajat tekevät parhaansa. Ehkä mokaavat, ehkä eivät tee 5 maalia pelissä, mutta yrittävät. Minä en vaadi mitään muuta rahoilleni vastikkeeksi, kuin sen että pelaajat yrittävät. On sielä sitten kentällä täysin tuntematon ryhmä, tai nimekkäitä maajoukkuepelaajia koko joukkue täynä. Nimet eivät vaikuta minun katsomoon menemiseen, vaan se yritys.

Ja jos nyt Jortikka saadaan pois penkin takaa, ja joukkueeseen hommataan nuoria nälkäisiä pelaajia, jotka yrittävät parhaansa, niin kyllä itse ainakin hallille aion suunnata tulevana kautena. On joukkueen sijoitus mikä tahansa. Pääasia on se, että pelistä nauttii pelaajat ja katsojat. Eli täysin vastakohta tälle keväälle.

thv294 kirjoitti:
Ja hanki dieselauto, menee vähemmän polttoainekuluihin... Mutta kuitenkin, älä yleistä omaa tilaasi koskemaan kaikkia.

Joo, ei pitäisi yleistää. Ihan hienoa jos joku jaksaa mennä katsomaan kauempaakin nykyisen kaltaisia TPS:n pelejä. Diesel autoa en lähde hankkimaan siksi, että pääsen Turkuun katsomaan TPS:n pelejä pari kertaa viikossa. Jos TPS mulle sellaisen hankkii, niin katsotaan asiaa uudestaan. ;-)

En koe itseäni niin suureksi faniksi, että moisiin uhrauksiin lähden. Kuitenkin TPS tulee mun elämässä vasta monen muun asian jälkeen. Se on kuitenkin "vain" jääkiekkoa, vaikka se tunteita herättääkin enemmän tai vähemmän.

*edit* Pientä muokkausta...
 
Viimeksi muokattu:

Jamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, RoKi
MustatKortit kirjoitti:
En viitsi sen enempää ottaa kantaa Tepsin pelillisiin esityksiin, koska siitä on JA:ssa jo kaikki kirjoitettu, mutta totean vain, että aika hankalaa ainakaan mitään kotiedun tuomaa hurmosta on odottaa, jos ekassa pelissä kotona on vähän yli 3000 katsojaa. Onko 90-luvun menestyskrapula tosiaan niin kova, etteivät kuolemanpelit todellakaan kiinnosta?

Heh, itse pääsin ainoan kerran päättyneellä kaudella paikan päälle Turkuhalliin katsomaan juurikin tämän viimeisen kotipelin (asun niin kaukana, ettei turussa pääse käymään kovin usein). Peliesitys oli sen verran huikaiseva, ettei todellakaan ihmetyttänyt ettei 1) hallilla ollut ketään 2) hallille vaivautuneet eivät kannustaneet omiaan (tepsiä), miksi fanien pitäisi jaksaa yrittää, jossei joukkuekaan jaksa? Eikä siihen aneemisuuteen olisi auttanut vaikka kaikki paikalla olleet 3140 katsojaa olisivat seisseet koko ottelun ajan ja laulaneet yhteen ääneen kannatuslauluja. Kyllä siihen oltaisiin tarvittu jonkun sortin vapahtaja ja perkeleesti beroccaa.

On mielestäni mahtavaa vapaa-ajan vietettä mennä hallille hankkimaan suuri vitutus ja maksaa vielä tästä lystistä. Onneksi edes pelicans pelasi hyvin, ja varsinkin se eka maali oli uskomattoman kaunis, että jotain sain vastineeksi sille peliin sijoittamalleni rahalle. Tepsin pelistä en nimittäin kovin montaa ilonaihetta löytänyt. Aneemista ja yrityksetöntä surffailua, välillä näennäistä hallintaa, mutta siltikin löysää ja huolimatonta pelailua.

-----

Itse haluan myös onnitella suosikkiseuraani tämän kauden huikeasta taistelusta. Suuresti toivon, että nyt tuuletetaan kunnolla sekä joukkue että organisaatio, ja lähdetään seuraavaan kauteen realistisilla tavoitteilla ja järkevällä pelaajabudjetilla. PS jossitteli urhelulehdessä skenaarioita, mitä kaikkea Tami voisi turussa saada aikaan. Mielenkiintoista spekulointia, mutta toivon, että jää spekuloinnin asteelle. Vaikkakin, valmentajan pallille olisi hyvä saada uusia äijiä, mieluusti jostain oikeasti organisaation ulkopuolelta.

Kyllä tästä voi nousta, mutta se pitää tehdä maltilla. Ei ensivuoden kausikortteja myydä puhumalla puutaheinää mitaleista ja niiden väreistä. Faneille riittänee että joukkueen ilme on taisteleva ja nälkäinen. Ei se vituta jos tulee tappio, se vituttaa, jos joukkue näyttää siltä, ettei olisi edes halunnut voittaa.
 
Viimeksi muokattu:

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Jotain positiivista.
Olitte kuitenkin paras länsirannikon joukkueista:)
 

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
mixu kirjoitti:
Jotain positiivista.
Olitte kuitenkin paras länsirannikon joukkueista:)

Ei muutakun shampanjat jäistä pöytään...
 

rosnäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
mixu kirjoitti:
Jotain positiivista.
Olitte kuitenkin paras länsirannikon joukkueista:)

Positiivisuus riippuu kokonaan tarkastelukulmasta. Omasta näkökulmastani katsottuna kevät on kiekkoilullisesti ennätysmäisen tylsä, koska kaikki länsirannikon joukkueet ovat ulkona. Lukkoon vielä luotin, mutta tämäkin kortti petti pahasti. Kun vielä huomioidaan, että kaikki pääkaupunkiseudun ja tampesterin joukkueet ovat jatkossa, niin ei hyvältä näytä. Kuka avaa ketjun: Mikä vialla länsirannikolla?
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
rosnäs kirjoitti:
Positiivisuus riippuu kokonaan tarkastelukulmasta. Omasta näkökulmastani katsottuna kevät on kiekkoilullisesti ennätysmäisen tylsä, koska kaikki länsirannikon joukkueet ovat ulkona.

Eikös tuo yksi länsirannikon seura voittanut koko runkkiksen? Joten suuta hevosenkengälle täällä länsirannikolla ja ilo pintaan.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Dave kirjoitti:
Eikös tuo yksi länsirannikon seura voittanut koko runkkiksen? Joten suuta hevosenkengälle täällä länsirannikolla ja ilo pintaan.

Jos karttaa katsot, huomaat Oulun sijaitsevan Helsingin itäpuolella.
 

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
...Eikä siihen aneemisuuteen olisi auttanut vaikka kaikki paikalla olleet 3140 katsojaa olisivat seisseet koko ottelun ajan ja laulaneet yhteen ääneen kannatuslauluja...

..3147 katsojaa. älä aliarvioi..=)
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
blackhawk kirjoitti:
Jos karttaa katsot, huomaat Oulun sijaitsevan Helsingin itäpuolella.

Ei kai nyt Helsingin sijainti tätä voi määrittää millään lailla. Jos Helsinki olisi satuttu rakentamaan jollekin vielä itäisemmälle niemennökäreelle, olisiko Oulu vasta siinä tapauksessa länsirannikolla? Entä Kotkan tai Hangon tai Porvoon sijainti, vaikuttavatko ne jollain Oulun asemaan lännessä tai idässä?

Jos meren rannasta katsoen meri on lännessä ja maa idässä, ollaan silloin mielestäni länsirannikolla. Suomessa tämä mainittu käsite ulottuu suunnilleen Kemistä Turkuun.
 

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
Dave kirjoitti:
Ei kai nyt Helsingin sijainti tätä voi määrittää millään lailla. Jos Helsinki olisi satuttu rakentamaan jollekin vielä itäisemmälle niemennökäreelle, olisiko Oulu vasta siinä tapauksessa länsirannikolla? Entä Kotkan tai Hangon tai Porvoon sijainti, vaikuttavatko ne jollain Oulun asemaan lännessä tai idässä?

Jos meren rannasta katsoen meri on lännessä ja maa idässä, ollaan silloin mielestäni länsirannikolla. Suomessa tämä mainittu käsite ulottuu suunnilleen Kemistä Turkuun.

Pitäiskö tälle diibadaaba aiheelle avata oma ketju jossain maantieto osiossa...
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Dave kirjoitti:
Ei kai nyt Helsingin sijainti tätä voi määrittää millään lailla. Jos Helsinki olisi satuttu rakentamaan jollekin vielä itäisemmälle niemennökäreelle, olisiko Oulu vasta siinä tapauksessa länsirannikolla? Entä Kotkan tai Hangon tai Porvoon sijainti, vaikuttavatko ne jollain Oulun asemaan lännessä tai idässä?

Jos meren rannasta katsoen meri on lännessä ja maa idässä, ollaan silloin mielestäni länsirannikolla. Suomessa tämä mainittu käsite ulottuu suunnilleen Kemistä Turkuun.

Ilmansuuntia voi ilmaista tarkemminkin. Luode ja koillinen on keksitty, samoin lounas ja kaakko. Länsipuolisen rannikon (itäpuolista rannikkoa ei tosin olekaan, siellä kun raja railona aukeaa Venäjän maarajan kanssa) voi jakaa vaikka halutessaan lounaisrannikkoon ja luoteisrannikkoon, ja pistää Suomen vaikka Vaasan kohdalta poikki.

Tepsiä voi onnitella siitä, ettei SM-liigaan ole kukaan kehittänyt play outteja kuten Sveitsiin tai Mestikseen. Jos sellaisia pelattaisiin ja sarja olisi auki, TPS taistelisi nyt sarjapaikastaan ja ties vaikka putoaisi. No, tulisivatpa ainakin paikallispelit takaisin...

TPS:n pitäisi tehdä pitkän tähtäimen suunnitelma yleisömääriensä nostamiseksi. Yksi askel olisi tukea TuTon nousua liigaan, jolloin kansa kiinnostuisi kiekosta ja terveestä vastakkainasettelusta, paikallispeleissä olisi täysi tupa, talousmiehet hykertelisivät käsiään ja mediajulkisuus sen kuin kasvaisi. Nykyiset "paikallispelit" TPS-Blues eivät kiinnosta kiviäkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös