Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Tässä ketjussa nettiscouttaamme potentiaalisia vahvistuksia

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Deko, 26.04.2013 klo 11.35.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Onhan tässä vielä kevättä jäljellä, mutta kyllä muutama mielenkiintoinen huhu piristäisi kevättä huomattavasti. Viekää nyt vaikka sieltä toimistolta sinne "jumbon lihatiskille" lappu, että arenalle on tilattu uusia rightin mailoja, niin päästään edes spekuloimaan.
   
 2. Keltainen Jaffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, NHL:n ja KHL:n suomalaiset, Jokerit
  Kunlunista potkitaan melkein kaikki suomalaiset pihalle. Olis mm. Enlundia tarjolla. Mikäs meillä on kakkossenttereiden tilanne?
   
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Ne kakki olisi vahvistuksia, jos saataisiin vain vapaata tilaa rosteriin. Vaan maalipyssyä ei tainnut olla sinivalkoisten joukossa yhtään? Suurin pula on senttereistä (laadullisesti mitattuna) ja maalin tekijöistä. Viimeksi mainittua ruutua -snaiperi- ei oikein täyttänyt kukaan edellisellä kaudella.
   
 4. ludvig Jäsen

  Tommi Kivistö, Sami Lepistö, Petteri Lindbohm, Teemu Pulkkinen ja Tommi Santala. Tuon taustan pelaajia on vuosia odoteltu ja nyt on aika toimia - ei enää selityksiä. Samalla toivottavasti Jere Sallinen poimitaan takaisin.
   
 5. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sama Jokeritaustaisiin nimiin. Eri Jere Salliseen, sillä ei tehdä mitään. Kolmosesta alaspäin toki menisi, mutta aivan liian kallis pelaaja sinne.

  Ja sama @Sako huoliin. Huolestuttavan hiljaista, pois pitäisi potkia kahdesta neljään pelaajaa.
   
 6. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Juhlakaudelle tarvitaan ehdottomasti jokeritaustaisia pelaajia rosteriin. Tämä saattaisi myös yhdistää pahasti toisistaan etääntynyttä kannattajayhteisöä ja ainakin oma kiinnostus nousisi potenssiin sata. Ei halliin kukaan jaksa pelkkiä Porilaisia ja puolivaloilla läpsytteleviä jenkkejä tulla katsomaan.
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Tänään on KHL-kauden jälkeinen eka arkipäivä. Jos potkuja olisi tulossa, niin tänään olisi ollut sopiva päivä tiedottaa asiasta. Narrien sivuja on tänään päivitetty, joten on ne töissä.

  edit
  Tuolta Kunlunista vapautuvat.
  IL: Kiinan KHL-seurassa raju myllerrys - kahdeksan suomalaispelaajaa ulos!

  Eipä nuo nimet järkyttävän kovia ole. Wahvistuksia toki nykyisiin sankareihin verrattuna, mutta juhlakauden tähtihakintoja? Ei.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2017 klo 16.46
 8. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Lainaus:
  Eipä tuolta Kunlunista olisi muita kuin Enlund sellainen pelaaja, jota Jokerit saattaisi ensi kaudeksi tarvita. Muilla vapautuneilla ei tehdä mitään.
  Muutenkin tämä hiljaiselo ihmetyttää. Aikaisempina vuosina sentään näihin aikoihin on liikkunut huhuja, mutta nyt ei ole niitäkään. Suomessa jengit julkaisevat ensi kauden hankintojaan jo täyttä häkää, mutta ilmalassa on hiljaista.
   
 9. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kunlunista kelpaisi loistavasti Sallinen 3-ketjun keskelle ja Jalasvaara puolustukseen. Kumpikin olisi selkeä vahvistus nykyiseen. Varauksin myös Lahti nelosketjuun ja Mäntylä puolustukseen.
   
 10. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ainoastaan sentteri ja/tai kiekollinen pakki kelpaa. Ja laadukkaina versioina. Muut paikat voidaan tarvittaessa täyttää muutenkin ja myöhemmin.

  @powerplaymaker teki ansiokkaan listan. Siitä Jari valitsemaan ja kunnon lappua faksaamaan.

  Se täytyy sanoa että Reginin kiinnittäminen monivuotisesti oli sen kokoluokan sankariteko, että annan Salmisen tai Hishonin scouttaamismogan anteeksi. Saatte valita kumman.
   
 11. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Erityisesti pohjoisamerikkalaisten, mutta toki tiettyyn pisteeseen asti myös eurooppalaisten, osalta NHL expansion draft saattaa hieman sotkea pakkaa. Ns. rajatapauksista aiempaa useampi saattaa tänä vuonna katsoa pidempään josko paikka aukeaa suoraan tai muuttuuko tilanne organisaation hierarkiassa parempaan suuntaan pelaajan omien NHL-unelmien näkökulmasta. Samoin Keenan rakentaa Kiinassa Kunlunista entistä pohjoisamerikkalaisempaa, mikä yhdessä NHL:n tilanteeseen saattaa syödä meidän paukkuja: pari profiilihankintaa uskottavan rungon kasaamiseksi ja sopiva budjetti, niin Peking saattaa "Länsi-Pietaria" enemmän kiehtoa sen seuraavan Mosesin tai Kozunin näkökulmasta.

  Mulla voi olla kevätmasennus, pääsiäisvitutus tai jotain vikaa päässä, mutta mä näen tämän kesän tilanteen Jokerien kannalta äärimmäisen haastavaksi. NHL:n päätös jäädä olympialaisista, expansion draft, ruplan vahvistuminen kuluneen vuoden aikana, kiinalaisten tulo markkinoille ja parin kauden aikana jääminen pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle tuskin ainakaan nostavat meidän vetovoimaa. Päälle parin huonon jatkosopimuksen tuomat mahdolliset taloudelliset haitat ja ryvettyminen maksuliikeongelmissa, niin ainakaan toimistolla ei tule helppoa kesää.

  Heitetään silti parit...

  Eliteprospects.com - Richard Gynge Käytännössä KHL-ura mennyt pienemmissä seuroissa, ja pohjoismaalaisena uskoisin Suomen ja tanskalaisen kapteenin olevan ihan hyvä upgrade Vlavistokiin tai Nizhnekamskiin. Ainakin ymmärtää mitä puhutaan ja Tukholmaankin pääsee vaikka vapaailtana. Soppari loppunut, ei huhuja ja käsittääkseni pelaajaoikeudet eivät enää tuossa iässä vaivaa. Tuoreet onnistumiset plussaa, pelimäärät eivät lupaile lasinilkkaa.

  Eliteprospects.com - André Petersson Kolmen kauden aikana 0,8p/o Sotshissa, viime kausi jäi puoleen. Pystyi kuitenkin pelaamaan vuodenvaihteen jälkeen, eli kyseessä ei ole mikään toipilaana jo valmiiksi tuleva tapaus tilastoskouttauksen perusteella.

  Eliteprospects.com - Andrew Agozzino Tilastojen valossa hyvin pitkälti Kozunin tyylisin tehoin pelannut AHL:ssa (248p/339o vs Kozunin 207p/318o), NHL-kokemus hieman vajaampi (10 vs 20) ja ilmeisesti kärsii samasta lyhyen miehen ja NHL-vaatimusten välisestä haasteesta. Ainoa varaus OHL:aan, tällä kaudella täysi kausi AHL:aa ilman NHL-pelejä ja soppari loppuu. Ikää vuosi Kozunia vähemmän, eli noiltakin osin ura voisi noudatella samoja suuntaviivoja.

  Eliteprospects.com - David Warsofsky Pienikokoinen pakki, kovat tehot AHL:ssa ja NHL:ssa kiertänyt kolme organisaatiota. Ulkomuistista vetäen menee myös tämän kauden jälkeen AHL:n veteraanien sarjaan, mikä saattaa vähentää NHL-organisaatioiden haluja ottaa mies kokeelle. Mitä pari eri arviota luin, niin vähän tulee Pulkkinen mieleen: vakuuttavaa jälkeä AHL:n puolella, mutta NHL:ssa ei roolia tai seuraa tunnu löytyvän. Nimi tarjoaa jotain mukavia mahdollisuuksia, hyvien otteiden jälkeen voisi olla tyyliin "we declare war" sloganilla matskua.
   
 12. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1979-2013, Frölunda Indians
  @sekolust Laadukas viesti! Kelpuuttaisin jokaisen Jokereihin ensikaudeksi ja ensisilmäyksellä sopisivat myös Jalosen lätkään kuin nenä sen toisen Jalosen naamaan. Mitä tulee joukkueen rakentamiseen ja kenties niihin virheisiin jotka K&V viimekauden joukkueeseen tekivät oli se, että teema oli hakusessa, joukkueessa oli liikaa diversiteettia ja punakeltainen lanka puuttui. Johtuiko se kenties siitä, että huhujen mukaan pelaajien skouttausta ei tehty niin huolellisesti kuin olisi pitänyt tehdä ja luottoa toisen käden tietoon oli liikaa. Niin tai näin nyt virheistä toivottavasti ammennetaan se hyöty joka siitä on ammennettavissa. Ensi kausi mennee todennäköisesti vielä ainakin osittain näistä epäedullisista sopimuksista kärsien ja vaihtuvuus tulee olemaan pientä. Ainakin nyt on aikaa tehdä sitä seuraavan kauden -jolloin vaihtuvuus tulee olemaan suurempi- pohjatyö hyvin. Mikäli Jokerit haluavat pärjätä ja samalla luoda uskottavuutta ja jatkuvuutta ei Jokereilla ole varaa tehdä hutihankintoja etenkään monivuotisten sopimusten osalta.
   
 13. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Palaan ketjuun vielä vapaiden ja potentiaalisten laitahyökkääjien osalta. Riippuen siitä lunastaako O'Neill optionsa ja saako Salminen jatkaa, Jokerit tarvitsee 1-3 laitahyökkääjää top3 kenttiin. Mielellään maalintekoon kykeneviä ja kädellisiä hyökkääjiä, jotka tukevat Jalosen kiekollista pelitapaa. Vähintään yhden kiekollisen laiturin tulisi kyetä myös sentteripeliin.

  Kurrin kauppalistan pitäisi näyttää about tältä:

  Teemu Pulkkinen: Lähes rajaton maalintekopotentiaali. Ylivoiman pelote numero 1. Ja mikä tärkeintä: oma kasvatti. Vaikka pelaajaoikeudet taitavatkin olla Minskissä, on Kurrin ja Vuorisen tehtävä täysi päivätyö ja ylityöt päälle houkutellakseen Pulkkisen Jokerien 50v juhlakauden joukkueeseen.

  Steve Moses: Vaikka Steve ei olekkaan vapaa pelaaja, sillä sopimus SKA:han jatkuu vielä tulevan kauden, on ilmassa ollut merkkejä, että Moses olisi irroitettavissa SKA:n äärettömän kovasta rosterista. Moses rakastaa Helsinkiä ja Jokereita ja Jokerit ja Helsinki rakastaa Mosesta. Voisiko tämä liitto saada lyhyen asumuseron jälkeen jatkoa? Yksi käärme paratiisissa on toki Ufa, jossa valmentajana ovat Erkka, Lämsä ja Virta, jotka ovat kaikki Stevelle tuttuja valmentajia. Ketjukaveriksi siellä saisi todennäköisesti Omarkin. Jos SKA lähtee irroittamaan Mosesta, onko Jokerit erityisasemassa, vai lähteekö eniten maksavalle? (=Ufaan)

  Seth Griffit: Griffithistä oli puhetta jo edellisessä viestissä, jossa käsittelin senttereitä. Kuten siellä mainitsin, Jokerit tarvitsee Reginin taakse rutinoituneemman kakkossentterin, joka on jo todistanut tasonta KHL:ssä tai vähintään Euroopassa. Sentteri-laiturina Griffith olisi parasta lääkettä Jokereita kroonisesti vaivanneeseen sentteripulaan. Lähtökohtaisesti paikka olisi laidassa, mutta voisi paikata keskikaistaa aina tarvittaessa. Näinhän Keräsestäkin ajateltiin kunnes tuulettimeen osunut aine paljastui paskaksi.

  Lauri Korpikoski: Alkukais NHL:ssä 60 peliin 20 pistettä Dallasissa, loppukaudesta 9 peliä kiikareilla Columbuksessa. Ei ole ainakaan toistaiseksi päässyt pelaamaan myöskään playoffeissa. Vaikka Korpikoski on yltänyt NHL-urallaan vain kerran yli 25 pisteeseen, uskon että pelipaikka löytyy sieltä vielä kaudeksi. Eurooppaan suunnatessaan Jokerikaan on tuskin ykkösvaihtoehto, muuta jos tällainen pelaaj on saatavilla, tulee kiinnitystä tosissaan yrittää.

  Muitakin tuon osaston pelaajia markkinoilta kyllä löytyy. Nimilistan loppupäästä löytyy potentiaalisia nimiä, kuten: Magnus Pääjärvi, Viktor Stålberg, Jack Skille tai Jiri Hudler, jotka eivät välttämättä ole jatkamassa Pohjois-Amerikassa. Nämä pelaajat ovat aika long-shotteja, joiden kohdalla täytyy käydä jopa vähän tuuria, mikäli heitä pystytään tänne raahaamaan.

  Eurokentiltä katselisin pelaajia kuten:

  Patrick Thoresen
  , joka on mättänyt lähes piste per peli jokaisessa eurooppalaisessa huippuliigassa. Jos palaa KHL:ään, niin uskon palaavan vähän paksumman palkkapussin ääreen, kuin Jokereilla on tarjota. Jokerit tuskin pystyy myös tarjoamaan merkittävästi parempaa palkkaa kuin Svetisin kärkijengit.

  Jonas Enlund: Edelliset kaudet ovat olleet loukkaantumisten sävyttämät, joten kesän ja ensi kauden kunnosta ei ole tietoa. Parhaimmillaan suomalisten KHL-eliittiä. Pahimmillaan ylihintainen pettymys. Korkean rikin hankinta.

  Jan Mursak: Tykkäsi kaverista jo Detroitin farmissa, eivätkä otteet TsSKA:ssa ole ainakaan himmentäneet tähteä. Griffithin tapaan Mursak pelaa niin keskellä, kuin laidassa. Sopimus Moskovaan loppuu, mutta löytänee itselleen kyllä paremman palkanmaksajan kuin Jokerit, ellei pelaajabudjetti ole kokenut hyvää boostia. Uskon edelleen, että ura jatkuu Mosovassa. Mursakkia voisi toki sovitella myös edellisen sivun sentterilistaan kakkossentterin tontille.

  Muita eurokentiltä mahdollisesti vapautuavia kiekollisen pelin osaajia voisivat olla Ryan Lasch, Mario Kempe, Richard Gygne, Andre Pettersson, Chad Rau, Linus Videll tai Jonathan Cheechoo.
   
 14. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Hiljaisuus ei kuitenkaan ole merkki siitä, että mitään ei tapahdu. Päinvastoin. Tällä hetkellä osalla tulevista Jokerien pelaajista pelit on kesken. Joidenkin uusien pelaajien kanssa Jokerit tulee julkisuuteen aiemmasta hieman poikkeavalla tavalla. Sitten on kolmas ryhmä, aivan huippuvahvistukset, jotka tekevät päätöksensä pitkän harkinnan ja erilaisten neuvottelujen jälkeen.

  Kevään aikana ollaan kaikki viisaampia.
   
 15. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Noiden floppien hankinta on helppo antaa anteeksi, jos peliliikkeet olisi seuraavana kesänä oikeita, mutta kun jatkavat, niinpä niin. Ei anteeksiantoa. Toki ainakin Keränen olisi pitänyt ihan teksti-tv skouttauksella ymmärtää ison riskin hankinnaksi.
   
 16. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lopuksi listaan vielä pari alemman ketjun laituria, jotka saattavat löytää itsensä Jokereista. Aloitetaan ristiriitaisimmasta tapauksesta:

  Tuomo Ruutu: Tavallaan haluasin Ruudun Jokereihin tosi paljon. Järki sanoo EI, mutta tunne huutaa KYLLÄ. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, etten ole nähnyt Ruudulta peliäkään puoleentoista kauteen. Tehot sveitsissä ovat olleet vaatimattomat, mutta jotenkin uskon, että saisi vielä kerran parhaan irti koneestaan Jalosen alaisuudessa. Kaiken lisäksi Ruutu on yksi niistä harvoista aktiivipelaajista, jotka ovat voittaneet mestauuden Jokereissa. Iso riski. Todella iso. Pienenä plussana se, että Ruutu voi pelata myös keskellä tarvittaessa.

  Tomas Jurco: Tässä toinen Detroitin famissa säväyttänyt kaveri, kenet näkisin mielelläni Jokereissa. Pelannut loppua kohden alemmissa kentissä NHL:ssä, mutta paketista löytyy kokoa, nopeutta sekä taitoa. Tämän kauden tehot 29 NHL-peliin 0+1. AHL:ssä 2 peliin 1+1. Ikää nuorella pelimiehellä on kuitenkin vasta 24 vuotta. Yekaterinburg omistaa Jurcon oikeudet, mutta eivätköhän ne sopivasta summasta ole kaupan. Jurco olisi heittämällä kolmosketjun pelaaja jo nyt, mutta voisi nousta KHL:ssä helposti ykkösketjun johtavaksi pelaajaksi.

  Veli-Matti Savinainen: Nimeä on väläytelty täällä ja huhuissa jonkin verran. Yksi kauden parhaista liiagpelaajista. Tuunetustihan se ei ole mikään mittari KHL:ää aajtellen, mutta Savineinen on todistanut kykenevänsä pelaamaan myös KHL:ssä. Raastaa ja tekee maaleja, eikä kumatele kuville. Jotenkin en vaan silti lämpene Savinaiselle nimenä. Kaikki kunnia pelaajalle, mutta kyllä Ruutu, Jurco, Korpikoski, Osalta tai vaikka Joensuu herättävät enemmän positiivisia tunteita. Savineiselle kuitenkin silti varovainen "kyllä", sikälimikäli häntä ei hankita 2 ylimpään ketjuun maalintekijäksi.

  Osakar Osala: Jokereissa on kiinnostusta Osalan palveluihin ja Osalalla on kiinnostusta pelata Jokereissa. Tämä ainakin jonkinasteisena faktana. Osala on kuitenkin pelannut taas lositavan kauden Magnitkassa, joten ei olisi lainkaan ihme jos jatkaisi pelejään edelleen siellä. Osalan ottaisi meille 100x mielummin, kuin Savinaisen.
   
 17. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Tässä kotimaista Liigaa enempivähempi seuranneena täytyy tuoda yksi nimi esiin josta saataisiin laidalle tulivoimaa hyvällä hinta/laatusuhteella (vaikka laiturit nyt eivät suurin ongelma olekkaan)
  Elite Prospects - Michel Miklik
  Mies pelasi 4 kautta KHL:ää Amurissa ja Slovanissa nakuttaen keskimääräisesti 15 häkkiä kauteen. Ja nyt liigan runkosarjassa 11 peliä tehoilla 7+3 ja pleijareissa 14 peliä tehoilla 5+2. Ei pitäisi hinnallakaan olla pilattu koska Jypinkylään lähti läpsyttelemään.

  Sentteripuolelle Liigasta taas ottaisin mielelläni Corey Elkinsin. Elite Prospects - Corey Elkins
  Neljä kautta liigassa, 40, 31, 30 ja 23 pistettä, Pistesaldot ei edes kerro koko totuutta, on ollut IFK:n primus motor koko tämän ajan. Huomionarvoista myös pelimäärät, tämä kausi ainoa jossa jäi alle 55-pelin, ja sekin johtui railoon luistelemisesta seuranneesta polvivammasta. Toimisi mielestäni täydellisesti Reginin kirittäjänä. Ei sopimusta ensikaudeksi ja huhujen mukaan KHL kiinnostaisi. On ilmeisesti myös tuonut myös perheensä jo Helsinkiin joten Jokerit saattaisi olla täysin realistinen vaihtoehto.
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2017 klo 12.38
 18. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Muutama peli tullut katsottua neloselta liigan PO ja yksi asia pistää silmään: aikaa ja tilaa on vrt khl:n runkosarjaan. Joten kaikista liigahauista pitää kysyä ensimmäisenä: Riittääkö jalka?
   
 19. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sanoisin, että Savinainen ei ainakaan toisi MITÄÄN HYVÄÄ mukanaan.
  Tilan ja fysiikan kasvaessa SaviNAINEN häviää mielestäni helposti kuvasta.
   
 20. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Se on juurikin näin. Tilaa ja aikaa aivan helvetisti mikä noissa peleissä pistää eniten silmään. Samoin se, että sitä helppoakaan syöttöä ei kovin usein saada omille. Mutta se on sitten toinen juttu... Taivas varjele!
   
 21. Gemondo Jäsen

  Elkins kelpaisi minullekin, mutta ehdottomasti korkeintaan 3. ketjuun. Ei missään tapauksessa riitä kärkiketjuihin eikä ikipäivänä pysty KHL:ssä haastamaan Reginiä millään tasolla. Ping @DonTirri
   
 22. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Elkins ehkä kolmosen keskelle, mutta siihenkin ehkä silti mielummin Lajunen. Tai Elkinsiä mielummin vaikka Ilari Filppula.

  Miklik alkaa olemaan jo aika vanha, eikä nykyään nuokaan pisteet Liigassa kieli menestymisestä KHL:ssä. Liigan taso on tippunut järkyttävän paljon kun verrataan vaikka 3 tai 5 vuoden takaiseen.
   
 23. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Okei, ei todennäköisesti haastamaan, mutta kyllä toisi Reginille luotettavan kakkosen. Elkins oli tälläkin kaudella ainoa joka sai Törmäsen hulivililätkään jotain rakennetta ja järkeä JA lähes ainoa joka onnistui irroittamaan Aaltosesta tehoja. Tehollisesti ei ehkä loista, mutta toisi KHL:äänkin sensortin pelinrakennuskykyä ettei kaikki vastuu olisi Reginin niskassa.

  Jossei K&V onnistu naaraamaan kakkoskentän keskelle ketään nimekkäämpää niin Elkins olisi vähiten huono vaihtoehto vapaanaolevista/realistisista.
   
 24. Gemondo Jäsen

  Mä en vaan usko että Elkinsillä olisi mitään annettava hyökkäyspäähän KHL:ssä. Verrokkina voisi käyttää vaikka Wirtasta joka menisi myös Liigassa kahteen ensimmäiseen ketjuun ja voisi tehdä tulostakin, mutta KHL:ssä ei vain riitä sitten mihinkään.

  Vähän samaa mieltä olen myös J.Lajusesta. Pätevä kaveri alempiin ketjuihin mutta 2. keskelle tarvitaan sellainen kaveri jolla on kykyjä tehdä tulosta myös hyökkäyspäässä ja mikäli sellainen hankitaan kotimaisesta Liigasta, niin pelaajan on oltava yksi liigan parhaista hyökkäyspään pelaajista. Ja Elkins ei sellainen ole.
   
 25. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Ainoa peruste Elkinsin hommaamiselle olisi halu kusta kisujen muroihin. Sinänsä ihan pätevä peruste, vuoroin vieraissa. Vaan kun meidän kapeaan rosteriin ei täytemiehien PITÄISI mahtua.