Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Tässä ketjussa nettiscouttaamme potentiaalisia vahvistuksia

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Deko, 26.04.2013 klo 11.35.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Onhan se ny kumma, jos ei saada kunnon suomalaista mokkea. Hyviä on kuiteski monta maailmalla.

  Täytyy huomauttaa, että kenttäpelaajissa on suurempia puutteita kuin maalivahdeissa. Yks snaipperi tarvittais.
   
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Edelleen; lähtisin ensi kauteen (jos mahdollista) duolla Zapolski - Rämö.

  Alkuun Rämö voi hakea pelituntumaa jos on tarvetta ja sitten ottaa sen ykköstorjujan mestan jos niinkseen tulee.
   
 3. Gemondo Jäsen

  Corey Elkinsin sopimus loppuu tähän kauteen. Siinä olisi luotettava, todellinen kevvään mies 3-4. ketjujen keskelle. Taitaa vaan olla liian kallis mies tuohon positioon. Joku uusi Clarke Wilm kuitenkin tarvittaisiin.
   
 4. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Samaa olen miettinyt katsellessani Liigan pleijareita. Ihanteellinen 3-4. kentän sentteri, tunnollinen omaan päähän ja tehoilee silloin tällöin hyökkäyspäässä. Voittaa aloitukset melkein aina, eikä pää jäädy keväällä.
   
 5. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei taida liike riittää. Ja taustasta johtuen - hyi helvetti!
   
 6. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Corey Elkins? Eikö nettiskouttauksella muuta löydy? Jani Lajunen ei kelpaa, mutta Elkins kelpaa...

  Surulliseksi alkaa mennä huhutkin.
   
 7. Jeffrey Jäsen

  Yle Urheilu on listannut suomalaisia NHL/AHL pelaajia, joilla saattaisi olla aika hakea uutta nostetta uralleen Euroopan kentiltä: Palaavatko nämä NHL-suomalaiset Eurooppaan? | Yle Urheilu | yle.fi

  Tuolta listalta toki käytännössä kaikki nimet olisivat ihan hykerryttäviä, mutta kyllähän tällaisena aikana olisi valtava imagollinen asia mikäli herrat Pulkkinen ja Lindbohm saataisiin kotiutettua.
   
 8. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Luulenpa, että Lindbohm on noista kaikista todennäköisin kotiutettava, ellei vedä ihan maagista loppukautta. Ja hankittiinhan kaverin KHL-oikeudetkin viime kesänä KHL:n hienossa draftissa. Kulda ei ilmeisesti ole jatkamassa, niin menisi yksi yhteen täydellisesti.

  Pulkkisen laukaukselle olisi kyllä käyttöä ja toivoisin, että toimisto keskittyy enemmän Pulun kotiuttamiseen kuin Moseksen saamiseen SKA:n riveistä. Toki jos molemmat onnistuu, niin en valita.

  Niin joo ja Jani Lajusen pelaamista kun on katsellut nyt playoffeissa, niin saadaan kyllä hyvä kolmossentteri ensi kaudelle. 100 kertaa parempi kuin Mika Niemi, joka muistuttaa olemukseltaan enemmän löysää kullia.
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Vielä ei ole tullut uutisia sopimusten purkamisista, joten näillä näkymin Niemi saa jatkaa. Kuten muutkin flopit. Jos näin tapahtuu, niin fingeriä toimistolle.
   
 10. Chespa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HKH & HPK
  Nick Bailen näyttäisi olevan vapaana. Olisi kyllä todella kova vahvistus Narreille.
   
 11. JonKorn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,NUFC, Alan Shearer, John Rambo
 12. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #NHL #Pens #Jokerit
  Lainaus:
  Nostetaan tätä vähän ylös, kun et ole itse tätä tänään tainnut mainita...

  Jollakin oudolla tavalla tahtoisin nähdä Hishonin vielä ensi kaudella, mutta en Niemeä. Kaverin liike ei riitä millään.
   
 13. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ymmärrän kyllä pointtisi mutta jos uskottavuutta ja halua mennä kohti parempia tuloksia oikeasti halutaan niin herrat

  - Niemi
  - Salminen
  - Hishon

  eivät ensi kauden Jokereissa voi pelata.

  Kiitos vaan mutta kun ei riitä niin ei riitä.
   
 14. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  Ei nyt mitenkään realista mut itelle märkä uni olisi Kärppä Lehtosen kotiuttaminen ykköseksi. Ehkä se sitten parin kauden päästä.
   
 15. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Veikkailisin, että seuraava NHL:stä irrotettavissa oleva suomalaisveskari on Antti Niemi. Raanta, Rask, Saros, Rinne, Lehtonen ja Korpisalo saavat taatusti jatkaa vielä vuosia. Kärppäkin on vaikean viime kauden jälkeen ollut Lindellin ja Seguinin ohella Starsin harvoja valopilkkuja. Lehtosen nappaaminen parin vuoden sisään kuulostaa aika tavoittamattomalta toiveelta.
   
 16. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lehtonen olisi profiilihankinta jollaisia Jokerit juhlakaudeksi kaipaisi.

  Välillä Lehtosen elekieli ollut vähän sellainen että mitenköhän motivaation laita?
   
 17. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Karilla on tunnetusti ollut motivaatio ongelmia koko uransa ajan. Jo nuorena lopetti kiekon vissiin parikin kertaa, vaikka taidot oli jo tuolloin kaikkien nähtävissä. Eiköhän Kari tee OJ:t ja pelaile NHL:ssä sen minkä pelailee. Sen jälkeen keskittyy elämään lähinnä kotinsa uima-altaalla.

  En millään jaksa uskoa, että Lehtonen lähtisi enää Eurooppaan pelaamaan. Joku saisi hänet tänne ehkä maaniteltua, mutta mikä olisi sen jälkeen miehen kyky auttaa joukkuetta?
   
 18. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Ja eikös Kärppä ole muutenkin aika hyvin amerikkalaistunut tuossa vuosien varrella. Tuntuu, että puhuu parempaa englantia kuin suomea. Hänellä on paikallinen emäntä ja lapset syntyneet ja kasvaneet tuolla. Minulla on sama fiilis kuin sinulla, että Lehtonen tekee ollijokiset ja lopettaa uransa tuolla ja jää jatkamaan elämäänsä sinne.
   
 19. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Kun Kontiola meni sormien välistä ja jäi Lokomotiviin, jäin sitten miettimään, että kuka siihen tontille kaivetaan. Kesän tärkein sainaus on ehdottomasti kakkosen sentteri antamaan Reginille tukea. Vapaiden pelaajien lista on yllättävän lyhyt, joten sormi hakeutuu jo pankiikkinappulalle...

  Potentiaalisia 1-2 senttereitä:

  Justin Azevedo: Avocado pelasi pisteiden valossa selvästi heikoimman kolmesta kaudestaan Kazanin riveissä. Playoffeissa tahti toki parani. Kazan ei ole ainakaan vielä solminut jatkoa kanadalais-portugalilaisen kääpiön kanssa. Laittaisin paukut tähän isosti. Huhujen mukaan ulkomaalainen kärkisentteri olisi tulossa muualta.

  Johan Larsson: Larsson pelasi pisteiden valossa ihan OK kauden Buffalossa, mutta 36 pelin jälkeen tullut rannevamma katkaisi kauden. Käsittääkseni Larssonin agentti katseli jo viime vuonna samoihin aikoihin pelipaikkaa Euroopasta, Ruotsista jos tarkkoja ollaan. Vuoden soppari loppuu nyt, nähtäväksi jää ottaako joku joukkue pientä riskiä kaverin kohdalla. Vahva veikkaukseni on 1-suuntainen soppari NHL:stä.

  Brandon Pirri: Tässä voisi olla myös kokeilemisen arvoinen haku keskelle. Pistemäärät eivät ole lähteneet nousuun ja ikääkin on "jo" 26 vuotta. Pirri on mielestäni jo siinä kintaalla, tarjoaako joku NHL-jengi sopimusta vai ei. Nuoremmat ja potentiaalisemmat saattavat viedä paikan. Huomionarvoista kaverissa on kauden 14-15 tehot: 49 peliin 24 pistettä, joista 22 (!) maaleja.

  Seth Griffith: Tästä kaveristia onkin jo jonkun verran puhuttu täällä ja huhuketjussa. Griffithiä ollaan tuomassa meille, mutta mihin rooliin? Reginin kirittäjänä näkisin mielelläni jonkun vähän rutinoituneemman sentterin, jolle juuri mainittu Griffith voisi antaa tarvittaessa tukea, pelaten kuitenkin lähtökohtaisesti laidassa.

  Tähän listaan lisäisin mielelläni myös kaverin nimeltä Anton Lander, joka on mättänyt jäätävät tehot AHL:ssä. Kazanin vaan on kerrottu tarjonneen ns. mottipäistä summaa, joka olisi yksi KHL:n kovimpia, ellei kovin palkka, jota on koskaan maksettu ei-venäläiselle pelaajalle. Kazan myös omistanee Landerin oikeudet, joten hankintaa voitaisiin pitää vuosituhannen ryöstönä. Menee fantasiaosastolle.

  Kolmosen keskelle ollaan laittamassa Jani Lajusta. Hyvä haku, mutta ilmeisesti vielä ei ole(kaan) nimiä papereissa. Muutama viikko sitten sveitsiläislähteestä tuli tieto, että siellä ollaan kiinnostuttu Lajusesta. Voihan toki olla, että soppari löytyy jo, mutta mikäli ei, ei 3. sentterin hankintakaan ole ihan helppoa, sillä olettamalla, että tason on pakko olla parempi, kuin Hishonilla ja Niemellä. Lajusen paikalla voisin nähdä myös seuraavia kavereita:

  Ilari Filppula: Kieltämättä hieman värilaseilla mennään, mutta uskoisin, että Ilulla olisi vielä annettavaa Jokereille tuolla tontilla. Kiekollista sentteripeliä alempiin ketjuihin ja 2. ylivoimalle. Ilari tulee pelaamaan ensi kauden suomessa, mutta missä? Luultavasti sopparissa on KHL-pykälä kesälle, joten toivottavasti Ilari on vähintään Kurrin ja Vuorisen "paniikkilistalla".

  Tomas Zohorna: Tämä olisi myös ns. tier 2 haku, mikäi ylemmissä kategorioissa ei onnista. Amurin tsekkisenteri on toistaiseksi menossa vapaana pelaajana markkinoille. Muita saman kategorian vähemmän potentiaalisia 3. senttereitä voisivat olla esimerkiksi Derek Roy tai Cory Emmerton.

  Aatteita?

  Edit: piti kirjoitella tämä jo aikasemmin, mutta kirjoitan sen nyt sitten postyymisti:
  Lainaus:
  @Sako, ei voisi vähempää kiinnostaa lukea sitä samaa paskaa taas tässäkin ketjussa, mitä olet nyt kohta kaksi kuukautta viljellyt joka ketjuun.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2017 klo 13.20
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Se 2 tontti on jo täytetty sellaisilla sankareilla kuin Hishon ja Niemi. Niin kauan kun potkuja ei kuulu julkisuuteen, niin nimilistojen tekeminen on turhaa. Me ollaan jo hävitty, koska tsto ei tee hommiaan jostain syystä kunnolla.
   
 21. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Pakistosta.

  Jokerit menettänee vähintään toisen kiekollisista pakeista; V.Lajusen tai Genowayn. Vahva tuntuma on, että V. ja J.Lajunen pelaavat samassa jengissä ensi kaudella. Jos J. menee sveitsiin, seuraa V. perässä, jos taas J. tulee meille, tekee V. jatkosopparin. Genoway taas kärsi hieman oudosta pakkien peluutuksesta ylivoimalla. Muuttuisiko tämä Virran vaihduttua Seliniin (?), en tiedä.

  Pakistossa kiekollisten pelaajien tarjonta vaikutti ainakin hieman paremmalta, kuin sentterien kohdalla. Oma priorisoitu listani olisi ehkä seuraavanlainen:

  Sami Lepistö: Kun puhutaan kiekollisesta liideristä, juhlakaudesta, realistisista hankinnoista ja omista kasvateista, on Sami Lepistön oltava listalla erittäin korkealla. Pakko. Vaikka jatkaisikin Ufassa erinoimaisen kauden jälkeen, on Ufan päähän vähintään pistettävä painetta laittamalla Lepälle kilpailevaa tarjousta. Jos ei tule meille, niin rahastakoot sieltä sitten isosti. Jotain mielenrauhaa saisin edes siitä tiedosta, että Lepistöä on edes yritetty.

  David Rundblad: Tämän kaverin perään olen kuolannut jo vuosia. Jos Lepistö ei olisi oma kasvatti, nostaisin tämän ruotsalaisen ehkä jopa listan kärkeen. Jos Erik Karlssonista haetaa ns. eurokenttien versiota, niin tätä lähemmä ei ehkä pääse. Rundblad on aikoinaan Atlant Mytishchin varaama pelaaja, joten pelaajaoikeudetkin taitavat olla ns. vapaata riistaa (vai siirtyivätkö Moskovan Spartakille?). Kaiken päälle vielä bonuksena rightin kätisyys. Ylivoiman dynamo.

  Philip Larsen: Tässä toinen euro-karlsson, jonka toivottaisin mielelläni takaisin Jokereihin. Tankalaisia meiltä löytyy, tuttuun tapaan, joten en pidä Larsenin kotiinpaluutakaan täysin mahdottomana, varsinkin kun loukkaantuminen hieman pilasi kautta Vancouverissa.

  Matt Gilroy: Gilroy ansaitsee neljännen paikan kiekollisten pakkien nettiscouttauslistallani puhtaasi wow-faktorin vuoksi. Gilroy lienee kuitenkin Spartakin yksi kovapalkkaisimpia pelaajia, joten pidän hankintaa hivenen epätodennäköisenä.

  Muita ehkä mainitsemisen arvoisia vapautuvia pakkeja ovat esimerkiksi Bobby Sanguinetti, M-A Gragnani ja AHL:ää dominoinut Tim Heed. Jälkimmäinen saanee kuitenkin paikan Shown puolelta, kuten saanee myös Vityazin Jakub Jerabek.
   
 22. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ei varmaan tarvitse arvuutella kuka tuon jälkimmäisen on kirjoittanut. Jep sama yksilö, kuin ylemmänkin.
   
 23. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Mun levy on vaihtunut potkujen vaatimisesta toteamukseen, että flopit pidetään joukkueessa. Kun Jokerit tekee itsestään pellen ja narrin pitämällä hyödyttömiä ylempien kenttien pelaajia rosterissa, vaikka se on jo lähdössä pieni, että yhtään vapaamatkustajaa ei kestetä, niin tämä huolestuneisuus on hyvä pitää framilla. Koska ens kaudesta tulee samanlainen mahalasku kuin päättyneestä, jos ei edes yritetä. Voihan uudet äijätkin olla floppeja, mutta nää vanhat on varmasti.
   
 24. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Justin Azevedo: Azevedo pystyisi haastamaan jopa Reginin ykkössentterin paikasta. Olisi toteutuessaan mieletön haku!

  Brandon Pirri: Onko Pirri pelannut miten paljon keskellä? Mitä itse muistan pelejä nähneeni niin on vetänyt laidassa. Pirrin laukauksella voisi tehdä melkoista tuhoa KHL:ssä, kelpaisi.

  Muita saman kategorian vähemmän potentiaalisia 3. senttereitä voisivat olla esimerkiksi Derek Roy: Väittäisin että menisi edelleen helposti kakkosen keskelle. Kelpaisi ehdottomasti!

  David Rundblad: Myös oma ykkössuosikkini pakistoon, en kuitenkaan usko että Jokereissa pelaa mikäli KHL:ään tulee.

  Lainaus:
  Miksi? Meinaatko että Kurri lukee täältä sinun viestejäsi ja kasaa sen pohjalta jengiä? Kaikille tätä osiota lukeville mielipiteesi on jo varmasti käynyt selväksi.
   
 25. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Aikalailla samanlaista listaa olen itsekin päässäni pyöritellyt kuin @powerplaymaker. Ehdottomasti ykkösprioriteetin hankinnat ovat ensi kaudelle juurikin Reginin taakse uskottava kakkossentteri, jonka ympärille rakentaa sellainen ketju, joiden jäsenillä on potentiaalia lähennellä uskottavasti 30-40 pisteen rajapyykkiä. Jokainen varmasti näki viime kaudella, että Reginin reppuselässä ei päästä kuin playoffien kynnykselle. Seth Griffith olisi mielestäni perusteltu hankinta kakkosketjun laitaan, mutta Hishonista (kai se jumakauta saa kenkää) oppineena en kyllä liiemmin antaisi sentteripelistä vastuuta Amerikasta tulevalle keltanokalle. Sille paikalle on hankittava pelaaja, josta tiedetään mitä saadaan. Azevedo ja Larsson lienevät sellaisia, mutta tosiaan hinta huitelee jossain uskomattoman ja mahdottoman välimaastossa. Itsekin olisin valmiina tinkimään muualta, jos esimerkiksi Azevedo olisi millään mittarilla mahdollista saada.

  Minusta @Sako n jatkuva jankkaaminen kyseisistä teemoistaan muistuttaa vain tasaisin väliajoin siitä, että Jokerit tullee floppaamaan jäälleen jos muutoksia ei tapahdu. Toimistolla kuitenkin joku tätäkin palstaa lukee, niin oikein hyvää painetta lähtenyt siihen suuntaan. Ja onhan tämä kevät kieltämättä ollut hiukan tuskallista aikaa, kun mitään huhuja ei liiku suuntaan eikä toiseen. Hishon on etunenässä saatava ulostettua. Jos kakkosen keskelle saadaan uskottava kaveri, olisin Niemelle antamassa paikkaa kolmosen keskeltä, jos sillä tulee edes hiukan säästöjä. Salminenkin ansaitsisi ehdottomasti potkut ja hänen paikalleen juurikin Griffith olisi hyvä ja nälkäinen korvaaja, mutta lienee mahdoton ajatus sekin.

  Ainiin kai Keräsestä säästetyt rahat tulevat tämän kauden budjettiin?

  Sais toimisto nyt vähän edes avata sitä verhoa, fanit kuitenkin odottavat suu vaahdossa mitä tapahtuu. Ja jos mitään ei tapahdu (lue potkuja ja uskottavia hankintoja) niin taitaa kohta ne muutamat jäljellä olevatkin aidot Jokerisydämen omaavat jäädä katsomosta sivuun. Ei ole helppoa olla Kurrin ja Vuorisen saappaissa, mutta itsepähän ovat ammattinsa valinneet. Hoitakaa työnne..
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2017 klo 14.37