Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Synergia-areena – helvetin esikartano?

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana RuuhkaTukka, 13.02.2009 klo 23.15.

 1. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Samaa mieltä. Etenkin jos sattuu olemaan vähänkin kaiuttimen kohdalla niin musiiikki on korvia riipivää ja ainakin omaan korvaan se musiikki myös kuulostaa vähän särkevän.

  Kokonaisuutena katsottuna ottelutapahtumaan on saatu muutamia kivoja pieniä juttuja mukaan. Vaikka se aina vähän keinotekoista onkin, niin vielä toivoisin jotain muutakin yleisöä mukaan vetävää settiä kuin pelkkä db-mittari (joka sentään nykyään taitaa toimia). Esimerkkinä Tampereella tykkäsin kuuluttajan ja mediakuution avustuksella lähteneestä "Tappaara, Tappaara, Tappaara..." -kannustuksesta. Porissa taas taitaa joku heebo käydä jäällä ottamassa yleisöä mukaan. Jyväskylässä kuuluttaja pyytää yleisöä tekemään ennen ottelun alkua "spontaanin" standing ovationin...
   
 2. Jarzki Jäsen

  Kun tuossa viikko takaperin tuli käytyä katsomassa elämäni ensimmäinen ja todennäköisesti myös viimeinen KHL-peli Helsingissä, niin siitä tapahtumasta jäi mieleen yksi toteutuskelpoinen idea. Eli se katsomossa kiertävä jannu(ns. seremoniamestari), joka muistaakseni kahdesti erän aikana päästettiin ääneen ja samaan aikaan kuva screenillä. Ohjelmassa oli fanipaitakampanjan mainostusta, jonka yhteydessä antoi ilmaisen fanipaidan jollekin satunnaiselle katsojalle. Tietovisakysymys, josta palkintona sponsorin tuotepaketti. Tärkeimpänä ylipäänsä vuorovaikutus yleisön kanssa, joka minusta pesisi esim. desibelimittarin ihan 100-0. Ideoissa olisi vain mielikuvitus rajana.
   
 3. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  JYPillä taitaa olla jo vastaava. Viime pelissä eräs seisomakatsomosta oleva keski-ikäinen JYPin kannattaja voitti screenillä näkyvässä arvonnassa itselleen seisomakausikortin ensi kaudelle. Siinäkin oli vuorovaikutusta yleisön kanssa.
   
 4. Joonasmmm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp ja sympatiat Pelicansille
  Lainaus:
  Siitä on kyllä vuorovaikutus kaukana. Muistaakseni se kausikortin voittanut sankarikaan ei saanut sanoa sanakaan edes voiton jälkeen. Lahessa kävin viimekaudella kattoon pari peliä ja siellä yleisöä jututettiin ihan oikeasti. Muistettiin jotain mummoja, jotka käyny kattoon pelejä alkaen vuodesta x tai kutonu jotai villasukkia, en muista. Pointti kuitenki siinä, että siellä oli joku bööna joka jututti porukkaa katsomossa.
   
 5. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Olipahan muuten väsynyt kaveri tämä ihmeen putkien kilkuttelija playoff-avauksessa. Tai mitä lisää tuo ottelutapahtumaan ainakaan toi? Yleisössä ainakin oli tuon kilkattelun jälkeen aina hiirenhiljaista.

  Aurinkolaseista taas tuli vähän Tynin aikaiset setit mieleen... Tämä saattaa kuulostaa siltä että kaikesta pitää aina kaivaa negaa, mutta aurinkolasit tuo lähinnä mieleen kesän ja kesälomaa ei ainakaan joukkue vielä tässä vaiheessa kaipaa.
   
 6. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Negaa tosiaan, ei kannata kaivaa. Aku on tuonut mukanaan paljon uutta hallin ilmeestä aina reaaliaikaiseen facebookiin. Tästä pitää olla erityisen tyytyväinen. Nythän Tyni heiluu Hippos -hankkeen ja areenan pikkujohtajana. Jäähdyttelypaikka, mutta ihanko tarpeellinen?
   
 7. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Tynissä on paljon puutteita, mutta myös hänen osaamisalueensa on kiistaton ja tuossa projektissa Tynistä on varmasti paljon hyötyä. Ei mikään jäähdyttelypaikka.
   
 8. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Pakko tästä asiasta on sanoa. Ihan pakko: Siis mitä hemmetin musiikkia tuolla hallissa soitetaan otteluiden aikana? Miksi siellä on jotain bar Shaker -biisejä? Miten joku baarihelvetti tanssilattioineen liittyy jääkiekkoon? Toki makuja on monia mutta en vaan saa tuota musiikkia sopimaan kontekstiin jääkiekko. Oikeasti tunnen myötähäpeää.

  Muistan kyllä aikoinaan kun soi AC/DC, Pantera, Metallica ynnä muut. Niissä biiseissä on sellaista energiaa, joka mielestäni sopii hyvin jääkiekkoon. Rymistelyä ja revittelyä. Kuka hemmetin DJ soittaa jotain radio nrj:n top 10 dance charts listaa siellä? Ihan oikeasti miettikää nyt vähän tätä asiaa, onko biisivalinnat ihan oikein?
   
 9. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  On. Oliko muuta?

  No vakavasti ottaen, oli biisivalinnat ihan mitä tahansa, aina niistä joku narisee. Tietenkin sitä toivoisi että enemmän sekoitettaisiin eikä soitettaisi niin paljon yhtä genreä. Nykyisillä musavalinnoilla kosiskellaan selkeästi tanssilattiakansaa. Mulle kelpaisi paremmin jos tanssimusiikin sekaan laitettaisiin välillä vähän metalliakin mutta ei pelkästään AC/DC, Pantera, Metallicaa ynnä muita vaan enemmän skaalaa genreisiin ja ennen kaikkea. pelisilmää siihen mihin tilanteeseen jokin tietty biisi laitetaan soimaan.
   
 10. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Minusta on hienoa että hallilla soitetaan paljon paikallista musiikkia, vaikka se pääsääntöisesti onkin räppiä. Toki voisi siellä enemmänkin soida esim AC/DCtä ja Panteraa.
   
 11. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  No joo siis ehdottomasti laidasta laitaan monipuolisemmin. Käykö tuolla peleissä nykyään gigglin marlin porukkaa vai miksi siellä on tuommoista sontaa? Mielestäni musiikkien pitäisi jollakin tavalla "sopia" pelin tunnelmaan, raskaammassa musiikissa on enempi samankaltaista tunnelmaa kuin tuollaisessa teknojumputuksessa. Tämä kaikki on sitten aikalailla IMO -osastoa. Mutta ottelutapahtumat on tunnelmapainoitteisia kokonaisuuksia, ja tunnelman luonnissa musiikilla on iso osa.
   
 12. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tietääkseni joukkue on jossain määrin mukana, kun musavalintoja tehdään. Tämäkin on syytä ottaa huomioon, sillä minulle ainakin on tärkeintä, että JYP pärjää ja jos musavalinnat tuovat edes pienen hitusen lisää energiaa tai fiilistä, niin aivan sama mitä siellä soi!

  Totuushan on, että siellä soi sitä musaa, mikä maistuu nykynuorisolle, joka on se kohderyhmä, mitä on tällä hetkellä ehkä hankalinta houkutella hallille. Tärkeä kohderyhmä, joka tuleekin ottaa isosti huomioon.

  Itse olen sitä osastoa, jolle maistuu mikä tahansa menevä musiikki. Ei ole mitään valittamista nykymusasta, eikä ollut valittamista silloin, kun rokkia soi enemmän. Siitä olen todella tyytyväinen, että Jypinkylä-biisejä on vihdoin saatu hallin soittolistoille.
   
 13. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tässä asiassa tuli mieleen että pitäisiköhän se kohderyhmä yrittää saada myös sinne halille, esimerkiksi Hämeenlinnassa myydään opiskelijoille lippuja myös pudotuspeleissä mutta Jyväskylässä ei. Voisi olettaa että juurikin tämä kohderyhmä säästelee rahojaan niitä finaaleja varten ja helposti näin alussa jää pois, varsinkin jos joutuu maksamaan melkein tuplasti enemmän kun normaalisti. Kuitenkin selkeää ettei vielä tässävaiheessa halli tule täyteen ja viedä katteita pois myymälle tietylle kohderyhmälle halvemmalla lippuja.
   
 14. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  En tiedä ketä tai mitä segmenttiä kosiskellaan, mutta joku linjanmuutoshan tuohon musalinjaan selkeästi tuli ehkä jo parin viime kauden aikana, ja korostui vielä kun kattoon vedettiin reippahasti enemmän kaiutinta kuin aiemmin. Bassot pauhaa välillä niin että vaikut lentää korvista.

  Minähän tunnustan kyllä heti auliisti olevani vanha pieru (ainakin henkisesti) enkä ymmärrä nuorison suosimasta nykymusiikista mittään, mutta ei tuo musalinja kyllä minusta sovi yhtään jääkiekko-otteluun tai nostata tunnelmaa.
   
 15. Dominaattori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja ManU
  Linjamuutos ollut hyvä, mutta...

  Laitetaan pari muutosehdotusta kun tätä kuitenkin joku herraisoherra kuitenkin lukee!
  - Enemmän monipuolisuutta! Liikaa samat biisit soi samassa pelissä. Kyllä maailmassa musiikkia riittää.
  - Pelisilmän käyttö sallittu myös Dj kopissa. On eri asia soittaa lätkäpelissä kuin yökerhossa.
  - Tilannetajua lisää ja Dj voisi yrittää aistia pelin tunnelman sekä hakea tilanteeseen sopivia biisejä (Teet sinne Seratoon vaikka kansiot missä on tilanteisiin sopia biisejä) Annan esimerkin niin helpottaa! Hyökkäyspään aloitusbiisit omaan kansioon jne...
  - Vois miettiä myös sopiiko "pimppibiisit" kokoperheen tapahtumaan!? Esim. hellafly (vaikka hyvä biisi onkin). Soi viimepelissä ehkä 2-4x
  - Mainokset vois tunkea esim. paitsiotilanteisiin tai vastustajan hyökkäyspään aloituksiin. Ei pitäis olla ongelma.

  Tarkoitus ei ole nyt jupista ja valittaa vaan enemmän antaa kehitysehdotuksia. Parempaan ollaan menty, mutta aina voi parantaa!

  PS. Viimepelin se ihme läpyttelijäsoittelija sieltä kulmasta nyt mäkeen ja äkkiä! Ottakaa vaikka urkuri tilalle ;)
   
 16. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Pitkälti @dominaattorin kanssa samaa mieltä, itse kyllä toivoisin vielä enemmän sitä vanhaa heavy osastoa väliin, ei jatkuvasti mutta sopivassa tilanteessa, eikä se aina tarvitse olla G Rosesia. Rumpuryhmältä ottaisin rummut pois, ei sitä vaan jaksa enää kuunnella, yhden voisi jättää tahtia lyömään ja loput hakkaamaan käsiä yhteen ja huutamaan äänen käheäksi.
   
 17. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Ja tähän halli showhun vielä lisäyksenä: Missä jyppivelho? (hymiö)
   
 18. Corvus corax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, LA Kuninkaat
  Lainaus:
  Itselleni maistuis joku päivitetty versio velhosta.
  Ai millä lailla velho liittyy JYPiin?
  Mistä minä tiedän, mut eiköhän joku keksi siihenkin yhtymäkohdan.
  Ai ottaako yleisö sen omakseen?
  Voisi ottaakin.

  Jokatapauksessa jonkinlainen seremoniamestari kevään peleihin maistuisi.
   
 19. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Itselle enemmän maistuisi jos
  A) Istumakatsomo olisi kevään peleissä tunteella mukana kuin ennen vanhaan

  B) Seisomakatsomon kannattajaporukat RR ja HS yhdessä lunastaisivat potentiaalinsa ja vetäisivät överihulinaa joka kuuluu, että näkyy. Tämä nykyinen toiminta on parempaa mitä muutama vuosi sitten, mutta silti tuosta välittyy kuva, että tehdään kun on ns pakko, missä kannattajien intohimo? Sen pitäisi olla kaiken perusta, nyt tuo tuollaista konemaista ja käsikirjoitettu huttua. Ei kannattaminen voi olla mitään käsikirjoitettua.
   
 20. Corvus corax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, LA Kuninkaat
  Lainaus:


  Juurikin tätä varten uskon että joku/jokin extralisä tarvitaan, ihmisistä itsestään en usko sen lähtevän ennenkuin finaalit.
  Valitettavasti.
   
 21. Lavalin Leijona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Voi vittu tota teknojumputusta, vois vähän muutakin soitella. Päässä jumputtaa vielä seuraavana päivänäkin.
   
 22. paraspelaaja Jäsen

  Pari huomiota Jyväskylästä.

  -Tunnelma vaivaannuttavan ankea
  -Asiaa ei edistä hallimusiikki, joka on jäätävää kuraa

  Olkaa hyvä palautteesta.
   
 23. Harvakseltaan tulee paikan päällä käytyä, ja eilisen jälkeen varmaan harvenee entisestään. Tarvisihan siellä nyt tuntua siltä että siellä viihtyy, eikä niin että päälimmäisenä nousee vitutus pintaan.

  Mikä/kenen valinta tuo musiikki nykyisin on? Ei vaan osu, eikä uppoa, hermo kiristyy. Soi vielä ainakin minulle turhan kovaakin, mutta sen vielä sietäisi jos olisi edes jotenkin kiekkopeliin sopivaa. Nyt tuntuu kuin olisi eksynyt johonkin teini discoon. Hermo kiristyy myös siitä kun DJ:llä on joku ihmeen tarve pitkittää musiikin sammuttamista, vaikka kiekko on jo pelissä, itseäni häiritsee, eikä luulisi olevan vaikeaa hoitaa fiksummin.

  Huonon live-kiekko kokemuksen jatkona on vielä läpsyttimet, joiden käyttöä en vielä ole ymmärtänyt. Ja useamman istumapaikan haun kautta tehty penkkien tiivistys, ettei isokokoinen ihminen toisen samanlaisen osuessa viereen mahdu normaalisti istumaan, vaan joutuu olemaan vinossa, tai "varastamaan" viereisen penkille jos siellä olisi tilaa (tämä vaiva poistunee toivottavasti joskus tulevaisuudessa).

  Lipun hinta ei itselle ole ollut syy jäädä pois, mutta jos viihtyminen paikan päällä aiheuttaa vitutusta (pelikin sitä joskus tekee, mutta se kuuluu lajiin) niin vaikeaa on hallille lähteminen, vaikka hinnat olisi jopa edullisemmat.

  Tulipa avauduttua, jospa asiat vaikka joskus muuttuisivat.
   
  Viimeksi muokattu: 30.03.2017 klo 09.31
 24. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ihan samasta asiasta olen avautunut myös minä. On muitakin joille ei nappaa. Koko pelikokemus on lähinnä kaoottinen, niin paljon tulee eri ärsykkeitä joka suunnasta että verenpaine nousee. Jos pelissä käyminen muuttuu selviytymistaisteluksi niin silloin sinne ei ole kiva mennä. Mutta sinä ja minä ollaankin ilmeisesti jotain outolintuja. Yleinen kanta tuntuu olevan se, että siellä on kaikki ihan ok. Tervetuloa oppositioon, my friend.
   
 25. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Musiikkipuoli jakaa eittämättä mielipiteitä, ja sitä tulee helposti kehuttua tai kritisoitua pitkälti ihan oman maun perusteella. Minusta on ihan hyvä että musiikkia on ns nykyaikaistettu ja ihan hauska mauste on, että soitetaan paljon paikallisten artistien biisejä. Toisaalta kaipaisin vähän monipuolisuutta, eli vähän enemmän perinteisiä rock-rallatuksia ja kikkeliheviä. :) Muutama vuosi sitten soi ennen ottelun alkua 300 Violin Orchestra, joka oli helkkarin hyvä fiiliksen nostattaja ottelun alla kun odoteltiin joukkueita jäälle.

  Näin pudotuspelien aikaan toivoisin soitettavan (ennen aloituksia) enemmän perinteisiä lätkämusiikkeja tyyliin Get ready for this, Kernkraft 400 jne. Nyt mennään lähes täysin samalla kaavalla kuin runkosarjassa. Sitten tämä putkien kilkuttelija tai mikälie, wtf? Oikea "urkuri" olisi hieno kokeilu, mutta tuo kilkuttelija aiheuttaa lähinnä myötähäpeää.

  Kävin itsekin pitkästä aikaa istumapaikoilla katsomassa peliä ensimmäisessä playoff-ottelussa, ja tein saman havainnon. Penkit on laitettu juurikin niin tiiviisti kuin mahdollista. Ei meinaa mahtua istumaan kunnolla, ja vaimo valitteli että selkä tulee kipeäksi. Sinäänsä tuo on toki ymmärrettävää kun halli on mitä on ja istumapaikkojen kapasiteetti halutaan maksimoida. (Onneksi on ensi kaudellekin kausari seisomakatsomoon hommattu.)

  Olen itsekin aina ollut lärpyttimiä vastaan, vaikka toisaalta niiden avulla saadaan sentään istumakatsomoa aktivoitua. Muuten tuolla olisi näin pleijareissakin kirkkofiilis. Olenko muuten ainut jonka mielestä nuo lärpyttimet eivät pidä ihan niin pahaa ääntä kuin pari vuotta sitten? Joko tämä, tai sitten on kuulo huonontunut. Aikaisempina vuosina oikein sattui korviin tuo lärps lärps lärps...

  Toisessa playoff-sarjan kotiottelussa joku huusi (taas) seisomakatsomossa "lippu alas!" ja eilen en muistakaan kertaakaan nähneeni pelin aikana HR:n lippuja heilumassa. Valitettavasti on todettava, että tällä kaudella HR:n toiminta on mennyt vähän alamäkeä viime kauteen verrattuna vaikka homman pitäisi mennä juuri toisinpäin. En tiedä onko tuo seisomakatsomon välillä oleva istumakatsomo edelleen se isoin este fanitoiminnan ja tunnelman kehittämiselle, mutta aika surullistahan tuo on. Itseäni tuo lippujen heiluttelu ei ole häirinnyt, kun tiedostan olevani seisomakatsomon siinä lohkossa jossa faniryhmittymä on joka ikisessä ottelussa.