Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Synergia-areena – helvetin esikartano?

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana RuuhkaTukka, 13.02.2009 klo 23.15.

 1. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo toki jutussahan ei selvinnyt oliko kyseessä nainen vai mies kenen kirjoittama tuo oli, mutta kyllähän monesti esimerkiksi juuri HIFK paita voi riittää provosoimaan ihmisiä noin tuntekkaan ottelun aikana, siinä ei paljon siinä kaljajonossa välttämättä tarvitse toiselle alkaa sanoa mitään niin se riittää kun ei tuolla pääse kulkemaan mihinkään. Toki vaikea nyt sanoa kuinka paljon tuossa on väriä ja paljonko jätetään kertomatta. Riidoissa yleensä tarvitaan kaksi ihmistä.
   
 2. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Lainaus:
  Juu. Mä oon naureskellut sitä et jos säännöt ois samat niin joka pelissä ois pihalle lentänyt paljon porukkaa. Eilinenkin hyvänä esimerkkinä. Tunnekuohuissa kuitenkin lentää vitukkeet, niin koti - kuin vastapuolella. Jos sä työmaallakin tiputat painavan loodan jaloille niin ei siinä ekana tuu sensurointi mieleen.

  Mutta se mikä ihmetyttää on tuo ns somejeesustelu ja mielenpahoitus oikeestaan asiasta kuin asiasta. Okei, häiriökäyttäytymiseen pitää puuttua jos se menee siihen pisteeseen et meinaa tulla otsaanlyöntikilpailua mut nykyään tuntuu siitäkin väki suuttuvan ja vetävän kilokaupalla herneitä nenään jos vähänkin joku tyrkkii kaljajonossa (koska hutikassa se oli hyvä idea, muka)

  Kaljajonosta puheenollen. Miksei pelien jälkeen oo kahvila/fanishoppi auki, mut pilsneriä kyllä kaupitellaan. Kun itekin henkilöautolla on rattimiehenä liikkeellä niin ei sitä kaljaa oikein kannata ottaa. Ja tälläinen hulinaeero kun on kyseessä niin sitä tulee oltua pelin loppuun ja vähän ylikin fanikatsomossa. Sitä pelin jälkeen voisi kahvikupposen ja vesipullonkin ottaa matkaan ennemmin kuin se että painuu jonnekkin aakkosbaariin juomaan kahvia.
   
 3. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
 4. Coutinho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei pysty.
  Teen melkeen mitä vaan, mitä haluatte, jos lopetatte tuon "istumokatsomo kätte yhteen"

  Ei kukaan lähde tuommoiseen keinotekoiseen pyytelyyn mukaan. Huutakaa "JYPPI" niin katsomo lähtee yleensä semmoiseen taputtamaan mukaan, mutta tuo pyytely on naurettavaa, ärsyttävää ja eikä se toimi.


  Kiitos.
   
 5. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Tämä!!

  Tänään kannatus oli parempaa keskitasoa, mutta parempaan pitäisi silti vielä pystyä. #eteenpäin
   
 6. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Koomisin on kun joka kotiottelussa kuuluttaja pyytää kansaa seisomaan JYP:n saapuessa jäälle. Spontaani standing ovation, vai miten se oli. Kauden avauksessa se oli ihan jees, sittemmin aiheuttaa lähinnä reaktion mallia palmface.
   
 7. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Lainaus:
  Ehkä pahin tällä kaudella näistä "koomailuista" on ollut erään nimeltämainitsemattoman IFK-matsin aikana ollut desibelimittari. "Mitä mieltä edellisestä taklauksesta". Mitvit.
   
 8. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jep. Tuosta en pitänyt itsekkään. Se kuitti takaisin tulee tapahtua siellä jäällä, kuten Yogin toimesta myös tapahtui. Yleisö voi tietysti reagoida vapaasti miten haluaa, mutta ei kuuluttajan tarvitse siihen kommentoida/provosoida mitään, noloa.

  E: pieni lisäys
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2017 klo 16.19
 9. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Lainaus:
  Jos ois oikeesti halunnut tietää paljonko yleisöstä lähtee meteliä niin ois hiljaisena laitettu se jumbotronille sen taklauksen jälkeen. Melkoinen vihellyskonsertti oli menossa silloin. Ois saatu todennäköisesti uusi ennätys. Muutenkin vähän häiritsee se kuinka joka kerta sen tullessa tulee saatesanat "lähteekö yleisöstä ääntä".
   
 10. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Jep jos tuo desipeli mittari on mukana, se pitäisi olla normaalin pelinaikana päällä, ilman kuuluttajan juontoja ja sitten välillä kuuluttaja voisi nostaa esiin milloin oli mitenkin paljon mökää hallissa. Nyt tuo on todella teennäinen juttu, ilman kuuluisaa "lisäarvoa"
   
 11. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Olipa mahtava meno ja kannustus tuolla lapsiporukalla (kouluporukka?) Hurrikaanisydämen viereisessä kulmakatsomossa ainakin päätöserässä. Oli ilo silmille tuollainen kannustus ja oikein kylttejä yms oli mukana. Vissiinkin ilmaislippuja saaneet ja sellaiset suotakoon vastaaville porukoille toistekin, toivat positiivista fiilistä katsomoon ja ääntä lähti. Näitä elämän ja lätkän pieniä vau-fiiliksiä. :-)
   
 12. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Lainaus:
  Kuvien perusteella mitä tuli nähtyä niin hyviä kylttejä oli väsänneet.

  Tästä tuli mieleen kans et viimevuoden keväällä oli kans samassa kulmakatsomossa (JYP - Blues, runkosarjan vika matsi) harvinaisen hyvä meno myös joillain ilmaslippulaisilla, just samassa kulmakatsomossa. (muistankohan ihan väärin jos sanoisin et aaltoliikkeet alkoi sieltä ja lopputuloksena se levis sieltä myös varsinaiseen fanikatsomoon,,, niin ja kaikkein tärkeimpänä, hyvällä fiiliksellä ja positiivisella meiningillä olivat liikkeellä.)
   
 13. SjV Jäsen

  Nuo koululaisporukat liityy JYPin koulukiertueisiin kaupungin alakouluilla. Oma jälki kasvu oli edellisessä Kärppä-pelissä tuollaisella ilmaislipulla, tai itseasiassa siinä lipussa lukee Kutsuvieras. Ennen ottelua pari pelaajaa vierailee koululla ja koululle annetaan jaettavaksi tietty määrä noita seisomalippuja (koulu jakaa ne tuntemattomin perustein oppilaille). Lisäksi pelin jälkeen koululaiset kokoontuu pelaajatapaamiseen B1 oven luokse.
   
 14. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  En tiedä puhutko nyt samasta porukasta mutta jossain pelissä oli ainakin joku vaihtariporukka tai vastaava, joilla oli hyvä meininki läpi pelin ja aloittivat aaltoja moneen otteeseen - aaltojen pysähtyessä yllättäen istumakatsomon alkuun. Siinä tuli hyvin esille pertti peruskatsojan suomalainen jurous. :)

  No joka tapauksessa, piristäviä pieniä juttuja nämä on ja tuo iloista ja hyvää fiilistä halliin.
   
 15. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Sen huomaa siellä istumakatsomossa että kun itse yrität huutaa ja taputtaa niin se tuulitakki eläkepappa siinä ylemmällä rivillä on sillee "järkkärit tulkaa heittämään tuo huligaani ulos". Kyllä se peli on sellainen tilaisuus, jossa saa metelöidä! Ääntä hallissa ei ole koskaan liikaa. Niinkuin viime viikonloppuna Luulajassa, jossa hallissa oli käsittämätön mökä niin miesten kuin naistenkin pelissä. Siellä huusivat nuoret ja vanhat ihan samalla tavalla!
   
 16. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Kukas Synergialla oli tänään hallikuuluttajana? Ei ainakaan Ruudun kautta kuulostanut Bergin Henkalle.
   
 17. JMA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Oli sellainen raspikurkku ettei tuo joo kyllä Berg ollut. Tv:n välityksellä kuuluttajan ääni miellytti todella paljon. Jatkoon ja suuresti.
   
 18. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Miellyttävä, hyvin kuuluttamiseen sopiva ääni oli kyllä vaikka vähän takertelevaa välillä olikin.

  Tänään jäi muuten kertaalleen paitatykin singauttamana paita hallin kattorakenteisiin!
   
 19. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Siinä tykissä on nykyisin paukkua takana. HPK pelissäkin meni katon kautta jonkun syliin.
   
 20. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Kuuluttajana oli @JoniPakarinen , selostaa mm. Fanseatilla Mestistä.
   
 21. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Lainaus:
  Tainnut sama heppu olla rallireportterinakin jos en väärin muista.

  Ihan hyvin hoiti hommansa. Molemmat sopii kyllä hallikuuluttajaksi, niin Berg kuin Pakarinen.
   
 22. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Aika paljonhan tuo kuuluttaja takelteli, minulta meni aika iso osa jutuista ohi. Tosin kaikesta päätellen tämä Joni oli kai revitty aika nopealla aikataululla, joten ei varmasti helppo paikka. Sympatiat tälle uudelle nimelle, ei ollut nyt kuitenkaan niin huono etteikö voisi joskus tuurata Henkkaa. Mutta ehdottomasti Henriä jatkossa muuten.

  Olikohan hallin DJ lomilla? Vähän outoa oli taas musiikkipolitiikka. Tulin hallille tunti ennen kiekon tippumista, alussa ei mitään musiikkia. Kuuluttaja huuteli vain useasti 1, 2, 3, testi. En tiedä miksi useamman kerran, ja miksi vehkeiden toimivuutta kokeiltiin vasta kun kansaa hallissa. Outoa oli myös se että lämmittelyt ehtivät alkaa ennen kuin musiikki lyötiin tulille. Sitä ennen tunnelma oli kuin kirkossa. Ja vähän minua henkilökohtaisesti häiritsee miksi sitä musiikkia pitää soittaa niin kovalla, etenkin heti alussa. Vähän ärsyttää kun lämmittelyjen tai jään ajamisen aikaan joudut huutamaan vierustoverille, ei voi oikein jutella. Ja taas puolityhjään halliin kun kansa on vasta matkalla hallille niin musiikkikin kuullostaa turhan kovalle kun betonista kaikuu.

  Tulipahan huomattua vielä sekin että hiljaisempi musiikki tai hiljaiset hetket nostavat aika hyvin tunnelmaa. Ainakin minun mielestäni. Tänään kun tuntui olevan enemmän mainoksia, kuuluttajan takeltelua yms hiljaisia hetkiä, niin pitkästä aikaa yleisöstäkin kuului kuittailuja kentälle asti. Etenkin kahdessa ekassa erässä oli hauskaa kuunnella KalPalle ja Eerolle huuteluja. Aiemmin tällä kaudella kovalla soitettu bassorenkutus on peittänyt alleen kaikki huutelut katsomosta.
   
 23. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Käsittääkseni Larren G (tän kauden ajan ollut DJ) oli eilen hallilla veivaamassa levyjä, kun taas edellisissä parissa ei ollut. Ainakin Instagramista tälläistä näin kun seuraan jäbää.

  Mutta kun hallilla en ollut niin en tarkemmin kantaa pysty ottamaan mikä oli eilinen meno.
   
 24. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Se musiikin volyymi on kyllä jotain ihan käsittämätöntä välillä, kuulo meinaa mennä. En tiedä onko halli-DJ:t noin keskimäärin erityisen huonokuuloisia kun Mikkelissä aiemmin tällä kaudella oli ihan sama juttu.
   
 25. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  Melun tasoa pitäisi mielestäni nostaa/laskea tilanteiden mukaan. Tällä hetkellä tuntuu olevan vain yksi volyymi ja se on täysillä. Parhaiten tuon huomasi ennen joulua kun porukkaa oli vähän ja melu otti korviin. Sitten taas kun porukkaa on paljon niin kummasti melua ei tunne niin paljon. En ymmärrä miksi jo ennen ottelua kuuluu luukuttaa musiikkia täysillä. Jos nyt ymmärrän miksi pelin aikanakaan sen musiikin tarvitsisi huutaa.

  Ja jos mikäli DJ oli paikalla, niin onko se niin vaikea painaa sitä play-nappia sitten heti kun ovet aukeavat? Jos DJ ei jaksa itse vaivautua paikalle ennen kuin alkulämmöt ovat vauhdissa, niin luulisi hallista löytyvän jonkun muun painamaan kolmion muotoista nappulaa.