Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Synergia-areena – helvetin esikartano?

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana RuuhkaTukka, 13.02.2009 klo 23.15.

 1. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Mukavaa huomata, että en ole yksin tämän musiikkiasian kanssa. On siis muitakin musiikkioppositioon kuuluvia. This is a motherfucking revolution!
   
 2. Ikijää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Soi alkulämpöjen alkaessa. Toimisi kyllä sisääntulossakin mainiosti.
   
 3. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Musiikki on suurimmaksi osaksi ihan täyttä sontaa. RAPi ja tekno ei vaan oikein kuulu urheilutapahtumaan. Läpsyttimet ja hanskat vielä pois ja rehellistä taputtamista askiin.

  edit. Ja sen maalin jälkeisen sukunimen huudatuksen vois jättää Tapparalle, ja niille muille jotka sitä haluaa käyttää. Poistoon JKL:stä kiitos.
   
 4. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Yksi parhaita uudistuksia synergialla tuo, toki sitä voisi kehittää ja tehdä sukunimi huudattamisesta esim kolme vaiheisen, nyt loppuu vähän kesken.
   
 5. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vittu tämä Synergian järkkäreiden toiminta - tai pikemminkin sen puutos - on perseestä. Pitäiskö tehdä jotain että ihmiset oikeasti mahtuisi seisomakatsomoihin hallin käytävien ja noihin kulmiin notkumaan? Sen sijaan käydään hätistelemässä paskan tärkeenä jengiä pois rappusilta. (Kuopiossa muuten seistiin vieraskatsomon vieressä portailla sulassa sovussa järkkäreiden kanssa.) Kuuluttajan "tiivistäkää seisomakatsomossa" 10min ennen pelin alkua auttaa ihan hirveesti.

  Vanha juttu jo vuosien ajan, mutta kylläpä pisti taas vihaksi.

  edit: Mihin osoitteeseen (sähköposti) Jypille voi laittaa palautetta tämmöisistä asioista...? On noi kotisivut paskat.
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2017 klo 09.07
 6. Hukkaviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onhan toi musiikki tuolla hallissa ihan järkyttävää paskaa, näin telkkarin kauttakin ku kattoo ni rupee vituttaa toi "musiikki" mikä puskee läpi lähetyksistä aina katkoilla.
   
 7. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  Mikä on muuten JYPin yleisöennätys? Muistaakseni JyP HT aikoina pitäisi olla paljon suurempi mitä on kapasiteetti ollut hetkeen.
   
 8. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Mä en kyllä ymmärrä tätä narinaa musiikista. Siellä soi aika lailla laidasta laitaan niitä biisejä, eikä pelkästään kulunutta rokkia. Ei ne muutamat muut kuin perusrokkibiisit voi ahdistaa noin paljon kotikatsomoissa?
   
 9. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kyllä Kapo00 tietää!
   
 10. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Lainaus:
  Lokakuun lopulla 1986 ottelussa KalPaa vastaan oli n. 6000 katsojaa, voi olla että oli enemmänkin. Kaikki käytävät ja kaukalon laidat täynnä jengiä, busseja tuli joka puolelta Keski-Suomea, paikkoja oli 5400, mutta paljon oli vapaalippulaisia, junnuja ym. Oli aika ahdasta, erätauolla oli pakko käydä kusella ulkona, kun jonot oli käytävän toiseen päähän.
   
 11. Kapo 00 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Voi hyvinkin olla että tuossa KalPa ottelussa (5298 katsojaa) oli oikeasti n.6000 katsojaa mutta yleisöennätys se ei ole.
   
 12. Burton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Muistaakseni hallin kapasiteetti oli uutena 5060 ilman niitä puisia välitasanteita. Sitten se oli enimmillään 5368 joka ollut suurin virallinen luku. Myöhemmin sitten laitettiin istumapaikkoja reilusti lisää ja lukema putosi. Lukemat ovat jääneet mieleen kun tuli pikkupoikana kaikki vapaa-aika hippoksella vietettyä ja ne siellä taululla luki :)
   
 13. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Kyllä oli porukkaa Diskoksen liigakarsinnoissakin Kärppiä vastaan 90-luvun lopulla. Olisiko jo silloin virallinen kapasiteetti 4812 mutta oli varmasti pitkälti yli 5000 henkeä.
   
 14. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  JYP-HPK-sarjan aikana aloin ensimmäistä kertaa elämässäni, hieman liioiteltuna, fanittamaan Klamydiaa. "Pienen pojan elämää" jäi päähäni soimaan pahemman kerran ja oli pakko googlettaa, mistä mistä biisistä ja bändistä tässä on kyse (huono yleissivistys). Siitä tuli mulle parin viikon ajaksi soittolistan one and only. Tämä biisi soi siis Hämeenlinnan Ritari-Areenalla ja on satavarma, ettei synergialta jää biisit soimaan päähän kuin pahassa. Kuka oikeasti haluaa kuulla Quiet Riottia? Uudempaa energistä musiikkia voisi käyttää, vaikkei Scorpionsista luovuttais.
   
 15. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Lainaus:
  Tämä on se matsi josta epävirallisesti puhutaan Hippoksen yleisöennätyksenä. Minä väittäisin että 5000 on jopa alakanttiin. Kun luukulta loppui liput, myytiin rahaa vastaan käsiohjelmia, ja kuulopuheen mukaan lopulta otettiin vain rahat ja päästettiin kansalaiset sisään. Tunnelma seisomakatsomossa oli kuin sardiinipurkissa, oma mutu on että hallissa oli varmasti 6000 katsojaa.
   
 16. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jyväskylässä tänään reilu 3800 katsojaa, aika onnetonta kun puhutaan välieristä tai ylipäänsä playoffeista.
   
 17. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Jep, totta puhut.

  Eikä oikeastaan voi sanoa että vastustaja ei ole mielenkiintoinen, kun paikallisvastustaja ja rakastettu/vihattu "pikkuveli". Iso työ on vielä JYPin toimistolla tehtävänä.
   
 18. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisaalta Liigahan nuo käytännössä liput myy ja mainostaa ja seurat on vain välittäjänä. Ehkä se tuote ei vain myy itse itseään edes pudotuspeleissä aina. Varmaan myös tässä 6 pelissä isoin ja vaikein osa-alue on tuo aitio ja VIP lippujen myynti, myyntiaikaa on vähän ja pelejä parin päivän välein. Suhteellisen täynnä varmaan muualta hallia oli tämäkin peli.
   
 19. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Joo, itsekin olen havainnut tämän saman. Nämä aitiot ja ravintola-pääty vievät vielä katsojia pois sieltä mihin niitä todennäköisesti eniten tulisi, eli seisomaan. Mutta suurin syy lienee kyllä juurikin se että ei yrityksille myydä noita aitioita samalla nopeudella mitä peruspaikkoja.
   
 20. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Tästä piti avautua jo eilen ja muistan että sama oli jo viime kaudella:

  Minusta on täysin käsittämätöntä tyylitajun puutetta, että kun pelikellossa on aikaa joku minuutti ja Lukko hakee kavennusta, niin DJ pistää Final Countdownin soimaan. Tappara-matsissa sitten Live is Life ja Pelicansia vastaan We're gonna win?

  Joo joo, johtuu varmasti siitä että DJ ei välttämättä ole kiekkoihmisiä, vaan vastaa musiikin soittamisesta, mutta kyllä tuo ainakin itselle särähti korvaan pahasti.
   
 21. Hurraa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Lohi, J:kosken Jyry, Happee, FCV, JIlves
  Viime kaudella ainakin Rumpuryhmä kiersi keräämässä fanikatsomossa "Älä soita"-listan kanssa kappaleita. Johon juurikin kerättiin nuo final countdownit sun muut toisten joukkueiden tunnusbiisit. Listan tarkoitus oli luonnollisesti päätyä Dj:lle.
   
 22. JJT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tulee nyt aika ronskisti myöhässä, mutta asia tuskin on vielä vanhentunut. Eli viime lauantaina kävin ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella Hippoksella ja tein ottelutapahtumasta seuraavanlaisia havaintoja:

  - Sanokaa mitä sanotte, mutta minun mielestäni rummut kuuluvat Hippokselle. Niin kauan kun niitä ei ole liikaa, ts. eivät vie suurinta huomiota, niin ne ovat olennainen osa Hipposta siinä missä oijoijoit ja hurrikaanivaroitukset.

  - Kuitenkin, B-puolen seisomakatsomossa rumpuja paukuttaneille: vastustajille ja tuomareille huutelu on sallittua, ellei jopa suotavaa, mutta niissä saa kuitenkin käyttää vähän myös järkeä. Esimerkiksi pelin alkupuoliskolla kävi kahdesti niin, että kiekko pelattiin vaihtoon menossa olevien TPS-pelaajien jalkoihin, mutta molemmilla kerroilla nämä pelaajat näyttivät heti vaihtoparilleen, että älä tule vielä jäälle, eivätkä nämä sitten tulleetkaan. Kuitenkin tämä riitti tuomareille suunnattuihin "ETKÖ VITUN LASISILMÄ OSAA LASKEA, YKSI, KAKSI, KOLME, NELJÄ, VIISI, KUUSI!!!" Samoin kun TPS-veskari menee Liigan mainoskatkolla vaihtopenkin luokse hakemaan pyyhettä, niin huuto "TIRRONEN! MIHIN SÄ MEET? PANIIKKI!!!" on myöskin aika hölmö huuto. Kuten sanoin, huudella todellakin saa, mutta jätetään tuontasoiset älämölöt vaikka Jokeri-faneille...

  - Pelikatkomusiikkien suhteen on taidettu lukea palautteita, sillä ne olivat läpi pelin onnistuneita. Ainoa mistä voisi antaa pientä noottia, oli tuomareiden ja vierasjoukkueen tullessa jäälle soitettu Gary Glitterin Rock and roll part II. Kyseessä on ihan hyvä biisi, mutta hitaan temmon ja rennon tunnelmansa vuoksi ei oikein sovi siihen hetkeen, kun yleisö malttamattomana janoaa kotijoukkuetta jäälle. Tuosta pienet miinukset, mutta kuten sanoin, muutoin musiikkivalinnoista ei mitään valitettavaa.

  - Pieni, mutta erittäin tervetullut asia: kaljajonot vetivät todella nopeasti. Hanaoluen vaihtaminen tölkkeihin on varmasti yksi osasyy, mutta kiitokset myös myyjille. Vaikka jonoa oli paljon, niin helposti kerkesi huikkaista ohrapirtelön ja palata seisomakatsomoon hyville paikoille.

  - Uusi maskotti herätti pelkän kuvan välityksellä vaihtelevia fiiliksiä, mutta livenä nähtynä todella mainio tapaus. Erityisesti alimmalla rivillä istuneiden junnujen kanssa riitti huumoria, esimerkiksi kun yksi näistä tarjosi Urholle sipsejä, niin tämä oli jo ottamassa, mutta sen jälkeen teatraalisesti piteli mahaansa ja pyöritteli päätään ("aagh, ei pysty"). Samoin kun jossain vaiheessa useampi vierekkäin istunut junnu nousi penkiltään ylös, niin salamannopeasti Urho syöksyi menemään poikittain makuulle näiden paikoille. Melko suurella todennäköisyydellä nämä junnut tulevat hallille joskus toistekin, ja vaikea uskoa että kukaan muukaan tuollaisesta mieltään pahoittaisi.
   
  Viimeksi muokattu: 28.09.2017 klo 11.03
 23. Jäätyneet kädet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Parempi joukkue ja faktoihin perustavat ihmiset
  En tiedä muista, mutta omasta mielestä tuo mediakuutio on melkoisen surkeassa kunnossa, eikä sitä taida olla huollettu juuri yhtään asentamisen jälkeen. Vaikka istuisi suhteellisen lähellä, niin eihän siitä pikselimössöstä erota juuri kuin pelipaitojen värit. Uuden areenan pitäisi kaiken järjen mukaan olla pystyssä viiden vuoden sisällä, mutta kyllä tuolle asialle pitäisi jotain tehdä.
   
 24. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  Millainen tuo Black Box on, kellään kokemuksia?
   
 25. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Siinähän se vähän että taisi mennä muutama viikko asennuksessa niin ekat kohdat jo hajalla, jos sitä lähtisi huoltaan niin siihen saa rahaa palaamaan melkein samanverran kun uusi maksaisi, sitä taidetaan vain tosiaan odotella että uusi halli tulisi, tuo kuutio vain sattuu olemaan niin alhaalla että se helposti ottaa osumaa ja korjaukset hajoaisi todennäköisesti silti samannäköiseksi parissa vuodessa. Toisaalta jos miettii niin jäähän halli ilmeisesti muuhun käyttöön uuden hallin tultuakin, mutta uuden kuution ostoon tuskin kaupunki haluaa osallistua.