Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Synergia-areena – helvetin esikartano?

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana RuuhkaTukka, 13.02.2009 klo 23.15.

 1. Jarner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
  Lainaus:
  Luultavasti tässä nyt etsitään sitä hieman uudempaa biisiä, jonka artisti/artistit on Jyväskylästä. En saa millään mieleen nyt kenestä onkaan kyse, mutta soi tosiaan peleissä useasti.
   
 2. Prophet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Ei ollu tuo mitä ehdottiin. Mutta kiitos kuitenkin. Edelleen hakusalla tuo biisi..oisin kiitollinen edelleen jos joku auttais :)

  edit. ja koitin tosiaan tuossa googlen kaikkitietävän osioista etsiä mutta ei avautunut niin tulin kyseleen tänne teidän ketjuun.
   
 3. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:

  Lainaus:
  Ainakin Toistuvat Yllätykset soi eilen ekalla erätauolla, kappale on Pane, Älä Tappele. Myös Mouhousia, Gettomasaa ja Korstoraatiota olen kuullut Synergialla soitettavan, kaikki Jyväskylän omia poikia. :)
   
 4. Jarner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
  Mouhous - Hellafly on luultavasti se mitä tässä nyt etsitään.
   
 5. Prophet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Hei löyty...se oli toi Mouhous. Kiitokset. Tsemppiä ja hyvää Joulun odotusta sinne. Meillähän täällä Oulussa ei oikein kulje ;)
   
 6. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Huomenna saattaa olla ihan melekonen tunnelma hallissa. Vähän joka suunnasta kuullut että vois lähtee peliin, mutta ei kiinnosta. Että siellähän saattaa olla oikeasti hiljaista kuin huopatossutehtaalla. Vai olisko peräti harras tunnelma kun JYP siunataan haudan lepoon.
   
 7. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toki veikkaan monen kyllä huomenna lähtevän hallille 14.30 pelattavaan matsiin, mutta eri asia miten illan matsiin sitten tulee, pahaan paikkaan Kookoo matsin tappio kun nyt olisi saumaa ollut lähelle 4000 katsojaan, varsinkin kun paikalla hyvin esiottelussa jotka helposti voisi jäädä liigamatsiin. Toki ihan pohjanoterausta tuskin nähdään kun lähinnä alarivit näyttää vapaana olevan, mutta päästäänkö yli 3500 on asia erikseen, nää on juuri niitä matseja joilla tulosta tehdään, muutama hutipeli kun saa tulla sport pelin tyyliin, kunhan HIFK, Tappara, kärpät ym.. matseissa on porukkaa.
   
 8. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  3500 katsojaa. Hyvin tuntui porukkaa olevan paikalla. Läpsyttimistä ollaan kahta mieltä. Minä olen aina ollut niiden puolesta, ja tämä ilta oli osoitus taas miksi. Oli ihan mukavaa seurata kun about koko halli läpsytti lähes jokaisen välibiisin tahtiin. DJ:lle myös pisteet että oli osannut valita sellaisia biisejä joiden tahdissa on hyvä taputtaa tai läpsytellä.

  Mutta vähän risujakin. Musiikki oli mielestäni liian kovalla. Lopussa parit biisit tuntuivat jo siltä että istumakatsomossa olisi tehnyt mieli laittaa käsiä korvien päälle. Jotain meni varmaan myös pieleen aloituskokoonpanoja huutaessa, nimittäin itse en saanut kokoonpanoista selvää musiikin seasta. Musiikki siis huusi Henri Bergin päälle. Lisäksi pieniä ajatuskatkoja tuntuu DJ:lle tapahtuvan aika paljon. Keskiviikon Sport pelissä ärsytti ne hiljaiset hetket joita tuli kaikkien alkushown ohjelmanumeroiden välissä. Siis JYP-lipun saapumisen, esittelyvideon, tuomarien esittelyn, vierasjoukkueen saapumisen ja JYPin sisääntulon yhteydessä. Tänään taas pisti korvaan VilleGallen "Peto on irti"-biisin puhkikuluttaminen. Tämä etenkin ottelun alussa kun näiden edellämainittujen ohjelmanumeroiden välissä soi jatkuvasti sama biisi. Muutenkin tuntui biisien ajoittaminen olevan aika vaikeaa, mm. JYP-lipun saapuessa jäälle soi tuo VilleGallen biisi, ja kesken kaiken lennosta siirryttiin siihen oikeaan biisin. Vähän tarkkuutta siellä DJ-kopissa!

  Onkohan hallilla muuten mitään tapahtumavastaavaa yms? Vai meneekö kaikki kuulutukset, musiikit ja mediakuution ohjelmointi Henri Bergin/DJ:n kynästä? Jokereilla tietääkseni on joku tapahtumaleader, joka on pelissä jatkuvasti luurit päässä huutamassa neuvoja miten kaukalon ulkopuolinen show pyörii. Ja mitä olen joskus television välityksellä ottelutapahtumaa seurannut niin kyllähän se rullaa selvästi paremmin kuin Liiga-joukkueilla. Mitään ajatuskatkoja tai hiljaisia hetkiä ei pääse syntymään.
   
 9. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tänään myös DJ soitti biisiä hetken vaikka kiekko oli pudotettu jäähän. Muutaman sekunnin.
   
 10. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Kun dj-työskentelystä on puhe nyt niin heitetään pari veisukysymystä (koska ujo juntti ei jaksa laittaa niitä sähköpostitse jypin toimistolle).

  Mikä muuten on se maalitorven taustalla soiva suhtkoht iloisella melodialla soiva veisu? Tai sitten se "anna soida" - mashup?
   
 11. viikst Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ilmeisesti haet tuota ennen oijoijoita soivaa pätkää? Se on Niila - Restless Heart
   
 12. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Lainaus:
  Tämä juuri. On muuten tarttuva veisu. Kiitos!
   
 13. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Niko Ahvosen esittämästä Viron kansallislaulusta tuli mieleen, että enpä ole surkeampaa Maamme-laulun esitystä kuullut sen jälkeen kun jossain Hippoksella pelatussa Suomi-Tanska (?) maaottelussa Jonna "Är Pee" vetäisi Maamme-laulun loppuun kunnon WOOUWOO - kiekaisut. Hävetti ja repeilytti samaan aikaan. Taisi herra Ahvoselle olla maistuneet / maistua Pub Karjalan tuotokset.
   
 14. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Oli kyllä kieltämättä aika koominen Maamme-laulu tänään Hippoksella...
   
 15. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Joo, hävettävän luokaton esitys. Pelkän äänen kuulemalla olisin saattanut epäillä, että mikrofonin ääreen oli päästetty joku 19-vuotias pienessä maistissa. Sen verran komeasti nousi välillä ääni kuin murrosikäisellä konsanaan ja laulukin jäi lopulta kesken. Ehdottomasti illan luokattomin palanen.
   
 16. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lähes yhtä paljon myötähäpeää synnyttänyt esitys tämä wannabe-taiteilijan tulkinta Viron kansallislaulusta kuin Jari Levyllä aikoinaan Raksilassa, mihin Jutikin jo totesi "ei saatana". Jyväskylässä on varmasti esimerkiksi nuoria lahjakkaita laulajia, joille tuollaisen kunnian voisi antaa ja jotka osaisivat panostaakin esitykseen. Jätetään nämä eilispäivän nikoahvoset vaan sinne pubin puolelle maistelemaan alkoholituotteita. Säälittävää touhua niin esiintyjältä itseltään kuin JYPiltäkin ottaa tuommoisia esiintymään!
   
 17. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ahvoset sikseen, mutta halli oli lähestulkoon täynnä eilen ja ruudun välityksellä vaikutti siltä, että tunnelmakin oli ihan kohdallaan. Tällaista harvoin pimeinä tammikuun tiistai-iltoina Synergialla nähdään. Tappara oli toki vastuksena todella mielenkiintoinen, mutta on toimistollakin tehty hyvää työtä erilaisten kampanjoiden muodossa, joten kunniaa laitetaan myös siihen suuntaan.
   
 18. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Ei sentään yhtä eeppinen fail kuin, se kun Super Bowl lähetyksessä Christina Aguilera veti kansallislaulun pieleen. Katsojia tuolla mokalla ei ollut kuin se vaivaiset miljardi! Mutta joo kyllä suomenkin maammelaulua raiskataan olan takaa eri tapahtumissa. Pitäisi olla kunnon pohjois-korea tyyliin koulutetut esiintyjät laulamassa tuommoisia isänmaallisia lauluja. Ja jos vedät pieleen, niin...

  Mutta hävetkää JYP tässä asiassa. Älkää tehkö tätä mokaa enää pliis.
   
 19. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Enkä tiedä muutenkaan vaikka juhlavuosi on Suomen osalta että olisiko koko kansallislaulua tuohon paikkaan tarvittu. Kaikesta huolimatta maamme laullu voi sopivassa tilanteessa antaa yleisölle ja pelaajille tunnelatauksen, nyt lähinnä sen että oliko pakko alkaa seistä ja kuunella tuota sontaa. Käytännössä pilasi sen alkukiiman joka olisi voinut olla kun halli melkein täysi.
   
 20. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
 21. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  Noh, nämä nyt on aina näitä yhden osapuolen kirjoittamia someavautumisia. Toisaalta Hippoksen järkkärit ovat niin perseestä että saattaisi vaikka ollakin totta, en sano sillä. En yhtään ihmettele että monet fanit sanovat Jyväskylää paskimmaksi paikaksi tehdä fanimatka.
   
 22. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Totta tämäkin, varmasti on ollut tunteet pinnassa niin myös tuon kirjoittajalla ja asiat ovat tuntuneet pahemmilta mitä oikeasti ovat. Who knows?
  Saman olen kyllä itsekin pistänyt huomiolle että järkkärit kohtelevat aivan eri tavalla Jyväskylään tulevia vierasfaneja kuin omia, mikä on sinällään harmi.
   
 23. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  En ihmettele yhtään. Käytävät olivat niin ahtaat että varmasti tunteet kävivät kuumana. Itsekin meinasin saada jonkun hoki-isän kimppuuni kun totesin kaverille, että Finleyn taklaus näytti puhtaalta. Makkarajonossa sitten joku vaahtosi alakouluikäiselle pojalleen, että Finley pitäisi hakata kunnolla.

  Vieraskannattajien ahdistelu on aina perseestä, mutta etenkin naispuolisten on todella raukkamaista. Tuota huutelua todistin itsekin HIFK-matsissa. Kannattaa miettiä että olette itse kotijoukkueen kannattajia, ette yksin keskellä potentiaalisesti humalaista laumaa "vastustajia", ennen kuin vähättelette noita kirjoituksia.

  Järkkärien toiminta Jyväskylässä nyt on ihan oma lukunsa, toki vastaaviin esimerkkeihin olen törmännyt muuallakin. Mutta en monesti esim. vierasfanien edessä tuulettaviin keltaliiveihin.
   
 24. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, NY Rangers
  Jokohan tuo tapaus olisi se viimeinen niitti pitkään listaan..? Pienemmästäkin on valitettu taikka heitetty ulos (kirosana katsomossa -> koppiin, GSM-gate jne jne.), mutta sitten tuollaista päästetään läpi sormien. Ei mene järkeen tämä sitten millään.
   
 25. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Jaahas että oikein ylilyöntien ilta. Vähän kyllä vaikuttaa raflaavalta tuo twitter kommentti, mutta ihan varmasti siinä on puoli totuutta. Se mikä on se toinen puoli niin siihen emme saa ikinä vastausta. Nämä synergialla tapahtuvat perseilyt kummasti painuvat unholaan.

  Ja sitä en mitenkään sulata, että jotkut ihan avoimesti julistavat lynkkaustuomioita kovaan ääneen pitkin käytäviä. Tollanen "tapetaan kaikki" ei kuulu yleisötapahtumaan johon saa kaiken ikäiset osallistua. Säästetään pienet lapset julmuuksilta, jooko? Jos omalle pennulle haluat opettaa miehen mallia niin tee se jossain muualla kuin nakkijonossa erätauolla. Ei se halli ole mikään villi länsi, käytöstapoja vaaditaan.