Sympatiat/antipatiat NHL-joukkueille

  • 235 340
  • 773

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Arron Asham ja kaikki muut, ketkä eivät jääkiekkoilijan ominaisuuksillaan kuuluisi NHL:ään.

Näittäisi tuo kuitenkin pelaavan jo 14. kauttaan liigassa ja pudotuspelien kanssa otteluita kertyy päälle 800 eli kai tuolla ukolla nyt jotain "ominaisuuksia" lienee ainakin joskus ollut. Lisäksi pelaamassaan santapaperiroolissa päälle 20:n pisteen kausikeskiarvo (/82 ottelua), noinkin pitkältä ajalta, on ihan kunnioitettava saavutus jo sinällään.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Sympatiat ja antipatiat tulee yleensä aika paljon yksittäisistä pelaajista. Täytyy sanoa, että kun tarpeeksi paljon liigaa seuraa niin yhtään HMV-joukkuetta ei liigassa ole vaan kyllä ihan jokainen herättää jonkin sortin tuntemuksia. Näin ollen ajattelinkin listata lyhyet tuntemukset, joka joukkueesta.

Anaheim Ducks - Plussaa Saku Koivusta ja 2007 mestaruudesta Andy McDonaldin ja JS Gigueren johdolla. Nyt suurin osa sympaattisista pelaajista on lähtenyt lätkimään ja maalivahtien (ihan sama kuka siitä kolmikosta) ja Sakun lisäksi vaikea keksiä kauheasti positiivista. Corey Perry on top-10 listalla vihaamissani pelaajissa. En tykkää.

Boston Bruins - Tykkään jengistä ja ennen kaikkea Patrice Bergeronista, joka on kaiken class actin keskellä myös ihan helvetin kova ja aliarvostettu pelimies. 2011 playoffeissa lämpesin tuolle jengille myös hyvin paljon ja tuli pari pientä fist-pumppia heitettyä kun Cup meni itärannikolle. Lucic on aika perseestä, mutta muuten ei mitään kovin epäsympaattista jengiä tuolta löydy. Mukava jengi.

Buffalo Sabres - No Sabres on sellainen välimallin joukkue. En sympatiseeraa mitenkään erityisemmin enkä seuraa tekemisiä kauheasti. Druryn aikana tykkäsin jengistä enemmänkin, nykyisin ei montaa peliä tule nähtyä. Tällä hetkellä siellä pelaa tosin Steve Ott, joka heilauttaa vibakäyrät huomattavasti negatiivisempaan suuntaan. Ei mitään suuria sympatioita sen enempää kuin antipatioitakaan.

Calgary Flames - Ennen en ole juurikaan tykännyt. Iginla ei miellytä yhtään ja Kipperikään ei turkulaisuudestaan huolimatta suosikkeihini kuulu. Tällä kaudella tosin tulee toivottua vähän parempaa menestystä esim. Hudlerin takia. Eikä Tanguayssa, Cammallerissa, Stajanissa ym. myöskään mitään vikaa ole. Lähinnä Iginlan takia ollut hiukan antipatioiden puolella. Tällä hetkellä aika neutraali jengi.

Carolina Hurricanes - Tykkäsin joskus enemmän. Brind'Amour ja Francis olivat molemmat vahvasta Pennsylvania-taustastaan huolimatta miellyttäviä pelimiehiä. Tämän kauden joukkueesta en oikein liiemmin välitä, Semin ja J. Staal eivät ole mitään meikäläisen suosikkeja ja joukkueen pisteet tästä syystä laskevat silmissäni jonkin verran. Ei nyt mitään varsinaisia antipatioita kuitenkaan, samalle tasolle Sabresin kanssa.

Chicago Blackhawks - Hyi. En tykkää sitten yhtään, joskin jonkin sortin viha-rakkaus-suhdehan tämäkin taitaa olla. Tosin en kyllä liiemmin toivo Hawkseille menestystä ollenkaan, en ketään vastaan. Kanet ja Bollandit alkavat vituttaa välittömästi, 4everredwinghossakaan ei liialti sympatioita herättele. Toewsistakaan en tykkää, mutta veikkaisin tuon olevan enemmänkin jengistä kiinni. Jossain muualla pelatessaan voisin tykätäkkin.

Colorado Avalanche - Suurimmat antipatiat ovat jo laantuneet ja kun joukkue ei ole kauheasti ihan viime vuosina menestynyt niin huonot fiilingit on alkaneet kadota eikä Coloradoa enää yhdistä ihan automaattisesti Claude Lemieuxiin. Ei mitään pahaa sanottavaa Duchenesta ja Stastnysta esim. O'Reillystä tykkäsin, saapa nähdä mitä kaveri nyt meinaa. En nyt välttämättä toivo menestystä, mutten itke vaikka pärjäisivät.

Columbus Blue Jackets - Ei Kekäläisen mukaantulo oikeastaan kauheasti mielipiteeseeni vaikuta. Tietysti jos alkaa ylimaallinen hehkutus tyyliin Granlund niin maku menee hyvin nopeasti. Joukkuetta on tullut aika paljon seurattua johtuen sen sijainnista Detroitiin nähden. Enpä ole ikinä kauheasti lämmennyt mutta ainahan sitä on altavastaajille tullut toivottua vähän pärjäämistä.

Dallas Stars - Ray Whitneyn hankinta nosti joukkueen kiinnostavuutta potenssiin 3. Ei Jagrin hankinnassakaan vikaa ollut, mutta vähän tuntuu että joukkue on alkanut vaipua sinne harmaaseen massaan. Samalla kylla sympatiapisteet ovat nousseet kun Avery, Ott ja ennenkaikkea yksi oksettavimmista neideistä joita liigasta löytyy (Ribeiro) lähtivät vekeen.

Detroit Red Wings - Suosikki

Edmonton Oilers - 2006 kevät ja Yzermanin uran lopetus ei varmaan unohdu koskaan. Tämänhetkinen surkuhupainen konttaus on ollut lähinnä koomista seurattavaa. Nyt joukkue alkanee hiukan ärsyttää vielä lisää lähiaikoina kun konttauksen takia saavutetut Hall, RNH ja Yakupov alkavat mättää tehoja. Eberle ja Schultz eivät nyt ole niitä häviämällä saavutettuja joten heitä en tähän laske mukaan. Devan Dubnykista kyllä tykkään.

Florida Panthers - Joskus tykkäsin vähän enemmän. Puolentoista vuoden takaiset FA-hulinat olivat aikalailla viimeinen tikki. Puolet joukkueesta vaihtui palkkasotureihin. En muutenkaan ole todellakaan mikään Dale Tallonin fani joten tällä varmaan on osasyynsä tuohon. Mukava homma tosin että pääsivät playoffeihin viime kaudella ja taistelivatkin siellä. Brian Campbellista ja Ed Jovanovskista miinukset.

Los Angeles Kings - Dustin Brown on aika mulkku. Mike Richardsista olen aina tykännyt lukuunottamatta sitä taklausta Boothiin. Viime kauden Stanley Cup kuitenkin tekee sen etten välttämättä toivo sitä heti uudestaan. Alec Martinezille sympatiat kun kävi Turussa pyörähtämässä. Doughty on jotenkin mulkun oloinen jätkä. Anze on ihan jees.

Minnesota Wild - Minkäs sille mahtaa, mutta viime kesän touhujen jälkeen en voi muuta toivoa kuin floppaamista. Mikko Koivu on toki loistojätkä enkä Parisestakaan nyt kauheasti negatiivista keksi. Heatley on huonojen ajotaitojensa lisäksi myös aivan saatanan yliarvostettu pelaaja ja tälle motherfucking superstarille en ole menestystä koko uralla toivonut. Suterista en erityisemmin pitänyt kun pelasi Nashvillessä enkä pidä vieläkään. Detroitiin tullessa olisin varmasti tykännyt. GMikke-hehkutus ärsyttää ja en nyt voi sanoa että olisin toivonut pienimuotoista mahalaskua, muttei se mitenkään harmittavalta tunnu. Tosin tällä hetkellä Granlund-lynkkaus ärsyttää eli ojasta allikkoon. Jonas Brodin on kova jätkä ja Josh Hardingille kaikki mahdolliset respectit. Hattu päästä. Setoguchi on muuten myös ihan arsesta.

Montreal Canadiens - Tykkään porukasta kyllä paljon. David Desharnais on hieno mies. Pacioretty, Diaz, Emelin, Galchenyuk, Gallagher - koko tämä uusi runko on pääosin miellyttävää possea. Toivon menestystä ja olisi yksi mukavimmista joukkueista jonka Red Wings voisi finaalissa murskata. Sakun ajoilta sympatiseeraaminen juontaa juurensa.

jatkuu..
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Jatkoa..

Nashville Predators - Puuduttava pelityyli ei oikein kauheasti sympatioita kerää. Lisäksi mielestäni se ainainen altavastaaja-puhe Predsistä puhuttaessa ei ihan pidä paikkaansa. Monta vuotta tuo on jo hemmetin kova porukka ollut eikä suinkaan mikään altavastaaja. Trotz ja Poile ovat toki tehneet hienoa työtä kantrikaupungissa. Toivon voittoja kyllä Chicagoja jne. vastaan, mutta ei nyt järin sympaattinen porukka kuitenkaan.

New Jersey Devils - Ei ole se 2000-luvun alun puuduttava ja tehokas pelityyli oikein vieläkään poistunut mielestä. Kovalchuk ei kuulu suosikkeihin ja jotenkin tuntuu porukka yhä edelleen sellaiselta menestyjältä jolle ei menestystä toivo. Tosin viime kautinen finaalipaikka oli sinänsä positiivinen yllätys ja ihan kiva että tiputtivat Flyersin jatkosta.

New York Islanders - Toivottavasti pääsisivät playoffeihin jo kohta. Sympaattinen jengi jolle toivoisin kyllä pikkuhiljaa taas menestystä. Muualla paskoista pelaajista on saatu todella paljon irti (Moulson, Parenteau) ja Garth Snow on tehnyt oikeasti hyvää työtä, joskaan monet eivät sitä tajua. John Tavares on ihan huikea jätkä, jolle toivon kyllä menestyksekästä uraa. Rick DiPietroakin pidetään ihan paskana molarina. Ei sekään ihan niin ole. Ehdottomasti kuitenkin positiiviset fibat tästä jengistä. Matt Martin on hieno mies.

New York Rangers - Tortorella-tyylinen taistelukiekko on hienoa katseltavaa. Oikeastaan siinä viimevuotisessa Road to Winter Classic -sarjassa aloin kiinnostumaan tuosta porukasta hiukan enemmän. Nyt kun Avery on saatu heivattua vittuun niin ei haittaisi vaikka menisivät Cuppiin asti. Ryan McDonagh on ehdottomasti suurimpia suosikkejani Red Wingsin ulkopuolelta.

Ottawa Senators - Sympaattinen kanadalaisjengi. Tulee seurattua vähän tarkemmin kuin useampia muita johtuen eräästä kanadalaisesta kaverista, joka on kotoisin Ottawan seudulta. Jannu on erittäin kova Ottawa-fani ja kaverilta löytyy kyllä tietoa porukasta. Olen siinä sitten alkanut automaattisesti symppaamaan tuota porukkaa. Alfredssonista en tykkää yhtään, mutta ei muuten mitään ketään vastaan.

Philadelphia Flyers - Olen joutunut vastoin luontoani parin viime vuoden aikana symppaamaan Flyersiä useaan otteeseen. Ensin SC-finaaleissa Chicagoa vastaan ja nyt uudelleen viime keväänä Pensseleitä vastaan. Danny Briere vaan menee kyllä sinne Mike Ribeiron kanssa samalle oksennus-osastolle. Varmaan ihan hyvä pelimies se on, mutta mieleen tulee vaan lähinnä sellainen ärsyttävä neitimäinen tökkiminen jota kaveri kyllä harrastaa enemmän kuin kukaan. Löytyy jengistä tosin sympaattisia pelaajiakin, mutta Briere on sellainen persoona jonka joukkueelle en menestystä toivo oikein missään olosuhteissa. Prongerkin on.. no Pronger. Tai nykyäänhän se on päänsärky-Pronger. Karma's a bitch.

Phoenix Coyotes - Sympaattinen pikkujengi Doania lukuunottamatta aavikolta. Harmi kun Whitney lähti viime kauden jälkeen. Kuitenkin tykästyin todella porukkaan viime kauden playoffeissa Hawkseja vastaan ja maaleja tuli tuuleteltua ihan tosissaan. Korpedosta olen aina tykännyt, jo Tepsin aikoina.

Pittsburgh Penguins - Paska maku jäi niistä kahdesta perättäisestä finaalisarjasta. Tai siis siten, ettei juuri sympatioita Pens-suuntaan heru. Matt Cooke on maailman pahin ihmisjäte ja organisaatio johon Cooke kuuluu saisi olla liigassa sijalla 30 joka ikinen vuosi. Crosbysta ei mitään pahaa sanottavaa ole, mutta Malkin vaikuttaa sellaiselta vittumaiselta kitisijätökkijä-kombolta. James Neal on myös oksettava pelaaja. Dupuis on hieno mies ja arvostan hänen kaltaisiaan duunareita.

San Jose Sharks - Taas sellainen jengi josta en paljoakaan positiivista juttua keksi. No onhan siellä tällä kaudella Brad Stuart, joka Detroit-taustansa vuoksi kiinnostaa. Ja sinänsä Detroit ja Sharks ovat osittain samassa veneessä vihaamassa Blackhawksia, että jos siinä sitten jotain. Thorntonit sun muut eivät kauheasti sympatiaa herätä.

St. Louis Blues - Erittäin sympaattinen porukka ja toivon kyllä menestystä jonkun muun kun Detroitin kustannuksella. Arvostan Ken Hitchcockia valmentajana äärimmäisen paljon ja pelaajista Andy McDonaldista tulee ensimmäisenä Mieleen class. Backesista ja Stewartista en tykkää yhtään, mutta muuten kaikki pelaajat ovat omaan silmääni enemmän tai vähemmän miellyttäviä.

Tampa Bay Lightning - Itkemisistään huolimatta kuitenkin sympaattinen porukka. Steve Yzerman. Lecavalier on myös miellyttävä persoona. St. Louis ei ihan suosikkeihin kuulu, muttei myöskään missään nimessä inhokkeihin. Boucherin omintakeinen pelityyli on kiinnostava ja Tampaa tuleekin seurattua hiukan keskivertoa enemmän. Conacher on myös mielenkiintoinen pelaaja.

Toronto Maple Leafs - Saisi palata myös menestymään pikkuhiljaa vaikkei koskaan olekaan mitään järin suurta sympatiaa herättänyt pelaajistoltaan. Kuitenkin kyseessä on pitkiä perinteitä omaava O6-seura jonka fanienkin kannalta olisi toivottavaa välillä pärjätäkkin. Toisaalta on Maple Leafsin viime vuosien huonoudesta jotain hyötyäkin nimittäin DGB:n jutut ei varmasti olisi niin hauskoja jos Toronto pärjäisi. Ei Toskala-vitsejä, kauheaa..

Vancouver Canucks - Sedinien yhteispeliä on oikeasti äärimmäisen hieno seurata. Liian hyvä porukka symppaukseen + siellä pelaa Alex Burrows ja Max Lapierre. Kuitenkin mielenkiintoinen joukkue kokonaisuudessaan ja pelejä tulee joskus katseltua ihan vaan sen takia, että joukkue on niin hyvä. Plussat myös hyvästä ketjusta jatkoajassa.

Washington Capitals - Niitä vähän vähemmän sympaattisia porukoita itärannikolta. Kamalasta maali"torvesta" miinusta kuten myös Ribeiron hankinnasta. Mike Green on äärimmäisen koominen hahmo kentän ulkopuolella, en tykkää jannusta kyllä yhtään. Pelaajisto muutenkin sellainen ettei siellä kauheasti mitään henk.koht. suosikkejani ole.

Winnipeg Jets - Tykkään porukasta ihan. Aika nimetön kokonaisuus, mutta ei missään nimessä huono. Olen suuri Chris Thorburn -fani ja myöskin Pavelec on sellainen kassari jolle toivon kopin tarttuvan. Olisi kiva nähdä millaiseen suoritukseen kotiyleisö tuon jengin playoffeissa vetäisi. Tottakai se tunnelmakin olisi myös pelkästäänkin kiinnostavaa seurattavaa.
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Näittäisi tuo kuitenkin pelaavan jo 14. kauttaan liigassa ja pudotuspelien kanssa otteluita kertyy päälle 800 eli kai tuolla ukolla nyt jotain "ominaisuuksia" lienee ainakin joskus ollut. Lisäksi pelaamassaan santapaperiroolissa päälle 20:n pisteen kausikeskiarvo (/82 ottelua), noinkin pitkältä ajalta, on ihan kunnioitettava saavutus jo sinällään.

Totta, ei yksipuolisilla taidoilla saa leipää pöytään vuodesta toiseen. Eivät ole suuria minun murheeni tämän liigan suhteen, tämä aatos heräsi oikeastaan vasta viimekautisella Scottin vierailulla. Varsinkin ne muutavat pelit mitä Scott pelasi laitahyökkääjän tontilla, huh huh. Tunsi itsensä raketiksi luistimilla. John saa sitten kovempia iskuja muiden naamaan, joten pidetään meidän keskinäiset roolit näin päin.

Sama juttu tuon Vancouverin kanssa. Enemmänkin "tuntuu siltä, että" -kamaa. Kyllä siinä jotain kummastuksen aihetta on, että Vancouver on konferenssissa kolmantena ja loput divarin joukkueet sijoilla 10,11,12 ja 15.
 

pot67

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Sympatiat San Jose Sharksille. Toivon vilpittömästi, että joskus pelaisivat playoffit hyvin, eivätkä aina sulaisi keväällä. Taitoa ja voimaa joukkueessa on, mutta ikinä eivät pärjää pleijareissa. Thornton, Marlea ym. ovat saaneet runkosarja-pelaajan maineen, toivottavasti pystyisivät karistamaan sen pois.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Päivitänpä minäkin tämän uuden kauden kunniaksi.

Sympatiat:

Columbus - Ollut jo pari kautta sympaattisin noista meidän divisioonavihuista. Vuosien rämpiminen säälittää. Fanien tuskan ymmärtää, koska Columbus on hyvin samanlaisessa tilanteessa, missä Chicago oli ennen Toewsin ja Kanen tuloa. Nyt Keklun tulon myötä entistäkin kiinnostavampi.

Toronto - Kait Sundinin varjo viimeinkin kaikonnut, kun olen fiilistellyt Leafsien otteita. Tai sitten johtuu Komarovista. Seura, jonka kompurointia on ollut hauska seurata monta kautta, mutta nyt voisi jo suunta muuttua.

Carolina - Jussi Jokinen yksi lempparipelaajista. Mielenkiintoinen vuoristoratajoukkue, jolta ei koskaan ennen kauden alkua tiedä, mitä on luvassa.

Antipatiat:

Detroit - Edelleen inhottava eurotrashneppailujoukkue.

Vancouver- Paljon pelaajia, jotka ovat inhokkilistalla. Sedinit, Kesler, Burrows, Lapierre. Kammottava pelipaita. Lähihistoria Chicagoa vastaan.

Ottawa - HMV-joukkueen ruumiillistuma. Varsinkin nyt kun Karlsson on poissa, niin tässä joukkueessa ei ole mitään kiinnostavaa.

Minnesota - Hypetys pilannut täysin tämän seuran omissa silmissä.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Ykkösjoukkuettani en tähän listaan laita, vaan ne muut.

Sympatiat ensin

Montreal Canadiens
Washington Capitals
Minnesota Wild

Antipatiat

Kolme sanaa: Detroit Red Wings

Neljä vuotta sitten tuli tuollaista raapustettua. Kuluneiden vuosien aikana olen kuitenkin havahtunut huomaamaan, että muitakin joukkueita voi lisätä kumpaankin listaan.

"Uudet sympatiat"

Ottawa Senators. - Aina 2000-luvun ensimmäisistä vuosista alkaen olen tuntenut suurta sympatiaa pääkaupungin joukkuetta kohtaan. Osittain syynä on mielestäni komea logo sekä myös pelilliset ansiot. Tällä vuosituhannella joukkueen rakenne on mennyt muutamaa pelaajaa lukuunottamatta kokonaan uusiksi ja samalla myös menestys on palannut. Alfredssonista en juurikaan välitä ja Spezzan nörttimäinen nauru kummittelevat päässäni, mutta muuten joukkueesta on mahdoton olla pitämättä.

Los Angeles Kings. - Ainoa joukkue Kaliforniassa, jolle suon menestystä. Kopitar on eräitä suosikkipelaajiani, samoin Quick. Dustin Brownin ja Mark Giordanon väliset kohtaamiset ovat kiihkeämpiä kuin Tauskin ja hänen ex-vaimojensa. Richardsista ja Carterista minulla ei ole juuri mitään hyvää sanottavaa, johtuen pitkälti molempien Flyers-taustasta.

Nashville Predators. - Fanitukseni tätä joukkuetta kohtaan alkoi jo vuosia ennen Rinteen saapumista joukkueen vahvuuteen. Hankala vastustaja, joka nimettömästä hyökkäyksestään huolimatta aina keikkuu läntisen konferenssin kärkisijoilla. Shea Weber on todellinen äijä. Myös paidat ovat komeat.

Edmonton Oilers. - Vaikka onkin verivihollinen, en ole niitä Pronger-vuosia lukuunottamatta pitänyt Oilersia mitenkään vastenmielisenä. Vuosien taaperruksen jälkeen erittäin mielenkiintoinen nuorisokaarti on tekemässä Oilersista todella varteenotettavan vastustajan.

Columbus Blue Jackets. - Liigan huonoimmaksi joukkueeksi monessa mediassa tuomittu joukkue on altavastaaja-asemastaan huolimatta tai oikeastaan juuri siitä syystä ihailtava seurattava. Valitettavan surkeat runkosarjamenestykset ja heikohko draft-menestys yhdistettynä omien varausten runsaaseen uloskauppaamiseen eivät ole vieläkään saaneet minua muuttamaan mieltäni organisaatiosta. Kekäläisen panosta odotellessa.

Tampa Bay Lightning. - Lukuunottamatta kautta 03/04 olen tuntenut suurta sympatiaa Floridan parasta joukkuetta kohtaan. Stamkos on ilmiömäinen pelaaja, samoin St. Louis.

Carolina Hurricanes. - Pienen kaupungin pieni suuri joukkue. Jojokaudet ovat toivottavasti takanapäin. Eric Staal, Tuomo Ruutu ja Cam Ward suurimmat syyt sympatioilleni.

New York Islanders. - Kymmenen viime vuoden aikana lukuisat uudet pelaajat ja - kuten on tullut mainittua tässä ketjussa aika monen kirjoittajan toimesta - muiden hylkäämät ja myöhemmin varsinaiseksi löydöiksi osoittautuneet yllättäjät ovat tehneet minuun suuren vaikutuksen. Onneksi Nassau vaihtuu pian kokonaan uuteen laitokseen, joten menestysvuodet ovat jälleen edessä. Wangin sekoilut ovat jääneet onneksi vähemmälle.

Toronto Maple Leafs. - Sundinin ollessa vielä aktiivipelaajana inhosin joukkuetta yli kaiken. Hänen päätettyä ripustaa luistimet roikkumaan joukkueesta on hiljalleen kehittynyt todella jännittävä kokonaisuus. Menestys on karttanut joukkuetta aivan liian kauan.

Winnipeg Jets. - Pidin joukkueesta jo Atlantan vuosina ja pidin nykyään vielä enemmän, kiitos hullun fanijoukon, jotka pitävät liigan parasta metakkaa.

Antipatiat

Boston Bruins. - Milan Lucic on mulkku. Andrew Ference on ainoa ok-pelaaja koko joukkueessa.
Pittsburgh Penguins. - Crosby. Malkin. Lemieux taustapiruna.
Vancouver Canucks. - Läntisen konferenssin vihollinen numero yksi. Ei tule ikinä keräämään sympatiapisteitä ainakaan minulta.
Philadelphia Flyers. - En pidä joukkueesta, vaikka siellä Timonen pelaakin. Ainoa pelaaja, jonka Flyersista rakkaaseen Flamesiin ottaisin, on Claude Giroux.
New York Rangers. - Itäisen konferenssin vastine Detroitille. Tosin ruotsalaisia ei ole läheskään niin paljon.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Päivitetty lista

Sympatiat:

Senators - Mielenkiintoinen tulevaisuuden joukkue, jolla hienot värit (Samat ko JYPillä).
Islanders - Long Islandin lähiöiden sympaattinen haastaja. Tavares kun saa vähän paremmat ketjukaverit ympärilleen, niin alkaa tapahtua kunnolla.
Canadiens - Kaunein ja perinteikkäin. Subban vaikuttaa vähän spedeltä, mutta Galchenyuk, Gallagher, Pacioretty, Price, Dersharnais ja moni muu ovat päässeet suosikkilistalleni.
Oilers - Eberle, Hall, Schultz, RNH..
Canucks - Hienot paidat ja sijainti BC:ssa.

Antipatiat:
Devils - nyt ja aina.
Flames - Nykyisellään tylsä joukkue. Keeppersoftin takia kuitenkin otsikoissa.
Wild - kulli-Mikke-kohu-Sieppi.
Red Wings - KHL-joukkue väärässä sarjassa.
Rangers - Manhattan, Frank Sinatra ja muu stereotyyppinen NY-höttö.
 

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Listataan omat:

Suosikki:
Detroit Red Wings

Sympatiat:
Anaheim, Chigaco (kunhan Teräväinen pääsee sinne), Columbus, Minnesota, Nashville, Philadelphia.

Selvästi sympatioita jakautuu niille joukkueille, missä on suomalaisedustusta.

Antipatiat:
Vancouver, Pittsburgh, San Jose, NY Rangers, Colorado
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Suosikki: Penguins jo vuodesta ~1994

Sympatiat:

Anaheim Ducks: Pikkunaskina oli paljonkin Anaheim-sälää hyllyissä vaikka en ikinä mikään tosifani olekaan ollut.

Nashville Predators: Rinne on hieno mies. Predator-leffojen fanina nimestä lisäpisteet!

Antipatiat: (kaikki löytyy Atlanticista ja siitä syystä jo no support)

Islanders: Näihin meni viimeinen maku tuossa taannoin kun yleisö hurraa ja huutaa Crosby sucksia miehen keräillessä verisenä saatuaan kiekon naamaansa. Itse olen siitä erikoinen tapaus että en toivo loukkaantumisia kenellekään. Eihän fanien käytös joukkueen vika tietysti ole, mutta...

Rangers: Se maalilaulu on raivostuttava.

Flyers: Koska se on Flyers. Jostain syystä on ärsyttänyt vähemmän tällä kaudella.

Devils: Helvetin tylsiä pelejä aina näitä vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Eipä ole tullut tähän ketjuun muristua, joten laitetaan vähän mietteitä "paperille"

Viha-rakkaussuhde:

Carolina Hurricanes.. Äääh..

Sympatiat:

Colorado Avalanche - Heti alusta asti, hienoja pelaajia.
Florida Panthers - Ennen vihasin, nyt sympatiat, syytä en tiedä.
Columbus Blue Jackets - Kekäläinen.
NY Islanders - Aikoinaan oli kovia ukkoja. Nyt sentään paidat hienot.
Boston Bruins - Cam Neely, Ray Bourque..
Montreal Canadiens - Ahh, Whalers - Habs..
Chicago Blackhawks - Tykännyt aina paidoista, ja on siellä pelannut hyviä ukkojakin, Roenick yms.
Phoenix Coyotes - Ei tätä voi vihata. Symppis, altavastaaja, yllättäjä.
St. Louis Blues - Paljon mukavia pelaajia ajan saatossa.
Los Angeles Kings - Aikanaan tykkäsin kovasti. Saisivat palata vanhoihin paitoihin, myös 90-luvun logo kelpaa. Ei se Burger King siis..

Antipatiat:

Detroit Red Wings - Hyh, ei.
Vancouver Canucks - Matkikaa nyt maskottikin.
Winnipeg Jets - Illalla kännissä snagarilta ostettu lihapiirakka, joka on aamulla lämmitetty mikrossa. Uudelleenlämmitetty. Mmm'm..
Washington Capitals - Lapsesta asti vihannut, ei se vieläkään lämmitä. Paidatkin oli hienot viimeksi 90-luvulla.

En oikein tiedä - porukat

Dallas Stars - Lehtisen aikana symppis. North Stars oli se oikea.
Tampa Bay Lightning - No, Stamkos on kova.
Minnesota Wild - En nyt vihaa, mutta en pidäkään, ihan sama. Uudelleenlämmitetty.
Pittsburgh Penguins - Lemieux, Barasso, Francis.. Nykyisistä Letang ja Malkin on ihan jees, mutta paidatkin on rumat. Toki Pens-Flyers matsit on edelleen mukavaa katseltavaa.
Philadelphia Flyers - Battle of Pensylvania, Kimmo Timonen.

Loput ovat tällä hetkellä vain vedonlyöntikohteita, tottakai plussat Teemulle, Ducksista en muuten välitä. Ja Edmontonin suomalaisille myös onnea ja menestystä.
 
Viimeksi muokattu:

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Suurin inhokki on tällä hetkellä Canucks, Salon seuranvaihto oli oikeastaan viimeinen isku sille, että Nucksia on helppo vihata. Nucks-fanitkin, ne jotka tuolla HfBoardsin puolella heiluvat, aiheuttavat vitutusta itsessäni, vaikuttavat kyllä ihan pelleltä porukalta. Eikä joukkuekaan ole sympaattista nähnytkään. Tässä nyt muutamia perusteluja:

Mason Raymond gorgeous dive 10/10 - YouTube
Auger Calls Burrows For Diving - YouTube
Burrows Pulling Some Hair - YouTube
Alex Burrows Bites Patrice Bergeron - YouTube
Canuck Dive - YouTube
Koivu Ohlund Incident 11/16/07 - YouTube
Ryan Kesler swan dive. Vancouver Canucks vs LA Kings 4/15/12 NHL Hockey - YouTube
Ryan Kesler somersault dive. Los Angeles Kings vs Vancouver Canucks 4/11/12 NHL Hockey - YouTube
Henrik Sedin dive - YouTube
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Laitetaas tämänkin kauden vuoksi vähän päivittynyt lista.

Sympatiat:

Tampa Bay Lightning - Siitä huolimatta, että ovatkin tässä tämän ja viime kauden aikana muuttuneet Phillyn vastustajana HMVstä eräänlaiseksi Phillyn rivalry-vastustajaksi, silti jaksaa kiinnostaa Tampa kaudesta toiseen, edelleen. Joukkueen kärki jatkaa vikistä ja toimia esimerkillisesti ottelusta toiseen, mutta se taitaakin olla ainut huono juttu ainakin minulle Tampassa. Plussaa Stamkoksesta, pelaajana Lecavalierista ja alakerran Hedmanista ja Carlesta.

Carolina Hurricanes - Staalit Eric ja Jordan, Jokinen, Ruutu, Pitkänen, Ward, Faulk, Skinner ja Tlusty. Siinä pelaajia, jotka ovat aina kiinnostaneet normaalimassasta enemmän NHLssä ollessaan, ja joista olen siis aina digannut. Canesin symppaaminen on vähentynyt siitä huolimatta, että J. Staal jengiin eksyikin, eli Pens-taustalla ei ole merkitystä tuon asian suhteen. Jotenkin ajoittaisen rämpimisen jälkeen ovat tekemässä taas tuloaan ja samalla nousemassa kovemmaksi vastustajaksi Phillylle. Silti, jengi jaksaa kiinnostaa hienojen pelaajiensa ansiosta ja hienosta kotiasusta.

Columbus Blue Jackets - Bobrovsky, Brassard ja Jack Johnson. Saisivat vähän nostaa profiiliaan ainaisen rämpimisen jälkeen, vihdoinkin kun Nashista pääsivät eroon, josta ite en koskaan ole pitänyt, vaikka hyvä pelaaja onkin. Kovaa taistelevat kovimpia vastaan ja toivottavasti nousevat siihen lännen keskikastiin, ja mahdollisesti parin vuoden sisään jopa pudotuspeleihin?

Los Angeles Kings - Losia tuli sympattya aina pienesti, kun maalille tuli huikea Jo Quick ja sitten myöhemmin vielä partyboyt Richards ja Carter. Tämän jälkeen symppaaminen sen kuin kasvoi, ja voittivat sitten Flyersin voimin sen Cupinkin, saatana. No ei sillä, mielummin Kings kuin Devils. Lännen ykkönen minulle, jos jokin sieltä pitäisi valita.

St.Louis Blues - Seuraava lännen jengi, joka saisi voittaa Cupin. Joukkue on täynnä nuoria hyviä pelaajia, ja taustalla on sitten sellasta hyvää 2-3 ketjun kamaa, niin kuin on koko joukkuekkin Pietrangeloa lukuunottamatta. Paras pakki tällä hetkellä änärissä ja toivottavasti hyvä vire jatkuu että Pietrolla ja jengillä, sillä Norris Pietrolle ja karlssoneille omat pystit. Plussaa myös Tarasenkosta, Shattenkirkistä ja McDonaldista.

Viha/rakkaussuhde:

Niinpä niin, mikäpä muukaan kuin Pittsburgh Penguins. Mukana on totta kai sitä Battle of Pennsylvania -tykkäysvihaakin, mutta kyllä Pensiä saa sitten vihatakkin. Ei NHL olisi sama ilman Pensiä näin Flyers-fanina. Runkosarjan kohokohtia Ragsin, Devsin ja Tampan kohtaamisen ohella on tietty Pensin kohtaamiset, ne tietty suurimpina juttuna. Viime kevät oli huikeaa mättöä Pensin kanssa, kun kummankin puolustus ja maalivahti koomaili aina vuorollaan. Ei varmaan mikään yllätys, että loppujen lopuksi parempihan siitä jatkoon meni ja ihan ansaitusti, kun Giroux'n johtama Flyers-poppoo läimi olan takaa Crosbyn ja Malkinin "johtamaa" pingviinilaumaa. Vähän samaa joskus tuntuu olevan Penssissä, kuin Tampassa.

Devilsinkin ja Ragsinkin voisi melkein laittaa tähän viha/rakkaussuhde -juttuun, mutta ei ihan yllä fiilis sinne asti, mitä Pensiä vastaan yltää. Mitään vastenmielisiä jengejä eivät kuitenkaan ole, vaan hyviä vastustajia, joiden tekemisiä on myös kiva seurata vähän muutenkin, kuin peleissä Phillyä vastaan.

Antipatiat:

Vancouver Canucks - Superjoukkue vailla menestystä, kuinka tylsää? Blöäh.

Minnesota Wild - Ennen vielä meni hyvänä yrittäjänä, mutta nyt... Pthyi! Joukkueesta ok-kamaa tällä hetkellä vain Parise, Koivu ja Granlund, muuten ei lämmitä yhtään. Hypetystä ihan liikaa parin huippupelaajan hankinnalla, eikä tämä MG-hypekään sen pienempää ole. Ei yksikään jengi muutu yhdessä kesässä ok-rämpijästä mestarisuosikiksi.

Detroit Red Wings - Ei sano yhtään mitään. NHL:n oma Team Europe. Ohhoh, huhhuh... Z ja Datsjuk ok, mutta imo yliarvostettuja, vaikka Pavel NHL:n kärkikastiin kuuluukin. Muutenkin Red Wings tuntuu olevan mulle sellanen Western Conferencen esikuva - HMV ja ripaus punasta jossain.

50/50-kamaa onkin sitten mm. edellämainitut Rags, Devs ja muista Leafs, Caps ja Preds.

Näistä voikin jo päätellä, että lähinnä idän jengit iskevät ja länsi on sellasta haukottelu-kamaa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Tähänkin juttuun tulee tosin aina keväisin poikkeus, kun jokainen pari kiinnostaa jollain tavalla, kun se kevät vaan tuo jokaiseen jengiin pykälän, joihinkin kaksi tai enemmän, lisää mielenkiintoa.
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Ainoat symppikset lähtee Iskendersille, koska Brett Lindros .

Tuolla tavalla kirjoitin viime kesänä? Luulin että jo pari-kolme vuotta sitten. 90-luvun puolivälistä olen Islandersia "kakkosjenginä" pitänyt. Tänä vuonna on tullut seurattua ja katsottua pelejä enemmän kuin koskaan ennen, toivotaan, että poikii vielä jokin kaunis päivä bandwagon-hedelmää niin, että voin ylpeän tietävänä hehkuttaa Casey Cizikasin playoff-panosta.

Antipatioita on ollut aina Colorado Avalanchea kohtaan, ei pelkästään vanhan rivalryn vuoksi, vaan myös tuttavasuhteiden vuoksi. Tänä vuonna olen huomannut enenevissä määrin inhoavani Minnesota Wildia. Tämä johtuu vain ja ainoastaan tästä palstasta.
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Listataan omat:

Suosikki:
Detroit Red Wings

Sympatiat:
Anaheim, Chigaco (kunhan Teräväinen pääsee sinne), Columbus, Minnesota, Nashville, Philadelphia.

Selvästi sympatioita jakautuu niille joukkueille, missä on suomalaisedustusta.

Antipatiat:
Vancouver, Pittsburgh, San Jose, NY Rangers, Colorado

Tämän sketsin punchline sopii tähän. Kaikesta samaa mieltä. Ainoa miinus Chigacosta, mutta ei mitenkään pahaan sävyyn. Muistisääntö jee: kaksi ceetä ja gee.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Sympatiat:

Columbus Blue Jackets - Huonosti menestynyt organisaatio, jolle toivoisi nousua Kekäläisen tultua toimitusjohtajan hommiin.

Phoenix Coyotes - Omaan toimintamalliinsa luottava joukkue, työteliäs ja kaikin puolin sympatiaa aiheuttava jengi. Toivon organisaatiolle parasta, toivottavasti saavat omistajatilanteen selvitettyä.

Edmonton Oilers - Nuori ja mielenkiintoinen joukkue. Kiteytetysti kiinnostava.

St. Louis Blues - Hienosti koottu organisaatio, kiinnostavia pelaajiakin muutama. Potentiaalinen menestyjä jatkossa.

Antipatiat:

Anaheim Ducks - Täynnä vastenmielisiä pelaajia. Getzlaf, Perry, Souray ym., lisäksi tämä jokapäiväinen mediahuomio Suomessa.

Minnesota Wild - Vähän sama kuin Ducksilla, eli Minnesota sitä ja tätä, pursuaa jo korvista se Wild-hype mediassa ja muualla. Yliarvostettu.

Los Angeles Kings - Ärsyttäviä pelaajia, eikä asiaa auta yhtään muutama henk.koht. tuntemani gloryhunter.

Washington Capitals - Yliarvostettu, eikä joukkue edes kiinnosta. Siksi.

Vancouver Canucks - Sedinit ja muu ärsyttävä pelaajisto, purjehtii playoffeihin helpon divisioonansa ansiosta.

-----

Suosikkijoukkueeni on ilman muuta kuitenkin San Jose Sharks. Ja kaikki lähti NHL98-videopelistä joskus aikoinaan.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Anaheim Ducks - Täynnä vastenmielisiä pelaajia. Getzlaf, Perry, Souray ym., lisäksi tämä jokapäiväinen mediahuomio Suomessa.
Nämä ovat tietenkin makuasioita, mutta ovatko mielestäsi Teemu ja Saku vastenmielisiä pelaajia tai varsinkin ihmisiä? Onhan niitä sellaisia ihmisiä, jotka niin ajattelevat. Sakua en ole tavannut, mutta jos Teemun tavattuaan vielä inhoaa äijää, niin ihmettelenpä vaan.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Sakua en ole tavannut, mutta jos Teemun tavattuaan vielä inhoaa äijää, niin ihmettelenpä vaan.

Saman voi sanoa Sakun suhteen. Jalat-maassa tyyppi ja erittäin miellyttävä ihminen. Tapaamistani pelaajista varmaan mukavin tyyppi kaikista.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Nämä ovat tietenkin makuasioita, mutta ovatko mielestäsi Teemu ja Saku vastenmielisiä pelaajia tai varsinkin ihmisiä? Onhan niitä sellaisia ihmisiä, jotka niin ajattelevat. Sakua en ole tavannut, mutta jos Teemun tavattuaan vielä inhoaa äijää, niin ihmettelenpä vaan.

En tietääkseni maininnut Selännettä enkä Koivua. Lisäksi en puhunut vastenmielisistä ihmisistä - pelaajina jotkut voivat olla vastenmielisiä, en tunne näitä henkilöitä tosielämässä joten en voi sanoa muuta.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Sympatiat:

Anaheim Ducks; Selänne on niin hieno pelaaja, että hänen mukanaan Ducksista on tullut joukkue, jota seuraan. Perry on kans kiva.

philadelphia Flyers: Täynnä upeita pelaajia. Vielä muutama vuosi sitten vihasin Pillyä mutta onneksi tulin järkiini ja käsitin kuinka upeita pelaajia esimerkiksi Briere, Hartnell ja Ciroux ovat.

Montreal Canadiens: Kaikki alkoi Saku Koivun ajoilta ja liekki palasi täysille muutama vuosi sitten kun Montreal kukisti pudotuspeleissä Capsin ja sitten Malkinit.

Minnesota Wild: Suomalaisseura, jota varmaan aika moni suomalainen fanittaa.

Ottawa Senators: Joukkue, jossa on paljon mielenkiintoisia pelaajia kuten molemmat ruotsalaiset, Spezza ja Anderson. Pari vuotta sitten heittopussi nyt tavoittelee jälleen menestystä tosissaan.

Antipatiat:

Blues: Joskus pelasin aina änärissä tällä joukkueella ja vieläkin pitää ihmetellä miksi.

devils: Ruma logo ja päätäsärkevä joukkue.

Kings: Joukkue, joka koostuu itseään täynnä olevista pelaajista ja faneista. Näin ei varmaankaan todellisuudessa ole mutta sellainen käsitys mulla on.

Pittsburgh: Täällä jatkoajassa joukkueen kannattajat ovat suurimpia idiootteja, joiden kirjoituksia olen lukenut. Crosby menetti kunnioitukseni viime kaudella ja Malkinista en ole koskaan pitänyt.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Sympatiat:


Anaheim Ducks: Selänteen ja Koivun takia, todennäköisesti symppaus loppuu kun nämä miehet lyövät hokkarit naulaan.

New Jersey Devils: Kovaa duunia tekevä haalarijoukkue, ja Kovalchuk on yksi harvoista venäläisistä pelaajista joista pidän. Symppaan vaikka pelaakin samassa divisioonassa Pensin kanssa :D

Nashville Predators:
Hyvää tulosta rajallisilla resursseilla. Weber ja Rinne suosikit.

Columbus Blue Jackets:
Symppaus alkoi siitä päivästä kun Jarmo Kekäläinen nimitettiin uudeksi GM:ksi


Antipatiat:


Philadelphia Flyers: Inhokki #1. Pensin pahin rival, ja viime kevään jälkeen antipatiat oikein roihahti. Asia joka nosti inhon toiseen potenssiin, oli Girouxin parkuminen kesällä lehdistölle että yhyy, iso paha Crosby satutti hänen ranteitaan playoffeissa. En heti muista kovin montaa tapahtumaa että joku pelaaja olisi jälkikäteen mediassa syyttänyt jotakuta vammoistaan :D Ihan vitun ala-arvoista toimintaa.

Detroit Red Wings: Ruotsalaiset ja Pavel Datsyuk. Hieman mongoloidin näköinen kaveri joka ei 10 vuoden maassa asumisen jälkeenkään puhu kunnolla kieltä. Ruotsalaisuudesta huolimatta juuri eläköitynyttä Nicklas Lidströmiä toki arvostan kovasti, yksi kaikkien aikojen parhaita puolustajia ja hieno mies :)

Vancouver Canucks:
Sedinit, ja "liian" tasapainoisen hyvä jengi :D Toki antipatioita vähentää joukkueen systemaattinen sulaminen keväisin.
 

lomapäivä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins & Ilves
Sympatiat:

Toronto, Ottawa, Canadiens.
Kanadalaisia joukkueita idän konferenssista, jotenkin iskee muhun toi kanadalainen jääkiekkokulttuuri (keneen nyt ei) ja mielestäni Kanadan itäosassa mielenkiintoisempia joukkueita. Myös näiden kolmen väliset ottelut ovat aina tunteita täynnä.

Blackhawks
Perustaa pelinsä hienoille kuvioille ja luoville ratkaisuille. Ehdottomasti tykkään. Veivät Phillyltä mestaruudenkin pari vuotta sitten.

Lightning
St.Louis, wow. Taitokiekkoa Stamkosin kanssa ehdottomasti. Myös arvoja kunnioittava, esimerkkinä Lecavalier ja pitkä sopimus, josta pidetään kiinni. Lindbäck oli jo kiinnostava ennen, Ilveksessä käynti nosti sitä vielä monella potenssilla. Toivotaan loistavaa uraa.

Viha-rakkaus:

Philly
Ärsyttävä, rumat paidanvärit. Jokaisella kierroksella toivoo, että nämä häviävät. Silti, toiseksi viimeinen joukkue jonka haluaisin liigasta pois. Rivalryt mahtavia ja tunteita herättäviä. Parasta kiekkoviihdettä erinäisten pudotuspelien jälkeen.

Caps
Samat sanat kuin Phillystä, paitsi vähän lievemmin. Ovien huippukuntoa kaipailen itsekin, vaikka huonohkolta näyttää.

Antipatiat:

Hurricanes, Devils, Panthers, Dallas, Phoenix, Islanders, Predators
Mauttomia, rumat paidat ja paria pelaajaa (Kovy, Staals, OEL, Streit, Weber, Rinne) lukuunottamatta tylsiä joukkueita.

Vancouver, Sharks
Niin hyviä runkkarijoukkueita, poffeissa toivoo aina että tippuisivat. Ja tippuvatkin. Kesler ja Big Joe valopilkkuja.

Ducks, Columbus & Wild
Suomalainen media raiskaa nämä kolme joukkuetta täydellisesti. Sääli, sillä kaikilla näistä muuten suht mielenkiintoiset joukkueet.

Flames
Yks sana. Rebuild. Pian. Ennen sitä, mauton ja väritön vaikka Kipper ja Iginla huikeita onkin ja seurauskollisuutta arvostan yli kaiken.
 

PinQ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Noniin, jos nyt itsekin yrittäisi vääntää jotain....

Oma suosikki tietysti Penguins, tämänkin palstan vihatuin joukkue. Sitä se kateellisuus teettää... ;) vuosituhannen vaihteesta asti tätä porukkaa seurannut ja siihen mahtuu kyllä tunteita laidasta laitaan.

Antipatiat:

Flyers: Tätä ei sen kummemmin tarvitse perustella. Oksettava porukka, Hartnell sekä Briere etunenässä. Fanit meren toisella puolella vievät tyhmyyden aivan uudelle tasolle. No, eihän se HFboards nyt mikään mittari pitäisi olla mutta silti... Viime kevät oli myös raskas koska tuolle jengille ei vaan voi hävitä. Mutta silti iloinen että tuollainen jengi löytyy, fanittaminen ei ole mitään ilman aitoa vihaa, sitä mieltä minä olen :)

Capitals: Tämäkin nyt melko selvä tapaus. Tosin, Caps on heikentynyt viime aikoina joka hieman lieventää vitutusta tätä porukkaa kohtaan. Ovechkinia olen aina pitänyt loistavana pelaajana mutta silti vihannut. Miksi porukka aina itkee siitä kun Crosby "itkee" tuomareille niinkuin kapteenin yleensä pitääkin mutta suorastaan ignooraa Ovechkinin siinä rajamailla ja vähän ylikin menevät taklaukset joita sattuu melkein jokaisessa pelissä?? Hyvä kysymys...

Canadiens & Leafs: PK Subban & Dion Phaneuf. Fanaattiset mutta ylimieliset fanit. Selostajat. Bob Cole on väsynein selostaja ikinä, hyvää unilääkettä ja mikä ihme sitä Toronton selostajaa vaivaa?? Miksi se jauhaa sitä samaa "holy mikälie..!" aina kun Leafs tekee maalin?! Vittu kun kiehuu...

Tarkemmin kun ajattelee niin joukkueita löytyisi paljon enemmänkin muttei jaksa riipustaa tänään enempää. Huomionarvoista on se että Red Wings on vaihtunut ykkösinhokista sinne harmaaseen massaan aikojen saatossa. Minua myös suuresti ärsyttää se kun joku vaihtaa SUOSIKKIjoukkuetta suomalaisten pelaajien mukaan. Joo siis sympata voi tietysti mutta että voi vaihtaa täysin leiriä sen mukaan.....? Median hehkutus myös ärsyttää esim Wildin kohdalla muttei se joukkueen vika ole eikä niiden tosifanien... Ja itse symppaan Wildia mutta olen sympannut jo kauan ennen "Kultailmaveivi-Mikkeä" ja kumppaneita.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Isompia antipatioita on tällä hetkellä vain yhtä ynnämuutason organisaatiota kohtaan.

Pittsburgh Penguins
Kaikki mätää vastenmielisestä kapteenin irvikuvasta Matt Cooken ja mongoliapina Malkinin kautta Jatkoajan meidän poikiin. Unohtamatta tietenkään aikojen saatossa tuomarien suojeluksessa sikaa pelannutta Mario Lemieuxia. Onneksi menestys on kiertänyt tuota mätäsakkia hyvinkin tehokkaasti, vaikka luulevat olleensa viimeiset vajaan kymmenen vuotta huipulla. Tehokasta, että kahden maailman parhaan hyökkääjän kanssa saldona on vain yksi mestaruus. VAIN yksi. Ai niin, maalilla seisoo vielä se hevosturpa, joka ei tosipeleissä saa kiinni norsuakaan. Silti omat kannattajat luulevat hänen olevan hyvä maalivahti, vaikka on pelannut aina vähintäänkin hyvän puolustuksen takanaja tilastot ovat kerran olleet huippumaalivahdin tasolla. Eivät tilastot aina voi valehdella, edes Fleuryn kohdalla.

Helpotti.
 

PinQ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

Meidän kapteenin irvikuva sentään taisi voittaa cupin tossa parisen vuotta sitten...? Melko nuorena vielä... Ja voitti olympiakultaakin... Kuka edes on teidän kapteeni? En muista...

Ehkä sinunkin viestisi oli hieman jopa huumoripohjalla tehty... Mutta jos meidän kapteenimme on sinusta vastenmielinen sukeltelija ja itkijä (kuten kaikkien #87:n vihaajien mielestä on) niin miten ihmeessä sinun suosikkijoukkueen kohdalla lukee sellainenkin mätäpaise kuin Real Madrid? Anteeksi, ei kuulu tähän ketjuun ollenkaan mutta oli pakko kysyä ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös