Syöttöpisteiden ilmaisjakelu

  • 359 744
  • 1 128

Fit tucker

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nämä on aivan huvittavia verrata johonkin 70-90-lukuun. Silloin pelasi 3 kentällistä ja esimerkiksi reboundista tehtyyn maaliin ei saanut kukaan syöttöä. Ja myös, ei tullut kolmansia syöttöjä, jos kaksi viimeistä koskettajaa syöttivät toisilleen pari kertaa, kun nykyään aina saa toisen syötön vaikka olisit vain luovuttanut kiekon oman maalin takana viivelähdössä. Mutta kun katsoo nykyään jotain Kurrin aikaista NHL peliä, niin ihmettelee miksei jokainen ottelu päättynyt 20-20 silloin. NHL:ssa on jaettu näitä toisia syöttöjä jo vuosikymmeniä.
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Nämä on aivan huvittavia verrata johonkin 70-90-lukuun. Silloin pelasi 3 kentällistä ja esimerkiksi reboundista tehtyyn maaliin ei saanut kukaan syöttöä.
Tarkennetaan: omasta reboundista ei jaettu syöttöpistettä, kaverin reboundista kyllä..
 

Fit tucker

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tarkennetaan: omasta reboundista ei jaettu syöttöpistettä, kaverin reboundista kyllä..
Olette väärässä, hyvä rouva. No ehkä jo 90-luvulla sai, mutta 80-luvulla ei saanut olla mitään välikosketusta, jos syöttöpisteen halusi. Reboundista EI saanut koskaan syöttöä, tämän pitävyys on varma kuin mummon alkkareiden.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös