Survivor TV-sarja (Amerikan tahtiin)

  • 166 220
  • 1 158

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Hieno alku. Tämä fans vs. favourites on paljon toimivampi konseptina kuin tuo, että heimoihin heitetään 1 palaava pelaaja. Näitä kausia ainakin itse katsoisin useamminkin, onhan tuolla kuitenkin jonkin verta semmoisia pelaajia joita näkisi mieluusti sen toisenkin kerran.

Francesquen putoaminen aiheutti kyllä spontaanin repeämisen. Mitä lie tällä castingillä haettu? Rivalry Former Special Agentin kanssa lähinnä ideana? Franceshqua ei ollut oppinut käytänössä mitään edellisestä kerrasta, vaan taas lähti ihan samalla menolla matkaan ja heti ensimmäisenä targettina Philip. Philip on kuitenkin ok haasteissa, ja lähes sekopäänä loistava liittolainen, joten miksi äänestää hänet ulos? Eipä siinä, Phillip kyllä näytti ainakin hieman Uimeneen oppia Boston Robilta ja pisti pystyyn aika nopsaan jonkinlaisen liittouman, jolla on mahdollisuuksia jopa mennä aika pitkälle.

Palanneista pelaajista Brenda, Phillip ja Malcolm omina suosikkeina. Malcolm on symppis kaveri, Phillip niin hieno tapaus kaikin puolin ja Brenda käsittämättömän kaunis...
Dawnin valintaa en kyllä ihan ymmärrä, mutta lienee Jenkkilässä suosittu pelaaja, ei tosin minulle kolahda yhtään pelaajana tai henkilönä.

Uusista naamoista ei vielä kauheasti jäänyt nimet mieleen. Partajehu ja jefupelaajan kokoinen ex-sotilas lähinnä päällimmäisenä.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
No niin, päästiin vähän tarkemmin tutustuun Fanienkin leiriin.

”rakastavaiset” (Hope, Allie, Reynold ja Eddie) ottivat nokkaansa ja Alliance kuusi - Sherri ,Laura, Julia, Shamar, Mike ja Matt pisti Allien pihalle.

Sherri vaikutti pitemmälle ajattelevalta, eli halusi Shamarin, ”oman Philipinsä” pysyvän mukana ja hämmentämässä ja olemaan targetti. nice. Matt taas pisti itsensä ”kutosten” silmissä ehkä huonoon valoon ehdottelemalla Sahmarin ulostamista..

Reynold löysi HII:n mutta mokasi sen kanssa heti kärkeen. Miksi otti sen mukaansa?


Suosikeiden joukossa Dawn & Brandon otti kyllä aika rajusti yhteen TB:n jälkeen, hyvin leikattua Brandonia, eli kaikkien mielestä täysi hullu/psykopaatti.. Philip leijuu taas siinä välimaastossa että tietääkö mitä tekee vai ei…
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Sherri vaikutti pitemmälle ajattelevalta, eli halusi Shamarin, ”oman Philipinsä” pysyvän mukana ja hämmentämässä ja olemaan targetti. nice. Matt taas pisti itsensä ”kutosten” silmissä ehkä huonoon valoon ehdottelemalla Sahmarin ulostamista..

Reynold löysi HII:n mutta mokasi sen kanssa heti kärkeen. Miksi otti sen mukaansa?


Suosikeiden joukossa Dawn & Brandon otti kyllä aika rajusti yhteen TB:n jälkeen, hyvin leikattua Brandonia, eli kaikkien mielestä täysi hullu/psykopaatti.. Philip leijuu taas siinä välimaastossa että tietääkö mitä tekee vai ei…

Sherri nousi nyt tämän episodin myötä ainakin omaksi suosikiksini selkeästi. Aloittelijalta harvoin näkee noin hyvää peliä. Se tapa, jolla hän sai Mattin vakuutettua, että Shamar kannattaa pitää ja samalla hän antoi Lauran ehdottaa ulos äänestettävä sen sijaan, että olisi itse painostanut liian vahvasti (vrt. Francesca). Lisäksi tapa jolla hän piti TC:ssä huolen siitä, että kuusikko tietää, mitä tehdä Lauran sekoitettua pakkaa kertomalla Reynoldin HII:stä, oli erinomainen.

En usko, että Matt kuusikon silmissä välttämättä erityisen huonolta näytti, mutta hän vain osoitti olevansa huonompi pelaaja, kuin Sherri ja jopa Laurakin antaessaan näiden kävellä ylitseen niin helposti. Sen lisäksi esim. Allien exit-haastatteluissa Allie on sanonut, että hän luuli Mattin olevan heidän kanssaan ja samasta nähtiin viitteitä jaksossakin, kun Matt löi kättä päälle Eddien ja Reynoldin kanssa, että hän äänestäisi Shamaria. Tuon takia Eddie, Reynold ja Hope todennäköisesti eivät luota Mattiin enää loppupelin aikana ja se jos mikä laittaa hänet erittäin huonoon tilanteeseen.

Samaisessa exit-haastattelussa Allie sanoi myös sen olleen hänen ideansa ottaa HII mukaan TC:iin, koska tässä vaiheessa hän alkoi jo epäillä jotain olevan pielessä, mutta Reynold oli vakuuttunut Mattin olevan heidän kanssaan, joten siksi hän ei pelannut sitä.

Phillip on tosiaan erikoinen tapaus. Ensimmäisessä jaksossa hänet näytettiin pääasiassa pelaajana, jonka luulin, että katsojien olisi tarkoitus ottaa vakavasti hänen johtaessaan ja toteuttaessaan omaa strategiaansa (jossa olisi jopa järkeä). Lisäksi minua pelotti Jeffin kommentti ensimmäisen haasteen yhteydessä: "Phillip with a strategy that's going to be hard to stop", koska tuollaiset kommentit ovat usein olleet tulevaa ennakoivia ja ainoat Phillipiä hulluksi kutsuvat olivat Fran ja Erik, jotka jäivät vähemmistön puolelle, joten en ole varma, onko heidän sanomansa tarkoitus ottaa vakavaksi.

Sen sijaan nyt tässä toisessa jaksossa näytti taas siltä, että kaikki mitä Phillip tekee on enemmän tai vähemmän sekopäistä tai huonoa strategiaa, kuten lipun kaataminen (miksi edes näyttää se muuten?), suoraan kameralle puhuminen (reality tv:n "sääntöjen" rikkomista) ja Brandonin uhkailu (äärimmäisen huonoa strategiaa, vaikka Brandon sekopää onkin, tai ehkä juuri sen takia). Lisäksi kaikki kommentit Phillipistä olivat enemmän tai vähemmän negatiivisia: Corinne ("He's not in charge"), Malcolm ("If it's Stealth R Us for the entire game I'm gonna hang myself- He's an insane person), Brandon ("He's a bully").

Edelleen nuokin kommentit voivat kertoa enemmän niiden sanojasta ja näiden roolista pelissä, mutta joka tapauksessa ne heittävät epäilyksen varjon sen ylle, että onko Phillip tarkoitus ottaa vakavasti voittajasuosikkina vai tuleeko tämäkin olemaan vain "Rise and fall" tyyppinen tarina. Jokainen hyvä Selviytyjät kausi kaipaa jonkun, joka putoaa korkealta ja kovaa. Mitä korkeampi pudotus sen parempi.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Sherri vaikuttaa hyvältä pelaajalta ainakin näin alun perusteella. Shamar sen sijaan on ilmeisesti joko tyhmä tai vain pirun tyytyväinen tuohon targetin rooliinsa.

Favouriteistä ei jäänyt oikein muuta mieleen kuin Philipin sekoilut ja Brandonin bipolaarinen käytös. Philipin käytöksen vielä ymmärrän tv-viihteenä, Brandon on vain täysin kahjo. Toivonkin, että Brandon on seuraava lähtijä niin ärsyttävää tuo nulikan jatkuva uhoaminen on. Ja seuraavana päivänä taas ollaan kiltisti ja kadutaan kaikkea. Kuka tuommosen kanssa oikeasti haluaa nukkua samassa tilassa?
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Ei ollut ihan loppuun asti harkittuja liikkeitä fanien heimolta tällä kertaa. Ensinnäkin pois äänestetty Hope missasi hänelle hopeatarjottimella eteen asetetut kolme lisäpäivää omaan ylpeyteensä. Toisinnakin, miksi ihmeessä tämä valtaa pitävä kuusikko ei lähtenyt huuhtomaan Reynaldin idolia pois, vaan valitsivat kohteikseen Hopen ja Eddien? Osasivat kuitenkin jakaa äänet ihan nohevasti kahdelle varmistaakseen, ettei idoli pilaa heidän suunnitelmiaan, niin olisivat nyt vieneet loppuun asti. Ennen tribaalia olisi pitänyt tietenkin saada Reynald uskomaan, että hänen pää oikeasti on pölkyllä, jotta hän olisi idolinsa ollut pakotettu pelaamaan.

Näiden asioiden pitäisi olla ihan Survivor 101, ja kutsuvat itseään superfaneiksi.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Toisinnakin, miksi ihmeessä tämä valtaa pitävä kuusikko ei lähtenyt huuhtomaan Reynaldin idolia pois, vaan valitsivat kohteikseen Hopen ja Eddien?

Mm. Rob C. ja Stephen Fischbach pohtivat tuota ja tulivat ainakin mielestäni ihan järkeenkäypään selitykseen. Eli tarkoituksena oli ilman muuta se, että Hope on saatava lähtemään, koska he haluavat voittaa haasteita ja sitä varten sekä Eddie että Reynold ovat hyödyllisempiä kuin Hope. Kuitenkin Reynold on vielä Eddiäkin hyödyllisempi, joten päätettiin jakaa äänet Hopen ja Eddien kesken siltä varalta, että Reynold päättäisikin pelata HII:nsä jommalle kummalle näistä, jolloin olisi vaarana, että Reynold lähtisi kotiin.

Lauraltakin (mahdollisesti) fiksua pelaamista hänen vakuuttaessaan Reynold äänestämään Shamaria, minkä seurauksena hän varmisti, ettei hänen oma päänsä olisi pölkyllä. Vaihtoehtoisesti saattaa tietenkin olla myös, että Laura ja Julia oikeasti miettivät Shamarin pois äänestämistä, mikä ei puolestaan olisi ollut yhtä fiksua (koska tällöin he olisivat auttamatta pudonneet molempien liittoumien pohjalle), mutta editointi oli tämän suhteen sen verran epäselvää, että on täysin tulkinnanvaraista, mitä oikeasti tapahtui.

"Suosikkien" puolelta tässä jaksossa oli mielenkiintoista (joskaan ei mielestäni kauhean fiksua) Andrean suunnitelma korvata Corinne Brandonillä. Ensinnäkin Selviytyjien historia on täynnä esimerkkejä, joissa liittouman jäsenen korvaaminen toisella, tai ylipäätään yhden ulos äänestäminen ennen aikojaan, murentaa koko liittouman. Toisekseen, mitäköhän ihmettä Andrean päässä oikein liikkuu, kun hän aikoo ylipäätään ottaa Brandonin osaksi mitään suunnitelmaa? Brandon on vain yksinkertaisesti liian arvaamaton, että hänen varaansa voisi laskea yhtään mitään.

Kolmanneksi, oli Andrealla erityisen huolimatonta alkaa puhumaan suunnitelmastaan ennen IC:tä, koska nyt on vain niin monta asiaa, jotka voivat mennä pieleen: 1. Ihmisillä on enemmän aikaa ajatella ja joku saattaa todeta, ettei suunnitelma olekaan hyvä idea 2. Corinne saattaa saada suunnitelman tietoonsa, milloin hän menettäisi luottamuksena Andreaan täysin ja esim. heimojen sekoittamisen tapahtuessa Corinnella ei olisi mitään syytä pysyä lojaalina "Suosikeille" 3. Jos Andrea ei kerro suunnitelmasta Malcolmille, myös hän menettää luottamuksensa Andreaan.

Joten kävi miten kävi Stealth R Us -kuusikon vahvuus ei tule selviämään kävi miten kävi. Pahimmassa tapauksessa vahvuudeksi jää neljä, jos Brandon ei ole mukana täysillä ja Malcolm menettää luottamuksensa. Erik ei tuohon leikkiin lähde mukaan missään tapauksessa ja Dawn ja Cochran flippaavat heti, jos he näkevät, että numerot alkavat rakoilla, joten saattaa olla, että lopulta Andrea ja Phillip huomaavat olevansa yksin kaikkia muita vastaan.

Phillipistäkin on vielä sanottava, että jos hän olisi oikeasti oppinut Boston Robilta yhtään mitään, hän olisi pistänyt stopin Andrean suunnitelmalle heti alkuunsa, koska veneen keikuttaminen näin aikaisessa vaiheessa ei todellakaan ole järkevää.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Mm. Rob C. ja Stephen Fischbach pohtivat tuota ja tulivat ainakin mielestäni ihan järkeenkäypään selitykseen. Eli tarkoituksena oli ilman muuta se, että Hope on saatava lähtemään, koska he haluavat voittaa haasteita ja sitä varten sekä Eddie että Reynold ovat hyödyllisempiä kuin Hope. Kuitenkin Reynold on vielä Eddiäkin hyödyllisempi, joten päätettiin jakaa äänet Hopen ja Eddien kesken siltä varalta, että Reynold päättäisikin pelata HII:nsä jommalle kummalle näistä, jolloin olisi vaarana, että Reynold lähtisi kotiin.

Itse näkisin, että Eddien ja Reynaldin "hyötyero" on niin pieni, että ilman muuta olisi pitänyt lähteä idolia flushaamaan. Ja nimenomaan sillä kaavalla, että ennen tribalia olisi annettu Reynaldin ymmärtää hänen olevan vaarassa.

Toki, luulisi noita saumoja tulevan vielä myöhemminkin (seuraavassa fanien tribalissa).
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Pakko sanoa, etten oikein tiedä, mitä pitäisi ajatella Phillipistä tällä hetkellä. Toisaalta hän tekee monia asioita oikein, kuten esim. voittanut parikin haastetta heimolleen ja nyt tässä jaksossa hän yritti ihan oikein saada ulkopuoliset, Brandonin, Erikin ja Brendan tuntemaan olonsa osaksi heimoa. Ainoa ongelma tuossa vain on se, että ensimmäisen jakson perusteella tiedetään jo, että Erik ei voi sietää Phillipiä ja nyt Brandon myönsi ihan suoraan valehtelevansa hänelle, joten jos Andrea ja Phillip ovat oikeasti niin tyhmiä, että korvaavat Corinnen Brandonilla, siinä vaiheessa molemmat voivat sanoa voittomahdollisuuksilleen hyvästit.

Sitten editoinnin kannalta Phillipillä on vieläkin suurempi ongelma. Nimittäin hänen näytetään sanovan tai tekevän tyhmiä asioita jatkuvasti. Viimejaksossa hän sekoitti käsitteet "nothing but net" ja "all air" ja tässä jaksossa hän puhui Napoleonin taistelusta Waterloossa (jossa hän koki tappion). Puhumattakaan niistä kaikista keksityistä sanoista ("narcisstic"), joita hän käyttää. Jos Phillip ei koe eeppistä downfallia, koen editoinnin epäonnistuneen pahasti. Lisäksi en voi sietää kaveria ja hän vie aivan liikaa ruutuaikaa muilta "suosikeilta", jotka olisivat ainakin minusta paljon mielenkiintoisempia.

Brandonista piti vielä sanoa, että tällä hetkellä hän pelasi ehkä ensimmäistä kertaa ikinä hyvää peliä, mutta sitten näin ensiviikon promon... Brandon oli saanut itsensä tilanteeseen, jossa hän ei olisi missään tapauksessa ollut seuraava "ulkopuolinen", joka saa kenkää ja hyvällä tuurilla Corinne saattaisi jopa olla seuraava. Nyt taas muiden on suorastaan pakko äänestää Brandon ulos ja jos tuo käytös puolestaan johtuisikin siitä, että hän tietää tribal swapin olevan tulossa, niin siinäkin tapauksessa se paljastaisi hänen todelliset ajatuksensa, minkä takia muiden "suosikkien" olisi mahdotonta luottaa häneen enää. En sano, etteikö ensiviikko voisi olla ihan mielenkiintoinen näinkin, mutta parempi olisi ollut, että Brandon pysyisi vain ruodussa vielä toistaiseksi ja ottaisi Phillipin ulos sitten myöhemmin.

Poistuneista kilpailijoista olen periaatteessa tyytyväinen, että Shamarista päästiin, mutta toisaalta se totaalisesti pilasi Sherrin ja Lauran pelin ja Laura sai maksaa siitä hintaa välittömästi, mikä oli harmillista, koska hän oli selvästi yksi suosikkipelaajistani tällä kaudella. Kaiken kaikkiaan osittain em. syystä en juurikaan nauttinut tämän viikon jaksosta. Minusta tuntui, että editointi antoi ymmärtää jo aikaisemmin, että näin siinä tulisi käymään. En vain halunnut uskoa sitä.
 

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Johan oli jakso! Oli täyteen tupattu toimintaa kyllä. Palkintokisa meni taas tiukille, mutta Phillip on ollut yllättävänkin kova näissä kisoissa suosikkien joukkueessa. Malcolm vetelee edelleen taka-alalla.
Faneista Reynold kävi heti hakemassa HII:n takataskuunsa, kun hän oli ehtinyt sen vain muutamia tunteja käyttää heimoneuvostossa.

Sitten itse jakson päätapahtumaan eli Brandonin täydelliseen flippaamiseen. Tämä johti riisien ja papujen kaatamiseen maahan, kaveri kävi täysin aggressiiviseksi ja oli oikeastaan kaikkien etujen mukaista ettei Lil Hantzia päästetty leirielämään mukaan. Suosikit luovuttivat immuniteettikisan ja koko immuniteettikisa oli lopulta yhtä isoa heimoneuvostoa. Brandon teki kyllä selväksi mitä ajatteli Agentti Phillipistä ja lateli kyllä melkoisia uhkauksia. Jeffillä oli täysi tuo rauhoitella kaveria.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Vaikka tämä ei todennäköisesti olekaan suosittu reaktio, tai sellainen jonka tuotanto halusi saada aikaan katsojassa, niin omalla kohdalla sympatiat olivat koko episodin ajan Brandonin puolella, ja vaikka en voikaan hyväksyä hänen toimintaansa muuta heimoa kohtaan, niin jaan hänen näkemyksensä Phillipistä sataprosenttisesti.

Phillip on mahdollisesti raivostuttavin hahmo missään tv-ohjelmassa ikinä ja eilen hänen todellinen luonteensa alkoi paljastua tavassa, jolla hän puhui Brandonille tämän tullessa hieromaan sovintoa. Siitä riippumatta, mitä mieltä Phillip tuossa vaiheessa oli Brandonista, ei sitä voi mennä sanomaan suoraan tuolla tavalla vain hieroen suolaa Brandonin haavoihin. Itse asiassa samanlainen tilannehan nähtiin aika pitkälti Francescan kanssa tämän yrittäessä tulla hieromaan sovintoa ja jotenkin ihmeessä Phillip onnistui kääntämään tuonkin tilanteen niin päin, että Francesca on se joka edelleen hautoo kostoa.

Tuo vain osoittaa, kuinka huono "Survivor"-pelaaja hän oikeasti on. Täytyy vain toivoa, että muilla pelaajilla on riittävästi järkeä äänestää hänet ulos eikä tuudittautua siihen ajatukseen, että Phillip ei tule saamaan ensimmäistäkään ääntä juryn edessä, koska hänen lisäkseen FTC:ssä olisi tilaa vain kahdelle pelaajalle. Hänen sosiaalinen pelinsä on oikeasti samaa tasoa Russell Hantzin kanssa.

Lisäksi Phillipin ylimielisyys alkaa käydä sietämättömäksi. Nytkin CBS:n sivuilta löytyy confessional, jossa hän puhuu vain omasta erinomaisuudestaan ja siitä, kuinka hän voitti heimolleen taas yhden haasteen. Vaikka aivan oikein Brandonkin otti sen esiin, että tosiasiassa ainoa syy sille, miksi Phillip edes oli tuossa tilanteessa, oli se, että Reynold keskittyi niin paljon Brandonin kuormittamiseen, että Phillip pääsi aivan liian helpolla.

Nyt näyttää siltä, että myös Corinne alkaa saada Phillipistä tarpeekseen ja täytyykin vain toivoa, että numerot heilahtavat sellaiseen suuntaan, että Corinne selviytyy tuosta kaksinkamppailusta voittajana. Toivottavasti ainakin Andrea ja Phillip joutuvat eri heimoihin...
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Brandonin sekoamista odotti jo miehen edellisellä kaudella. Jätkällä ei ole kaikki ihan kunnossa kyllä päänupissa.

Philip on ylimielinen, toki, mutta Brandon on täysin ulkona normaali ihmisen tunnehallinnasta, oli jo viimeksi. Russelin mukaanveto Jefiltä oli mauton, "is it on the blood?".

Mutta sattuu ja tapahtuu...
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
No päästiinpä tuostakin sekopäästä eroon vihdoin ja viimein. Jo ekalla kertaa todella raivostuttava idiootti/sekopää, jonka pää ei selvästi kestä Russelin tuomaa mainetta/nimeä nimellä Hantz. Jännä nähdä miten tekevät reunionin kanssa. Kaveri, kun tuntuu flippaavan ihan tuosta noin vaan.

Phillip jatkaa omalla linjallaan, tiettyyn pisteeseen saakka tuo varmasti toimii, mutta jossain vaiheessa porukka yksinkertaisesti kyllästyy Phillipin juttuihin, vaikkakin tuo Stealth R Us varmaan tuokin jotain huumoria leirielämään.
 

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Eli toissajaksossa tapahtui heimojen sekoitus ja eipä olisi voineet epätasaisemmin jaot mennä. Kaikki nuoret ja lihaksikkaat toiseen heimoon ja vanhat sekä heikot toiseen. Helpot voitot kaikissa haasteissa oranssille ja alkuperäisistä faneista Julia ja Matt saivat peräkkäisissä jaksoissa lähteä. Kauaa ei kyllä näin pysty jatkamaan ja varmasti jotain sekoittumista/yhdistymistä on pakko olla pian tulossa.

Malcolm alkaa taas näyttää miksi on erittäin kova pelimies ja veteleekin hyvin "muskeliheimon" naruja ja pitää ns. ulkopuoliset äijät Reynoldin ja Eddien täysin puolellaan. Joko nyt Malcolm olisi finaalissa? Itse ainakin tykkään kaverista erittäin paljon.

Muina sivuhuomioina Reynold on uusi Russell mitä tulee kätkettyjen amulettien etsimiseen ja Eddie näyttää ja kuulostaa Bobby Ryanin kaksoisolennolta.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Onneksi heimot yhdistetään pian. Tuo arvonta kyllä tuotti niin kivan tuloksen, että toisella heimolla ei ole käytännössä mitään jakoja.

Phillippin käytös rupeaa taas vaikuttamaan yhä enemmän ja enemmän sekopäiseltä mitä pidemmälle kausi etenee. Vaikuttaa hieman epävarmalta tapaukselta, kun koko ajan pitää olla nostamassa omaa erinomaisuuttaan esille. Cochranin voittaminen/nöyryyttäminen kädenväännössä hienona esimerkkinä tästä, ja tietysti häviö kisassa tuli vain koska Phillip niin halusi. Hieman surullinen tapaus mielestäni.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Minulta jäi Redemption Islandin finaali näkemättä, kun en tajunnut sen olevan sunnuntaina ja sain tietää Robin voittaneen ennen kuin ehdin katsoa sen, enkä viitsinyt sitten enää katsoa sitä myöhemmin, kun tylsä kausi sai odotetun tylsän päätöksensä.

Pari päivää sitten satuin kuitenkin katsomaan youtubessa videon Selviytyjien pahimmista pelin päättävistä virheistä ja luonnollisestikin Phillipin suoritus RI:n finaalissa oli edustettuna ja täytyy sanoa, että oli kyllä harvinaisen surullinen suoritus tältä "salaiselta agentilta": Hän kieltäytyy vastaamasta kysymyksiin, ei osoita pätkääkään nöyryyttä ja käytännössä katsoen kieltää juryä äänestämästä itseään.

Surullinen tapaus tosiaankin. Toivon todellakin, että Cochranin ennustus, että tämä äänestyspäätös (Julia) tarkoittaisi sitä, että Corinne tulee olemaan se pelaaja, joka tulee ulos voittajana hänen ja Phillipin välisestä valtataistelusta.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Parin jakson katsominen putkeen oli tässä vaiheessa iha`n hyvä (pakko)valinta. Philip kyllä jaksaa hämmästyttää tälläkin pelikerralla. Corinnehan on kimpassa Malcomin kanssa (idolia kutsuu yhteiseksi.. tavallaanhan se on kun tietää sen olemassaolosta) ja nyt kun Malcom on paikallistanut toisenkin idolin, voi olla hyvä sauma, että mergen jälkeen noiden ympärille syntyy se voimaliitto joka vie peliä. Ainakin jos osaava pelata fiksusti.

Philipiähän nyt kanttaisi raahata loppuun asti, koska kuka nyt paremmin veisi huomiota ja kuka äänestäsi tätä jätkää koskaan Jurystä
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Philipiähän nyt kanttaisi raahata loppuun asti, koska kuka nyt paremmin veisi huomiota ja kuka äänestäsi tätä jätkää koskaan Jurystä

Minä todellakin toivon, että tällä kertaa Phillipiä ei raahata loppuun asti, vaikka se kieltämättä kaikkein fiksuin taktiikka olisikin. Syynä ihan se, että Phillip vie nyt taaskin kaiken ruutuajan kaikilta oikeilta pelaajilta eikä tuota jaksaisi enää seurata viikosta toiseen, ja sitten toisaalta toivoisi, ettei tuollaista "strategiaa" palkittaisi taas sadalla tuhannella.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
"heikot" vs "vahvat" ja heikot voittivat tämän erän...

Saas nähdä kuinka "vahvojen" ryhmittymän käy jatkossa. Todennäköisesti ottavat suurimman osan henk. koht. kisoista, kun kaikki ei voi olla ”heikkoja” suosivia. Mutta "heikot" on nyt asemassa, jolla he pystyvät pelaamaan ”vahvoja” ulos. Joten oletettavissa on, että ainakin Malcom lähtee tekemään uutta liittoa kuten ensjakson previewistä voi päätellä. Kohteena Dawn, joka tässä jaksossa puheli toimivansa toisin kuin viimeksi, ja niin myös teki ja jakoi Corinnen suunnitelman liittoumalleen ja näin syntyi "heikot" Sherin tullessa mukaan,.

Mielenkiintoista jatkoa odotellessa.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Corinne kusi itse itseään kaksi kertaa silmään edellisjakson aikana. Ensin Phillip tarjosi hänelle hopealautasella mahdollisuutta päästä liittoumansa kanssa ylivoima-asemaan ehdottaessaan ääntenjakoa, mutta Corinne outoine jako-antipatioineen lyttäsi tämän suoralta kädeltä. Jälkeenpäin sitten meni vielä aivan ihmeellisesti paljastamaan liittoumansa suunnitelmat Dawnille, joka oli käsittämätön temppu. Aivan oikein että sai maksaa näistä virheistä.

Täällä ollaan vahvasti Malcolmin ja Cochranin bandwagonissa.
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Aika huikeaa settiä oli Corinnen ilmeen muuttuminen hymystä epäuskoon kun ääniä alkoi kertyä. Cochranin toivon hoitavan homman kotiin mutta uskaltaako sympaattista nörttiä kukaan ottaa finaalikolmikkoon mukaan onkin toinen juttu?
 

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Olipahan taas huikea jakso! Olisi ollut täydellinen taktiikka heimoneuvostossa Malcolmilla ja Reynoldilla, mikäli Andrean vainoharhaisuus (oikeutettu tosin) ei olisi saanut valtaa Eddien kommenttien jälkeen. Ei kyllä tiedä yhtään kuka voittaa ja kuka tippuu seuraavaksi. Malcolm tajusi että Philipille joku oli jotakin paljastanut, Cochran on aivan huikea persoona, Brenda todella kova luu ja jopa Dawnin pokka piti tänään erinomaisesti. Tästä on kyllä hyvä jatkaa ensi viikkoon.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Oli kyllä mainio jakso! Oli tällä kertaa hyvin pelattu molemmilta liittoumilta, ja vähemmistössä etenkin Malcolmilta (kun pystyi keplottelemalla säilyttämään oman idolinsa).

Tästä kierroksesta on vaikea nähdä voittajaa etukäteen. Se tuskin tulee olemaan Reynold tai Eddie, ja favoritejen puolelta en usko Brendan tai Erikin voittoon. Phillipkään ei tunnu olevan väen suosiossa. Jokaisella muulla on vielä saumansa, mikäli pelaavat korttinsa oikein (Malcolm toki tarvinnee ainakin jokusen immuniteetin matkan varrella). Alan pikkuhiljaa liputtamaan enemmän ja enemmän Cochranin voiton puolesta, pelannut fiksua ja jämptiä peliä tähän asti.
 

KallesS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Real Madrid
Itseltä jäänyt kaksi edelliskautta katsomatta ja nykyinen myös. Olisiko kellään heittää jotain sivua mistä nämä voisi kenties saada koneelle/katsottua. YV:lla vaikka.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Tätä päivää on odotettu kymmenen viikkoa. Ei enää Phillipiä :)

Tulipahan tässä mieleen yksi asia, jota en edes tullut ajatelleeksi viimeviikolla, kun Sherri sanoi Phillipin olevan hänen Shamarinsa. Nimittäin kaksi jaksoa sen jälkeen kun hän sanoi Shamarin olevan hänen Phillipinsä, ei ollut enää Shamaria ja nyt ei ole enää Phillipiäkään. Toivottavasti hulluus olisi nyt sitten tässä ja jatkossa saataisiin keskittyä enemmän strategiaan, jota onkin ollut mergen jälkeen ihan kiitettävästi.
 

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Olipahan taas huippujakso, en olisi odottanut Malcolmin käyttävän Eddieen toista immuniteettiään, mutta kyllähän oli hieno veto ja ilmeet tapahtuman jälkeen olivat huikeita. Phillip tosiaan viimein saatiin ulostettua. Täysin ylimielinen ja vieläkin vastenmielisempi kuin viime kerralla. Pystyy (keksityllä?) syyllä jättäytymään pois immuniteettikisasta.

Malcolm edelleen suosikkini, mutta kaukana ei tule Cochran, taikka lihaskaksikko Eddie/Reynold.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös