Survivor TV-sarja (Amerikan tahtiin)

  • 166 486
  • 1 161

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
No jopas vaikuttaa harmaalta palaavien pelaajien castilta. Cochran ja Marty/Malcolm ainoat edes hieman pelin kannalta kiinnostavat pelaajat. Sheppardin temppujen en jaksa uskoa naurattavan toista kautta, ja Nephew Hantz oli rasittava jo ensimmäisellä kierroksellaan. Täytyy sitten toivoa että fanipuolella on räväkämpää porukkaa!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No jopas vaikuttaa harmaalta palaavien pelaajien castilta. Cochran ja Marty/Malcolm ainoat edes hieman pelin kannalta kiinnostavat pelaajat. Sheppardin temppujen en jaksa uskoa naurattavan toista kautta, ja Nephew Hantz oli rasittava jo ensimmäisellä kierroksellaan. Täytyy sitten toivoa että fanipuolella on räväkämpää porukkaa!

Tosiaan miehistä oikeastaan Marty/Malcolm (kumpi noista nyt sitten onkin mukana) melkein ainoat jotka kykenevät järjelliseen pelaamiseen. Erik on kyllä fyysisesti kova mutta oli edellisellä kaudellaa strategisessa ja sosiaalisessa pelissä ihan pihalla ja antoi naisten pyörittää itsensä aivan solmuun. Viihdyttävä hahmo Erik toki on, kuten oli aika moni noista edellisen Fans vs. Favourites -kauden pelaajista. Brandonin peli oli aivan katastrofi, meni ihan täysin tunteidensa mukaan ja sekoili läpi koko pelin. Ja Philiphän on pelkkä huumorihahmo. Cochran myös mielenkiintoinen hahmo mutta ei mikään kovin hyvä pelaaja missään suhteessa.

Naisista Francesca on mielenkiintoinen hahmo. Oli tuon RI-kauden ensimmäinen putoaja mutta sai jonkinlaista suosiota ja kredittiä siitä että oli yksi niitä harvoja tuon "ääliökauden" kilpailijoita jotka tajusivat lähteä Robia vastaan, ja siinähän tuo suurin syy pudotukseenkin sitten oli kun Francesca ja Kristina olivat käytännössä ainoat jotka eivät seuranneet Robia kuin lampaat. Brenda on kyllä ihan OK pelaaja mutta hänkin oli lopulta vähän pettymys kun antoi käytännössä äänestää itsensä ulos ilman taistelua heti kun hänen liittoumansa jäi alakynteen. Myös Corinne kykenee strategiseen peliin mutta on ihmisenä sen luokan ihmisperse että on korkeintaan hyvä goat finaaliin jollekin. Dawnista jäi kaudellaan sellainen kuva että antoi tunteiden viedä liikaa ollakseen hyvä Survivor-pelaaja, ja tuo Andreahan oli vaan yksi näistä "Robin lampaista" joten hänen pelitaidoistaan ei voi paljon hyvää sanoa.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Pakko sanoa että mielestäni tämä Nicaraguan kausi on ollut aivan huikea, seuraan siis maikkarin tahtiin. Purple Kelly ja Naonka luovuttivat 28 vai 29 päivän jälkeen, uskomatonta. Naonka varsinkin teki itsestään pellen, oli vahvassa liitossa, koskemattomuussymboli taskussa ja sitten luovuttaa. Mutta kausi on ollut kyllä hyvä, pelaajat varsinkin eivät ole harmaata massaa vaan ihan hyvää porukkaa. Tosin Dan ollut aika turhake, mutta muuten ihan hyvää poppoota.

Harmi kun niin moni seuraa amerikan tahdissa, niin ei oikein uskalla täällä vierailla kommentoimassa spoilereiden pelossa, niin kävi uusimman all-stars kauden kohdalla. Kuitenkin nykypäivänä harva enää seuraa tv:n tahtiin.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Kuitenkin nykypäivänä harva enää seuraa tv:n tahtiin.

Omalla kohdalla tuohon vaikutti varmaan aluksi eniten se, että en jaksanut enää odottaa Maikkarin epätasaista esitysaikataulua (eikös tuossa ollut suhteettoman pitkä tauko esim. kausien 19 ja 20 välissä?) ja sitten myöhemmin tärkeimmäksi tekijäksi on noussut se, että nykyään ainakin minä haluan Selviytyjiltä paljon muutakin kuin vain sen, mikä esitetään tv:ssä.

Esim. Ponderosa ja Secret scenet CBS:n sivuilta, blogeja mm. Stephen Fishbachilta (People), Dalton Rossilta (EW.com) ja Gordon Holmesilta (XFinity) sekä nyt viimeisimpänä RobHasaWebsite: Rob Cesterninon nettisivut, jolta löytyy mm. erittäin oivaltavia blogeja, jaksot kertaavia podcasteja by Rob Cesternino ja Stephen Fishbach sekä haastatteluita menneiden Survivor-pelaajien kanssa kuin myös putoamisen jälkeiset haastattelut menossa olevan kauden pelaajien kanssa. Spoilereiden takia nuo kaikki joutuisi jättämään väliin muuten ja ainakin minusta niistä saa ihan kivasti lisäarvoa ja lisäksi niiden avulla oppii arvostamaan erilaisia pelaajia ihan eritavalla, kun ei ole vain (usein) puolueellisen editin varassa.

Vaikkakin ainakin Ponderosa-videoita näkee hyvin youtubestakin ja olenkin sieltä tsekkaillut niitä sitä mukaa, kun olen katsonut Heroes vs. Villainsia ja Nicaraguaa Maikkarin tahdissa, mutta muuten ei parane liikaa googletella, jos haluaa pysyä pimennossa.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Juurikin noin kuin mico sanoi. Sarjasta saa niin paljon enemmän irti tutustumalla oheismateriaaliin. Lisäksi näin ei tule mainoksia ja pääsee keskustelemaan jaksoista (jenkki)foorumeille muiden jakson katsoneiden kanssa. Itse tosin olen toistaiseksi tyytynyt lähinnä Ponderosa- yms. matskuun.

Nicaragua taisi olla ensimmäinen kausi jonka katsoin kokonaisuudessaan koneella, ja kyllähän se nämä viime aikojen RI-roskat pieksi aivan 100-0. Tilanteet kääntyivät ihan pelaajien ansiosta lähes jaksoittain, mikä näkyi erityisen hyvin Brendan kohdalla. Naonka ja Kelly olisivat mielestäni ansainneet temppunsa takia pirun paljon vähemmän tv-aikaa. Nythän Naonka jäi mieleen todella värikkäänä persoonana ja olisi taatusti päässyt kisaamaan uudestaan. Molemmat olisivat sitä paitsi olleet hyvin lähellä final-3:a, kukapa ei olisi heitä mieluusti ottanut esimerkiksi Janen ja Hollyn sijaan. Naonka teki itsestään liian vihatun ja Kelly peesasi lähtöönsä asti joka ainoassa päätöksessään muita (en usko että olisi uskaltanut lähteä ellei Naonka olisi päättänyt että häntä ei pistetä blindsidella pihalle). Fyysinen ja henkinen rasitus olivat vain käypiä tekosyitä.

Lisäksi molemmilta olisi voitu ottaa pois äänioikeus lopusta, siinäpä olisivat katselleet kun muut päättävät kuka ansaitsee miljoonan.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Lisäksi molemmilta olisi voitu ottaa pois äänioikeus lopusta, siinäpä olisivat katselleet kun muut päättävät kuka ansaitsee miljoonan.

Molemmat olisi pitänyt tiputtaa ihan surutta kokonaan jurystä ulos. Nythän he saivat ikään kuin tyhjästä ilmaisen kymmenen päivän loman, kun ilmeisesti miljoona ei kiinnostanut tarpeeksi. Eikös muuten tuon jälkeen sääntöihin tehty joku muutos, että jos pelaaja lopettaa ilman lääketieteellistä syytä niin ei pääse osallistumaan juryyn?

Naonkasta on vielä pakko sanoa, että on ainakin editinsä perusteella mahdollisesti koko Survivor-historian vastenmielisin pelaaja, joten en sanoisi hänenkään päässeen kovin helpolla, vaikka ruutuaikaa vähän enemmän tulikin. Varsinkin tuo käytös parin viimeisen päivän aikana oli jotain aivan uskomatonta. Lisäksi myös tuo täydellinen selkärangattomuus, mitä hän osoitti tuon lopettamispäätöksensä kanssa parin hassun sadepäivän takia... Uskomaton tapaus. Kotona oltiin varmaan ylpeitä.

Spoileri sisältää tietoa kauden loppuratkaisusta, joten en suosittele lukemaan, jos seuraa puhtaasti Maikkarin tahtiin.

Nicaraguasta yleensä pitää vielä sanoa, että mielestäni se on kokonaisuudessaan ihan kärkipäätä (ainakin näistä uudemmista kausista). Paljon mielenkiintoisia henkilöhahmoja ja lopussa vielä täydellinen underdog nousee voittajaksi. Tietysti on ymmärrettävää, jos nuo kaksi lopettamista laskevat arvostusta monien silmissä, mutta "Fabion" pitämistä yhtenä vähiten voittonsa ansanneista en oikein ymmärrä, koska oikeastaan kaikki hänen confessionalinsa ovat strategisia, mikä todistaa hänellä olevan selkeän ja johdonmukaisen strategian. Lopussa hän sitten voittaa tiensä finaaliin, mutta miten se muka vähentäisi yhtään hänen voittonsa arvoa, ettei hän päässyt loppuun asti liittouman osana vaan IC-voitoillaan? Eihän Ozzyakaan olisi pidetty (ainakaan oletettavasti) yhtään sen huonompana voittajana, jos hän olisikin voittanut sen viimeisen koskemattomuuden
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Vastataan nyt kanssa.. että joo, tuo taustamateriaalin mukana oleminen antaa sarjasta paljon enemmän. Ponderosat on ihan must, ja liveaftershowtakin oli kiva kattella.

Siispä jenkkitahtiin..
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
CBS:n Survivor-sivulta löytyy muuten nyt tulevan kauden cast. Nuo Favourites -heimon kilpailijat on tosiaan nuo mitä huhuttiinkin, eli Dawn Meehan, Brenda Lowe, Corinne Kaplan, Andrea Boehlke, Francesca Hogi, John Cochran, Brandon Hantz, Philip Sheppard, Erik Reichenbach ja Malcolm Freberg.

Tuosta listasta voisi päätellä että on yritetty hakea enemmän viihdyttäviä hahmoja kuin hyviä pelaajia, eihän noista suurin osa kovinkaan kummoisia pelaajia aikaisemmilla kausillaan olleet. Uusista kilpailijoista ei voi vielä oikein sanoa mitään ennen kuin on nähnyt pari jaksoa, nuo profiilit kun ei monesti totuutta kilpailjoista kerro. On siellä jotain Rupertin näköistä pyörämyyjää ja kilpa-autoilijanaista yms.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Tuosta listasta voisi päätellä että on yritetty hakea enemmän viihdyttäviä hahmoja kuin hyviä pelaajia

Niin Fans vs Favourites. Eli niitä suosikkipelaajia, eli niitä viihdyttäviä ja paljon ruutuaikaa saaneita.



Mutta että Brandon Hantz? oikeesti...
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Niin Fans vs Favourites. Eli niitä suosikkipelaajia, eli niitä viihdyttäviä ja paljon ruutuaikaa saaneita.

Näille Fans vs. Favourites -kausille oikeampi nimitys olisi ehkä Some Random Guys vs. CBS & Jeff Probst's Favourites. Eihän noista "suosikeista" juuri kukaan ole ollut varsinaisesti mikään fanien suosikki, oikeastaan vain Erik, Andrea, Malcolm ja pienin varauksin Brenda ovat sellaisia jotka ovat selkeästi olleet fanien suosikkeja. Esim. jonkun Brandon Hantzin, Cochranin ja Philipin liiallinen ruutuaika ja tuputtaminen katsojille taisi aiheuttaa enemmän vitutusta kuin tehdä heistä suosikkeja fanien keskuudessa. Ja sitten tuolla on aika yhdentekeviä tyyppejä kuten Dawn, Corinne ja Francesca jotka eivät ole olleet sen enempää suosikkeja kuin vihattujakaan.

Ja tosiaan noista "faneistakaan" ei välttämättä kovin moni ole mitään tosifaneja. Esimerkiksi edellisellä Fans vs Favourites -kaudella siellä oli mukana sellaisia jotka olivat jonkun pari kautta katsoneet mutta eivät todellakaan olleet mitään "superfaneja" kuten mainostettiin. Voisi melkein sanoa että tuosta porukasta ainoa ihan oikea superfani oli nyt suosikkien leirissä oleva Erik Reichenbach.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Voisi melkein sanoa että tuosta porukasta ainoa ihan oikea superfani oli nyt suosikkien leirissä oleva Erik Reichenbach.

Ja Cochran. Mieshän voitti Dean's Scholar Prizein Surviorin jurytoimintaa käsittelevällä tukielmallaan...

... tuo tietämys ei tosin paljoa pelissä näkyny.

Noh, edellinen fans vs. faforites tuotti sentään sen "dumbest move on Survivor history" tilanteen juurikin Erik Reichenbachin tekemänä.. epäilemättä tota tullaan TC:issä kertamaan..
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ja Cochran. Mieshän voitti Dean's Scholar Prizein Surviorin jurytoimintaa käsittelevällä tukielmallaan...

Joo, mutta puhuinkin tuossa edellisen Fans vs. Favourites -kauden faneista, joista Reichenbach taisi olla melkeinpä ainoa todellinen fani vaikka noita kilpailijoita mainostettiin "superfaneina". Cochranhan oli mukana vasta kaudella 23.

Mutta tosiaan, vaikka laskettaisiin mukaan nämä tulevan kauden fani-heimolaisetkin niin Reichenbach ja Cochran lienevät edelleen suurimmat Survivor-fanit koko porukasta.

Ja sekin on monesti pitänyt paikkansa että nämä kovimmat Survivor-fanit ovat yleensä aika huonoja pelaajia, ja ovat sortuneet pahoihin virheisiin pelissä. Sitten taas joku Earl joka ei ollut juuri koskaan edes katsonut Survivoria voitti oman kautensa kohtuullisen suvereenilla esityksellä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Vähän meh-fiilis noista palaavista pelaajista. Franceshka?, Dawn ja Brandon on ainakin sellaisia kenen seikkailut eivät kiinnosta yhtään. Millä tapaa Franceska on fanien suosikki? Kukaan tuskin edes muistaisi koko naista ellei Phillip olisi taistellut naisen nimen lausumisessa kymmentä kertaa. Brandon Hantz taas tuntuu ylitarjonnalta Hantzin klaania, eiköhän se kerta olisi riittänyt tälle sekopäälle. Jos jatkaa samalla tapaa kuin aiemmin äänestänee Brendan ulos ensimmäisenä, koska Brenda sattuu olemaan helvetin kuuma tyttö.

Malcolm, Cochran, Erik ja Brenda on ainakin nopsaan mietittynä tuosta porukasta ne joiden peli/paluu kiinnostaa. Phillip tarjonnee viihdettä, mutta onko luvassa yliannostus pinkkejä kalsareita ja idioottimaisuutta?

Toivottavasti uusista naamoista löytyy muutama hyvä peluri/persoona, sillä ainakin noitten favourittejen myötä tämä häviää ainakin näin ennakkoon selvästi edelliselle Fans vs. Favourites kaudelle.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos jatkaa samalla tapaa kuin aiemmin äänestänee Brendan ulos ensimmäisenä, koska Brenda sattuu olemaan helvetin kuuma tyttö.

Tuosta Brandonista ei kyllä tiedä yhtään millä tavalla jatkaa, koska ei hänen pelissään kyllä viimeksikään mitään logiikkaa ja järkeä ollut. Sen verran epävakaalta kaverilta vaikuttaa muutenkin, niin tuon edellisen kauden kuin herran Twitter-viestienkin perusteella, että ei kyllä tiedä yhtään mitä tuo Brandon tekee ja mihin päätyy. Olisihan sekin kyllä jonkinlainen saavutus jos poistettaisiin pelistä esim. jonkin väkivaltaisen kilahduksen tms. sekoamisen takia... Tällaisia tapauksia ei ole tainnut ollakaan muita kuin edellisellä Fans vs. Favourites kaudella mukana ollut Kathy, joka piti poistaa pelistä kun oli uhannut leikata machetella sormensa irti. Brandonissa on kyllä ainesta johonkin samanlaiseen.

Kun tuota tulevan kauden favourites porukkaa katsoo niin ihmeenä pidän kyllä jos edellisen kauden kaava toistuu ja kaikki kärkikolmikossa ovat suosikkeja. Brenda ja Malcolm porukasta oikeastaan ainoat hyvät pelaajat, eivätkä hekään mitenkään virheettömästi pelanneet edellisillä kausillaan. Jokohan kävisi jopa niin että yhtään vanhaa pelaajaa ei pääse finaaliin, ja tuo Guatemalasta (missä oli ensimmäisen kerran mukana vanhoja ja uusia pelaajia samalla kaudella) alkanut putki katkeaisi.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Brenda ja Malcolm porukasta oikeastaan ainoat hyvät pelaajat, eivätkä hekään mitenkään virheettömästi pelanneet edellisillä kausillaan.

En olisi ihan noin tiukka tuossa arvioinissa. Malcolm ja Brenda ovat ehkä porukan ainoita, jotka olivat kuskin paikalla, mutta eihän se sentään tarkoita, että tuo olisi ainoa tapa osoittaa olevansa hyvä pelaaja.

Corinne oli omalla kaudellaan enemmistöliittoumassa, kunnes heimojen sekoitus sotki hänen suunnitelmansa. Corinnen kohdalla on hyvä tietää myös, että hän olisi melko varmasti korvannut Daniellen (tai Courtneyn) Heroes vs. Villains -kaudella ilman työkiireitä, joten pakkohan hänet oli nyt ottaa mukaan.

Francescan tasosta pelaajana ei puolestaan pysty tähän mennessä nähdyn perusteella sanomaan oikein mitään ja itse asiassa minä luulen, että hän saattaa olla loppupeleissä jopa porukan fiksuimpia. Kunpa hän vain osaisi pitää suunsa kiinni vähän paremmin tällä kertaa.

Henkilökohtaisesti olisin nähnyt mieluummin Hollyn Dawnin tilalla ja ehkä vähän enemmän strategiaa erikoisten luonteiden (Phillip ja Brandon) tilalla, mutta muuten on kai tuo ihan hyvä cast kokonaisuudessaan. Fanien puolellakin vaikuttaisi olevan ihan fiksua porukkaa.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Sen verran on hyvä muistaa näitä palaavia pelaajia arvioidessa, että eipä se Parvatikaan ensimmäisellä yrityksellään vakuuttanut, mutta oppi pelistä toiselle yritykselleen ja onkin joidenkin pielestä paras kilpailija ikinä

Omalla kohdallani ei ole mitään väliä vaikka kausi olisi minkälaista paskaa. Niin kauan kun Andrea on pelissä mukana tulen katsomaan jokaisen jakson.

Lisäksi Phillipin esiintymistä odotan mielenkiinnolla. Jos vetää samaa roolia kuin viimeksi, lentää ensimmäisenä pihalle, mutta jos jättää turhat sekoilut pois, niin kuka tietää...
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Nyt sain Nicaraguan kauden katsottua loppuun ja pakko sanoa että yksi parhaista kausista aikoihin. Toki All-Stars kausi on ehkä se paras, mutta tämä oli oikeasti pitkään aikaan sellainen joka piti täysin alusta loppuun otteessaan. Innostuin jo siitä kun kuulin Jimmy Johnsonin olevan mukana ja oli tuskaa odotella aina seuraavaan viikonloppuun jaksoja MTV3 tahtiin, se on hyvä merkki.

Fabio todellakin ansaitsi voiton tuosta kolmikosta, Chasen kohdalla ihmettelin että sai jopa 4 ääntä, täysin tyhmä jätkä ja ei tiennyt taktiikasta tuon taivaallista. Ja lopussa vain Holly ja Jane pitivät miehen mukana, ja Chase puukotti sitten molempia. Tosin Jane oli mielestäni Naonkan kanssa yksi ärsyttävimmistä pelaajista, peli on kuitenkin peliä, get over it.

Tältä kaudelta jäi kuitenkin mieleen paljon hyviä tyyppejä ja pelaajia.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Nyt on sitten uusi kausi saatu käyntiin ja alku oli heti hieman odottamaton.

Ensiksikin oli selvää jo heti viiden minuutin katsomisen jälkeen, että Francesca tulee olemaan vaikeuksissa. Vai miksi muuten Franin historiasta RI:n ensimmäisenä ulos äänestettynä pelaajana olisi puhuttu joka käänteessä? Ja niinhän siinä sitten lopulta kävikin, että Francesca teki kyseenalaista historiaa olemalla ensimmäinen (ja viimeinen?) pelaaja, joka äänestetään ulos ensimmäisenä kahdesti.

Samalla hän pakotti myös minua vetämään sanojani takaisin siitä, että hän olisi muka ollut porukan potentiaalisimpia pelaajia. Oli itsestään selvää, ettei hän ollut oppinut RI:stä yhtikäs mitään yrittäessään pelata samaa yliaggressiivista peliä ja kaiken huipuksi ongelma, jonka olin jo ennustanut, realisoitui. Eli hän ei ollut oppinut pitämään suutaan kiinni ja nähdäkseni juuri noiden syiden takia hänet äänestettiin ulos.

Toinen ainakin itseni yllättänyt asia oli se, että Philliphän vaikutti ihan oikeasti fiksulta pelaajalta. Sekopäinen hän on edelleen, mutta ainakin tämän ensimmäisen jakson perusteella näytti siltä, että hän onnistui luomaan itselleen vahvahkon liittouman, jonka muodostumista edesauttoivat ainakin Corinnen ja ennen kaikkea Malcolmin epätoivoinen tarve saada itsensä integroitua enemmistöliittoumaan.

Se jää nähtäväksi antavatko muut pelaajat Phillipin todellakin johtaa, vai kyllästyvätkö he tämän omituisuuteen jossain vaiheessa ja äänestävät hänet ulos. Itse toivon tätä, koska vaikka Phillip näyttäisikin olevan yhtä hyvä tässä pelissä kuin minkä käsityksen hänen puheistaan saa, en edelleenkään voi sietää häntä ja minulle hän on tämän kauden vähiten kannattamani pelaaja.

Phillipin liittoumaan palatakseni ensimmäisen jakson perusteella näytti myös, että kaikki tästä kuusikosta (pl. Cochran ja Dawn) puhuivat lähinnä vain Phillipin kanssa eivätkä keskenään. Eli on erittäin todennäköistä tämän perusteella, että Phillipin "lampaat" suostuivat liittoon tämän kanssa pääasiassa välttääkseen joutumasta numeroiden väärälle puolelle, mutta tulevaisuudessa en näe tämän kuusikon pysyvän tiiviinä ryhmänä. Tuon luulisi tietävän mielenkiintoisia aikoja myös tulevaisuudessa.

Editin ja tarinan kehittymisen kannalta mielenkiintoista oli Phillipin johtajan roolin lisäksi mm. Brendan täydellinen näkymättömyys, Brandonin silmiinpistävä hulluus (joka ikinen asia Brandonissa saatiin näyttämään enemmän tai vähemmän mielenvikaiselta) sekä mielenkiintoisimpana Erikin vastarinta Phillipiä vastaan; tuleekin olemaan mielenkiintoista seurata, mihin suuntaan tuo tarina lähtee kehittymään. Onko Erik tyhmä, koska ei lähtenyt mukaan "numeroiden" puolelle vai fiksu, koska uskalsi uhmata Phillipiä, josta tulee tarinan pahis? Milenkiintoista tuohon viimeisimpään liittyen oli myös, että Phillip kuvattiin confessionaleissa samalla tavalla kuin muuan NaOnka, joka on koko pelin historian vastenmielisimpiä pelaajia.

Fanien puolelta mieleen jäi lähinnä Shamarin ja Mattin pieni riidanpoikanen sekä ns. "cool kids -alliance", josta ei voinut olla ajattelematta, että tämän korostaminen johtuu siitä, että halutaan näyttää jälleen kerran, kuinka neljä ihmistä kymmenen pelaajan heimossa luulee hallitsevansa peliä aina ensimmäiseen TC:iin asti, jolloin todellisuus tulee iskemään lujaa vasten kasvoja. Tässä vaiheessa villinä korttina on Michael (ja Matt), jotka voisivat halutessaan lähteä myös tälle puolelle, mutta mielestäni lähteminen mukaan kahden parin matkaan olisi todellinen pelillinen itsemurha, joten toivottavasti hän päätyy yhteen Sherrin ja Julian kanssa. Nuo kaksi ovatkin myös faneista omat suosikkini, mutta saa nähdä miten käy.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Mukava startti kauteen.

Tutut pelaajat tietysti olivat seurattavissa heti alusta, ja ihan mielenkiintoinen settihän tohon on saatu koottua. Vaikeahan tuosta on toki mitään veikata, mutta Malcom voi olla vahvoilla koska pelaa BackToBack skaban ja näin ollen lienee aika outo muille Suosikeille. Vanhan pelaajanhan pitää kyetä uusitumaan, koska vanhat taktiset keinot on jo muiden tiedossa.

Francescan valintaa Faforitteihin ei voinut kuin ihmetellä (miten voi olla fanien suosikki lähtemällä heti ulos) mutta mikä hienointa, heh, heti pihalle jälleen :-D.

Faneista ei oikein osaa vielä mitään selvää sanoa, katotaan ensimmäinen TC heiltä, niin alkaa oikeat asiat nousta esiin.

Koskas se Suomi versio alko?
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Jep, ihan hyvä ja vauhdikas oli ensimmäinen jakso, vaikka pelkäsin pahinta etukäteen. Tosiaan Favoritesien puolella ei "kannustettavia" tyyppejä oikeastaan ole muita kuin Malcolm. Hänen alkujakson varovaisen tunnusteleva taktiikka vaikuttaa ihan fiksulta vedolta tässä vaiheessa vahvojen persoonien keskellä. Kerkiää sitä peliliikkeitä tekemään myöhemminkin.

Fanien puolellakin vaikuttaisi ihan mielenkiintoisia persoonia olevan. "Cool kids" liittoumalle ei voi kauhean pitkää ikää ennustaa, ellei Fanit ota pitkää voittoputkea immuniteettikisoissa (mikä on ihan mahdollista). Vanhemmilla herroilla lienee ihan hyvä sauma päästä pelissä hyviin asemiin, mikäli osaavat pelata korttinsa oikein. Nuo lienevät muutenkin sympaattisimmat hahmot Fanien heimosta, kun nallekarhumaisella sotamiehelläkin vaikuttaisi olevan pelottavan lyhyt pinna.
 
Jeff Probstin kestobruna voi ainakin hyvin. Juuri ehti tuo viime kausi loppumaan ja taas homma jatkuu?? Jotenkin tuntuu siltä että tauko oli vielä lyhyempi kuin mitä ennen on ollut! :)

Ensimmäinen jakso oli myös minun mielestäni hyvä. Olen samaa mieltä siitä että en laskisi kaikkia osallistujia yleisön suosikeiksi mutta aika kiinnostava kokoonpano on kuitenkin löydetty. Fransesca (FRANCUESCA, FRACSESQUA?) pelasi kyllä itsensä tehokkaasti ulos kisasta. Kun jo toisen kerran lentää ulos ensimmäisenä niin voi todeta että kyse on muusta kuin huonosta tuurista.

Malcom voi olla vahvoilla koska pelaa BackToBack skaban ja näin ollen lienee aika outo muille Suosikeille. Vanhan pelaajanhan pitää kyetä uusitumaan, koska vanhat taktiset keinot on jo muiden tiedossa.

Malcolm on tosiaan kiinnostava tapaus. Luulin että hänet nähtäisiin vasta ensi kaudella mutta näköjään päätti palata heti ottamaan revanssia. Veikkaan että menee pitkälle. Ja veikkaan että pelaa täysin samaa peliä kuin viime kaudella (ainakin kunnes loppu rupeaa häämöttämään). Yhtäkkiä kaikki taas ihmettelee että miksi ihmeessä me ei äänestetty tuota tyyppiä ulos aiemmin? Sehän on hemmetin hyvä kilpailuissa! Ainiin, mutta ku se on niin mukava ja söpö...
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Jeff Probstin kestobruna voi ainakin hyvin. Juuri ehti tuo viime kausi loppumaan ja taas homma jatkuu?? Jotenkin tuntuu siltä että tauko oli vielä lyhyempi kuin mitä ennen on ollut! :)

...

Malcolm on tosiaan kiinnostava tapaus. Luulin että hänet nähtäisiin vasta ensi kaudella mutta näköjään päätti palata heti ottamaan revanssia. Veikkaan että menee pitkälle. Ja veikkaan että pelaa täysin samaa peliä kuin viime kaudella (ainakin kunnes loppu rupeaa häämöttämään). Yhtäkkiä kaikki taas ihmettelee että miksi ihmeessä me ei äänestetty tuota tyyppiä ulos aiemmin? Sehän on hemmetin hyvä kilpailuissa! Ainiin, mutta ku se on niin mukava ja söpö...

Tämä ja edellinen kausihan kuvattiinkin aikaisemmasta poiketen molemmat jo keväällä, joten tuotannon kannalta taukoa ei ollut käytännössä yhtään :)

Malcolmista oma mielipiteeni on, että hän vähän epäonnistui omassa strategiassaan viimekaudella (olla olematta selvä uhka liian aikaisin). Lisa oli jo hyvin aikaisin täysin tietoinen Malcolmin asettamasta uhkasta, mutta hän ei osannut tehdä asialle mitään syystä jonka kaikki varmasti tietävät. Sen sijaan kaikkia muita hän kyllä onnistui huijaamaan (mikä puhuukin sen puolesta, että Lisalla olisi ollut potentiaalia olla erinomainen pelaaja, mutta se on kokonaan toinen juttu). Tällä kaudella uskon, että mukana on enemmän pelaajia, sekä "fanien" että "suosikkien" puolella, jotka osaavat tunnistaa Malcolmin vaarallisuuden riittävän aikaisin, ellei hän onnistu hienosäätämään peliään vähemmän uhkaavaksi.
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Luojan kiitos Francesca lensi heti pihalle, täysin hmv-osastoa. Dawn ei myöskään aiheuttanut riemunkiljahduksia hienona valintana.

Ensikertalaisten heimossa kiinnittyi huomio itsellänikin tähän 2 paria porukkaan, ilmeisesti ei Survivoria ole pahemmin seurattu, koska "parit" perinteisesti saavat ison maalitaulun selkään ja nopeasti.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Ensikertalaisten heimossa kiinnittyi huomio itsellänikin tähän 2 paria porukkaan, ilmeisesti ei Survivoria ole pahemmin seurattu, koska "parit" perinteisesti saavat ison maalitaulun selkään ja nopeasti.

Näissä tapauksissa on aina myös mielenkiintoista seurata, miten tämä tilanne on editoitu (ja myös jatkossa seurata tilanteen kehittymistä). Hyvänä vertailukohtana on esimerkiksi edellinen fans vs. favorites ja nelikko Amanda-Ozzy ja Parvati-James. Tilanne on periaatteessa täysin sama, mutta tuosta kerrasta tiedetään jo, että Amanda ja Parvati pääsivät loppuun asti ja James ja Ozzykin kohtuullisen pitkälle.

Editointi oli kuitenkin silloin täysin erilainen: Kenenkään tuosta nelikosta ei näytetty olevan erityisen ylimielinen tai turhan itsevarma omasta tilanteestaan pelistä, ja Cirien rooli oli käytännössä täysin samanlainen kuin Lauran(?) tällä kertaa. Eli Cirie kommentoi ainoana Amandan ja Ozzyn halailua kameralle, mutta pääasiassa positiiviseen sävyyn eikä hän nostanut ollenkaan esiin tuon tilanteen mahdollista vaarallisuutta. Tällä kertaa puolestaan Lauralla oli mielessä vain se, että parit on saatava rikottua.

Tästä ei vain voi vetää muuta johtopäätöstä kuin sen, että ainakin osalle tuosta porukasta ei voi ennustaa kovin pitkää tulevaisuutta pelissä. Suurimpia vaikeuksia ennustan Eddielle, jonka esittämät kommentit vaikuttivat kaikkein ylimielisimmiltä ja hän saattaakin hyvin pudota samaan kategoriaan mm. "One Worldin" Mattin kanssa pelaajana, joka luulee heti alusta lähtien olevansa kuskin paikalla, mutta pudotus maan pinnalle tulee olemaan väistämätön ennemmin tai myöhemmin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös