Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Suosittele ja arvostele pelejä

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Setit, 02.08.2010 klo 17.04.

 1. Teloch Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä mikä tuosta juuri sinulle teki pettymyksen, mutta kyllähän peli on parantunut merkittävästi sitten last gen-version. Ultimate Evil-versioon ympätty Reaper of Souls päivityksineen on tehnyt pelille sen verran paljon, että näin alkuperäiseen peliin yhtälailla pettynyt Diablo-fani on nyttemmin tykittänyt kelloon enemmän tunteja kuin kehtaa myöntääkään.
   
 2. Turri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
  Lainaus:
  No taytyy myontaa etta ei oo tuon alkuperaisversion jalkeen edes seurattua mihin suuntaan peli on kehittynyt. Ehdottomasti suurin pettymys oli nuo skillit, tai lahinna etta kunnon skill treeta kuten Diablo 2:ssa ei enaa ollut. Mikali tuo on vaihtunut niin voisihan tuota harkita uusiksi. Tykkasin aikanaan hyvin paljon siita etta oli rajallinen maara skillpointeja ja piti sitten valita etta mita skilleja itselleen otti ja mita ei. Kuten esimerkiksi nykyisissa Borderlands -peleissa on.

  Samoin hieman harmitti etta yksinpeli oli aika helppo ja nopeasti sai levelit tayteen (ei toki niita Paragon leveleita, taisin jonnekin paragon 11 paasta niilla parilla hahmolla mita pelasin). Kun tuota normaaliversiota pelasin, niin mulla ei ollu mahdollisuutta pelata online-peleja, vasta myohemmin saanu tarpeeksi hyvan nettiyhteyden moiseen.

  Tiesin old gen -versiota ostaessa etta potentiaalisesti rajoittuneempi malli pelista luvassa, mutta se ei pettymysta tuottanut, vaan eniten nuo skillit. Diablo 2:ssa saatoin suunnitella useamman paivan jotain hahmoa ja sen skilleja/gearia, niin nyt tuota samaa en vain saanut Diablo 3:sta. D3 olis jaany hyllyyn huomattavasti aikaisemmin, jollei siina olisi ollut todella helppo hankkia Platinum-trophy.
   
 3. Teloch Jäsen

  Skillit olivat itsellenikin pettymys. Niitä ei ole muutettu, mutta niiden kanssa on oppinut elämään. Erilaisia yhdistelmiä kuitenkin löytyy joka classille useita, kamoihin on tullut +dmg -bonareita skilleihin ja paragon-leveleillä saa sitten muokattua hahmoa hieman oman näkemyksensä mukaan. Nythän siellä on neljä eri tabia, joihin saa aina jakaa yhden pisteen per paragon level.
  Mitä sitten tasokattoon tulee, se on yhtälailla nykyään täynnä yhdessä hujauksessa, mutta peli onkin enemmän nyt sitä oikeanlaisen buildin löytämistä ja itsensä varustamista sen mukaan. Alkuperäisen pelin vaikeustasothan heitettiin jo aikanaan romukoppaan ja nykyään ainakin näin casual-pelaajalla kestää ihan mukavasti aikaa, että pääsee sinne vaikeimmalle tasolle möyryämään. Myös uusi lootti-systeemi varmistaa järkevämmät rollit vehkeisiin, eli takana ovat ajat jolloin barbaari keräili puoli tuntia dex/int-kamoja. Myös settejä ja legendaarisia löytää aiempaa useammin.
  Suurin muutos alkuperäiseen nähden taisi olla tuo adventure-tilan tuominen peliin mukaan. Tämä siis tarkoittaa sitä, että kun olet läpäissyt pelin, sinun ei tarvitse enää hinkata sitä iänikuista tarinaa, vaan voit mennä ns. vapaaseen peliin. Peli jakaa pieniä tehtäviä ympäri jokaista viittä actia, jotka suorittamalla tienaat niin rahaa, kokemusta, kuin riftejä avaavia kiviä ja blood shardeja. Blood shardeilla saa ostella random-kamaa kylässä olevalta naikkoselta. Rifteistä taas tienaa varsin hyvällä tahdilla rahaa, romua, expaa ja edellä mainittuja shardeja. Riftin pomon tappamalla saa myös keystonen, jolla saa avattua greater riftin. GR:t ovat ajastettuja, koko ajan vaikeutuvia riftejä, joista sitten tienataan niitä parhaita vehkeitä, sekä legendary-tason gemejä, joilla on jokaisella erilaisia ominaisuuksia.

  Kovin sekavaa horinaa, siinä järjestyksessä kun mieleen tuli, mutta ehkä tuosta jotain saa irti. Kaikkiaan pystyn kyllä alkuperäiseen peliin pettyneenä suosittelemaan Diabloa sen nykymuodossa, vaikka siellä ne nykyaikaiset "tyhmennykset" mukana ovatkin. Ei tuosta parempaa hack'n'slashia ole tällä hetkellä olemassakaan, vaikka Path of Exilet sun muut ovat lähellä käyneetkin.
   
 4. Turri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
  Lainaus:
  Kyllahan sa nyt sait mut taas uskoon etta Diablo 3 on potentiaalisesti helvetin hyva peli. Kai se pitaa hakea pois kuleksimasta kaupasta ja alkaa maiskiin, kun ei vissiin tuo Borderlands tule PS4:lle ennen kuin loppukuusta.

  Kiitan ja kumarran!
   
 5. punasydän Jäsen

  Perhana. Olin niin tyytyväinen, kun Diablo 3 dumattiin heti alkuunsa jos jostain syystä ja nyt eksyin lukemaan tätä. Kai se on pakko itsekin harkita jo hankkimista. Toisaalta tekisi mieli pelailla ensin ykkönen ja kakkonen ainakin kerran läpi. Mistähän tuota ykköstä löytäisi edullsisesti. Ei nääs ollut omissa kantapaikoissa tarjolla kyseistä peliä enää. Ideoita?
   
 6. Turri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
  Lainaus:
  Siirsin taman tuolta Toimitusjohtajia kotisohvalla-ketjusta.

  Mietin lahinna, etta milla alustalla pelaat kun on tassa jo jokusen tovin ollut Koris-pelin hankinta ja mietin, etta onko noita vanhempia 2k:n julkasuja (juuri tuo 2k14 tai 2k15) jarkea hankkia PS4:lle? Oma tietamys koriksesta ja pelaajista on tainnut jo 10v sitten vanhentua, joten sinallaan tarkeinta on pelattavuus eika valttamatta se, etta siella on nyt tuoreimmat lupaukset ja online-pelit jaisivat todennakoisemmin lahemmaksi nollaa kuin yhta.

  Eli ihan yleisesti kaikilta kayttajilta, etta mita korispelia suosittelisitte PS4:lle?
   
 7. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Pelaan pc:llä. Olen miettinyt myös uudempien versioiden hankkimista, mutta on ollut niin paljon muutakin pelattavaa, ettei aika riittäisi kuitenkaan siten kuten haluaisin. Xbox One löytyy talosta myös ja pojalla on ps3. Se mikä NBA2k-sarjassa on hyvä, että pari vuotta vanhempaakin versiota jaksaa touhuta, pelimuotoina parhaat tietysti association ja my career. Jos esim. löydät alesta noita vanhempia, niin mielestäni ovat ehdottomasti hankkimisen arvoisia mille tahansa alustalle. EA:n korispeli on myös olemassa, en ole sitä kokeillut mutta mitä olen lukenut ja kuullut, niin en suosittelisi sitä kun on tämä 2k-sarjakin olemassa.
   
 8. Turri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
  Lainaus:
  Kiitoksia tasta. Yritin vahan tuosta Association modesta lukea, mutta ilmeisesti tuo on siis My GM -mode nykyaan tai ainakin PS4/XB1-alustoilla? Vai onko tuo sitten My League nykyaan.

  Joka tapauksessa, kiitokset, pistan nuo NBA2k -pelit vaijyvan silman alle, jos Amazonista loytyisi asevelihintaan joku, niin voisi ottaa systeemaattisesti turpaan 76ersilla.
   
 9. SamSal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vilpas
  Itse hankin tuon 2k16 kun oli alennuksessa. Itse pidän uusista kontrolleista. Post pelaaminen ja syöttäminen parempaa. Muutenkin eri pelipaikkojen erot esimerkiksi liikkuvuudessa ovat huomattavasti isommat kuin ennen.
  Itsellä on tuo 2k15 ps4:lle turhana ja voin siitä edullisesti luopua. Jos kiinnostaa niin YV:tä vaan.
   
 10. Turri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
  Lainaus:
  Kiitoksia vain tarjouksesta, mutta kun satun asumaan eri maassa, niin voi menna turhan kalliiksi moisen pelin lahetteleminen tanne, etta helpompi hankkia suoraan taalta.

  Eli kun oot pelannu seka 2k15 ja 2k16 niin onko pelattavuudessa siis selkeasti tullut parannusta tuohon 2k16-versioon? Mietin siina mielessa, etta jos 16 on selkeasti parempi pelata, niin taidan hankkia sen suorilta ja sitten ehka seuraavan koriksen tyyliin 2k20.
   
 11. SamSal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vilpas
  Lainaus:
  Liikkuminen on selkeästi realistisempaa 2k16:ssa ja uusitut kontrollit etenkin syöttäminen parempaa. Itse koin yllättävänkin ison Vau elämyksen kun ostin 2k16 vaikka 2k15 oli jo hyllyssä. pelaajien vahvuudet ja heikkoudet erottuvat paremmin kuin edellisessä versiossa.
   
 12. Ribals Jäsen

  Onko kenelläkään mitään kommenttia heittää uusimmasta Hitmanista? Onko ostamisen arvoinen?
   
 13. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
  Lainaus:
  Muistuttaa aika paljonkin Blood Moneyta, todella paljon vaihtoehtoja suorittaa tehtävät. AI on ehkä hieman fiksumpi verrattuna Absolutioniin, en silti kehuisi sitä taivaisiin. PC:llä joillakin on ollut ongelmia FPS:n tippumisen kanssa, konsoliversioissa tuskin tätä ongelmaa on. Näin tiivistettynä, jos olet Hitman-sarjan fani niin osta ihmeessä. Ei tämä uusin versio ole ainakaan omia odotuksiani pettänyt, mukavaa tahkota mission monella eri tavalla läpi.
   
 14. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos kommentistasi, laitan pelin tänään ostoon!
   
 15. A Siente Jäsen

  Steamissa julkaistiin tänään suomalainen My Summer Car. Save 10% on My Summer Car on Steam

  Ja tätä ei todellakaan ole tarkoitus pelata hampaat irvessä. Itelläkin oli alkuun vaikeuksia saada autoa kasattua, mutta kyllä se siitä hiljalleen lähti sujumaan. Ottaen huomioon että kyseinen peli on tehty todella pienellä porukalla, saattaa tässä olla kaikkien aikojen suomalainen peli. Tunnelma ja fiilis on ainakin kohdallaan.
   
 16. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Steamissa yhdeksänneksi ostetuin peli tällä hetkellä eli aivan tolkuttomaan liitoon on kesäautosimulaattori lähtenyt. Piti tulla ensimmäistä kertaa jatkoaikaurallani käymään peliluolan puolella jopa tämän helmen takia tarkastamaan että onko pelillä omaa ketjua. Melko hankala ainakin oma sisääntulo tähän, liian realistisesti simuloitu lite-acella kaljanhaku pienissä pöröissä mutkaisilla hiekkateillä ja ensimmäisen illan pelailujen saldona pakettiauto pari kertaa katolleen ja muutamaan otteeseen fataalein seurauksin puuhun. Parin päivän tahkoamisen jälkeen nyt ensimmäistä kertaa päässyt sitä varsinaista kesäautoa rassailemaan, yllättävän tarkkaa hommaa missä järjestyksessä esim. alustan rakentaa...

  Rumahan tuo on kuin rullatuoli ja helvetin raskaskin vielä (muutaman vuoden ikäisellä läppärillä pelatessa pakko pitää grafiikat minimissä, voi toki olla ettei osaa hyödyntää koneen resursseja), mutta tuohon hintaan kun parilla klikkauksella sai niin kyllähän sitä piti pelitaloa tukea. Sitä ihmettelen että sama keskenkasvuistason huumori toimii myös globaalimmin, kun ei voi pelkästään suomalaisista ostot koostua.
   
 17. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Tuohon "tehty todella pienellä porukalla" ja "pelitalon tukemiseen", että taitaa peli olla tosiaan lähinnä yhden miehen (Johannes Rojala) projekti +sivuapurinsa - kuten avovaimonsa. Täytyy kyllä hattua nostaa moisesta suorituksesta, vaikka en tietokoneella pelaa eikä Dassen rakentelu muutenkan kiinnostaisi. Mutta noin niinkuin vastalauseena kaikelle kasuaalille nykypelirintamalle. Mieshän on aika monitoimimies muutenkin, mm. legendaarisen Urheiludokumentinkin takana, löytyy youtubesta.
  Itseä kiinnostaisi Suomipeleistä tämä Cities: Skylines (SimCityn perillinen), mutta tämäkin vain tietokoneelle saatavilla.
  Myös Oceanhornia (Zeldan perillinen) voisi kokeilla - se on sentään konsoleillekin.
   
 18. KaljaVeikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen Leijonat, NHL suomalaiset, 235
  Löytyykö täältä pelaajia sellaiselle pelille kuin Killing Floor 2?

  Kyseessä on hyvin verinen FPS-peli jossa online-porukalla muussataan zombeja ja muita örvelöitä kierros kerrallaan. Yksinkertainen peli ja hyvin samanhenkinen kuin Call of dutyjen Zombies-pelimuoto.

  Ilmestyi pleikkarille (PS4) muutaman päivä sitten kohtuullisella hintalapulla 39,95. Meikäläiseen ainakin iski niinkuin nyrkki hanuriin. Mikä sen mukavampaa rentoutumista kun ampua, räjäyttää ja hakata palasiksi hirvityksiä hevimetallin soidessa taustalla :)

  Video kertonee olennaisen: Killing Floor 2: 19 Minutes of Bloody Dismemberment - YouTube
   
  Viimeksi muokattu: 22.11.2016 klo 23.36
 19. Tiiviste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Coyotes, Isles, Cats, Flyers, Ässät
  Killing Flooria tullut pelattua jo ykkösestä alkaen ja kakkosen PC versio ostettu aikanaan julkaisun yhteydessä. Erinomaista mässäilyä, etenkin jos saa kaverit mukaan pelaamaan ja kommunikointi toimii!
   
 20. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  "Couch co-op" on valitettavan kuoleva genre - ennen vanhaan monipeli tarkoitti sitä, että kerätään kaverit samaan tilaan ja pidetään hauskaa yhdessä, nykyisin jokainen istuu kotona räiskimässä toisiaan netin kautta. Kivaahan sekin (kai, en itse niin perusta), mutta jos tykkää enemmän tuollaisesta perinteisemmästä monipelistä niin Overcooked - Wikipedia saa oman suosituksen (saatavilla Windows/PS4/One). Etenkin jos löytyy neljä ohjainta/kaveria paikalla, oikein kaoottisen hauskaa meininkiä. Ainakin PS Storessa hinta on 20€, tuskinpa tuo ainakaan kovin kalliimpi muuallakaan.
   
 21. KaljaVeikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen Leijonat, NHL suomalaiset, 235
  Ehkä vähän OT mutta "Couch co-op" on tosiaan räiskintäpeleissä vähän jäämässä pois, syynä tähän näen omakohtaisesti sen että ei se kuvaruudun jakaminen niin miellyttävää ole. Esimerkkinä kaverin kans pelailtiin Borderlands 2:sta samalta pleikalta ja ajan myötä meni siihen että ostin omaksi ko. pelin kun on se nätimpi pelata "kokonaan omalta näytöltä". Toki edelleen esmes. änäri on parasta kun kaveriporukalla ollaan samalla sohvalla ja saatetaan vähän maistella olutta samalla pelatessa :) Killing flooriin olen nyt koittanu houkutella kavereita että saisi netin välityksellä pelattua mutta ei ole vielä tärpännyt että randomien kanssa tulee pelailtua. BF1:stä kokeiltiin kimpassa ja siihen löytyi kavereitakin hyvin mutta itse peli ei itsellä lähtenyt niin pistin kiertoon.
   
 22. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Niin siis räiskintäpeli tuo ei ole. Tarkoitus on... laittaa ruokaa, kaikki pelaajat samalla ruudulla koko ajan. Voi kuulostaa tylsältä, mutta on todella hauskaa. Kannattaa myös pelata kaveriporukalla joka ei ota hirveän herkästi nokkiinsa mistään, kirosanat lentelee tiuhaan suuntaan ja toiseen kun koordinaatio menee reisille.
   
 23. KaljaVeikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen Leijonat, NHL suomalaiset, 235
  Lainaus:
  Anteeksi, tarkoitin siis yleisestikin kaikkia pelejä mutta eritoten räiskinnöissä sen vähenemisen huomaa. Overcooked näyttäs ainakin trailerin perusteella olevan hyvä bilepeli :)
   
 24. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Nyt kun sattui silmään tämä ketju, niin vaikka menee off-topiciksi niin kysympä silti...

  Eli kun tuossa noista co-op peleistä oli sanailua, niin tuleeko asiaan kenties paremmin vihkiytyneillä mieleen mitään sellaista wanhan liiton kaksinpeliä, jossa co-oppina samalta sohvalta ja samalla ruudulla voisi kurmuuttaa xbox360 ohjastamia mitä hyvänsä vihulaisia?

  Esimerkiksi nuo Lego-pelit ihan käypää kamaa mitä tässä haen takaa, joskin jotain "oikeaa" peliä olisi mukavampi pelata - nuo kun juoksee läpi vaikka silmät kiinni. Muistan että joskus PC:llä hakattiin jotain Marvelin (?) supersankaripeliä, missä ainakin oli messevä co-op, jonkinlainen juoni/tarina ja paljon eri hahmoja kehityspuineen jne. Mikähän lienee tuo ollut? Ja taisi olla wielä wanhemmalla boxilla jokunen varsin pätevä Lord of the Rings -mättö myöskin, missä ainakin kaksinpeli toimi jouhevasti. Mutta nämä lienee jostain kymmenen vuoden takaa, ellei jopa kauempaa.

  Pitkään aikaan ei ole tullut oikeastaan mitään pelailtua, vaikka olisi helvetillinen määrä pelejä odottamassa jonossa ja kaikenmaailman alennuksista pitää lisääkin hankkia, jos laatutavaraa sattuu löytymään. "On sitten tekemistä jos käy aika pitkäksi"
   
 25. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Jos tarkoitat, että Xbox 360:llä itsessään, niin valitettavasti tämä ei mene kohdilleen. Mutta jos että PC jossa kiinni pari 360 ohjainta: Broforce - Wikipedia

  Ihan todella parhautta. Kannattaa kiinnittää huomiota hahmojen nimiin (jos on lainkaan katsonut 80/90-luvun toimintapläjäyksiä niin naurattaa varmasti). Ja vihulaisia, rytinää sekä tahallisia ja tahattomia kuolemia riittää. Go bro go!

  (saatavilla myös Mac, Linux, PS4)