Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Suosittele ja arvostele pelejä

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Setit, 02.08.2010 klo 17.04.

 1. Girardi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers ja Kalapa
  Metro: Last Light

  Peli vasta asennettu ja otettu ensiaskeleet mutta lupaavalle vaikuttaa! Grafiikat tekee vaikutuksen.

  Metro: Last Light
   
 2. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Innostuin tästä ja hommasin pelin, mutta...

  Älkää jumalautako hommatko tätä peliä, aivan sysipaskaa toimintaa. Hieno idea, mutta toteutus ihan perseestä. Kaiken pilaa käsittämättömän paska taistelusysteemi ja se, että zombit tuntuvat olevan ihan helvetin tyhmiä ja samalla fiksuja. Pelissä ei tarvitse, kuin ottaa auto alle ja laahata zombeja alle ja käydä kohteessa ja tulla takaisin. Todella typerä peli. Älkää ostako!
   
 3. Anzi23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers ja Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Vahva eri. Itsellä takana varmaankin jotain 10 tuntia ja edelleen jaksaa pelata.

  Taistelusysteemi ei ole mitenkään huikean monipuolinen, mutta aivan riittävä tämän kaltaiseen peliin. Monipuolisemmasta taistelusta ei toki haittaakaan olisi. Taistelu on aika haastavaa, mikäli vastaan tulee isompi lauma zombeja, sillä hahmo väsyy huitoessaan. Taktinen lähestyminen on siis tarpeen, jottei joudu kurkkuaan myöten kuseen. Mikäli hahmo kuolee, niin se myös kuolee. Peli jatkuu sitten eri hahmolla.

  Tuolla autotaktiikalla voi pärjätä aikansa, mutta autot ottavat vahinkoa ja lopulta hajoavat, kun riittävän monen zombilauman yli on samalla autolla ajanut. Lisäksi autojen meteli houkuttelee zombeja mukavasti. Pelissä on myös erikoiszombeja, jotka vain lentävät nurin, mikäli autolla ajaa päin. Samalla auto ottaa kivasti lämää. Autoja pelimaailmassa on rajallinen määrä, mutta kuitenkin ihan mukavasti.

  Pelissä tulee toki aika paljon edestakas ajelua, sillä resurssien ja välineiden etsiminen selviytyjien leiriä varten on keskeinen osa peliä. Mutta hei, sitähän se zombimaailmassa selviytyminen on myös tv-sarjoissa.

  Kannattaa toki tutustua peliin etukäteen lukemalla arvosteluja ja katsomalla esimerkiksi IGN.comin gameplay-pätkiä, jottei pelin luonne tule puskista. Mikään Left 4 Dead -tyylinen räiskintäpeli tämä ei ole, vaan nimenomaan tarkoituksena on maltillisempi toiminta. Zombeja pääsee kuitenkin tässäkin mättämään ihan tarpeeksi, joten toimintaa kyllä silti riittää, mutta välillä tässä pelissä taistelua parempi vaihtoehto on ottaa jalat alle.

  Ainoa suurempi marmatuksen aihe henkilökohtaisesti on se, että teknisesti peli ei ole aivan huippuluokkaa. Muun muassa ruudunpäivitys tökkii välillä selkeästi ja piirtoetäisyys ei ole kovin pitkä. Nämä ovat kuitenkin itselleni tällaisessa pelissä katsottavissa sormien läpi. Etenkin, kun ottaa huomioon sen faktan, että kysessä on XBLA-peli ja hintaa 1600 MSP, eli jotain 15 euroa.

  Ei tämä peli varmasti kaikkia miellytä ja aina parannettavaa löytyy pelissä kuin pelissä, mutta uskallan kyllä suositella pelin ostamista, jos The Walking Dead -sarja ja open world -pelit ovat lähellä sydäntä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.06.2013 klo 20.58
 4. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Maltillinen eteniminenhän on suositeltua, mutta kun grafiikat ovat niin suttuiset, niin ensinnäkin zombien havannointi on lähes mahdotonta ja sen jälkeen alkaa myllytykset, jotka toki koko helvetin kylän zombit kuulevat. Sitten vaan ränkätään X:ää, että saadaan paskiaiset tapettua, koska tässä pelissähän nyt ei vaan voi kuolla. X:n ja B:n rämpytyksellä saa taottua apinoita loputtomasti päähän.

  Ampuminen on sellaista tuskaa, että pois alta. Pääosuman saati on lähes mahdotonta, kun ampumissysteemi on aivan luokattoman paska. Kaikki tehtävätkin ovat sitä samaa mene tonne, tule takaisin, rakenna sänkyjä lisää ja juttele jotain jonnin joutavaa paskaa jollekkin tyypille, joka on vähän suuttunut. Todella turhauttava peli, joka ei haasta pelaajaansa hyvästä pohjaideasta huolimatta, vaan pakottaa pelaajat lähinnä haistattamaan vitut koko konseptille.

  Pelin ideana on siis suorittaa scavenge-hunttia ja sitten hakata zombeja kiinni jäädessään. Jostain syystä myös hahmot ovat helvetin äänekkäitä avaamaan kaappeja ja kun on onnistunut hiippailemaan taloon sisään, niin sen jälkeen hahmo alkaa soittamaan kattiloita yhteen etsiessä tarvikkeita ja taas on bileet pystyssä.

  Minä rakastin Walking Dead-pelejä, mutta ymmärtäkää ihmiset, että tämä haiseva kasa paskaa ei ole edes sinne päin. Tämä on enemmän peli, mutta jossa on paska pelattavuus ja 150x nähty juoni.
   
 5. Anzi23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers ja Oulun Kärpät
  En väitä, etteikö pelissä ole parannettavaa, mutta en myöskään allekirjoita tätä "haiseva kasa paskaa" -kommenttia. On kuitenkin selvää, että peli ei ole ainakaan KKtigia varten.

  Suosittelen kokeilemaan ilmaista trialia, mikäli peli kiinnostaa, mutta ei uskalla peliä ostaa näistä pahasti ristiin menevistä kokemuksista johtuen. Siten luulisi saavan ainakin jonkinlaisen kuvan pelistä.
   
 6. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa
  Oli mahdollisuus pelata hieman etukäteen ylihuomenna julkaistava PS3-peli The Last Of Us. Peli on saanut murska-arviot hyväkseen eikä tämä kyllä millään tasolla päästänyt pettymään. Pitkästä aikaa peli minkä jaksoi pelata läpi noin niin kuin heittämällä. Koukuttava ja tyylikäs lopputulos joka menee aika lähelle parasta peliä mitä olen koskaan tahkonnut. Suosittelen isosti.
   
 7. Nebula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
  Tätä on täällä saatettu mainostaakin jo aiemmin, mutta pakko tulla kehumaan tänne Arma2 modia nimeltä Wasteland. Sa-Matra "nimisen" pelaajan väsäämä sandbox -tyylinen selviytymis modi, jossa taistellaan muita ihmispelaajia vastaan ja koitetaan selviytyä elossa.

  Modissa on kolme osapuolta BLUFOR, OPFOR ja Independent, joista jälkimmäinen osapuoli voi ampua myös muita samaan osapuoleen kuuluvia. Jotkut sanovat, että tämä on DayZ ilman zombeja, mutta toisena erona on, että tässä rakennetaan itselleen tukikohtaa, jonne varastoidaan ruokaa, juomaa, aseita, ammuksia, bensaa, korjaustarvikkeita ja vaikka ajoneuvoja. Tukikohdan tekovälineitä löytyy ympäri suurta karttaa ja niitä on runsaasti erilaisia.

  Toki tukikohdan rakentaminen ei ole pakko, vaan tavaraa voi jemmata ihan vaan jonnekin metsikköön ja merkitä sen itselleen karttaan tai kuljettaa mukana ajoneuvoilla. Jälkimmäisessä on tosin riskinä se, että jos kuljettaa mittavaa asearsenaalia mukanaan, sen todennäköisesti kuoleman myötä jossain vaiheessa menettää viholliselle.

  Ympäri karttaa tulee erilaisia tehtäviä polttoaine pulasta kärsivästä panssarivaunusta, AI pelaajien puolustaman basen valtaukseen. Näissä pitää aina olla vähän tarkkaavainen, koska useasti tehtäväalueen lähistöllä on muita pelaajia jo tarkkailemassa aluetta, kun itse sinne pääset.

  Tälläiselle intti-fiilistelijälle peli sikälikin on omiaan, kun karttana on havumetsämaasto ja luonnon äänet ovat erittäin hyvin tehtyjä lintujen ja tuulien äänineen. Sen lisäksi kuuloaisti on tässä pelissä muutenkin suuressa roolissa, kun koitetaan paikantaa vihollisen liikkeitä ja jopa tunnistaa ajoneuvoja.

  Modi itsessään, kuten pelikin on kaikkea muuta, kuin arcade -räiskintää, vaan on enemmänkin niiden mieleen, jotka haluaa peleissä hieman realistisempaa otetta sodankäyntiin. Modi ei ole myöskään tarkoitettu lyhytjännitteisille ihmisille.

  Serverit resetoidaan 12 tunnin välein jolloin vielä toistaiseksi menettää kaikki keräämänsä tavarat. Tähän on kuitenkin tulossa muutos tulevaisuudessa, eikä tuo itseäni ole haitannut ollenkaan.

  Arma2.ru serverit ovat omien kokemusten mukaan parhaita ja porukka on niissä pääosin varsin fiksua monista muista nettipeleistä poiketen. Kaverin/kavereiden kanssa tämä on parhaimmillaan, mutta yksinkin pärjää!

  Loppuhuomiona, että kohta julkaistavalle Arma3:lle on tämän wastelandin kehittänyt, kehittämässä omaa wasteland modia.
   
 8. Nötkötti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Canucks, Oranje, Sympatiat Jukureille
  Lainaus:
  Mahtavaa että täällä on muitakin astetta realistisemmasta rymistelystä kiinnostuneita. Itseäni ei ainakaan Call of Honor-tyyppiset piupaupam ADHD räiskinnät voisi vähempää kiinnostaa.

  _______________________________________

  Osaisiko joku suositella jotain hyvää länkkäri-peliä jollekin näistä konsoleista: PS1, Xbox 360, PC?

  Red Dead Redemption lisäosineen jo kahlattu samoin Gun. Myös oikein hyvä länkkäristrategia Desperados. (johon aikanaan tutustuin muropaketin kautta)
  Call of Juareziakin olen paukutellut mutta se ei oikein sytyttänyt, ainakaan Pound in Blood.
   
 9. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Tuossahan nuo kaikki oikeastaan tulikin, melko heikkoa on tarjonta - lähes yhtä heikkoa kun merirosvo-teemalla. Se alkuperäinen Call of Juarez PC:llä oli ihan pelaamisen arvoinen, vaikkei mikään tajunnanräjäytys. Ylivoimaisesti parempi kuin Bound in Blood silti.

  Oma pelaaminen jäänyt valitettavan vähälle, kun tuntuu että kaikki uudet pelit on tehty ADHD-apinoille ja yksinkertaistettu joitan ameeboja varten. Esim. Mass Effect ryssittiin täysin tekemällä koko pelistä paska itseään toistava putkijuoksu. Mene suojaan, ammu, mene suojaan, ammu/hakkaa kaikki paskaksi. "Taidot" ym. aivan pelkkää silmänlumetta. Ykkösosa oli vielä loistava, kakkonen kelvollinen mutta kolmosessa rupesi jo hyytymään täysin. Keljuttaa tällainen potentiaalin hukkaus! Samoin kävi Assassins Creedille. Kaikkea turhaa survotaan mukaan helvetisti, jolloin se pelin punainen lanka ja sielu vedetään vasurilla - eikä se silloin toimi. Puhumattakaan Splinter Cellistä, Rainbow Sixeistä tai sotapeleistä. Viimeisimmät asialliset tekeleet ovat olleet Batmanit, Red Dead Redemption, Fallout: New Vegas ja varauksin Skyrim. Viimeksimainitussakin niitä typeryyksiä tuppasi olemaan liikaa, mutta muuten kokonaisuus toimi paremmin kuin yleensä. Ehkäpä uusi sukupolvi antaa jotain, PS3:n Last of Us ainakin vaikuttaa mahtavalta.

  Varmaan maininnut jo aiemmin, mutta asensin Jagged Alliance 2 Goldin tuossa jokin aika sitten ja kyllähän se perkele vaan puree edelleen kaikessa yksinkertaisuudessaan. JA2 sekoittaa sopivasti vuoropohjaista ryhmätaistelua, roolipeliä ja strategista valloituspeliä höystettynä jonkinlaisella mikromanageroinnilla. Jumalauta miten addiktoivaa, vaikka vaikeusaste alkaa varsinkin loppua kohden saada otsasuonet pullistelemaan. Suosittelen silti varauksetta kaikille, jotka eivät saa nautintoaan namiskojen pakonomaisesta hakkaamisesta ja välkkyvistä valoista. Löytyy puoli-ilmaiseksi melkein mistä vain nettikaupasta ja epävirallinen päivitys tekee pelistä vieläkin paremman.
   
 10. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Tuo Desperados on edelleenkin pelien top-3:n joukossa. Toinen varma siinä on ensimmäinen Mafia. Mutta joo, länkkäripelit ovat vähissä. Desperados kakkosen aloitin jossain vaiheessa, mutta ei se sytytä samalla tapaa kuin ensimmäinen. Pitäisi vaan taas saada se asennettua koneelle, kun muutama kuukausi sitten löysin sen kirpparilta.
   
 11. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
  Merirosvoutta käsittelee ainakin tuleva Assassin's Creed pelisarjan IV:s osa joka kulkee lisänimellä Black Flag. Vaikuttaisi tapahtuvan pääsääntöisesti Karibialla jotakuinkin vuosisatojen 1600-1700 taitteessa.

  Kyllähän tuo ihan lupaavalta vaikuttaisi, vaikka itse olen tässä jo saanut AC ähkyn. Tuskin tulee hankittua ihan heti kättelyssä. Keskityn muihin peleihin ja pelisarjoihin välillä.
   
 12. Hirmumyrsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
  Tits...

  Olis voinut omat kehut rutistella tänne eikä mihinkään omaan ketjuunsa, mutta:

  Running with Rifles on kotimainen top-down räiskintä eli Cannon Fodder henkinen peli kyseessä. Todella hauskaa ajanvietettä ja sopivan yksinkertainen tälläisellekkin jumittajalle.

  Gameplay (0.87) Tästä pääsee parhaiten kärryille millaisesta menosta on kyse.

  Tällä hetkellä olen pelannut 0.65 Betasta lähtien ja tunteja on tämän kanssa tullut vietetty tod.näk yli neljäkymmentä. Laskuri näyttää 35h mutta en muista minkä version yhteydessä.
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2013 klo 01.33
 13. Teloch Jäsen

  En nyt oikein keksinyt minne tämän laittaisin, MUTTA!

  Boksilla nyplääjille pitää suositella Borderlands 2:ta nyt jos koskaan. Tämän viikon tarjouksena kaikki paitsi uusin DLC puoleen hintaan ja vielä johonkin asti huomiseen itse peli demandin puolella 9,99€.
   
 14. Girardi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers ja Kalapa
  Lainaus:
  Sain hakattua tämän läpi. Pelissä oli yhteensä 30 kenttää tuskaa, kipua, kurjuutta ja hienoja tehosteita. Kyllä kyseessä on mielestäni yksi vuoden -13 parhaista räiskinnöistä! Iso hatun nosto 4A Games -tiimille. Sääli vain että tuo Ranger -moodi pitää ostaa erikseen, pelkkää rahastusta.
   
 15. faro Jäsen

  Kävin eilin ostamassa tuon Tiger Woods PGA Tour 2014 ja kyseessä on aivan mahtava peli! Tässä nyt melkein kaksi päivää tullut kyseistä peliä hakattua eikä siihen kyllästy. Todella realistinen ja pelaajien svingit ovat jokaisella pelaajalla erikseen niin oikean näköiset. Peli on alottelijoille helppo ja heti eka lyönti meni itselläni keskelle väylää:) Nyt on jo oppinut kaikenlaista ja nyt on vedetty jo muutama kierros miinukselle. Tämä on mielestäni yksi parhaista peleistä joita minulla on ollut ja suosittelen sitä kaikille!
   
 16. faro Jäsen

  Löytyykös täältä jatkoajasta muita kyseisen pelin omistajia?
   
 17. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Lainaus:
  Eipä ole tuota vielä, mutta kyllä se hankintaan menee, näin suuri sarjan ystävä kun olen. Tuo peli on tavallaan helppo, mutta osaa olla haastavakin olosuhteiden muutoksien kanssa. Ehdottomasti suositeltava pelisarja ja jos illanistujaisissa porukka innostuu, niin suosittelen vetään pikku turneeta. Meillä ollut joskus ainakin vielä Jyväskylässä asuessa huomattavasti letkeemmät iltamat tuon sarjan, kuin NHL-sarjan kanssa.
   
 18. Benn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
  Ei ole tälle pelisarjalle omaa ketjua, joten tänne laitettava.

  Official Call of Duty: Ghosts Multiplayer Reveal Trailer - YouTube

  Elikkäs uutta Codia pukkaa, lisänimellä Ghosts julkaistaan marraskuun ensimmäisellä viikolla. BO2:een olen ollut enemmän kuin tyytyväinen ja mitä tuota traileria katsoin niin alkoipa melkeen jo seisomaan..

  (Youtube)
   
 19. Petro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St Louis Blues
  Lainaus:
  Täällä on omakin ketju, tosin ollut hyvin hiljainen. Itseä myös potkaisi tuo mp reveal, loistavan näköistä!
   
 20. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Onko joku jo kokeillut Europa Universalis IV -peliä? Olisiko tuo hankinnan arvoinen strategia peli? Ja muutkin vinkit hyvistä strategia peleistä otetaan mielellään vastaan, saisi olla sellaisia joissa tekoäly osaa antaa jonkinmoisen vastuksen.
   
 21. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Täytyy sanoa, että kun vihdoin sain pelattua (Xbox-miehenä) kauan himoitsemani PS3 Heavy Rain -pelin läpi, niin vaikka odotukset olivat katossa, niin silti peli ylitti ne.

  Voisiko sanoa pelin olleen jopa film noir-tyylinen rikostrilleri, jonka tunnelman luonnista voisi jopa moni elokuva ottaa mallia, sekä pelinkehittelijöiden tinkimättömyys omaan tuotteeseen saavat itseltäni kyllä täydet pojot. Toki ymmärrän että tämän tyylinen hivenen hiljempaa etenevä "interaktiivinen elokuva" (jos tätä kliseetä nyt voi käyttää - ja tässä tapauksessa voi) ei kaikille iske täysillä, mutta itse olin myyty.

  Myös samalla pelaamani Last of Us oli parhainta AAA-kategoriaa, muutenkin kuin tuotantokustannuksissa. Tämä nyt onkin tosin tämän kesän uutuuspeli.

  Pleikkamiehet, jos ette vielä näitä ole testanneet, niin mars testaamaan tilaisuuden tullen. Bonuspisteet suomiteksteistä.
   
 22. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Heavy Rain on edelleen itselleni se paras peli mitä olen koskaan pelannut ja on noita pelejä jokunen tullut testatuksi. Tunnelma, tarina ja pelihahmot on kaikki täyttä rautaa. Upea tekele, joka ei varmasti jätä kylmäksi. Peleissä pitäisi enemmän uhrata ajatusta kunnon tarinalle. Samoilta tekijöiltähän on tulossa vielä tänä vuonna, alustava julkaisupäivä 9.10.2013, Beyond - Two Souls PS3-peli tai peliähän kuvataan sanoilla interaktiivinen thrilleri. Itse olin sen verran vakuuttunut Heavy Rainin tasosta että tuo peli on jo tilattuna ennakkoon. En jaksa uskoa etteikö jälleen olisi luvassa huikea tarina.

  Jos kiinnostus heräsi niin tässä on kyseisen pelin E3 traileri:
  BEYOND: Two Souls E3 Trailer | E3 2013

  Last of Us peliä en ole kerinnyt pelaamaan vielä läpi, olen ehkä hieman alle puolessa välissä. Hyvä peli ja hyvät hahmot, tarinaa en vielä tässä vaiheessa lopullisesti ala arvostelemaan, hyvältä se on tähän mennessä vaikuttanut.
   
 23. eagle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Pittsburgh
  Lainaus:
  En ole kokeillut, mutta kyllähän "tuolta aihealueelta" itselleni paljon enemmän kiinnostusta ovat herättäneet Total War-sarja, jossa pääsee itse oikeasti myös ottelemaan kentällä. Vastustakin ihan hyvin saa, jos laittaa vaikeustasoa vaan korkeammalle.

  Noin muuten Paradoxin peleistä suosittelisin kyllä Hearts of Ironeita, mutta tietenkin en tiedä kiinnostaako taas aikakausi mikä niissä on(eli toinen maailmansota ja sen ympäristö).
   
 24. muaddib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Neutraalit Tarkkailijat
  Lainaus:
  Total War -sarja muuttuu totaaliparhaudeksi, kun MTW2:Kingdomsin päälle asennetaan Stainless Steel-modi. Poistaa alkuperäisen hölmöilyt ja typeryydet ja tekee pelistä realistisemman ja paljon laajemman.

  Totaaliseksi ylivoimaksi peli muuttuu, kun asentelet Third Age:Total War -modin, joka muuttaa pelin Keskimaaksi. Hobittien ja haltioiden joukkomurha Mordorin örkeillä tai Gondorin epätoivoinen eloonjäämistaistelu on parasta Total War -viihdettä. Vaikeusaste on kova, mutta alkuperäinen olikin liian helppo.

  Linkit Total War Centerin modi-foorumeille.

  muaddib
   
 25. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Kiitoksia niin eaglelle että muaddibille vinkeistä, pitää testata tuota Total Waria. Ja tosiaan aikakaudella mitä pelataan ei ole suurta merkitystä kunhan peli itsessään on hyvä ja tarjoaa mukavaa haastetta.