Suosikki ruokakulttuurisi

  • 11 127
  • 104

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Turkkilainen keittiö, ei oo kukaan vielä kehdannut kehua, heh.

Jos kuiteskin kehun Espanjaa, Italiaa ja Kiinaa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
30+ reissua ranskaan pelkästään tällä vuosikymmenellä etelästä pohjoiseen. Jonkinlainen käsitys ranskalaisesta ylihypetetystä keittiöstä on noilla reissuilla syntynyt. Kokkikilpailuun olen osallistunut Pariisissa. Muistona kilpailusta mestarikokkien keittokirja.
Uuh! Jos tunnet ranskalaista gastronomiaa kuten väität (en usko! et tunne! puhunet paskaa!), väitit siitä aikamoisia huteja tuossa aiemmassa viestissäsi. Siis sellaisia stereotypioita, joita lukiolaiset besserwisserit kertovat toisilleen vaikuttaakseen tosi maailmaa nähneiltä.

Italiassa on joka kylässä omat vihannekset, juustot, lihat ym. Homogeenistahan tuo.
Upea väärin ymmärrys, hei!

Viimeistään tuo siirtomaan pubiruuan nostaminen kertoo kaiken.
Niin mikä että?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Nämä listaukset eri asioista on aina perseestä enkä tiedä miten ansioitunut tasteatlas on mutta laitetaan tänne silti.. Forza Iiittali.


Hauska kohta tuossa on joka maan kohdalla suosituimmat ruoat jossa muutama listattu ja sitten linkki niihin muihin. Muilla tuntuu pyörivän siinä 300-700 kieppeillä mutta italia paukuttaa paalulta 2,5tonnia:D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös