30+ reissua ranskaan pelkästään tällä vuosikymmenellä etelästä pohjoiseen. Jonkinlainen käsitys ranskalaisesta ylihypetetystä keittiöstä on noilla reissuilla syntynyt. Kokkikilpailuun olen osallistunut Pariisissa. Muistona kilpailusta mestarikokkien keittokirja.
Uuh! Jos tunnet ranskalaista gastronomiaa kuten väität (en usko! et tunne! puhunet paskaa!), väitit siitä aikamoisia huteja tuossa aiemmassa viestissäsi. Siis sellaisia stereotypioita, joita lukiolaiset besserwisserit kertovat toisilleen vaikuttaakseen tosi maailmaa nähneiltä.
Best cuisines in the world according to the average audience ratings for dishes, food products, and drinks from each country.
www.tasteatlas.com
Hauska kohta tuossa on joka maan kohdalla suosituimmat ruoat jossa muutama listattu ja sitten linkki niihin muihin. Muilla tuntuu pyörivän siinä 300-700 kieppeillä mutta italia paukuttaa paalulta 2,5tonnia:D
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt!Kirjaudu / Rekisteröidy