Musta Nuoli
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Dissaat italialaiset täysin ja sitten kehut puolan lihapatoja ja saksan makkaroita vaikka italialaiset ovat mestareita tekemään molempia. Koko päivän haudutettua ragua ei voita mikään. Makukysymyksiähän nämä on kaikki mutta joku raja on vedettävä edes johonkin, viimeistään muita vähäteltäessä.
Italialaisetkin noita ihan kohtalaisesti tekevät, mutta eivät ole sen erityisempiä mestareita, eivät varsinkaan makkaranvalmistuksen suhteen. Puolassa ja Saksassa lihapadat ja makkarat ovat paljon maukkaampia. Olen raguakin syönyt juuri viime vuonna Rooman reissulla. Ei se paskempaa ollut, hyvä mieli jäi, mutta ei se pärjää makuelämyksessä vaikkapa puolalaiselle bigos-riistapadalle.
Kuten sanoit, niin makukysymyksiä nämä ovat. Minun näkemykseni on se, että italialaiset ovat hyviä keksimään eri ruokia (vaikkapa nyt pizzat) mutta eivät välttämättä jatkokehittelemään niitä kaikkia huippuunsa. Tämä siitä huolimatta, että elämäni paras pizza tuli vastaan Venetsiassa.
Plussaa italialaisille lasagnen kehittelemisestä kuitenkin.