Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan playoffs 2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Hanson, 19.02.2017 klo 20.14.

 1. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  No se olikin pienimuotoinen kuitti tuo "kuntoheitto". ;) Ei se Pyryltäkään lopu!
  Hyvää kannattajien välistä sanasotaa tämä, kunhan ei oteta liian vakavissaan :)
   
 2. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
 3. Statler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broad street bullies
  Lainaus:
  Totta, aivan huikee putki. Luulisi, että edes joku ohipeli tulisi väliin.
  Hyvin kasattu, hyvin valmennettu, hyvän moraalin omaava joukkue.
   
 4. SeitsemäsPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sydämellä pelaavat
  Lainaus:
  Alkaa olla myös osaltaa tuo voittoputki taakkana. Kuinka vaikuttaa tappio mahdollisissa karsinnoissa pääkoppaan. Mut toivotaan Ketterän nousua, niin saadaan Suomi-sarjaa tasaisemmaksi.
   
 5. karotenoidi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Canucks, PYRY
  Lainaus:
  Viivan päällä kiekko pyöri tasoitusmaalia ennen, muttei minusta käynyt keskialueen puolella. En kuitenkaan vannomaan käy. Eikä maali ollut suoraa seurausta siitä, vaan vaati Pyryn pakin karsean hassin oman maalin edustalla.

  Noin muuten linjatuomarit olivat näkemäni kolmannen erän ajan aivan kuutamolla, joten en yllättyisi, jos olisivat nähneet tuonkin väärin. Räikeitä pitkiä jäi useampi viheltämättä puolin ja toisin ja ainakin kerran Pyryn siirretty paitsio purkautui, vaikkei sitä todellakaan purettu oikeasti.

  Pyryn voittomaali on kaunista katsottavaa.
   
 6. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Joo en nyt itsekään sano satavarmaksi sitä paitsiota. Mutta siltä se näytti. Jep, linjurit oli yllättävän pihalla koko pelin, varsinkin kolmannen erän. Paitsiot ja pitkät ei ollut hallussa alkuunkaan. Molemmin puolin jäi purnattavaa niistä ja Pesonenkin ilmeisesti kritisoi juuri tätä joutuessaan suihkuun.

  Pyryn voittomaalissa JHT:n pakit lähtivät nokialaiselle kebabkioskille (joita muuten riittää). Hildeniltä ja Pyymäeltä komeaa syöttelyä. Ei käynyt niinkuin JHT:n 3v1 hyökkäyksessä jossa syöttelivät maalin ohi. 2-2 maalissa Niemeltä todella komea syöttö.

  JHT:n maaleista kaksi tuli Pyryn hassien jälkeen. Ensimmäisessä maalissa Linnemäki purki kiekon väärään suuntaan ja kolmannessa taisi olla Repo kuka menetti pahassa paikkaa kiekon. Toinenkin maali vähän Pyryn sekoilun jälkeen. Laukaukset olivat JHT:lla näissä todella komeita.
   
 7. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
 8. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Eka erä Pyryltä hyvä erä, toinen erä JHT:lta erinomainen erä. Siinä se ero. No kolmas erä vielä aikaa!
   
 9. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Kyllä nyt taitaa olla liian jyrkkä vuori kiivettävänä Pyryllä.

  Ja sitten Ojaselta kuppi nurin.
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2017 klo 20.18
 10. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  pyryllä ei pää kestä
   
 11. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Oliko siellä myllyt Pyryn pelissä?
   
 12. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Voitto numero 31 putkeen ja täten välietappi saavutettu. Tästä eteen päin ottelu kerrallaan ja katsotaan mikä on tilanne karsintasarjan päättyessä.

  Taidan olla @Tuleva mestari ohella ainoa, joka toivoo toisesta parista Pyryä jatkoon. Sen verran enemmän tunteita herättävä vastus ja ajallisesti lyhyempi matka mahdollista kannattajareissua silmällä pitäen.
   
 13. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Lainaus:
  Tanssit Nokialaisten toimesta, taitaa ratkaisu venyä sunnuntaille. Hildenillä ja muilla vanhoilla liigajyrillä niin jäätävät peliminuutit että vaikuttaa siltä että Pyryllä loppuu kunto..... JHTltä aivan mahtava peli, HTn pelissä huokui itsevarmuus, melkeinpä jokainen myllytilanne oli Pyryläisten aloittama, on kyllä erikoista että tällä tasolla pelattaessa tappio asema menee nuin pahasti hermostoon

  (Eka erä tuli katsottua olosuhteiden pakosta fanseatin kautta ja on kyllä pakko sanoa että kalajoella kuvanlaatu ja selostus aivan huippulaatua)
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2017 klo 21.37
 14. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  JHT:lta joo kaksi viimeistä erää jätti Pyryn jalkoihin. Molempien erien alku Pyryltä surkuhupaisa. Loppu nyt vaan kiekoteltiin noiden tanssien jälkeen. No Nokialla jatketaan lauantaina ja sitten toivottavasti myös sunnuntaina.

  Tappio harmittaa mutta enemmän ottaa päästä tuo JHT:n selostaja. Puoleettomuutta ei vaadita mutta kai tuossakin joku raja on selostajalla...

  Pyryn liigakonkarien tapaan Joki-Erkkilä, Väkeväinen ja kumppanit pelaa joka toisen vaihdon.
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2017 klo 21.10
 15. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Lainaus:
  Joki-Erkkilä, Väkeväinen ja kumppanit pelaavat kolmella kentällisellä pelatessa joka kolmannen vaihdon.
   
 16. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  JHT - PYRY 5-2

  Jumalauta ku oli hieno ottelu! Ensimmäisessä erässä käveltiin Pyryn pillin tahtiin ihan täysin. Toiseen erään tuli pikkusen erilatauksella oleva JHT!! Taisteleva ja periksiantamaton sininen vyöry, joka myllytti väkisin peliä Pyryn päähän ja tällä kertaa vielä äärinmäisen tehokkaasti. Tänä iltana sai kyllä jokainen Pyry pelaaja osansa katsomosta. Hilden, joka varmasti on Pyryn parhaimmistoa sai jatkuvaa "kannustusta" lehtereiltä. En tiedä, mutta ehottomasti äänekkäin Pirkonsuon pyhättö mitä kotiotteluissa on nähty! Tilastojen mukaan peliä seurasi 670 maksanutta, mutta pakko sanoa että varmasti 800 on lähempänä totuutta. Halin piha sen verran täynnä, että vapaita paikkoja ei ollut. YES! Yllä kyseltiin oliko matseja, mutta niihin asti ei tänään päästy. Lähimpänä pari tapausta, jossa Ojala ajo Linnemäen pystyyn ja Linnemäki alotti moukaroinnin välittömästi, toki hanskat kädessä. Toinen tapaus kun meidän seniori Mustonen lähti kyseleen Hildeniltä päivän kulusta... Siinä olisikin ollut mieluinen tanssipari, lähellä käytiin, mutta ei päästy hippasille.

  Ei kahta puhetta kumpi oli parempi. Onnistujia JHT leiristä, tietenki koko tiimi valmennusta myöten, mutta erityis maininnat Gronoff, Mustonen, Mattila ja Espo! Loistava peli!

  Onnittelut Ketterälle sarjan katkaisusta myös ja tsemin HT:lle lauantaille! Hengessä mukana!
   
 17. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Lainaus:
  ... hanskat ei tippunu, paitoja ei vedetty pään yli, mutta kyllähän osumia tuli, mm. linnemäki poistui jäähyboxiin kypärän pleksi ja paita veressä
   
 18. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Joo varsinkin Linnemäki kävi tänään turhan kuumana. No nyt sitten varmaan huilaa lauantaina ja uutta äijää tilalle. Muilla kymppimiehillä ei varmaan ole aihetta pelikiellon pelkoon. Ojasen käyttärin jälkeen ajattelin, että tälläistäkö on Pyryn loppupeli. No ei ollut muuta kuin Linnemäki, Ojala ja vanhat herrat lähti vähän tanssimaan. Hyvä että tunnetta riittää.

  Mikään ei ole ohi ennen kuin se on ohi. Pahaltahan tämä näyttää ja Pyry on selkä seinää vasten lauantaina mutta ei tekemättömän paikan edessä. Virheet pois ja JHT:n ylivoima taas kuriin ja aletaan itse tekeen maaleja. Selkäranka taipuu mutta ei katkea niin sanotusti.
   
 19. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tämä ei ole millään muotoa mahdollista, se lienee jo tässäkin viestiketjussa käynyt harvinaisen selväksi tietyn tahon toimesta. Ilmeisesti epäreilut tuomarit olivat tällä kerralla liian ilkeitä vieraille ja siksi Pyry ei pysynyt isäntänsä JHT:n kyydissä täyttä 60 minuuttia.
   
 20. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Lainaus:
  (Huutonaurua)... ja JHTn ensimmäinen maali oli paitsiomaali ja joensuusta kotoisin oleva tuomari vihelsi kalajoella kotiinpäin
   
 21. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Sekin vielä. Torstai-ilta Kalajoella oli siis *ittu aivan täysi farssi!
   
 22. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Ei ollut epäreilut tuomarit. Sorakangas linjureineen veti erittäin hyvän ottelun. Hyvää Playoff-tuomarointia.

  Pyry ei pysynyt tänään JHT:n kyydissä, JHT ei pysynyt tiistaina Pyryn kyydissä. Näin se hallinta vaihtelee. Oikea joukkue tätä sarjaa tällä hetkellä johtaa.
   
 23. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ketterä - FPS ottelun maalikooste löytyy täältä.
  Päävlmentajien kommentit ottelusarjan jälkeen katsottavissa tästä.
   
 24. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Sanotaan mitä sanotaan, mutta Play-offsien "Thö Tiim" on Forssan Palloseura. Ennakko-odotuksien vastaisesti joukkue raivasi itsensä pudotuspeleihin ja vielä kotiedulla.

  Ensimmäisellä kierroksella 0-2 tappioasemasta joukkue taisteli 3-2 sarjavoiton AIK:ta vastaan. Toisella kierroksella kaaduttiin saappaat jalassa Ketterää, sarjan suvereenia ennakkosuosikkia vastaan otteluvoitoin 3-0.

  Täällä kun on tapana provoilla enemmän ja vähemmän niin heitänpä, että JHT:lle ja PYRY:lle olisi tullut noutaja jos olisivat FPS:n toisella kierroksella kohdanneet..
   
 25. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Tässäpä linkki JHT:n maalikoosteeseen ja haastatteluihin JHT - Pyry 5-2. Vieläkin leuka väpättää, ku oli niin hieno fiilis hallissa! JHT - Pyry 09.03.2017 PLAYOFF maalikooste - YouTube

  @Viltin Varapakki Miksei täällä voi vähän heittää löylyä, mutta sitä että FPS olisi tiputtanut JHT:n toisella kierroksella, niin siihen en jaksa uskoa. Hyvää kesän jatkoa sinne Forssaan.