Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan playoffs 2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Hanson, 19.02.2017 klo 20.14.

 1. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Hyvännäköistä videopätkää ja kiva, että on jaksettu väsätä ennakkoa. Yläpeukku sille! En tiedä olenko ainoa ihminen maailmassa, mutta minä en vaan saa yhtään mitään selvää näistä Pyryn videoista. Siis henkilö, joka videoilla puhuu ja kyselee, puhuu niin epäselvästi, että on hankala kuunnella. Onneksi on kuva kuitenkin :) ... ja mainittakoon, ettei kyse ole murteesta.

  Toivotaan tälle päivää yllätystä Imatralta! Ja ennen kaikkea hyviä sekä siistejä pelejä ilman ylilyöntejä.
   
 2. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Joo itselläkin on joskus vaikeuksia sen kanssa. Puhuu nopeasti ja epäselvästi. Vastauksista onneksi saa selvää :)
  Jotkut haastattelut on vetänyt Pyryn selostaja. Hänellä on selvä ääni. Tiedä sitten miksei vedä kaikkia haastiksia.

  Kaivoin vanhan Hildenin ja Heikkisen haastattelun. Haastattelijana tämä selostaja.
  Tehokaksikko Antti Hilden & Timo-Pekka Heikkinen VG-62-voiton jälkeen - YouTube
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2017 klo 14.45
 3. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Ero on huomattava!! Jatkossa tällä äänellä ;)
   
 4. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Kalajoki missä vika? Lähetys poikki. Pyry tehnyt jo maalinkin katkoksen jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2017 klo 16.33
 5. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  mikäköhän näillä tampereen suunnalta tulleilla miehillä on? Täällä kalajoella PYRYn valmennusporras, Ojanen & kumppanit , nostaa hirviän metelin jokaisessa tilanteessa kun PYRYn miestä taklataan puhtaasti?
  Jatkoerä alkaa 5 min päästä, tsemiä!
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2017 klo 18.58
 6. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Huh huh mikä peli! En tarvinnut sohvastani kuin reunuksen. Kumpi vaan olisi voinut voittaa, nyt kävi näin. Tiistaina otetaan omamme.

  Lainaus:
  Vaikka Tampere hieno kaupunki onkin niin Pyry ei tule Tampereelta. Eikä tuomari ollut tänään ihan hereillä. Molemmin puolin jäi viheltämättä.

  Hah hyvä korjaus.
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2017 klo 19.01
 7. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Voi pertti sentään ku tekee hyvää!!! Ht 4 ja Pyry 3 aijai!! Ois ollu kyllä huutava vääryys jos ei oltas tasotettu parikytä sekkaa ennen loppua. Uskon että tällä osumalla on valtava merkitys koko sarjalle! Nokian Pyry on nyt Ht:n vahvan mankelin alla!! Tämä matsi kaikenkaikkiian pääsi kyllä tunnelmaltaan ihan toppeihin!! Lehtereet notku ja itse peli tarjosi kaikki draaman kaaret mitä kuvitella voi.

  Pyry viimeisteli tänään tapahtumiin nähden tehokkaasti. Tolpat meni 3-1 meille. Hokkanen pomputti ja vaikutti erittäin epävarmalta, vaikkakin otti muutaman maagisen. Pyryn valmennus voitti muutaman venla palkinnon erinomaisista näyttely suorituksista. Päätuomari Orava oli suht tasalla pelissä, 1 Pyryn jäähy tuli ihan turhaan. Ahlgren kompuroi omiin jalkoihinsa, mutta onneksi tästä ei Yv maalia tehty. Ht:lta ihan loistava peli joukkueena. KIITOS! Nyt muutama ohranen ja fiilistelyä! Tsemit!!
   
 8. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Kuten pystyttiin ennakoimaan JHT ja PYRY pelasivat tasaisen ottelun. PYRYN vierasvoitto oli lähellä sillä se johti ottelua 2-3 vielä kolmannen erän lopulla. Kun vain 23 sekuntia päätöserää oli jäljellä JHT:n puolustaja Henri Allen (Mustonen, Väkeväinen) tasoitti ja ottelu eteni jatkoerään. Kun jatkoerää oli pelattu 4,16 min., Joki-Erkkilä iski JHT:n voittomaalin syöttäjinä puolustajat Joki ja Allen. Jos maalivahtien torjuntamääristä voisi päätellä jotain, niin niiden perusteella PYRYn maalivahti piti joukkuetta pystyssä torjumalla ottelussa peräti 44 kertaa (JHT:n Mattila 28). Katsojia oli paikan päällä mukavasti : 650. Uskon, että tämä ei ollut viimeinen ottelu, joka etenee jatkoerään. Tsempit Junkkareille !
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2017 klo 20.04
 9. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Mahtava peli JHT&PYRY
  Lainaus:
  Tuleva mestari, kiitos ;)

  (nostaa arvokkaasti silinterihattua)
   
 10. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ketterä vs FPS
  Ensimmäinen erä näytti olevan isäntien kohdalta jatkumoa Titaanit sarjan "nahkeahkoon" menoon, mutta erästä #2 lähtien sitten rupesi tulemaan esille sitä alkukaudesta tuttua Ketterää! Loistavaa.

  Juntheikki oli maaginen ja partamies Rudolfs - noh, hän vain on mestari :)
   
 11. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Välierät alkoivat ennakkoon odottamallani tavalla. Ketterä oli saanut Titaanit-sarjassa karstat poltettua ja FPS jäi alun pyristelyn jälkeen tylysti imatralaisten jalkoihin.

  Näinköhän forssalaiset yrittäisivät kotiottelussaan jo hieman kovemmalla ja vielä enemmän sääntöjen rajamailla olevalla pelaamisella horjuttaa Ketterää, sillä pelinopeudessa -sekä taidossa ei Asko Rantasen miehistöstä ole imatralaisille hanttiin panemaan.

  JHT piti niin ikään pintansa kotonaan ja vaikka peli menikin jatkoajalle, niin jo veskarien torjuntamääristä näkee kumman veräjän edessä se peli on hanakammin pyörinyt. Näinköhän siellä vielä Pyryllä oli kunto loppunut kesken, kun eivät aivan loppuun asti saaneet pidettyä isäntiään aisoissa?

  Kunto- ja kestävyyspuolet tulevat varmasti olemaan yksi tämän parin ratkaisuista. Mikäli JHT vain saa pidettyä Pyryn ”isot tykit” asioissa, tarjoutuu sille pelien loppupuolilla aina paikka luistella nokialaisilta karkuun sekä tehdä voittoihin tarvittavat maalit.
   
 12. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Ei nuo torjunnat ihan kaikkea kerro. Jos peliä katsoi niin suurin osa Hokkasen torjunnoista oli roikkukiekkoja jne. Muutama isokin pelastus sinne mahtui ja varsinkin viimeiset 6-7 minuuttia oli hullunmyllyä Pyryn maalilla. En sanoisi, että toiselta kunto loppuu jos tasoitusmaalia hakeva joukkue painaa kovemmin päälle.
  Ei tuossa Pyryllään missään vaiheessa suurta hätää ollut (Loppuhetket eri juttu). Loistavaa päästä päähän kiekkoa molemmilta ja molemmat pyöritti aikansa.

  Jatkoerässä tahtikapula oli mielestäni Pyryn kädessä, mutta niinhän se menee jos et itse tee niin kaveri tulee ja tekee.

  Vaikka @The Rock sitä kovasti nyt tuputtaakin niin en näe Pyryn kuntopuolessa suuria ongelmia. Tänään vastustaja oli piirun verran parempi.
   
 13. Mauri-Antero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Vastaanlaisissa tilanteissa mm. Ässiä, Kärppiä ja jukureiden tyylisiä joukkueita vastaan Palloseura on yleensä ollut parhaimmillaan. Vopsilla löytyy historiaa näiden isojen kaadossa, joten en ihmettele vaikka Ketterä poistuisi tyhjin käsin Tyykikylästä.
   
 14. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Odotellessa seuraavaa JHT:n ja PYRYn ottelua voi täältä seurata ensimmäisen välierän maalikoosteen ja kuunnella valmentajien Janne Ojasen (PYRY) ja Joni Petrellin (JHT) ottelun jälkeiset haastattelut. JHT - Pyry 04.03.2017 PLAYOFF maalikooste - YouTube
   
 15. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Aika sekava peliä Nokialla. Oikeaa vauhtikiekkoa. Tilanne ei ole sekava, se on 0-2. Nyt tarvisi Pyryn parantaa!
   
 16. Setit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Mitäs Pesonen tällä kertaa keksi?
   
 17. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Eikö nokialla hermo kestä
   
 18. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Hahaha, Pesosen vati kestikin sen 4 erää ennen kuin meni nurin.
   
 19. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Ja siitä! 2-2! Matti Kyllösen sanoin: katsokaa tätä meteliä!
   
 20. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Pesonen on aina ollut kovalla tunteella pelaava pelimies, mutta jännä ettei miehen tätänykyä tuomarinakin toimiminen ole onnistunut viilentämään riittävästi vatia. Pelirangaistus kun on näemmä tuomittu Pesoselle illan ottelun tuomaristoa kohtaan osoittamastaan ”erityishuomiosta”.
   
 21. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Ketterä vei toisenkin pelin FPS:ää vastaan. Mutta kylläpä Fopsin pojat taisteli hienosti! Hattu päästä sen suhteen. Hiukan paremmalla viimeistelyllä olisi saattanut olla lopputulos toinen. Kolmanteen erään Ketterä tuli ärsytettynä ja laittoi luun kurkkuun samantien.
  Yksi huikea avojään pommikin pelissä nähtiin, kun FPS:n Joel Lehtonen taklasi (täysin puhtaasti, tämä on kaiketi pakko sanoa tänä päivänä) Ketterän Tomi Iso-Mustajärveä. Pikkusen siinä Ketterän pojan kattila kiehui yli sen jälkeen, mutta onneksi ei kummallekkaan tullut tilanteesta jäähyjä.
   
  Viimeksi muokattu: 07.03.2017 klo 20.53
 22. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Ai että! Mikä taistelu Pyry! 0-2 tilanteessa v*tutti aika kovaa. Taasko näin käy... vaan ei käynyt! Noustiin ja taisteltiin ohi! JHT oli aivan sekaisin, kun kirkkaat valot vilkkuu ja pelimiehet näyttää kuinka pelataan! Viimeistään 3-2 tilanteessa maila tärisi kokeneimmallakin JHT:laisella, kun Pyry painoi päälle ja 600 nokialaista karjui katsomossa! Joku voisi kysyä: JHT loppuiko kunto? ;) Ainakin maltti loppui. Vielä kolmannessa JHT tuli tasoihin (päivän selvä paitsio), mutta kapteeni Pyymäki räjäytti kotiyleisön heti perään! Loppukiri oli kalajokisilta ponneton ja Pyry juhli tasoittavaa voittoa!
  Tunnelma oli upea katsomossa! Ja kentällä tunnetta ei puuttunut ja nahinoitiin joka toisella katkolla.

  Pesosen tilanne outo. Pesonen luisteli tuomarin ohi ja sanoi jotain. Kai sanoi sitten liian pahasti :)

  Mutta ei Pesonen suurin valittaja ollut. Väkeväinen sää oot pelle! Joka hemmetin tilanteessa nassu lätisee. Oli varmaan kivaa istua kympillä ratkaisuhetket. Joki-Erkkilä, vaikka onkin kapteeni, niin kanssa joka tilanteessa lässyttää! Ja vaikka kovia pelejä pelataankin, niin missä Juho on vanhan seuran kunnioitus?

  Tästä jatketaan 1-1 tilanteessa Kalajoella! Hieno peli tänäänkin molemmilta ja kerrassaan hieno sarja käynnissä!
   
  Viimeksi muokattu: 07.03.2017 klo 23.51
 23. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Valitettavasti ei kerenny seurata peliä fanseatilta ku ekan erän. Tämä erä näytti siltä että Pyryn posketon porukka ei saa sitten millään jounesta kiinni, ilmeisesti kuitenkin loppuerissä sai. Tilastojen mukaan Ht:lla oli toisessa erässä musta minuutti, jolloin Pyry maalasi 2 kertaa, oisko tämä ollut tänään se kohtalonhetki. Se että Pesonen puhu ittesä katsomoon ei yllätä sitten yhtään, kuten jo aiemminkin olen täällä todennu. Ht:lta ei todellakaan ainakaan kunto lopu, että jos se joltaki loppuu niin eläkeläisiltä sieltä Pyryn puolelta. Tää on pienten marginaalien peli ja tänää Nokialaiset ansaitsi voiton. Torstaina taas mennää. Tsemit!
   
 24. Heimo Vesa Jäsen

  Lainaus:
  Olet surullinen tapaus värilaseinesi. Pesonen sai suunsoitosta ulosajon, mutta ei silti ollut pahin valittaja, vaan sen sijaan vastustaja on pelle? "Sanoi kai liian pahasti ja tilanne oli outo". Aikamoista. Ja paitsio oli tietenkin päivänselvä. Onneksi sen selvyyden voi tarkistaa videolta.

  Taitaa Pyry olla vain parempi silloin, kun Pesonen ei pelaa. Toisen erän lopussa kentällä oli vain yksi joukkue ja Pyryn kokeneet pelaajat tekivät todella nättejä maaleja.

  Fanseatin lähetyksen perusteella katsomon huikea tunnelma ei välittynyt. Tosin siitä ei välittynyt juuri muutakaan. Millähän kännykkäkameralla tuo kuvataan? Selostaja varmaan yritti parhaansa, mutta valitettavan pihalla siellä oltiin. Ei pitäisi olla liikaa vaadittu opetella pelaajien nimet ja numerot sen sijaan, että kentällä on vain "pelaajia". Hienoa toki, että kuvaa edes tarjotaan. Tämä on huomattavaa edistystä siihen, mihin Suomi-sarjassa on totuttu.
   
 25. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Otetaan se nyt perkele kauhean vakavissaan kun fani juhlistaa joukkueensa voittoa! Pesosen tilanne vaikutti tuomarin hätäilyltä, mutta ei ollut Väkeväinenkään kaukana suihkusta. Pesonen on hyvä pelaaja ja ei hänestä johtunut tappioasema tippaakaan. Heikkohermoisella pelaajalla kiehahti nyt (taas). Tuo "sanoi kai liian pahasti" oli pienimuotoinen vitsi...

  Paitsio myös vaikutti selvältä. Etkö itse mainitsisi jos näin näkisit?

  Joo Pesonen oli varmaankin pahin valittaja tänään. Mutta nyt heitin vastustajan pelaajille kuittia, kun koko kauden Pyryn pelaajien hermojen menemisestä puhutaan ja Pyryllä on ne ainoat valittajat. Onhan tuo käsittämätöntä selittämistä Väkeväiseltä!

  Pyryn nousussa pistettiin vauhti liian kovaksi kalajokisille ja Pyry nousi johtoon.

  Fanseat-lähetyksen yksityiskohdista en tiedä hitustakaan mutta kai siellä joku oikea kamera on. Koko peli taisi kuitenkin moitteetta näkyä ja se on tärkeintä. Joo olen itsekin naurahdellut selostajan pelaajien tunnistamiselle. Hilden on välillä Ojanen jne. Vastustajien pelaajista puhumattakaan. Vaikeatahan tuo nimien muistaminen on jos ei ole ikinä ennen tätä vuotta ilmeisesti Suomi-Sarjaa seurannut.

  Tunnelma oli huikea niinkuin oli varmasti Kalajoellakin viime lauantaina. Rumpuryhmälle kiitos kannustuksesta, johon koko katsomo yltyi mukaan, itseni mukaanlukien.