Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan playoffs 2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Hanson, 19.02.2017 klo 20.14.

 1. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Nyt korjattu 3-4 lopputulos. Liiton tulospalvelu ollut tänään aivan sekaisin. Pyryn peli oli jossain vaiheessa Pyry -3, Hunters -2. :)
   
 2. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Lainaus:
  No, totesin senkin ja hiukan olin ihmeissäni..;D Nyt katsoin sitten lopputuloksia, niin muut oli kunnossa!

  Ei tullut niin paljon maaleja, olit oikeassa! Tuosta kahden maalin ero, maalivahtia pois, jne, niin silloin saattaa pleijareissa numerot revetäkin..!
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2017 klo 22.22
 3. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Nyt näyttäisi kaikki tulokset olevan kunnossa niin ei tarvitse jännittää voittajan vaihtumista vielä pelin jälkeen. :)
   
 4. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Joo, kun pelkästä tulospalvelusta koitti noita katsoa tuon SaPKo:n pelin väleistä, niin ei ollut ihan varma, mitä siellä tapahtuu..:D
   
 5. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Lainaus:
  Ei ratkennut tuomareihin tänään. Typeriä jäähyjä puolin ja toisin. Puolustuksen muutamat hasardit Ketterä käytti hyväksi.
   
 6. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Noniin pistetääs vähän raporttia pelistä Pyry-Hunters. Ensimmäinen erä oli hakuilevaa eikä peli tosiaan silmiä hivellyt. Molemmat hieman kyttäsivät kuinka toinen peliin lähtee ja epävarmuutta ja mailan puristusta oli varsinkin kotijoukkueella. Toinen erä oli mielestäni vieraiden erä eikä Pyry näyttänyt parastaan. Kolmanteen Pyry paransi reilusti ja vei ottelun nimiinsä. Hunters painoi kovasti päälle ja juhli jo maalia mutta päätuomari Kolari levitti kätensä ja ei maalia. Läpiajokin Huntersin Nukarisella oli mutta tämän Hokkanen kotiyleisön riemuksi torjui. Hokkanen valittiinkin ottelun parhaaksi pelaajaksi.

  Molemmista joukkueista paistoi todella kova taisteluilme! Pyry survoi tahtomaaleja ja fyysisyyttä ja tunnetta pelistä ei puuttunut. Huntersikin olisi ihan hyvin voiton ansainnut mutta Pyry oli tarvittavan verran parempi ja tehokkaampi. Liukkaat hyökkääjät porvoolaisilla kyllä on, Pyryn puolustuksella on kyllä täysi työ heidän kanssaan.

  Nyt sitten viikonlopun koitoksia odottelemaan! Hieno sarja tästäkin tulossa.
   
 7. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ketterä - Titaanit ottelun maalikooste löytyy täältä.
   
 8. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  JHT - Koovee 4-2

  Loistava tunnelma eilen hallilla ja kaikesta huokui että nyt pelataan niitä kevään otteluita. Ensimmäisessä erässä 2 taistelevaa joukkuetta jäällä, paljon puhtaita taklauksia ja muutenkin hyvällä jalalla olevia kavereita. Kuitenkin meidän the pakki Iiro Ojala päätti näyttää yleisölle kuinka tehdään maali. Suoraan jäähyboksista kentälle ja läpiajoon. Ilmeestä näki että nyt vedetään sitten sellainen lämäri, että ei tarvi Nallin miettiä mistä kiekko haetaan ja sinnehän se painu!! Toiseen erään lähdettiin siis 1-0 asetelmista. Erä käynnistyi kotijoukkueen kohdalta hiukan varovaisesti ja Koovee pääsi heti erän alkuun pomputtamaan kiekon Mattilan vartioimaan rysään. Tämä oli hyvä herätys taas ja ei ehditty kauaa pelata kun HT "ratkaisi" pelin. Ajassa 26 ja risat joukkueiden pelatessa tasavajaalla Westerlund pisti namupassin seuraikoni Mustoselle ja tilanne 2-1! Eikä aikaakaan tästä niin Ahlgren siirtää Ojalan namupassista pikkumustan tyhjiin. Tässävaiheessa Kooveen vaihdosta kuului sellainen raksahdus, joka ei voinut olla kuulumatta lehtereille asti. Pelin painopiste siirtyi kokoajan enemmän Kooveen puollustus päätyyn ja kiekko liikkui hyvin, kunnes Manninen ottaa koukkaamis jäähyn. No eipä anneta sen haitata, kun erikoistilannepelaaminen toimii. Tästä loistava esimerkki Ahlgrenin karvaus Av:lla, syöttö katki ja läpiajoon, perään mies joka ei koskaan luovuta eli Espo. Ahlgren veivaa Nallin maihin, mutta nosto ei onnistu. Onneksi Espo seuraa tilanteen loppuun ja käy varmistamassa että kiekko löytää tien verkkoihin 4-1!
  Kolmanteen erään lähdettiin "liian turvallisessa johdossa" ja tämä kyllä näkyi kaikessa. Kiekkoa ruettiin roiskimaan ja harhasyöttöjä tuli lähes poikkeuksetta. Koovee pelasi erittäin hyvän kolmannen erän luoden jatkuvasti paikkoja HT:n maalille. Kuitenkin kerta toisensa jälkeen Mattila selvittää tilanteet, kunnes Aalto saa viimein kiekon maaliin ja taululle 4-2. Tässä vaiheessa rupesi jo kädet hikoileen että näinköhän Koovee vielä nousee, mutta ei se bensa kuitenkaan ihan riittäny. 4-2 voitto kotiin ja katseet kohti lauantaita!! Kaikinpuolin loistava ottelu, joka tarjosi kyllä viihdettä kokorahan edestä.

  Tsemit HT!!
   
 9. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
 10. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Yritän löytää Suomi-sarjan pudotuspelien jatko-ohjelmaa (välierät ja siitä eteenpäin), tai siis sitä, että milloin niitä pelataan. Ehkä en vain osaa etsiä. Tai jossain siihen tietoon törmäsin, mutta en muista enää jotta missä.
   
 11. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tämäkö?
  Välierien jälkeenhän alkaa sitten mestiskarsinnat.
   
 12. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Eilisen Ketterä - Titaanit ottelun erätauolla tehty Jääkiekkoliiton kilpailupäällikkö Pirkka Antilan haastattelu löytyy täältä.
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2017 klo 12.43
 13. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
 14. Tiskijukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT
  Pitkästä aikaa palasin kiekkokeskustelua seuraamaan näin playoffien alettua. Kovasti pohdittu mitkä joukkueet jatkoon menevät. Eiköhän Ketterä tule olemaan ensimmäinen välieräjoukkue. Toisena toivon tietenkin JHT:n sinne itsensä pelaavan, mutta KooVee ei mikään helppo porukka tule olemaan kaadettavaksi. Vielä kaksi voittoa pitää ottaa. Pyry - Hunters parista toivon Pyryn etenevän jatkoon, koska Hunters saattaisi olla hieman hankalampi vastus JHT:lle välierissä. Viimeinen pari FPS - AIK on omalle kohdalle ehkä hajuttomin ja mauttomin, mutta tottakai olisi kiva saada pohjoisesta toinen jengi välieriin. Ei muuta kuin toivotaan kovia vääntöjä kaukaloon!
   
 15. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
 16. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Ei tainnut suomisarjassa ensimmäinen kierros tarjoavan yllätyksiä voittajien suhteen, paitsi AIKn ryöstö Forssassa.
  Kuuleman mukaan erittäin hyvä ja vauhdikas ottelu ollut, jossa forssalaiset olivat niskan päällä.
  AIKn maalivahtipeli ristelin johdolla oli hyvää, mutta puolustuspelissä eniten ongelmia.
  Hyvä hyökkäyspeli takasi voiton ja oululaiset käyttivät paikat hyväkseen. Lehtosaari teki kaksi tärkeää maalia.
  Alivoima oli AIKlla hyvää, Hellstenin uhrautuva pelaaminen antoi joukkueelle mahdollisuuden pelata voitosta (otti yhteen vaihtoon 4blokkia) ja helpotti ristelin työtä. Loukkaantuiko Hellsten lopussa?
  Löfman näkyi jäähyjen muodossa.
  Fps:n Hämäläisen taklaukset jäivät piippuun ja näitä pommeja tarvitaan forssalaisten peliin.
  Tenkanen hieman tehoton.
  AIKn Kantola taklasi Forssan kärkihyökkääjän laitaan, ja hän jätti ottelun kesken. Onkohan sivussa loput kamppailut ja kuka kyseessä?

  Tässä kuulemani koosteet pelistä.. osaako joku kertoa vielä paremmin ottelusta?
  Muista peleistä on tullutkin hyvin tietoa.

  Niin ja onko tänä vuonna ollenkaan pronssiottelua suomisarjassa?

  Hyvää playoffkevettä suomisarjaan!!
   
 17. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Taklauksen kohde oli kuuleman mukaan FPS:n ykkössentteri Teemu Karjalainen ja miehen kausi olisi sen myötä paketissa. Aika kuitenkin näyttää, ilmestyykö kaveri enää forssalaisten kokoonpanoon tulevissa peleissä vai pitävätkö nämä huhupuheet kutinsa.
   
 18. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Suomi-sarjan kliimaksi on oikeastaan nuo puolivälieräpelit. Oi niitä vanhoja aikoja, kun Suomi-sarjaa pelattiin pohjoisen ja etelän tai idän ja lännen välillä. Elettiin vielä aikaa, jolloin toisen lohkon joukkueista ei aina tiedetty juurikaan mitään. Ei ollu kaikilla seuroilla nettisivuja mistään maalikoosteista ja eliteprospecteistä puhumattakaan. Eipä taitanut monikaan seura vaivautua skouttaamaan vastustajaa sen paremmin, joten pohjoisen lohkosta tullut sakki oli suuri tuntemattomuus valmennuksella katsojista puhumattakaan. Sama tietysti toisinpäin. Pohjoisessa hämmästeltiin etelästä tulevia veteliä...

  Hienoa, että pelit ratkeaa kolmesta voitosta. Aiemmalla kahden voiton systeemillä tämä jännittävä puolivälieräspektaakkeli loppui aina hieman liian aikaisin. Muutenkin pitäisin tuota kolmesta voitosta poikki -systeemiä parhaana Mestikseen ja Liigaan. Itseä ei ainakaan nappaa katsoa paria merkityksetöntä ottelua, jossa ei vielä ratkaista tai saavuteta mitään. Kun pelit ratkeaa kolmesta voitosta niin altavastaajallekin jää hieman paremmin saumaa yllätykseen.

  Ounastelen Ketterän pieksevän Titaanit ja varmistavan näin ensimmäisenä jatkopaikan. Titaanit laittaa kaikki likoon lauantaina Kotkassa. Jos ei voitto kotijäällä irtoa niin ei se enää Imatralla irtoa. Junkkarit menee toivottavasti jatkoon. Ei KOOVEE helpolla päästä, mutta olishan tamperelaisten voitto pieni yllätys. PYRY ja Hunters ovat varmaankin kumpikin vahvoja kotihalleissaan. Huntersille toivoisin jatkopaikkaa, jotta nähtäisiin saadaanko Porvooseen jonkinlaista kiekkohuumaa vireille. FPS saisi myös mennä jatkoon omassa parissaan, mutta AIK vaikuttaa pelottavan vahvalta poppoolta.
   
 19. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
 20. Linnankundi Jäsen

  Olipa tuo Pyryn kolmas maali halpa, siinä Huntersin maalivahti tötöili oikein kunnolla, eikä pakkikaan ollut hereillä.
   
 21. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Korjatkaa jos olen väärässä, eli jatko menee siis kertauksena näin:
  Ketterä kohtaa AIK-FPS-parin voittajan, Kolmella voitolla jatkoon, ketterän kotiedulla.

  JHT/Koovee kohtaa pyryn, jos HT voittaa niin HTllä jatkossa kotietu, jos KooVee jatkaa niin Pyryllä kotietu.

  Edellä mainituista voittajat jatkavat mestis-karsintaan

  Eikö?
   
 22. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Ei aivan.

  Ketterä kohtaa Kooveen jos Koovee voittaa JHT:n. Jos JHT menee jatkoon Ketterä kohtaa FPS:n/AIK:n. Ketterällä luonnolisesti joka tapauksessa kotietu.

  Pyry kohtaa JHT:n jos JHT voittaa ja JHT:llä kotietu. Pyry kohtaa FPS:n/AIK:n, jos Koovee menee jatkoon, ja silloin Pyryllä kotietu.

  Ja voittajat näistä pareista kuten totesit Mestis-karsintaan.
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2017 klo 16.51
 23. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Toivottavasti sarjat venyvät torstaille ja saadaan viihdettä koko rahalla. Kylläpä harmittaa aivan helkkaristi, kun tän päivän AIK - FPS -peli jää näkemättä. Kiitos Fanseatin on kuitenkin päässyt kiinni tähän sarjaan ja peleihin pelkkää finhokia paremmin. Cama Fopsi!!!
   
 24. Statler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broad street bullies
  AIK-FPS näkyy fanseatissa
   
 25. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Kiitos näin hiukan jälkijunassa. Tuli puolet pelistä katseltua. Mahtava juttu, että peli näkyi!