Suomi hakee Nato-jäsenyyttä

  • 1 055 176
  • 10 364

Tulisiko Suomen liittyä Natoon

  • Kyllä

    Ääniä: 764 90,7%
  • Ei

    Ääniä: 78 9,3%

  • Äänestäjiä
    842
  • Poll closed .

Soutukorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Alunperinkin mietin, että riviedustaja Muukkonen alkaa aivan suotta säätämään kansanäänestystä tässä tilanteessa. Köntsät on housussa ja toiminnan täytyy olla rivakkaa.
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Peli on selvä. Ny vittu naatitaan, naaaaatitaan. Mennään vaihto kerrallaan ja pysytään pois boksista. Luotetaan omaan tekemiseen niin hyvä siitä tulee.

Kiitos kaikille seurannasta. Nyt Stadiin ja baariin.
 
Viimeksi muokattu:

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kaiken kaikkiaan hyvää juttua Saulilla ja niin kuin edellä todettiin, Suomi tullee olemaan Naton jäsen viikkojen - kuukausien päästä. Samoin Ruotsi. Sen jälkeen Putin voi miettiä miten meni tämä keissi omasta mielestä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Vanhasta Debit-kortista luopuminen kesti asiointipisteessä helvetin kauan, joten pikaprosessia tässä toivotaan.
Näinpä. Kyllä tämä vahvisti sitä tunnetta, että NATOon liittyminen on etenemässä. Malttia nyt vaan vielä. Ei sen jäsenyyttä varmisteta yhtä nopeasti kuin liitytään Osuuskaupan omistaja-asiakkaaksi.
 

Tuamas

Jäsen
Prosessi = Nato-jäsenyyden tie.

Kansanäänestystä ei tulla edes harkitsemaan.

Johtopäätös tästä on, että Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyteen johtava prosessi on lyöty käyntiin ja se etenee prosessimuotoisena lähiviikkoina-kuukausina.

Viikon päästä todennäköisesti jo nähdään oliko tämä johtopäätös oikea vai Nato-haukan haihattelua.

Tätä tukee myös Orpon twiitaus:


 
Viimeksi muokattu:

Morgoth

Jäsen
Join pullon samppanjaa ennen kuin alkoi odotettu tiedoitustilaisuus. Vaikka mitään ei sanottu niin Suomi ja Ruotsi samaan aikaan hakemassa NATOon ja kenties jotain apua tulee sitten siinä vaiheessa, kun jäsenhakemus on saatu sisälle.

Odotamme siis että Marin käynnistää prosessin seuraavan vaiheen? Mihin asti kannattaa jatkaa ränniä ja milloin tapahtuu seuraavaksi jotain merkittävää? Huominen menee varmaan vielä näillä silmillä, kun Kaarle Kustaa tulee kylään. Jatkosta en sitten tiedä...
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olisipa Suomi vaan silloin vuonna 1994 valinnut Elisabeth Rehnin presidentiksi, niin tätäkään teatteria ei nyt käytäisi vaan oltaisiin oltu NATO:ssa jo parikymmentä vuotta.
No tuosta kuulin ensi kertaa. Eikös Ahtisaari ollut kanssa kova Natottaja? Mutta ei Suomea Natoon saanut. Halonen ei yrittänytkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös