Suomen presidentinvaali 2024

  • 647 279
  • 6 695

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Jutta Urpilainen, tuo demareiden Nick Ritchie. Isolla rahalla haettu kova nimi maailmalta, mutta anti jää kyllä surkeaksi. Hiljaiseksi vetää nähdä, että tuossa on SDP:n ykkössentteri henkilövaaleihin.

Odotin Jutalta todella paljon enemmän kampanjan alkaessa.
Olen miettinyt tässä pressanvaalien kohdalla, että jos demarien ehdokas olisi Sanna Marin, niin miksi Marin ei olisi tällä hetkellä kärjessä kannatusgallupeissa?

En ole tosin ihan varma voittaisiko Sanna toisella kierroksella - ei välttämättä - mutta Marinin kannatus olisi aivan eri leveleillä vs. Urpilainen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Tadu

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pari päivää aikaa presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen vaalipäivän äänestykseen ja televisiossa pyörii eduskuntavaalitentti.
Hyvin kirjoitettu. Tämä on ihan farssi.

@Mazaa Aivan varmasti Sanna kamppailisi toisen kierroksen paikasta. Toista kierrosta ei välttämättä tosiaan voittaisi. Tässä on jo yli 10 vuodessa unohtanut Jutan esiintymiset. Ei vakuuttanut silloin eikä nytkään.
 

ReijoRotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsänreuna since 1975!!
Taidan olla jo aika tukevassa vaalipöllyssä koska Pekka Haavistosta tulee jostain syystä mieleen Freddie Mercury..
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Hjallis on viihdearvoltaan aivan omalla tasollaan aina näissä tenteissä. Toisella kierroksella haluaisin nähdä kaksi eniten ääniä saanutta ehdokasta väittelemässä, ja Hjalliksen huutelemassa piikitteleviä one-linereita molemmille vuoron perään.
 
Viimeksi muokattu:

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Hjallis on viihdearvoltaan aivan omalla tasollaan aina näissä tenteissä. Toisella kierroksella haluaisin nähdä kaksi eniten ääniä saanutta ehdokasta väittelemässä, Hjalliksen huutelemassa piikitteleviä one-linereita molemmille vuoron perään.
Hjallis voisi toimia tulevan presidentin tiedottajana.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Nyt kyllä täytyy jo miettiä, onko kyseessä se kuuluisa median salaliitto... Sen verran talouspoliittista debattia - joka kuuluukin presidentille, niin ei yhtään.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Jutan ja Alexin salasuhde selvästi kariutunut tässä vaalien aikana. Ensimmäisissä tenteissä seksuaalinen jännite tuli ruudun läpi, nyt Jutta ottanut jokaisessa tentissä Alexin hyökkäyksen kohteeksi. Lisäksi Alexilta kuultiin äsken todella hienovarainen ja passiivis-agressiivinen "Jutta rakas"- kommentti.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Halla-Aholta hyvä puheenvuoro ja asetti presidentin näiden kiistojen yläpuolelle.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ja sitten lakkoon... 600 miljoonan budjetti, satakertaset perinteet mitä vittua??
Kohta kutsuvat varmaan ehdokkaiden puolisot studioon.

On kyllä Yle pettymys tässä. Eduskuntavaalitentit menivät paljon paremmin.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Jep, ei todella ole ollut mikään suora linja - ja myös tuo Unkarin ja Puolan ihailu on todellakin äärimmäisen karua. Jos Li Andersson ihailisi Venezuelaa ja Kuubaa niin olisiko media yhtä hiljainen ja siloitteleva?

Li Anderssonin ja Venezuelan tien yhdistämiseen riittää pelkkä tunnekohtainen mielleyhtymä-kokemus kun taasen Halla-ahon aito orbanointi valuu kuin vesi hanhen selästä.

Miehet saattoivat olla ennen rautaa, tai nyt puuta, mutta Mestarit syntyy teflonista.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Vaikka @Petri1981 kanssa olen samaa mieltä Kuubasta ja Venezuelasta, niin ei tuo tilanne varsinkaan Unkarissa ole kovin hyvä, vaikka taloudella menisikin hyvin. Siellä on muun muassa vaalialueita muokattu Fidesz-puoluetta hyödyntäen, yliopistot otettu valtion haltuun, medioilta on kielletty valtion kritisoiminen, nuoria lähtee muualle, oppositio-puolueiden toimintaa heikennetty esim. vaalimainonnassa, tuomareiksi on nimitetty Fidesz-puoluetta tukevia ja rahaa jaettu Orbánin lähipiirille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös