Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Suomen poliisi kriisissä?

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana erku, 08.12.2013 klo 16.49.

 1. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
 2. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ottamatta pyörälijöiden oikeuksiin kantaa, niin onhan tuo keskellä väylää aivan vittuillakseen. Koska minä voin.

  Siksi toisekseen, jos tuon on tarkoitus olla joku salainen poliisi, niin aika hyvin epäonnistuvat. Eihän kukaan parkkeeraisi tuolla lailla, mutta jotkut voi.
   
  UnenNukkuja tykkää tästä.
 3. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Ei se ihan putkeen näköjään aina mene https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006155247.html
  Linkki siis IS. Aarniolle kävi sitä mitä ansaitsee.

  ”Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio tuomittiin kymmenen vuoden ehdottomaan vankeuteen muun muassa useista törkeistä huumausainerikoksista”
   
 4. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Tuomio kaiketi oli välietappi Korkeimpaan oikeuteen. En silti usko minkään muuttuvan.
   
 5. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Kyllä siellä tuntuu olevan hyväveli systeemi käytössä. Mutta tämä mätäpaise ilmeisesti saatiin pois.
   
 6. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  En ole viime aikoina enää niin tarkkaan seurannut, mutta olisiko elinkautinen mahdollinen. Vai voiko sellaista edes antaa tässä kohtaa.

  Mitään älyttömiä muutoksia ja paljousalennuksia ei kaiketi ainakaan ole tulossa. Pakkohan tämä on silti veronmaksajien rahoilla katsoa loppuun. Aarnion asiakkaissa on varmaan paljon sellaisia mitkä ei veroja juurikaan maksa.
   
 7. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ai onko tuota muka käsitelty oikeudessa? Minun käsittääkseni asia jäi (yllätys, yllätys) syyttäjän pöydälle.
   
 8. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
 9. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Saadaankohan tästäkin vielä jonkunlainen episodi aikaan. Jotenkin sitä kuvitteli, että olinpaikka tiedetään aika hyvin ja hän itsekin tietää joutuvansa telkien taakse ja olisi asian jo ainakin jollain tasolla hyväksynyt.
   
  Tadu tykkää tästä.
 10. maken veivi jr. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Manchester United
  ”Aarnio ei ainakaan aamupäivällä ollut kotonaan, eikä vastannut puhelimeen” miten mulle tulee tästä jotenkin Pasila mieleen.
   
  teppana tykkää tästä.
 11. White Wolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  AC/DC
  Lainaus:
  No tottakai...kun kyseessähän on (eikö) "Pasilan mies"
   
  maken veivi jr. tykkää tästä.
 12. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Toivottavasti hän nyt oli se. Hitto kuinka harmittaisi, jos luultaisiin Pasilan Mieheksi eikä oikeasti olisi se.

  Aito Mieskin mahtaisi olla käärmeissään.
   
 13. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Isoin muutos käräjäoikeuden tuomioon oli

  "Aarnion alaisena työskennelleen Mikael Runebergin kolmen ja puolen vuoden vankeustuomio lieventyi hovioikeudessa sakoiksi. Käräjäoikeuden aiemmin määräämä viraltapano ja sotilasarvon menetys hylättiin hovioikeudessa."

  Muut tuomiot muuttui hieman paitsi Vilusen, joka sen kympin myös sai, mutta mielestäni tämä tarkoittaa ettei poliisiorganisaatiosta ollut muita mukana kuin Aarnio. Tämä nyt on jo ajatuksen tasolla mahdotonta määristä johtuen.

  Onko joku huomannut tai tietoinen paljonko Aarniolle jää nettoistuttavaa? Trevocista taisi tulla se kolmonen ja tutkintavankeutta on ainakin vuosi takana, joku kohtuullistaminen tapahtunee jos murhahaarasta ei tule elinkautista.
   
 14. Joukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  @Eikka86
  Jarkko Sipilä sanoi maikkarin uutisissa, että Aarnio vapautuisi 2022,eli kolme vuotta istuttavaa.
   
  Lert ja Eikka86 tykkäävät tästä.
 15. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Ettekö te lue uutisia? Tuomio on 13 vuotta, josta ensikertalaisena istuu puolet eli 6,5 vuotta. Istunut tähän mennessä jo 3,5, joten jäljellä vielä kolme.
   
 16. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Tadu tykkää tästä.
 17. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Minäkin olen lurkerina tuossa Minä pysäköin pyörätielle -ryhmässä. Osa kuvista on sellaisia, että mitään isoa haittaa ei auton sijainnista koidu, mutta onhan tuolla välillä aivan järjettömiä suorituksia nähtävillä. Yhtenä surullisena esimerkkinä eilen julkaistu kuva tummasta pakettiautosta, joka tukkii käytännössä koko jalkakäytävän. Linkkiä en laita, kun se veisi vain jäsenille tarkoitettuun Facebook-ryhmään.

  Jottei mene offtopiciksi, niin Aarnion tulevaisuudensuunnitelmat on nyt melko selvät seuraavan kolmen vuoden ajan.
   
 18. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  TV-sarjan jo sai, niin olisikohan nyt sitten aikaa kirjoittaa muistelmat ja sen jälkeen elokuva ulos.
   
 19. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Lainaus:
  Ryhmä myös siihen näppärä, että jos on aikeissa laittaa kaupungille ja/tai poliisille palautetta jostain, tuolta saa ainakin vahvistusta, josko kyseisessä paikassa haitta toistuu. Itselle käynyt noin. Tosin sitten olen huomannut, että kaupungin palautepalvelu onkin täynnä jo samoja kuvia, eli mikä on hyöty ollut?

  Tämä hieman sellainen, että poliisi saisi jeesiä kaupunkia ahkerammin sen sijaan, että keskittyy pienen pieniin ylinopeuksiin. Nyt Turussa taas kerran markkinat ja kitinää nousee varsinkin pyöräilevän väen keskuudessa pyöräväylien järjestelyistä. Vaaraahan eräskin kohta varmasti aiheuttaa. Mutta paljonko poliisit piittaavat tuosta? Niinpä...
   
 20. markrenton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NYI
  Lainaus:
  Tulee aina satunnaisesti kyseistä ryhmää vilkuiltua ja aina lähtee vitutuskäyrä nousuun kun niitä juttuja lueskelee. Välillä mittaillaan etäisyyksiä mittanauhoilla ja vingutaan onko joku kyltti tai aita just oikealla kohdalla. Kyllähän siellä täysin älyttömiäkin parkkeerauksia ja ratkaisuja kuskien puolelta myös on, sitä ei käy kiistäminen. Mutta onko se niin ylitsepääsemätöntä funtsia vähän maalaisjärjellä niitä tilanteita jos pitää vaikka kuormaa purkaa jossain keskustassa, pistääkö siitä sitten koko autoliikenteen poikki vaan että yksi fillari/10min pääsee vapaasti suhailemaan ohi. Eikös se sitten aiheuta estettä arvon munamankeloijan reitille jos lähdet jotain sohvaa kantamaan monen sadan metrin päästä vapaalta parkkipaikalta? Itsekin joskus jouduin duunissa välillä keskustassa isolla pakulla kuskaamaan tavaraa ja eihän siitä tule yhtään mitään koko hommasta jos aina pitäisi etsiä vapaa parkkipaikka tai vaihtoehtoisesti tukkia ajokaista kun lähdet tavaroita kanniskelemaan. Suomen poliisin kannan asiaan ymmärrän olevan aika välinpitämätön, eiköhän tässä mennä pienemmän haitan kautta kun ei joka rikkeestä aleta sakottamaan.
   
 21. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Suomalaiset ovat kovia tuijottajia. Väärin pysäköityä autoa jäädään tuijottamaan tai kuvaamaan, vaikka ohikin pääsisi. Tuijottajilla on tuskin oikeasti kiire minnekään.
  Täällä ruuhkaisessa keski-eurooppalaisessa miljoonakaupungissa ketään ei kiinnosta, miksi yksittäinen auto vie tilapäisesti puolet jalkakäytävästä. Jengi painelee ohi sekuntiakaan aikaansa tuhlaamatta. Poliisia tai lappuliisojakaan ei kiinnosta. Jos tuke on julkisen liikenteen reitillä tai auto luvatta invapaikalla, on kokonaan toinen ääni kellossa. Selitykset ovat turhia, auto lentää säilöön kuin leppäkeihäs eikä liikahda sieltä ennen kuin siirtomaksut ja sakot on maksettu.
   
 22. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Se on tämä sääntöjen noudattamisen rakkaus mikä meihin suomalaisiin on iskostunut. Joskus siitä on hyötyä ja joskus taas haittaa.
   
 23. kamrat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  urheiluseura HIFK
  Itse ajattelen, että puheena olevalla fb-ryhmällä on jonkinlainen merkitys myös mielenterveystyössä.
   
 24. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Lainaus:
  Samoin mietin sääntöjen noudattamista näissä kansalaispoliisi-ryhmissä, joissa ilmoitellaan poliisien nopeustutkista. Varsin monta kuvaa napattu ratin takaa ja ehkä päivityskin kirjoitettu.
   
 25. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ovatko nämä niitä paikkoja missä poliisia heitetään Molotovin cocktaileilla tai kivillä jos tulee protestin aihetta esim. G20 kokouksen tai kevyen polttoaineveron korotuksen takia.