Eikös Belgian pitänyt olla byrokratiahelvetti jota joudutaan odottamaan ikuisuus..
On olemassa. Muistaakseni jo Draghin hallituksessa oli Legan ministereillä kielteinen kanta.Italian hallituskriisi hieman huolestuttaa. Kauankohan menee, että sieltä saadaan ratifiointi? Onko olemassa riski, että Venäjä-myönteiset asettuvat vastustamaan Suomen ja Ruotsin jäsenyyttä?
Uudet vaalit on tulossa vasta syksyllä. Ei pitäisi siis olla vaikutusta ratifiointiin.Italian hallituskriisi hieman huolestuttaa. Kauankohan menee, että sieltä saadaan ratifiointi? Onko olemassa riski, että Venäjä-myönteiset asettuvat vastustamaan Suomen ja Ruotsin jäsenyyttä?
Tämän jutun mukaan on:Uudet vaalit on tulossa vasta syksyllä. Ei pitäisi siis olla vaikutusta ratifiointiin.
Tämä on kyllä vähän mysteeri, kun näin siellä tosiaan lukee, mutta mistään muualta en ole löytänyt tälle vahvistusta. Onkohan Twitterissä jotain?Ylen teksti-tv:n mukaan myös Montenegro olisi ratifioinut jäsenyydet tänään.
Italialainen ruoka sitten boikottiin kunnes ratifiointi on tehty.
Tähän twiittiin tuo perustuu. Eli eiköhän se uskottava ole ja jo muutaman päivän vanha asiakin näyttäisi olevan.Tämä on kyllä vähän mysteeri, kun näin siellä tosiaan lukee, mutta mistään muualta en ole löytänyt tälle vahvistusta. Onkohan Twitterissä jotain?
Totta, muistetaan terveellinen ruoka.Tekee kansanterveydelle hyvää kun suomalaiset boikotoivat pizzaa ja kebabia tulevat kuukaudet.
Syö nyt välillä vaikka mulgikapsadia.Totta, muistetaan terveellinen ruoka.
Olen jo siirtynyt syömään ratifiointitilanteen johdattamana saksalaisia makkaroita ja puolalaista sianpotkaa tanskalaisessa voisulassa. Jälkkäriksi lapioin belgialaisia vohveleita ja hollantilaista rusinakakkua, joiden päälle valutan kuppikaupalla kanadalaista vaahterasiirappia. Aluksi nappaan pari snapsia Riga Balsamia, ruoan kanssa nautin brittiläisiä panimotuotteita, ja jälkiruokajuomaksi katoaa huiviin muutama lasillinen jotakin makeaa Ranskan Alsacesta.
Saakeli menisi terveys, jos pitäisi pizzaa murkinoida, puhumattakaan vielä, pfyi olkoon, kebabista. Onneksi nyt ratifioidaan!
Hyvä nosto. Pitäisi tehdä aloite, että koulujen ideologiset kasvisruokapäivät korvattaisiin toisenlaisesti ideologisilla ulko- ja turvallisuuspoliittisilla ratifiointiruokapäivillä. Suomen kouluissa olisi mm. virolainen ruokapäivä, jolloin linjastolle ilmestyvät sealiha, loomaliha, hapukapsad ja vorstid. Yhteinen puolustusvelvoite konkretisoituu!Syö nyt välillä vaikka mulgikapsadia.
Iltalehden listauksessa Unkari oli minusta listattu kohtaan "ratifiointiprosessi kesken". Espanja, Italia, Kreikka, Portugali, Slovakia ja Tshekki ja Turkki oli listattu niihin joissa ei ole vielä aloitettu prosessia tai ei ole tietoa prosessin tilanteesta.Viimeisten parin päivän aikana ratfiointiprosessi on edennyt mukavasti ja nyt 19 maata on hoitanut ratifioinnin. Ratifiointiprosessi on tällä hetkellä kesken ilmeisesti ainakin kolmessa maassa:
1. Pohjois-Makedonia: Ei tietoa aikataulusta
2. Ranska: Tapahtunee elokuun alussa
3. Yhdysvallat: Tapahtunee elokuussa
Eli tässä muutaman viikon sisään päästäneen 21-22 ratfioineeseen maahan.
Jäljelle jää kahdeksan maata, joista valtaosalla homma mennee syksyyn, mutta tuskin mitään ongelmia syntyy. Näitä maita ovat Espanja, Portugali, Kreikka, Tsekki ja Slovakia. Pahnan pohjimpana ovat näillä näkymin Italia, Unkari ja Turkki, joilla ratifiointi mennee myöhempään syksyyn tai jopa sitä myöhemmäksi. Unkari voi toki näistä vielä yllättää.
1. Espanja: Ei tietoa tilanteesta
2. Italia: Hallituskriisi ja uudet vaalit
3. Kreikka: Ei tietoa tilanteesta
4. Portugali: Ei tietoa tilanteesta
5. Slovakia: Ei tietoa tilanteesta
6. Tsekki: Alustavan tiedon mukaan parlamentti ratifioi sopimuksen syksyllä
7. Turkki: Ei tietoa tilanteesta
8. Unkari: Ei tietoa tilanteesta
Ja Turkki nyt sitten on ihan oma lukunsa taas. Siellä on vielä luvassa basaarikauppiaan viimeiset lypsyt ennen kuin asia etenee mihinkään.
Eikös EU ole ollut Italialle todellinen rahasampo oikeasti. Varallisuus asukkailla, joilta valtio ei kerää ollenkaan tehokkaasti verotuloja, ja on siksi kroonisessa talousahdingossa ja EU tukee. Nyt taas kaadettiin kipeästi kaivatut talousuudistukset hallituksen mukana.Italia on kyllä mielenkiintoinen kun niillä taitaa olla länsimaissa selvästi suurin osa itäpaskan kätyreitä äänestettynä poliittisiin asemiin eikä äänestäjiä taida siellä edes niin paljoa terroristivaltion koko Eurooppaan aiheuttama geopoliittinen uhka että tajuaisivat miten tuhoisaa niiden edustajia on päästää valtaan. Toki Itävallassakin noita paskanaamoja on ollut hyvinkin korkeissa viroissa (on edelleen), mutta siellä taidetaan sentään tiedostaa että kgb:ltä palkan nostaminen ei ole automaattisesti hyvä asia poliitikolle ja siitä kiinni jäädessä voi jopa lähteä hommat alta. Eikä sen puoleen että Itävalta pystyisi kampittamaan NATOon menoa.
Italiassa toki monenlaista muutakin rähmää jäänyt historiasta poliittisenkin koneiston rattaisiin lojumaan ja kansalaisille ilmeisen helppo myydä nationalistista paskaa kun aikoja sitten hankittu koulutus ei vastaa edes liki nykyajan tarpeita ja ainakin mielikuvatasolla siirtolaisia puskee jatkuvana virtana maahan. Päälle vielä kontrasti kuvitteellisesta suuresta menneisyydestä ja koetusta sorrosta EU:n puolelta vaikka kumpikaan ei lukujen valossa tarkempaa tarkastelua kestä, niin siinä on sitä maaperää mihin paskamaan rahoittamat viidennen kolonnan kusipäät voivat siementään heitellä.
Oliko se nyt Legan vai jonkun muun paskanaamakoalition pomo ketä kevättalvella näytti vähän harmittavan kun naamalleen tungettiin "I <3 Putin" paitaa mitä oli onnesta soikeana käyttänyt vasta joitain kuukausia aiemmin, todennäköisesti ei paskiainen jaksa kovin kauaa edes esittää että jonkunlaista negatiivista tuntemusta kokisi tuollaisista muistuttamisesta.
Jos näin olisi, ei EU eroa haluavat olisi voittamassa seuraavia vaaleja.Eikös EU ole ollut Italialle todellinen rahasampo oikeasti.
En oikeasti tiedä onko vai ei, mutta antamasi peruste ei kyllä ole kovin hyvä. Ihmiset äänestävät useinkin vääriin faktoihin nojaten tai omaa etuaan vastaan. Brexit nyt vaikka yhtenä esimerkkinä.Jos näin olisi, ei EU eroa haluavat olisi voittamassa seuraavia vaaleja.
Kannattaa muistaa kuitenkin, miten populistit toimivat. Vaaleja ennen vaaditaan eroa, mutta vaalien jälkeen jos tie avautuu hallitukseen, halutaan EU:lta lisää rahaa. Näin se on mennyt aiemmin Italiassa ja myös esimerkiksi Suomessa.Jos näin olisi, ei EU eroa haluavat olisi voittamassa seuraavia vaaleja.