Suomen Big Brother 2014

  • 200 590
  • 499

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ens viikkoiseen Operaatio Syysmyrskyyn tarvitaan nyt Jonnan tilalle uusi asukas. Toivottavasti Dani tai Jenna pakotetaan sinne. Ennemmin Dani, kultapoju pääsee niin pienillä sanktioilla sääntörikkomuksistaan.

Ei olla pakottamassa kumpaakaan, Dani haluaisi mennä mutta ei saamansa rangaistuksen takia ole menossa koska Danin sääntörike tietää myös Jennan joutumista häätöäänestykseen ja sitä Dani ei kuulemma halua tehdä. Ja mitä tulee rangaistuksiin niin vaikkei Danin ja Jennan saamat rangaistukset olisikaan aina olleet kovinkaan suuria niin käytännössä Dani ja varsinkin Jenna on kuitenkin talossa tällä hetkellä olevista ainoita jotka edes saavat rangaistuksia vaikka Jonathan ja Joni nyt ainakin ovat rikkoneet reilusti sääntöjä ja Jonathan kapinoinut BB:tä vastaan ilman minkäänlaista sanktiota, ilmeisesti Hunksiaisen kaveria ei voi rangaista tai kovistella edes Mari Sainiolle vittuilusta. Eilen tosin Mari sotkeutui omaan näppäryyteensä kun kyseli miksi Dani ei halunnutkaan mennä syysmyrskyyn kun todellisuudessa Dani oli Annan ja Joonaksen kanssa halukkaita mutta eivät saaneet riittävästi ääniä kun lähtijöitä äänestettiin.

Nythän siis alustavasti eilen illalla syysmyrskyyn lähtijöiksi Jonnan korvaajana ilmoittautui Armi, Joonas ja Jonathan, sen lisäksi Anna halusi myös miettiä yön yli ja huomenna aamupäivällä ilmeisesti asukkaat äänestää jälleen kuka korvaa Jonnan. Joonas lienee näin alustavasti vahvoilla, mutta toivon että Jonathan puhuu itsensä tuonne niin nähdään kuinka varmasti Jonathan tuolta palaa kun jo pikkuinen sähköshokkihoito sai miehen jo julistamaan luovuttamista ja talosta poistumista. Ja Jonathanhan sinne syysmyrskyyn on sitten äänestetty Jonnan korvaajaksi, mikä on todella hienoa ja jos Jonathan tulee sieltä takaisin niin mikäs siinä jos ei niin sen parempi joka tapauksessa toivottavasti kiron kivikko tosiaan oli lasten leikkiä syysmyrskyyn verrattaessa niin otetaan miehistä ja mummosta mittaa. En pistäisi pahitteeksi jos Tuulikista ja Jonathanista päästäisiin tällä eroon. Ja toivottavasti syysmyrskyä ei helpoteta tippakaan suunnitellusta vaikka siellä on Tuulikki mukana.

Jonnan tippuminen oli yllätys, olisin uskonut että Armi lähtee mutta eihän tällä nykyisellä vedätysäänestyksellä oikeastaan kukaan ole kovinkaan suuri suosikki talossa pysymiseen ja häätöäänestys on lähinnä lottoa jossa kuka vain voi tippua.

Lisäyksenä sen verran että BB-sivut tietää kertoa talon yhdistyvän tänään, eli taloa erottava aita poistuu, eikä kartanoa ja kellaria enää ole ja asukkailla on siis ensimmäiset yhteisbileet. Sen lisäksi Danin rankku/viimeinen varoitus lievenee tai oikeastaan poistuu ja Danin rike ei enää vie Jennaa tai Dania häätöön.
 
Viimeksi muokattu:

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Lisäyksenä sen verran että BB-sivut tietää kertoa talon yhdistyvän tänään, eli taloa erottava aita poistuu, eikä kartanoa ja kellaria enää ole ja asukkailla on siis ensimmäiset yhteisbileet. Sen lisäksi Danin rankku/viimeinen varoitus lievenee tai oikeastaan poistuu ja Danin rike ei enää vie Jennaa tai Dania häätöön.
No niin, kultapoikaa suositaan taas. Olisivat saaneet joutua molemmat äänestykseen Jennan kanssa. Sekin on totta että Jonathan ei tunnu saavan rangaistusta vaikka mitä tekisi. Joni ei ole tainnut enää alun jälkeen hirveästi sääntöjä rikkoa, tälläisen kuvan olen koosteiden perusteella saanut.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
No niin, kultapoikaa suositaan taas.

En tiedä mikä kultapoika Dani muka on, kun on kumminkin niitä harvoja joita tuolla on edes rangaistu. Jonathanin saama ainoa "rangaistus" on se kun siirtyi bilepaketin kanssa puolelta toiselle vieden siis aikasemmalta ja tehtävän voittaneelta joukkueelta palkinnon hävinneelle puolelle. Sen lisäksi Jonathan ei ole saanut mitään. Jarno, Nimo, Jenna ja Andte oli kiron kivikossa sovittamassa tekojaan, tai Andtehan joutui sinne Danin "rangaistuksena" valitsemana mutta kyllä Andte yksi talon kiroilijoista oli muutenkin (vaikka muuten ei sääntöjä paljoa rikokaan) joten ei Andtekaan ihan syytön ollut. Eniten rankkuja saanut henkilö talossa on Jenna, vaikkei ainakaan minusta ole talon suurin sääntöjenrikkoja. Ei siinä mitään minusta Jenna on suurimman osan rankuista ihan omalla hölmöilyllä ansainnut ja hyvä että on rankaistu, mutta olisi tuolla muutkin, Jennan ja Danin ohella, saaneet niitä rankkuja saada. Nimon saama rankku taas on ollut pahin, vaikkakin häätöäänestys rangaistus on katsojalle tylsä eikä tuo yhtään mitään.

Eilen ilmeisesti oli aika vaisut bileet, tai on siellä ilmeisesti BB-sivujen perusteella Dani ja Jenna peittoa enemmänkin heilutelleet mutta muuten ei kaiketi mitään erityistä tapahtunut ja aika väsynyttä tuo peiton heiluttelukin aina BB:ssä on, ei sillä normaalia elämäähän seksi on ja talo on tällä hetkellä noiden asukkaiden elämä.

Jokohan se syysmyrsky on saatu alkamaan, toivottavasti se on todella rankka eikä kaikki tule takaisin. Ainoa jonka paluuta toivon on Andte joka saa puolestani mennä vaikka voittoon asti.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Miksi tolla Jonathanilla on aina sisälläkin pipo ja hanskat? Aikuinen mies! Pipon vielä jotenkin tajuaa, mutta hanskat...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ilmeisesti talossa on vain kaksi asukasta joita rangaistaan sillä nyt BB-sivut tietävät kertoa että Danille on taas tulossa rangaistus. Mitähän sääntöä Dani on rikkonut tällä kertaa ja oli mitä tahansa niin ihmettelen kuinka siitä on tulossa rankkua kun ei niitä rankkuja ole muillekaan Jennan lisäksi jaettu. Vaikken pidä tippaakaan Danista niin silti tuo sotii jälleen mun oikeustajua vastaan että talossa on vain pari asukasta joita rangaistaan ja suurin osa menee sääntörikkeineen jatkuvasti vapaata taivalta.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko esim. Jonathan saanut edellisestä kiroilustaan ja pään aukomisesta BB:lle rankkua? Sillon kun ei pärjännyt Tuulikille tehtävässä ja kasetti levisi totaalisesti. Nyt kun "herra" kerran lähtee sinne syysmyrskyyn niin olisipa oiva tilaisuus kirjaimellisesti näpäyttää tätä henkisesti ja fyysisesti kovaa kaveria. Teeman mukaisesti Jonathan vaan kunnostamaan sähkölinjoja joista "ehkä hivenen" välillä napsahtelee sormille. Sehän lähtis tunnissa himaan tuolta, luulisin. Syynä tietysti se kun BB on niin sadistinen paska että häntä ei moinen kiinnosta, ja itkut päälle.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Onko esim. Jonathan saanut edellisestä kiroilustaan ja pään aukomisesta BB:lle rankkua? Sillon kun ei pärjännyt Tuulikille tehtävässä ja kasetti levisi totaalisesti.

Ei ole saanut ja tuskin tulee edes saamaan. Ja Joni siis kanssa syyllistyi eräiden bileiden loppumainingeissa samantapaiseen kiroiluun kuin Nimo. Joni siis kiroili putkeen varmaan reilut 8 kertaa ja sai siitä myös monta sääntörikekuulutusta. Kun Anna laittoi Jonille suoristusraudan aidan läpi kellariin molemmat sai kuulutuksen sääntörikkeestä, Anna jopa kutsuttiin pk-huoneeseen, mutta eipä näkynyt kummallekaan siitäkään rankkua. Sen sijaan Jennaa ja Dania rankaistiin tupakan antamisesta aidan läpi. Ja nyt siis tänään Dani pistettiin rankkuna suoraa häätöäänestykseen kun Dani laittoi oman ja Jennan mikin makuuhuoneen seinältä lakanan alle, tämä kuulemma oli yritys estää BB:tä kuulemasta kun kyseinen pari heilutteli peittoa. Mitähän eroa tuolla nyt oli olevinaan kuulemisen kanssa verrattuna siihen että onko mikki seinällä vai lakanan alla?

Toiset saa rikkoa tuolla sääntöjä ihan vapaasti ja vain paria asukasta rangaistaan sääntörikkeistä. Ja tällä viikolla kun katsojat saa äänestää talossa olevan asukkaan murhaajaksi joka joutuu myös häätöäänestykseen niin eiköhän Jennakin sinne häätöön nyt joudu.
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kun Anna laittoi Jonille suoristusraudan aidan läpi kellariin molemmat sai kuulutuksen sääntörikkeestä, Anna jopa kutsuttiin pk-huoneeseen, mutta eipä näkynyt kummallekaan siitäkään rankkua. Sen sijaan Jennaa ja Dania rankaistiin tupakan antamisesta aidan läpi.

Muuten en viitsi asiaan ottaa kantaa, mutta ei noita oikein voi verrata. Toinen aivan selvästi johtui ymmärtämättömyydestä, eikä siitä oltu rikkeen tehneitä asukkaita erikseen etukäteen varoitettu. Sitä ei myöskään yritetty naamioida miksikään muuksi, eikä Anna kiistänyt pk-huoneessa antaneensa suoristusraudan Jonille. Jennan ja Danin tapauksessa molemmat valehtelivat kysyttäessä asiasta, vaikka sitten ymmärsivätkin, että kusetus ei mennyt läpi ja tunnustivat tekonsa. Mielipiteeseeni saattaa piirun verran vaikuttaa antipatiani Dania kohtaan, mutta näkisin sen silti olevan kohtalaisen objektiivinen.

Dani on kyllä siinä mielessä todellinen kameleontti, että eilisessäkin koosteessa vaikutti välillä ihan mukavalta ja täysjärkiseltä suhteellisen hyvää läppää heittävältä kaverilta, kun taas välillä hänestä sai sellaisen "narsistinen sosiopaatti" -fiiliksen. Mielestäni on ihan selvästi nähtävissä, että Jennan kanssa kommunikoidessaan jätkä yrittää vetää kovinkin salaperäistä roolia kryptisine vastauksineen, kun taas Jennan puuttuessa porukasta pystyy olemaan oma itsensä.

*e* Sen verran vielä, että mielestäni Danin ja Jennan rangaistus muille näytetyn panemisvideon muodossa oli hyvinkin oivaltava, sellainen kerralla jauhot suuhun -tyyppinen ratkaisu. En muista mistä nuo tuon rangaistuksen saivat, mutta oli se silti huomattavasti parempi, kuin nämä väsyneet "suoraan häätöäänestykseen" -rankut.
 
Viimeksi muokattu:

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja nyt siis tänään Dani pistettiin rankkuna suoraa häätöäänestykseen kun Dani laittoi oman ja Jennan mikin makuuhuoneen seinältä lakanan alle...

Taas pitää tietävämmältä kysellä lisää. Syrjäkorvalla olevinaan joku ilta kuulin että BB uhkaili Dania seuraavasta rikkeestä häätöäänestykseen, ja ottaa siinä tapauksessa myös Jennan mukaan. Kuulinko väärin, vai käsitinkö väärin, vai mikä oli syynä ettei nyt Jenna sitten äänestykseen joudukkaan, ainakaan Danin takia?
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Taas pitää tietävämmältä kysellä lisää. Syrjäkorvalla olevinaan joku ilta kuulin että BB uhkaili Dania seuraavasta rikkeestä häätöäänestykseen, ja ottaa siinä tapauksessa myös Jennan mukaan. Kuulinko väärin, vai käsitinkö väärin, vai mikä oli syynä ettei nyt Jenna sitten äänestykseen joudukkaan, ainakaan Danin takia?
BB päätti kuulemma perua tämän uhkauksen, ikävä kyllä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kuten eilen kirjoitin niin Danin rankku poistui ja Jenna ei Danin rikkeestä joudu häätöön. Epäreilu rankku se olisikin ollut kun se olisi ihan Jennasta riippumatonta. Ja olen samaa mieltä että panovideo oli nerokas rankku häätöäänestys-rankkuun verrattuna ja se antaa katsojalle paljon enemmän kuin tämä, joka on lähinnä tylsä kuten olisi suora poistokin. Vaikka Dani täys törppö onkin. Enemmän siis mielikuvitusta rankkuihin ja niitä rankkuja saisi jakaa myös muille kuin Jennalle ja Danille, eikä huomioida vain näiden kahden rikkeitä.

Sen vähän mitä kerkesin eilen pelin jälkeen vilkasemaan niin syysmyrsky näytti olevan lähinnä pikku tuulahdus ja myrskystä ei ollut tietoakaan ja kiron kivikko oli paljon kovempaa tekemistä. Tuulikin takiako tuolla vedettiin ihan lepoasenteella vai mistä johtuu että myrskyläiset ei tehneet mitään?
 
Viimeksi muokattu:

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Luulen "BB:n" eli tuotannon suuttuneen Danille ja Jennalle siitä mitään ei oo tapahtunut -jutusta. Ja olihan se heiltä superärsyttävää, vaikka ymmärrettävästi talossa ei kunnolla tajua, että katsojat kyllä tietävät. Ja Jennakin kauhisteli asiaa vasta talossa näytetyn videon jälkeen. Hirmu naiivia.

Dani ja Jenna ovat siitä erikoinen BB-pari, ettei suhde välity ollenkaan sympaattisena tai söpönä. Laskelmoitu kyhnääminen on ehkä liioittelua, mutta jotenkin tuo vain vaikuttaa epäaidolta ja tunteettomalta. Paistaa läpi, ettei tapahtuisi mitään muualla kuin talossa ha sielläkin kertakäyttöisesti ja väliaikaisesti.

Romantiikka loistaa poissaolollaan, mutta ehkä se on sitten nykypäivän parisuhdematematiikkaa. Sopiva mieluummin kuin ihana. Minua tuollainen ärsyttää ja niin taitaa ärsyttää BB:täkin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Dani ja Jenna ovat siitä erikoinen BB-pari, ettei suhde välity ollenkaan sympaattisena tai söpönä. Laskelmoitu kyhnääminen on ehkä liioittelua, mutta jotenkin tuo vain vaikuttaa epäaidolta ja tunteettomalta. Paistaa läpi, ettei tapahtuisi mitään muualla kuin talossa ha sielläkin kertakäyttöisesti ja väliaikaisesti.

Romantiikka loistaa poissaolollaan, mutta ehkä se on sitten nykypäivän parisuhdematematiikkaa. Sopiva mieluummin kuin ihana. Minua tuollainen ärsyttää ja niin taitaa ärsyttää BB:täkin.

Jep, olen samaa mieltä että se perinteinen ns söpöily ja arkipäivän flirttailu puuttuu tuosta lähes kokonaan, sen lisäksi Dani on sellainen tuuliviiri ja kontrollifriikki Jennan suhteen että kahlitsee toisen lähes kokonaan. Tuo koko näiden kahden suhde on niin epäselvä ettei siitä saa millään kiinni ja peiton heiluttelu ei ole jaksanut itseäni koskaan kiinnostaa koska mitään ei näe ja pelkkä parin peiton heiluminen ja ähinä ei ole edes viihdyttävää kuin tuollain miten se panovideorankussa näytettiin.

Jaahas mummelia ei sitten taaskaan rokotettu typeryydestä jolla änkesi syysmyrskyyn vaan Tuulikki saa palata takaisin taloon terveydellisten syiden takia. Juu kukapa olisi osannut arvata ettei Tuulikin fysiikka riitä, ei ainakaan Tuulikki itse. Ei jumalauta, taas tuo mummeli saa erivapauksia. Syysmyrskystä ei pitäisi olla mitään asiaa takaisin jos ei pysty suoriutumaan niin taival BB:ssä olisi pitänyt loppua. Ihan haistavittu touhua taas. Täysi farssi tuo Tuulikin tapaus "myrskyssä", Tuulikilla ei pitäisi olla mitään asiaa takaisin koska tiesi minne lähtee. Tuulikki kesti syysmyrskyssä ilmeisesti hieman yli 12 tuntia, on se vittu hurja. Tuulikilta voisi kysyä että mitä kohtaa viestissä Tuulikki ei ymmärtänyt ilmoittauessaan myrskyyn ja sen jälkeen saisi lentää suoraan pihalle. Itsekäs paska kuvaa Tuulikkia parhaiten. No löysinpä tälle kaudelle ainakin inhokin kun suosikkia ei tunnu löytyvän.
 
Viimeksi muokattu:

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Samaa mieltä tosta Tuulikin pelleilystä. Twitteristä tuon huomasin kun joku oli uutisen jakanut. Eikös sillä mummolla ole ollut jo pelkästään vaikeuksia pyörittää sitä sähköä ja vettä kun olevinaan olkapää reistailee? Lähtee sitten saatanan ylimielinen paska vielä tuommoseen tehtävään. Sehän ei yksinkertaisesti kestänyt tehtävän vaatimustasoa ja joutui luovuttamaan, joten pihalle vaan koko talosta. Jos kerran selkä on paskana niin eikun sairaalaan ja sieltä kotiin. Itse suhtaudun erittäin varauksella siihen, että selässä oikeasti olisi jotain vikaa. Siis sellaista vikaa joka ei olisi ollut Tuulikilla tiedossa jo etukäteen. Mummo kyllä kestää, just joo. En usko että tuonne ketään enään tilalle laitetaan, mutta saa nähdä kun noin alussa yksi luovutti.

Jotenkin olin unohtanut tuon että Dani ei Jennaa enään mukaansa häätöäänestykseen otakkaan. Muistin kyllä sitten heti kun luin uudestaan flintstonen viestin, että noinhan se oli.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jaa, että näin on päässyt käymään... en ymmärrä. Aiemmin jo Tuulikin valittaessa muiden harjoittamaa "ikärasisimia" totesin, että ei se ole ikärasismia, se on puhdasta realismia. Ilmeisesti Tuulikki ei sellaista pysty harjoittamaan ollenkaan. Ainakin mulle oli täysin selvää, että jos ja kun tuo tehtävä tosiaan on niin raskas kuin bb uhkaili, niin Tuulikki ei siellä selviä. Se nyt vaan on niin, että äärimmäisen harvan tuon ikäisen fysiikka kestää juttuja, jotka kymmeniä vuosia nuoremmillekin ovat raskaita. Siihen ei paskaakaan vaikuta se, kuinka kova ja sitkeä sitä kuvittelee olevansa.

Miksei tämä mummeli ymmärrä, että se jos mikä on ikärasismia, jos hän korkean ikänsä takia saa erivapauksia. Tai voihan se olla, että esim. Pertti tai Andte olisi päässyt takaisin taloon, jos olisi mennyt kitisemään kipeitä paikkojaan, suuresti vain epäilen tätä. Kun Tuulikki ilmoittautui tehtävään pidin itsestäänselvänä, että hänet häädetään talosta, koska ei pysty suorittamaan raskaita fyysisiä tehtäviä. Mutta ei. No, toivottavasti muut asukkaat jaksavat edes vittuilla Tuulikille luovuttamisesta.

Osaan kuvitella Tuulikin valistamassa muita: "ei ollut minun päätös, en voinut sille mitään, olisin halunnut jatkaa, terveydentilani nousi esteeksi, ei ollut minun vika." Saatanan dorka, sen olisi pitänyt olla hänellekin täysin selvää, että se terveydentila ei tule kestämään.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kun Tuulikki ilmoittautui tehtävään pidin itsestäänselvänä, että hänet häädetään talosta, koska ei pysty suorittamaan raskaita fyysisiä tehtäviä. Mutta ei. No, toivottavasti muut asukkaat jaksavat edes vittuilla Tuulikille luovuttamisesta.

Tästä täysin samaa mieltä ja olin tyytyväinen että Tuulikki halunsa mukaisesti pääsi syysmyrskyyn koska uskoin että nyt mummolle valkenee karuimmalla tavalla ettei pysy kyydissä eikä se tehtävien ulkopuolelle jättäminen ole ollut mitään ikärasismia vaan realismia jossa joukkueen etu on ettei Tuulikki osallistu kun ei siihen oikeasti kykene. Ja olen aivan varma että kuka tahansa nuoremmista olisi heitetty kylmästi pihalle jos olisi menetellyt myrskyssä Tuulikin tavoin. Tuulikille ei tapahtunut mitään onnettomuutta myrskyssä tai juuri ennen sinne lähtöä, vaivat oli aivan hyvin Tuulikin itsensä tiedossa mutta niin vain "mamma sitä ja mamma tätä" hokeminen jatkui. Ihan käsittämätöntä toimintaa BB:ltä vaikka ymmärränkin että eihän tuota Tuulikkia siellä myrskyssä voinut pitää mutta sieltä tie olisi pitänyt viedä terveydellisten syiden takia kokonaan ulos. Tuonne valintaan ja haluamiseen kun oli usean päivän harkinta-aika ja jos sinä aikana ei useista viesteistä ja BB:n painotuksista huolimatta ymmärrä mitä on tulossa niin se pitäisi olla sitten voi voi ja hei hei - tyhmyydestä sakotetaan. Tai siis pitäisi sakottaa, Tuulikkia se ei vain taaskaan koskenut. Toivottavasti saa vastaansa armotonta vittuilua ja jätetään jokaisesta tehtävästä ulos, hyriskööt yksikseen loppuajan (toivottavasti lyhyeksi jäävän) talossa sängyn pohjalla vaivaisuuttaan.

Osaan kuvitella Tuulikin valistamassa muita: "ei ollut minun päätös, en voinut sille mitään, olisin halunnut jatkaa, terveydentilani nousi esteeksi, ei ollut minun vika." Saatanan dorka, sen olisi pitänyt olla hänellekin täysin selvää, että se terveydentila ei tule kestämään.

Jep, aivan varmasti esiintyy omissa silmissään suurena sankarina joka iästään huolimatta meni nuorten mukana ja ohikin myrskyyn ja on nyt olevinaan kova luu jolle nyt vain sattui epäonni vammojen takia ja BB palautti sitkeän ja sankarillisesti selvinneen mamman myrskystä. Ja toki Tuulikki olisi omissa puheissaan ja uskossaan tuon läpäissyt koska on sitkeä eikä luovuttaja, vaikka käytännössä suoritus oli säälittävästi hurjat 12 tuntia (tekemättä käytännössä mitään) pientä puhuria.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jep, kyllähän Tuulikki kuuluisi tuosta vähintään suoraan häätöäänestykseen ja toivottavasti katsojat sitten hoitaisivat lopun. Luultavasti kuitenkin saa kahden viikon häätösuojan perusteena, että osallistui syysmyrskyyn...
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuli twitteristä vähän vilkastua mitä ihmiset on tuosta selkäkivuista siellä mieltä. Aika moni ihmettelee Tuulikin ripeää liikkumista ja sängystä nousemista todelliseksi selkävaivaiseksi. Itsekkin kun muistelin muutamia kertoja kun ollut selän kanssa vähän ongelmia niin ei voi kun ihmetellä jos nuo twiitit pitää paikkansa. Ei ole itellä ollut edes kovin pahoja selkävaivoja, mutta nekin muutamat mitä ollu niin on kyllä mielessä. Siinä ei yhtään varomatonta liikettä tehdä vaikka olisi mimmoset napit ja voiteet päällä. Jokaista liikettä joutuu varomaan ja pienikin huolimattomuus niin on meinannut lähteä jalat alta ja silmät kostunu.
Eikös Tuulikki jäänyt jo siitä hiihtotehtävästäkin sivuun sen selkänsä takia? Mikä vitun järki on oikeasti sitten lähteä tuommoiseen tehtään. BB vielä monesti kertoi hyvin selvästi että kyseessä ei ole mikään kylpyläloma ja ei todellakaan luovuttajille. Jonikihan sanoi antaneensa äänensä Tuulikille siksi että pääsee siitä eroon, joko kokonaan tai ainakin kuudeksi päiväksi. No eipä päässyt. Jos BB antaa Tuulikin ottaa tommosen riskin niin kantakoon saatana riskinsä seuraukset. Ulos perkele ja Jumalan siunausta vaan jatkoon.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Ainahan Tuulari pomppaa ensimmäisenä ylös sängystä, eikä ainakaan ole silloin mistään kivuista tietoakaan.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Talossa alkoi murhaaja viikkotehtävä. Yksi asukkaista on murhaaja ja muiden pitää selvittää kuka se on. Tämä murhaaja lahtaa jollain tapaa porukkaa talossa mitä ei vielä tiedetä. Kun tehtävää luettiin, muuttui Tuulikki aivan totiseksi ja punaiseksi kuin paloauto ja kaikki alkoivat epäillä heti hänen olevan murhaaja. Dani ei osallistu tehtävään. Ohjeiden lukemisen jälkeen Tuulikki painui heti syömään keittiöön Dani perässään. Dani hoki pitkään tasaisella "BB-äänellä" "Tuulikki, oletko murhaaja?" eikä Tuulikki vastannut muuta kuin Danilla jääneen levy päälle.

Tuulikki on istunut kasarin alussa reilun vuoden vankilassa murhapoltosta: Seiska: BB-Tuulikilla rikostausta - istui vuoden vankilassa. - Iltalehti.fi

Tässä vielä BB-sivujen video kohtauksesta http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/b...an-bb-talossa-dani-kuumotti-tuulikkia/4430706
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olen aika ihmeissäni siitä, että Joni tippui. Tai oikeastaan siitä, että Jussi ei tippunut. Olin aivan saletti, että taloon myöhemmin tullut Jussi on liipaisimella heti äänestykseen joutuessaan, mutta ei näköjään. Prosenttien mukaan oli toki sattuman kauppaa, kuka kolmikosta Joni, Jussi ja Joonas nostaa kytkintä, mutta en oikein jaksa noihin prosentteihin uskoa. Joka tapauksessa odotin Jussin poistuvan talosta varsin selvin numeroin.

Dani on esittänyt itsestään enenevissä määrin inhimillisiä piirteitä, tämä tosin pelkästään koosteiden perusteella, en tiedä mikä olisi vaikutelma jos seuraisin 24/7. Jennan seurassa on kyllä edelleen pikkumainen kontrollifriikki, mutta vähän se raja on hämärtynyt, tai sitten olen siihen vaan jotenkin tottunut.

Jonathan muuttui kuin taikaiskusta välittömästi, kun Jonna laitettiin talosta pihalle ja saattaa tuolla nykyisellä käytöksellä olla kovaakin valuuttaa finaalissa. Toivon toki, että äänestäjät muistavat hänen kusipäisen nälvimisensä ja koulukiusaajamaisuutensa, mutta en löisi sen puolesta vetoa. Kuitenkin tuolla myrskyssä on näyttänyt itsestään kokonaan uuden puolen ja tämä alkoi jo siitä Jonnan häätämisestä, on se sitten feikkiä tai ei.

Jaa, että murhaaminen jatkuu ensi viikolla... no mikäs siinä. Jennalta siinä mielessä hyvin valittu, kun päätti murhata Jussin ja Jonin, että noiden valopäiden vastatessa tutkimuksista ei ollut pelkoa kiinni jäämisestä. Helppohan se on sanoa, mutta oletan että tuo korkea syke/sykkeen heittely olisi mulle ollut paljastava vihje, jota en olisi sivuuttanut. Saattaa kyllä Jennaakin ottaa pannuun, että murhan uhriksi valitsemansa Joni häädettiin talosta, Jussin häätäminen olisi varmasti ollu helpompi pala nieltäväksi. Ihan hyvä tehtävä joka tapauksessa ja vaikka sen uusiminen kertookin jonkinlaisesta ideaköyhyydestä, niin mielenkiinnolla silti odotan ensi viikon tehtävää.

Andte oli jo ennen syysmyrskyä korkealla voittajaehdokkaiden listallani ja osakkeensa jatkavat nousemista.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kylläpä oli paha pettymys kun Joni putosi. Ainoa noista neljästä joka ei missään nimessä olisi saanut pudota ja olisi saanut puolestani olla finaalissa asti. Kuka helvetti jotain nuuskapurkkia heittelevää Joonasta äänestää? Ei vaan voi käsittää. Pinkkikännyt taisi äänestää ihq-Danin jatkoon, eipä voi ymmärtää miksi miestä äänestetään. Eihän se enää muuta tuolla tee kuin makaa Jennan kanssa sängyllä ja panee, plääh! Jussin tippumista myös en toivonut, joten hyvä edes se.

Ensi viikkokin mennään sitten murhaamista, kovin tylsä vt oli, mutta viikon tuota viihtyi katsomassa, mutta toinen alkaa kuulostamaan jo turhan puuduttavalta. Tuotannolta ideat loppu.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Oli kyllä tosiaan yllättävä pudotus. Jos Joni olisi jatkanut ekan viikon käytöstään niin olisi tippunut hyvin nopeasti, mutta muuttui kyllä ihan siedettäväksi tytöksi.

12 kilpailijaa jäljellä ja kautta jäljellä 3 viikkoa? Tulee tosi jännää että millainen finaalikymmenikkö jää taloon viimeiseen talk showhun.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
12 kilpailijaa jäljellä ja kautta jäljellä 3 viikkoa?

Toivottavasti tämä tarkoittaa sitä, että ensi viikolla ja miksei sitä seuraavallakin on luvassa tupla- tai jopa triplapudotus. En kyllä siihen usko, mutta toivossa on hyvä elää.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Olen aika ihmeissäni siitä, että Joni tippui. Tai oikeastaan siitä, että Jussi ei tippunut. Olin aivan saletti, että taloon myöhemmin tullut Jussi on liipaisimella heti äänestykseen joutuessaan, mutta ei näköjään. Prosenttien mukaan oli toki sattuman kauppaa, kuka kolmikosta Joni, Jussi ja Joonas nostaa kytkintä, mutta en oikein jaksa noihin prosentteihin uskoa. Joka tapauksessa odotin Jussin poistuvan talosta varsin selvin numeroin.

Olen sanonut että nykyinen vedätysäänestys on täyttä lottoa ja sitä se mielestäni on yhä enenevässä määrin, varsinkin kun äänestys alkoi vasta talk shown aikana ja epäilen että Danin vahva asema äänestyksessä johtui osittain siitä että ne jotka Dania meinasi äänestää tiesi jo viikon alussa että Dani on häädössä. Oma toiveeni olisi ollut että Dani tai Jussi K olisi lähtenyt hyphyyn mutta ei niin ei. Jonin tippumista odotin kaikkein vähiten vaikka kuten sanottua tällä vedätyksellä saadaan kyllä kuka tahansa tippujaksi. Toivoisin että palaittaisiin siihen aikaan jolloin äänestystulos oli salainen aina häädetyn paljastumiseen asti niin sieltä tippuisi oikeasti sellainen asukas jolla on todellisuudessa vähiten kannatusta.

Dani on esittänyt itsestään enenevissä määrin inhimillisiä piirteitä, tämä tosin pelkästään koosteiden perusteella, en tiedä mikä olisi vaikutelma jos seuraisin 24/7. Jennan seurassa on kyllä edelleen pikkumainen kontrollifriikki, mutta vähän se raja on hämärtynyt, tai sitten olen siihen vaan jotenkin tottunut.

Dani on aidan kaaduttua ollut käytökseltään siedettävämpi, se vähän mitä olen jaksanut enää katsoa. Täys törppö tuo silti kokonaisuudessa on ja saisi poistua ennen finaalia, vaikkakin heittäisin talosta nämä uudemmat asukkaat ennen alkuperäisiä.

Jaa, että murhaaminen jatkuu ensi viikolla... no mikäs siinä. Jennalta siinä mielessä hyvin valittu, kun päätti murhata Jussin ja Jonin, että noiden valopäiden vastatessa tutkimuksista ei ollut pelkoa kiinni jäämisestä. Helppohan se on sanoa, mutta oletan että tuo korkea syke/sykkeen heittely olisi mulle ollut paljastava vihje, jota en olisi sivuuttanut. Saattaa kyllä Jennaakin ottaa pannuun, että murhan uhriksi valitsemansa Joni häädettiin talosta, Jussin häätäminen olisi varmasti ollu helpompi pala nieltäväksi. Ihan hyvä tehtävä joka tapauksessa ja vaikka sen uusiminen kertookin jonkinlaisesta ideaköyhyydestä, niin mielenkiinnolla silti odotan ensi viikon tehtävää.

Jennalta tosiaan loppujen lopuksi taitavasti hoidettu murhaajatehtävä ja Jonin valinta uhriksi hämäsi kyllä itsenikin niin että pidin Joonasta, Tuulikkia ja Leylaa Jennaa todennäköisempänä murhaajana, vain tuo mainitsemasi syke juttu herätti epäilyjä josko sittenkin Jenna. Toinen Jennaa puoltava seikka (tosin sellainen josta ei tietenkään talossa tai ohjelmaa pelkästään katsoen ole tietoa eikä sen pitäisi vaikuttaa siihen miten asukkaiden käytöksestä yrittää analysoida kuka olisi murhaaja) on että olen käsittänyt että Jenna & Dani paria haluttiin täällä ulkopuolella hajoittaa ja Jennan valitseminen ja paljastuminen olisi tiennyt Jennan joutumista kaksintaistoon pelkästään Dania vastaan, joka oli varmasti aika kuumottava tilanne Jennalle noin ihan ajatuksen tasolla. Ja omista epäillyistä Leylahan siis taas paljastui syyttömäksi sen tulostetun 3D-profiilin ansiosta, jonka uhrit sai avukseen kun Leyla, Tuija ja Jenna sai suoritetuksi tehtävän. Joten oma vahvin veikkaukseni murhaajaksi oli sama kuin Jonilla ja Jussilla, Joonas kun on koko ajan nimennyt vahvoiksi kilpailijoiksi epäilemiään asukkeja ja Jennan en uskonut millään Jonia nimeävän (murha kun oli lähes sama asia vaikkakin siinä piti nimenomaan miettiä ettei uhri osaisi epäillä murhaajaksi).

Murhaajatehtävän jatkuminen on mielestäni typerää ideaköyhyyttä ja tehtävänä tuo on ainakin varsin tylsä, Jennakin taisi todeta tehtävästä että se on varmaan vain valeviikkotehtävä kun siinä ei tehdä oikein mitään. Tuo olisi selkeästi parempi tehtävä jos murhaaja/murhaajat joutuisivat toteuttamaan "murhan" jotenkin, nyt se murha päätetään ja ilmoitetaan vain pk-huoneessa. Tän viikon tehtävässä murhaaja ei voi olla Andte, Jonathan eikä Pertti koska olivat syysmyrskyssä eivätkä voi joutua häätöäänestykseen, myöskään Jennaa ei saa äänestää murhaajaksi koska oli menneellä viikolla murhaaja. Kaksi eniten ääniä kerännyttä on siis tän viikon murhaajia ja nämä voivat paljastuessaan joutua häätöäänestykseen. Sen sijaan ainakaan tällä hetkellä virallisilla sivuilla ei puhuta mitään siitä että tämän viikon uhrit joutuisivat häätöön, tai viaton epäilty, vaikka eivät murhaajaa selvittäisikään kuten viime viikolla kävi. No toivotaan että saadaan mielenkiintoiset murhaajat ja Jonathan toisi kaivattua piristystä murhaajien jäljittämiseen. Ja periaatteessa voisi olla mielenkiintoista jos murhaajat ei tietäisi toisistaan mutta eivät voisi murhata toisiaan, BB:n kun ei tarvitse perustella miksi jotain ei saa tehdä, voisihan murhaaja tietenkin arvata sen toisen murhaajaksi kun joku kuolee vaikkei ole itse murhannut kyseistä asukkia.

Andte oli jo ennen syysmyrskyä korkealla voittajaehdokkaiden listallani ja osakkeensa jatkavat nousemista.

Andte on myös oma selkeä voittajasuosikkini. Jos naisista pitää valita joku voittajasuosikki niin tällä tarjonnalla kaukana Andten takana kai on ehkä valittava sitten Jenna joka on edes satunnaisesti viihdyttävä ja hauska. Mutta noin yleisesti naistarjonta tällä kaudella on kyllä ollut varsin kehno. Finaalinelikoksi arvaan (en välttämättä toivo) Andte, Jonathan, Anna ja Jenna/Tuulikki.

Syysmyrsky oli iso pettymys ja oma mielikuva on että kivikko oli paljon kovempi kuin tuo oli. Syysmyrskyssä noi tiesi koko ajan milloin sieltä pääsee pois, kivikossa varsinkin Jenna hajoili jatkuvasti kun toivo poispääsemisestä häipyi aina uudelleen ja uudelleen. Sen lisäksi kivikon jatkuva kivien siirtely oli täysin päämäärätöntä ja niitä veivattiin edestakaisin, kun taas syysmyrskyn tehtävillä oli selkeä tavoite. Ja kun syysmyrskyssä leikittiin armeijaa niin ihmettelen että miksei tuolla olleilla ollut jatkuvaa yövartiovelvoitetta, eli öiden ajaksi tuonne olisi pitänyt järjestää ns kiertovartio ja olisivat joutuneet katkomaan uniaan vartion takia. Ainakin minun armeija-aikana siellä oli jatkuva yövartio, jota suoritettiin niin kasarmilla kuin leireillä. Vaikka syysmyrskyssä olikin kovemmat olot (ainakin pari ekaa päivää pakkasen takia) niin tehtävien tavoite oli jatkuvasti selkeämpi ja ennen kaikkea tuolla olijat tiesi kuinka pitkään tuo "myrsky" kestää. Ja tekikö nuo tuolla ainuttakaan tehtävää klo 3 asti yöllä, kivikossa kun kannettiin ainakin yhtenä yönä kiviä yli klo 2 asti yöllä ja sitten pääsivät joskus klo 3 maissa nukkumaan ja herätyshän oli kivikossa jatkuvasti noin klo 7 aamulla. Syysmyrskyssä näytti päässeen jatkuvasti nukkumaan ennen klo 24, sen lisäksi syysmyrskyssä sai käyttää tupakkatuotteita, eli nuuskaa. Ja mitä olen käsittänyt niin Jennalla (loppu aikoina rannetuki ja peukalo paketissa), Nimolla (rannetuki) ja Jarnolla (polvituki) oli eriasteisia vammoja kun tuolta Tuulikkia lukuunottamatta taisi kaikki tulla pois ilman mitään vammoja tai paikkojen hajoamisia, tosin oli siellä paljon kovemmat suorittajat (Tuulikin naurettavaa 12h suoritusta lukuunottamatta) kuin kivikossa. Toisaalta juuri noiden hajoajien takia kivikko oli paljon mielenkiintoisempaa katsottavaa, kuin flopiksi osoittautunut syysmyrsky. Ja ei se ainakaan muuten kuin sääntöjen tiukkuuden osalta ollut sellainen että kivikko oli lastenleikkiä siihen verrattuna. Paljon uhoa siis BB:ltä, toteutus kaikkea muuta kuin sitä mitä sanottiin.

Mä veikkaan että tällä viikolla ei ole vielä massapudotusta, eikä tarvitse ollakaan mutta ensi viikolla isoluuta lakaisee ja finaaliviikolle saadaan finalistit selville. Tosin ihan sama vaikka mentäisiin finaaliin vaikka 10 asukkaan voimin, ei tämä sen tylsemmäksi mene.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös