Suomen Big Brother 2011

  • 853 677
  • 2 522

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä sopimatonta Sebu teki kesken jumalanpalveluksen?
Ei nyt kesken, mutta istuivat jo paikoillaan. Samoin huone ja pappi olivat jo valmiina. Vähän sama kuin menisi sunnuntikirkkoon tuuletellen ja ärsyttävästi huutaen. Mutta jos ei ole käytöstapoja ja on täysin sokea omaa käytöstä kohtaan, niin tollaista voi odottaa.
 

ace

Jäsen
Mutta eikös nykyään suurin osa ihmisistä todellisuudessa kasva siinä pumpulissa ja aivopesussa että vain raha ja seksin määrä ratkaisevat sen miten hyvin elämässä menee ?
...

Nooh, tuoei suinkaan ole ainoa asia, mistä mies on tavattoman kujalla. Siihen lisäksi se, että mies ei suostu edes katsomaan, tai kuuntelemaan vääränä tai moraalittomana pitämäänsä asiaa, kertoo kyllä suuresta kapeakatseisuudesta. En ole ollenkaan samaa mieltä, että jonkun oma ajattelu on virkistävää, jos se kanta on noin jyrkkä ja ehdoton.

Miksi, oi miksi talossa ei ollut ketään, joka olisi kääntänyt selän tänä aamuna jumalanpalveluksen aikana. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä Sebun reaktiot tästä.
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Vaikka ohjelman seuraaminen on ollut nyt viikkojen ajan aika mitätöntä, niin tämä tulos yllätti. Odotin Netan lähtevän.

Ehkä pieni ero tuossa häädetyn ulosannissa, jos vertaa viime viikkoiseen haastatteluun...
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viihteen kannalta Rami ei ollut mikään maailman mielenkiintoisin tyyppi mutta vaikutti oikeasti hyvältä tyypiltä ja oikeasti yksi niistä todella harvoista tyypeistä tällä kaudella jolle olisi sen puolesta voiton suonut. Benqun pettynyt ilme oli hauskaa seurattavaa kun sai kuulla että katsojat ovat äänestäneet hänet häätöäänestykseen, harmi vaan että kukaan kilpailijoista ei äänestänyt Benqqua.

Minun puolestani tuo Netta olisi kyllä joutanut pihalle. Alun perinkin täysin turha lisäys taloon.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Voihan perkele. Netta olisi aivan ehdottomasti saanut lähteä ja kovaa. Sen sijaan Suvi ratkaisi pelin nyt Netan eduksi, kun Rami ei hänelle lämmennyt, minä minä mä mä jne.

Tanjan ääni oli selvä pelkästään jo tuosta Tanja-Netta-koosteesta, ystävystyneitä ovat talossa ainakin tuon talossa olemisen ajan.

Viikon päästä Netta sitten, kiitos! Jos kaksi lähtee, niin Suvi perässä tai Ben.

Avaruus-vt voi olla mielenkiintoinenkin, innolla odotan.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Talon ainoa järkevä mies lähti sitten pois. Sebastian on kyllä fiksumpi kuin Ben, mutta on niin täynnä itseään, ettei ole ansainnut voittoa.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Talon ainoa järkevä mies lähti sitten pois. Sebastian on kyllä fiksumpi kuin Ben, mutta on niin täynnä itseään, ettei ole ansainnut voittoa.

Ja Ben ei sitten ole täynnä itseään? Eikä "pipopäässänukkuessakin" Mikael ole oikein vakuuttanut, vaikka suunta on parempaan kun pallinaama ei ole häiritsemässä.

Netan tippumisesta tuli oltua jo aika varma, mutta jospa se sitten ensi viikolla lähtisi kotimatkalle talosta.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Tuo Nettahan näyttää ihan meikatulta Jarpilta. Aika selvää oli, että asukkaat valitsevat kahdesta taloon viimeisimpänä tulleista. Tajusikohan Ben nyt ettei ihmiset odota sitä kontallaan talon ulkopuolella?
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Ilmiselvä tulos kävi toteen eilen ja aika oikeudenmukainenkin. Ramille olisi kyllä antanut jatkoaikaa, jos verrataan Nettaa. Netta on samanlainen tapetti kuin Veerakin oli. Tyhmä kuin saapas myös. Ei ansaitse voittoa, eikä tule voittamaankaan, mikäli eilisestä äänestyksestä jotain voi päätellä. Kuitenkaan Ramin lähtöä ei sen kummemmin viitsi harmitella. Jotenkin nämä "tullista tulleet", kesken kauden taloon saapuneet ovat harvemmin tuoneet mitään lisäväriä taloon. Toisaalta jos Rami olisi ollut talossa alusta alkaen, niin olisi voinut yltää finaaliin asti. Näennäisen fiksu tyyppi, johon ei päästy tutustumaan kunnolla. Jollain tavalla liian tietoinen itsestään ja sitä kautta hieman vastenmielinen persoona.

SeBastianin osakkeet laskevat hiljalleen alaspäin kauden edetessä. En tiedä sitten mistä tuo pienoinen ylimielisyys johtuu, mutta voittoon asti Pastori tänä vuonna tuskin etenee. Erittäin putkinäköinen katsantokanta hänellä vaikuttaisi olevan ja ei loppujen lopuksi ehkä kunnioita kanssatovereitaan riittävästi. Haluaa pitää kontakteja muihin yllä, mutta jotenkaan ei kuitenkaan kuuntele mitä toisella on oikeasti sanottavaa. Ehkä ei olekaan oikeasti mikään fiksu tyyppi? Pinnat siitä, että rooli on pysynyt ehkä parhaiten kasassa kauden aikana.

Voittajasuosikkini on nyt Janica. Konstailematon, tavallinen tyyppi, joka kuitenkin on kaikkea muuta kuin tapetti. Varmasti siviilissä tutustumisen arvoinen tyyppi, josta huokuu sellainen tietynlainen välittäminen. Toisaalta itsekäs persoona, koska on hakenut BB-taloon ja jättänyt mm. kaksi lasta muille hoidettavaksi.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Olipahan ylläri tuo Ramin putoaminen. Hänen osakkeensa nousivat viikko toisensa perään, kun taas Sebun osakkeet alkavat laskea. Miten joku ihminen voi toisaalta uskoa Jumalaan, toisaalta ei anna muiden elää "moraalisessa rappiossa". Eilen häätöäänestyksen jälkeen hän toivoi, ettei Janican synttäreille tulisi strippareita tms. Itse toivon, että tulisi-menisi Sebu taas aikaisin nukkumaan. Netta lähtee seuraavaksi.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Toisaalta itsekäs persoona, koska on hakenut BB-taloon ja jättänyt mm. kaksi lasta muille hoidettavaksi.
Hänet on kylläkin pyydetty taloon ja aluksi kieltäytynytkin, mutta tullut sitten toisiin ajatuksiin (näin siis omien sanojensa mukaan). Itsekäs voi toki olla hakemattakin.

Ei haittaa Ramin lähtö, mutta kyllä Netta nyt olisi ensin saanut poistua. Samapa tuo. Tosin ensi sunnuntaina on sitten pakko lähteä kaksi, kun muuten kukaan ei äänestä (jos Netta on äänestyksessä).
 
Tuo taisi muuten olla yksi niistä harvoista kombinaatioista millä Rami oikeasti joutui pihalle. Janicalla ja Sebastianilla on niin vahvat taustajoukot että he eivät olleet koskaan tosissaan kolmen vikan joukossa, kävivät siellä kolmen viimeisen joukossa ainoastaan kerran. Ohjelman aikana kun tuota äänestystä seurasi niin kolmen vikan joukko olisi voinut olla mikä tahansa seuraavista:

Rami, Suvi, Netta - Netta olisi pudonnut
Rami, Tanja, Netta - Netta olisi pudonnut
Suvi, Tanja, Netta - Netta olisi pudonnut
Ben, Suvi, Netta - Netta olisi pudonnut
Ben, Tanja, Netta - Netta olisi pudonnut
Ben, Rami, Netta - Rami putosi

Näistä tuo eilinen kolmikko oli ainoa joka mahdollisti Ramin lähdön. Samapa tuo mutta ärsyttää jos tuo Netta jää tuonne kauan roikkumaan. Mielestäni aika väritön persoona joka on myös suhteellisen itsekeskeinen. Ja mielestäni ei koskaan sano mitään hauskaa.
 
Viimeksi muokattu:

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Rami sitten pyysi Elinaa treffeille suorassa Extra -lähetyksessä. Ihan mukavan oloinen sälli, ei siinä mitään.

Edit. Niin ja sai suostuvan vastauksen. Mutta mitä lie sitten todellisuudessa tapahtuu.
 
Viimeksi muokattu:

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rami sitten pyysi Elinaa treffeille suorassa Extra -lähetyksessä. Ihan mukavan oloinen sälli, ei siinä mitään.

Edit. Niin ja sai suostuvan vastauksen. Mutta mitä lie sitten todellisuudessa tapahtuu.

Tää oli ihan hauska tapahtuma ja vaikutti jopa aidolta. Tai ainakin Elina yllättyi ja vaikutti kuitenkin pitävän Ramista. Punastelua ei voi feikata... (eikä myöskään estää...)

Ramilta muutenkin ihan ovela veto, koska Elina tuskin olisi kehdannut kieltäytyä julkisesti, kun toinen noin rohkeasti kysyi. Eihän ne tietenkään aivan välttämättä edes minnekään treffeille koskaan oikeasti mene, eikä se enää kait kellekään ulkopuoliselle kuulukaan.

(Mut silti pitää kait tsekata juorulehdet sopivan ajan päästä, että kuis kävi...)
 

ace

Jäsen
Onpa ollut aikamoinen narinari-valivali jakso illan BB. Nimenomaan Suvin osalta siis. On ykllä käsittämättömän vastenmielinen daami tuolle päälle sattuessaan.

Mielenkiintoista nähdä, mitä tämä viikkotehtävä tuo tullessaan, mahiksia on ainakin vaikka mihin. Nythän Miksu ja Netta kävivät "avaruuskävelyllä", mutta olivat tosiasiassa suorittamassa muiden asukkaiden kanssa salatehtävää, eli Janican synttäribileitä suunnittelemassa.

Toivottavasti viikkotehtävä ei unohdu, tai jää taka-alalle bileiden ansiosta.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Tänään tuli nähtyä Rami Ylöjärven Ärrällä kun tuli sielä päin pyörittyä ja hain sieltä tällä kertaa lipun Ilveksen peliin. Pitkään tuijotin hoomoilasena että ompa tutun näkönen jantteri ja vasta hetken päästä tajusin että BB-Ramihan se oli. Olisin voinut kysyä jotain fiksua jos ajatus olisi juossut hieman nopeammin.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Tanja otti taas kilarit "keskusteltuaan" Suvin ja Sebun kanssa mm. sosiaalipoliitikasta ja opiskeluasioista. Nyt itkien pk:ssa. Rupeaa nikotiinin puute vaikuttamaan..
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oliko maksanut kahdesta istumapaikasta?

Voin kuvitella nuo Ama, Ama, Amaa -huudot.

Veikkaan, ettei ollut maksanut yhdestäkään. Tuo katsomo on muuten areenan kallein ja sisältää mm. nämä business seat jakkarat, joihin varmaankin hjalliksen kaverit saavat ilmaiset lippunsa. Siis ne, jotka eivät kuitenkaan aitioon pääse.
 
Voi ei, olin katsomassa kyseistä peliä, ENKÄ NÄHNYT STEFANIA. Jotakin random-huutelua sieltäpäin (itse olen 102:sta) kyllä kuului, muttei saanut selvää mikä oli meneillään. On siis pienenpieni mahdollisuus (joskin todennäköinen), että Steffi siellä jotakin murisi :D. Noh, lauantaina uusiks ja tällä kertaa kyllä metsästän kaveria siellä :D
 

taksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Indianapolis Colts
Kai tuo saatanan rukoilijasirkka nyt oikeasti luulee, että hän puhuu vieraita kieliä jumalan armosta? Kun kuuli talon naisilta, että oli hourinut unissaan jotain.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös