Suomen Big Brother 2006

  • 849 561
  • 3 663
Tila
Viestiketju on suljettu.

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
flintstone kirjoitti:
Missähän minä olen noin sanonut?

Sen kuvan tuosta saa.

flintstone kirjoitti:
Minä olen sanonut että Sorella edesauttoi tapahtunutta mutta Sorelle teoissa ei ollut mitään sinällään väärin, edes tuossa tilanteessa ei pitäisi valvotuissa olosuhteissa ja tutun ihmisen seurassa silti olla oletettavaa että tilanne menisi tuollaiseksi.

Vähäisen kokemukseni perusteella, tuo Sorellan alkuillan toiminta tähtäsi vain ja ainostaan yhteen asiaan. Sitten vain Nukkumatti korjasi satoa vähän liian aikaisin.

flintstone kirjoitti:
Mikan käytös Sorellan nukahdettua oli minusta poikkeuksellista ja yllättävää.

Niin minustakin, ei missään tapauksessa hyväksyttävää, se vain ei poista sitä etteikö Sorellalla olisi myös oma vastuunsa tapahtuneesta.

Riittää mun osalta.
 

scholl

Jäsen
Jos tuo ns. opettaja olisi ollut hieman älykkäämpi ja olisi halunnut jossain määrin edes pelastaa, mitä pelastettavissa on, olisi hän toiminut semi-raiskauksen jälkeen toisin. Kaksi vaihtoehtoa:

a) aktiivinen vastarinta. Laittaa jengiä ojennukseen siellä. Ei mitään itkemisiä, vaan oma liittoutuma ja nyrkkiä pöytään.

b) lähtee heti pois. Muhun ei kosketa. Tääkin keikka tuli nyt nähtyä. Paska reissu, mutta tulipa tehtyä.

Mitä järkeä pitkittää jotain spedeilyä ja mokata itsensä täydellisesti sekä kaikenlisäksi lentää jollain äänestyksellä pihalle.

Ei Big Brotherissa oleminen ehkä koko loppuelämää pilaa, jos sen ottaa rennosti ja antaa sellaisen kuvan, että se oli vaan juttu, minkä halusi nähdä. Sen sijaan jos itkee koko ajan kuten ihmiset ovat nyt tässä antaneet ymmärtää ja on muutenkin pateettinen niin siinä on kyllä loppuelämä aika huolellisesti taputeltu.
 

Rodion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kakun kasvattajat. Sympatiat kakun jakajille.
grace kirjoitti:
Mikähän on isoveljen vastuu näissä kännitoilailuissa? En kirjoita nyt ainoastaan Mika/Sorella-tapahtumasta vaan yleensä talon viinan huuruisista tapahtumista.

Ei mielestäni mitään vastuuta, koska juomia ei ole pakotettu juomaan. Tyypillistä suomalaista itsepetosta syyttää alkoholitarjontaa kännissä tehdyistä kohelluksista.

On olemassa tasan yksi ihminen, jonka juomiseen voi itse vaikuttaa.

Pitäisi vaan siis olla ymmärrystä jättää se viina juomatta. Kertoo aika paljon ihmisestä, jos ei pysty.

Kumma kun kukaan ei ole valittanut, että BB mahdollistaa asukkaiden tupakanpolton.

BB voisi tehdä källin asukkaille, eli tarjoaisi kaljaa ja siideriä ihan normaaleissa pulloissa tai tölkeissä, mutta sisältönä olisikin alkoholitonta vastaavaa... näkisi miten ihmiset käyttäytyy kun luulevat juovansa alkoholia :)
 

PinUp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Rodion kirjoitti:
Kaikki ovat kyllä kovasti Sorellaa syyttämässä valittamisesta ja ääliömäisyydestä, mutta monikaan ei taida ajatella Sorellan henkistä kanttia tällä hetkellä? Ehkä hänelle on iskenyt tajuntaan viiveellä kaikki mitä on tapahtunut:

- Perseet olalle valtakunnallisessa tv:ssä, lääppiminen ja nuoleskelu myös
- Sammuneena yritetty raiskata valtakunnallisessa tv:ssä
- Poliisijuttu em. asiasta

Varmasti ymmärtää nyt, että kaikki esimiehet ja vanhemmat ja tutut ja oppilaat ovat tietoisia tästä kaikesta ja varmasti ymmärtää että lööpit ja muut kirkuu tapauksesta -> pään sisällä helvetti.

En yhtään ihmettele, jos Sorella tästä joutuu Hesperiaan "palautumaan". Itse ainakin olisin henkisesti ihan täysin rikki.

Ja mitä tulee siihen, että näkeekö lapset tätä, niin muistakaa että nämä kaikki on myös netissä ja nyt myös lehdistössä. Voisi ennemminkin ihmetellä, jos joku oppilas tai oppilaan vanhempi ei tästä asiasta tiedä.

Sääliksi käy Sorellaa.


Sanonpa vaan, että niin makaa kuin petaa.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
PinUp kirjoitti:
Sanonpa vaan, että niin makaa kuin petaa.

Hyvin sanottu, ei kyllä mitään sympatiaa Sorellaa kohtaan. Elämä nyt vaan on ja se on kestettävä. Mikan tekoa ei todellakaan voi laskea miksikään raiskauksen yrittämiseksi, pikemminkin vaan epätoivoiseksi kännisäädöksi.
 
Keskustelu meni jo hieman sivuraiteille.
Puhutaan tässä ketjussa sitten jatkossa Big Brotherista. Ja jos keskustelu menee rikosjuttuihin, ja väittelyyn, niin uusi ketju niille, jooko?
Ei millään viittis olla aina niin natsi, tulee pian likainen olo.


Ystävällisin terveisin,
Moderaattorit
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miran suosiota ihmettelen. Onko tuotantoryhmä todellakin onnistunut markkinoimaan tämän katsojille 'uutena perttuna'? Perttu my ass!
Täytyy sanoa, ettei bb:ssä ole tähän asti ollut vastenmielisempää persoonaa.
Ekan kauden iinat yms. ovat itikanpaskoja itämeressä tuohon verrattuna. Todella kaksinaamainen paska. Puhuu päiväkirjahuoneessa ja Sorellalle muista pahaa, mutta onkin sitten niin kaveri muiden seurassa. Lohduttautua voin onneksi sillä, että on haalinut Sorellan puolustamisella muiden asukkien vihat osakseen.
 
Ihan näkökulmasta riippuu kuka on kaksinaamainen paska.

Mira on Kakin jälkeen oma suosikki talossa. Osaa sentään puhua asioista suoraan ja joutunut koko ohjelman ajan jenni-hanne hapannaamojen liittouman uhriksi.

Jenniltä tuli hyvät selittelyt sorellan sorsimiseen, "miks mun pitäis asettua toisen asemaan", sitä taidetaan sanoa tunne älyksi ja aikamoinen sosiopaatti on jenni jos ei kerta koskaan ajattele muita.

Mutta niinku sanoin, ihan mielipiteitä nämä on, omani on et Jenni ulos talosta, seuraavaksi Hanne, Sari tai Kaarlo, ihan sama kuka noista jauhopäistä, noiden ajatuksen kulkua en vaan ymmärrä.

Sorella on mun mielestä seksuaalisen hyväksikäytön uhri, ja aika härskiä kirjoittelua täällä, et makaa niin kuin petaa, huh, kyllä sen verran pitää olla ihmisellä (mikalla) järkeä päässä että pystyy hillitsemään ittensä.

Liekö sitten mainiota editointia vai miten mutta musta on tuntunut ihan selvältä et talon asukeista liittouma sari-kaarlo-hanne-jenni(-varauksin kaki) oli ihan varmoja että oli nimenomaan Sorellan vika et Mika joutu lähtemään. Ois ihan paikallaan et talossa olijatkin näkis mitä Mika duunaili.

Mut mun mielestä Mika ois voinu jäädäkkin taloon, ois hoitanu asiansa siellä jossain päiväkirjahuoneessa tai tavannu virkavaltaa jossain ja sitten palannu takasin. Tuskin yleisö ois kauheest siitä enää tykänny äänestyksissä ja se ois tippunu aika nopeest pois, varsinki ku talolaisille ois näytetty pätkää yöllisistä tapahtumista.

Voisko tytöt olla mustasukkaisia Sorellalle? Tuli kuitenki ulkopuolisena taloon ja iski heti Mikan, asukeiden silmänilon. :D
 

Quentin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
sporttipappa kirjoitti:
Mut mun mielestä Mika ois voinu jäädäkkin taloon, ois hoitanu asiansa siellä jossain päiväkirjahuoneessa tai tavannu virkavaltaa jossain ja sitten palannu takasin. Tuskin yleisö ois kauheest siitä enää tykänny äänestyksissä ja se ois tippunu aika nopeest pois, varsinki ku talolaisille ois näytetty pätkää yöllisistä tapahtumista.
Eikös tuotanto ilmoittanut, että asia ei ollut enää heidän päätettävissään?
 

Cream

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Jesse Niinimäki
Sorella ulos! Jatkuva vinkuminen(itku) alkaa käydä hermon päälle, jos kerta talossa olo ei maistu, vois ieltä hyvin lähteäkin?

Kaki ehdoton suosikki.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Orman Mollis kirjoitti:
Niin, meille katsojille.. Mutta en haluais ite olla Sorellan tai Mikan kengissä kun talosta poistuu.. Tietty itsehän he sen riskin tiesivät ja ottivat taloon mennessään että se oma yksityiselämä ei ainakaan puoleen vuoteen ole omaa, vaan koko kansan viihdettä ja katseltavissa..

Aivan! Kyllä ne itse pitäisi tietää, kun tonne lähtee, että mitä voi luvassa olla. Jos ei kestä niin lähtee helvettiin tuolta. Kukaan katsoja kestä tota parkumista. No flintstone ehkä...mutta toivottavasti saa lähtöpassit tuolta ja äänestetään ulos.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Gellner kirjoitti:
Okei, pahoitteluni, tuon kohdan missasin. Eli ei ole näköjään kovin monella puhtaita jauhoja pussissa tuon selän takana puhumisen suhteen. Kaarlon kielenkäyttö, ja tapa jolla hän puhuu erityisesti naisista, on kyllä todella törkeää ja loukkaavaa. Pelottavan aggressiivista käytöstä.

Kaarlohan haukkui Miraa ihan rehdisti suoraan päin naamaa. Jenni ei myöskään hirveästi kierrellyt ja kaarrellut kun sanoi Soneralle mitä mieltä hän on tämän lähentymisyrityksistä.

Miran ja Soneran ongelma on se, että he ovat huomionkipeitä perseennuolijatyyppejä - kuten Karikin - mutta toisin kuin Kari, joka on kaikkien kaikkien kaveri -tyyppien kuningas, nämä ovat hamsterin itsetunnolla varustettuja pikkuprinsessoja jotka aloittavat itkemisen heti kun toisilta ei tule vastakaikua.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Sorella on kyllä säälittävin henkilö, jonka koskaan olen nähnyt. Ylivoimaisesti. Eilisen lähetyksen sisältöä en ollut oikeasti uskoa todeksi, voiko tuonkaltaisia ihmisiä edes olla olemassa?

Ekalla kaudella jos nasaali-Iina oli ärsyttävä niin Sonera on jotain x^100 vastaava.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Korppi kirjoitti:
Miran suosiota ihmettelen. Onko tuotantoryhmä todellakin onnistunut markkinoimaan tämän katsojille 'uutena perttuna'? Perttu my ass!

Yes. Perttuhan oli oikeasti ihan hauska sälli, mutta ei kyllä mullekaan avaudu mitä katsomisen arvoista Mira on tuolla tehnyt. Tosin uskon, että Mira on pysynyt talossa lähinnä sillä, että hänellä on käynyt hyvä munkki vastustajiensa suhteen.
Ari oli supertylsä ja vieläpä homo, Henri ärsytti katsojat totaalisesti Kroisostelullaan hänelle kriittisellä hetkellä ja Tatua vastaan vaakakupissa painoi varmaan ratkaisevan 5%:n verran Tatun ikävöinti kotiin lapsien luokse.

Mikallehan Mira hävisi äänestyksessä kirkkaasti, vaikka Mika ei silloin ollut jurrihyppelyjensä jäljiltä ihan suosionsa huipulla.
 

Sundis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Internazionale, Stavros Flatly
Sinderella ulos!!!

Kyllä toi akka on urpo!!!! Miten kukaan aikuinen ihminen voi olla noin huomionkipeä!! Tämä ihminen ei ole terve ja ei sovi lasten kasvattamiseen!

Kaarlo ja Jenni on huippuja ja helvetin hyvä että sanoo.

Ulos talosta ja nopeasti!!!
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
raisu kirjoitti:
Viekää se lehmä nyt hevonhelvettiin sieltä. Tollasta pillittämistä kukaan normaali ihminen jaksa katsoa.

Sorellan tilittäessä takana nyökkäilevä Panda sai aikaan naurut. Vihdoin joku muukin kuin Mira ymmärtää. Susi oli heikompi eikä kestänyt selvin päin, vaan avasi tölkin.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Nyt täytyy kyllä taas sanoa, että vain luokanopettaja voi kokea noin kovasti... Itkijä. Perus-luokanopettajanainen. "Olisi kivempaa jos kaikki olisivat samaa mieltä. Tehdäänkö paperinukkeja? Lauletaan samalla vaikka a-ram-sam-sam-gudi-gudi-gudi-gudi-gudi-ram-sam-sam..."

Nyyh.

edit: Ja juu! Leijona, susi ja panda eilen vihtomassa olivat hauskoja.
 
Viimeksi muokattu:

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Ei jumalauta! Minua ei todellakaan kiinnosta onko joku opettaja siviilissä samanlainen itkupilli, mitä tuolla talossa. Vaikka se tunteita aiheuttaakin, niin syvästi toivon, että se lähtee hittoon tuolta sunnuntaina. Rasittava.

Eläimille :peukku: jo tässä vaiheessa. Loistava lisä taloon.

Muokkausta: Sergei tuossa alempana viittasikin jo tuohon Sarin laulamiseen. Ei voi kuin yhtyä samaan toteamukseen. Kuulostaa varmaankin lähes siltä, jos itse laulaisin ääneen.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Sorellan parkumisen ja Jennin navettahousujen lisäksi on kolmaskin vitutuksen aihe - nimittäin Sarin laulaminen.

Tosin alkaa tuntumaan, että tuo Sorella vetää ranteensa auki ennen joulua. Hän ei vaikuta kovinkaan tasapainoiselta ihmiseltä.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Mira hämmennä sitä soppaa sillä paskallasi vielä vähän lisää. Ei siellä kukaan ole Sorellaa syyllistänyt, antaneet vain tukensa Mikalle asiassa. Ei näin.
 

Anadigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
Kaarlo on kyllä hienon oloinen mies. Kyllä Kake tietää, missä on naisen paikka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös