Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Suomalaiset NHL:ssä kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana jalperi, 28.06.2017 klo 00.00.

 1. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Mites muuten Ville Husson tilanne nyt, kun Chicago Wolves on sekä St. louis Bluesin että Vegas Golden Knightsin famiseura? Eikös tämä automaattisesti tarkoita sitä, että Husso joutuu kilpailemaan AHL:ssä useamman kassarin kanssa peliajasta?
   
 2. TheLazaruz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, #96, #55, #9
  No jos ei Husso pärjää Vegasin huippumolareille Danskille ja Legacelle voi jo siinä vaiheessa todeta ettei taso riitä NHL:ään

  Edit:
  Turhan kärjistetysti kirjoitin, Danskistahan voi kehittyä hyväkin NHL vahti, Legaceseen ei löydy uskoa
   
  Viimeksi muokattu: 08.08.2017 klo 07.28
 3. Kuinka monta suomalaista pakkia on pelannut Dallasissa?

  Ihan mutulla että eniten kaikista seuroista.
   
 4. Benn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
  Lainaus:
  Niinimaa, Numminen, Lumme, Lindell, Honka tulee vaan mieleen. Musta tuntuu, että kenttäpelaajista muutenkin eniten suomalaisia on pelannut Starsissa.
   
 5. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Jokipakka ja Sami Helenius tulee mieleen vielä noiden lisäksi.
   
 6. Torspo82 Jäsen

  Lainaus:
  Mites lasketaanko Sergei Zubovnen?
   
 7. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Siinäpä ne kaikki olikin. Eli seitsemän yhteensä. Sami Heleniuksella näistä eniten pelattuja pelejä joukkueessa. Lindell tosin taitaa tulevalla kaudella mennä ohi. Suomalaispuolustajia on esiintynyt nahilassa 56 kappaletta yhteensä mutta siinä missä joukkueissa kukin on pelannut on aika kova homma tutkailla. Dallas on ainakin vahvoilla tässä vertailussa.

  E. Ja kenttäpelaajissakaan ei ainakaan ihan peräpäähän jää. NHL-kaukaloissa on esiintynyt 171 suomalaista kenttäpelaajaa ja 30 maalivahtia. Stars-paidan on pukenut 16 kenttäpelaajaa ja 3 maalivahtia.
   
 8. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  Sabresissa pelanneet ainakin: Juti, Lydman, Numminen, Virta, Ristolainen ja tilastojen mukaan Suikkanen puolustajana pari peliä
  Phillyssa Pitkänen, 2 Timosta, Niinimaa, Kukkonen, Väänänen, Sinisalo
  Bitchburgissa Laukkanen, Siren, Lehto, Grönman, Määttä, Ahola
  Edmontonissa Luoma, Pitkänen, Ruotsalainen, Niininaama, Haakana, Siltanen
  Calgaryssa Lydman, Eloranta, Rautakallio, Jokipakka, Heleniusta, Ahola
   
  Viimeksi muokattu: 17.08.2017 klo 10.44
 9. Opatsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, BVB, NHL, Snooker
  Lainaus:
  Lähteeksi vaikkapa nhlfinns.net, jos asia kiinnostaa. Linkin takana kaikkien suomalaisten yhteenlasketut tilastot eri joukkueissa ja joukkuetta klikkaamalla näkee kaikki siellä pelanneet suomalaiset. Kenttäpelaajia on ollut eniten Edmontonissa (22 + 2 maalivahtia), samoin pelattuja pelejä (runkosarjassa 2848, playoffseissa 375). Pelimäärissä on tosin maalivahdit mukana. Pakkeja en erikseen joukkueittain tutkaillut.
   
  Viimeksi muokattu: 17.08.2017 klo 02.15
 10. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  Lainaus:
  Onpa pirun hyvä tilasto, kiitos! Itse keräilin nuo suomalaiset puolustajat NHL.comista. Oikeilla suodattimilla sieltäkin saa kerättyä tietoa melko hyvin, mutta kyllä tuo suomalaisten oma tilasto on parempi.
   
 11. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kertokaas paremmin asioista tietävät näkemyksiä Jyrki Jokipakan tulevaisuudesta?

  On kuitenkin osoittanut pärjäävänsä NHL-tasolla, ei ole iällä pilattu (26) ja sopimus olisi aika halpa. Luulisi tuollaisen kaverin kelpaavan johonkin rotaatiopakiksi. Ilveksen mukanahan tuo on nyt koko ajan jäälläkin ollut.

  Ei se Euroopassa pelaaminenkaan huono vaihtoehto olisi sinänsä, jos pääsee johonkin kunnon paikkaan. Hyvä kausi ja olympialaisten vauhdittamana takaisin NHL:ään.
   
 12. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  On näköjään Jatkoajan mukaan menossa Capitalsin leirille. Toivottavasti saa sopparin. Ois sikäli myös mielenkiintoista että Capitalsissa ei ole hirveesti noita suomalaisia pelannut.
   
 13. Lainaus:
  Blomqvist, Elomo, Leinonen, Lehtonen, Lepistö, Osala ja Tikkanen kuitenkin. Oli jossain kohtaa puhetta missä on pelannut lukumääräisesti eniten, vastaavasti missähän on pelannut vähiten? Washingtonin en olettaisi olevan ihan siellä häntäpäässä.
   
 14. Manazeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Man United, Flyers, Kolme leijonaa, PJK
  Lainaus:
  Veikkaisinpa että Detroit Red Wings. Filppula, Leino ja Pulkkinen.
   
 15. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Pelaajamäärässä ei liene suoranaisesti häntäpäässä, mutta veikkaan että pelattujen pelien määrässä aika lähellä pohjaa. Etenkin jos otetaan vaikka viimeiset 30 vuotta laskuihin.

  Kaikilla 8 Caps-pelurilla nopeasti laskettu 329 ottelua, jonka jo yksistään esim. Filppula Detroitissa pesee. Tuosta 329 kun ottaa pois 80-luvun sankarien eli Blomqvistin ja Lehtosen 288 peliä pois niin eipä jää viidelle vuoden -97 jälkeen pelanneelle montaakaan ottelua.

  Edit:

  Nykyjoukkueista Caps on pelien määrässä vähiten suomalaisjoukkue.

  nhlfinns.net - teams - regular - bygames
   
  Viimeksi muokattu: 06.09.2017 klo 20.04
 16. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Laitetaan nyt vaikka tähän ketjuun.

  Tietääkö kukaan sivustoa/helppoa tapaa löytää tietoa/tuloksia suomalaisten prospect leirien otteista? Kiinnostaisi siis tietää keitä minkäkin joukkueen leirityksillä on ja miten pelit ovat menneet. Sitä kautta myös saisi lienee vinkkiä onko mahdollisuuksia NHLään vai jatkuuko ura AHLssä Euroopassa vai missä?
   
 17. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Mahtaako noista olla mitään erityistä koontisivustoa? Eiköhän nuo löydy jokaisen NHL-joukkueen omien kotisivujen kautta, että ketä leirityksellä on mukana ja ketä sieltä missäkin vaiheessa tiputetaan.
   
 18. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Lainaus:
  Lainaus:
  Myös HfBoardsin joukkueiden omilta alueilta löytyy tietoa.
   
 19. Juolevia verrataan Canucksin foorumilla jo Jake Virtaseen. Kuulemma vain hommanut lisää painoa ja hidastunut viime kaudesta.
   
 20. Pastilli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Ilves, Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Täältä löytyy jotain koontia:
  Detroit Red Wings Training Camp - scoreboard | Pointstreak Sports Technologies
   
 21. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Can Kasperi Kapanen force his way onto the Leafs? – The Athletic

  Kasperi Kapasen kesäkuulumisia. Pohditaan hieman Kapasen tulevaisuutta ja mahdollisuuksia päästä Toronton kokoonpanoon heti alkukaudesta. Mahdollisesti alaketjuissa ja alivoimalla voisi löytää itselleen roolia. Massaa on tullut juuri sopivasti lisää ilmeisesti.
   
 22. Vili Huli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän Palloilijat
  Lainaus:
  En ehtinyt seurata omin silmin Jetsiä Young Starsissa, mutta kokosin JYP-osion puolelle hfboardsilaisten mielipiteitä Sami Nikun esiintymisestä.
   
 23. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Osa Nucks-faneista päätti jo siinä vaiheessa kun Juolevi varattiin Matthew Tkachukin sijaan, että hän on surkea. Samalla tavoin kuin sama porukka päätti, että Markus Granlund on surkea, koska hänet vaihdettiin huippuprospectiin (Hunter Shinkaruk). Sittemmin jälkimmäisen keissin osalta porukka lienee hiljentynyt. Annetaan Juoleville aikaa näyttää. Olen lukenut hänen osaltaan sekä hyviä että ei-niin-hyviä kommentteja tuon rookie-turnauksen osalta. Katsotaan kun varsinainen trainning camp alkaa ja etenee, että missä mennään Juolevin suhteen.
   
 24. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Ei niitä hyviä kommentteja ainakaan hirveästi ole vielä tullut ja niissä hyvissäkin on vähän sellaista so-so-meininkiä. Toivotaan, että kyse on kesäkankeudesta ja varsinaisella training campilla kulkee paremmin. Potentiaaliahan Juolevilla olisi vaikka mihin.
   
 25. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Niin lähinnä nuo kommentit ovat olleet luokkaa "katsokaa, poika on hidastunut", mikä on minusta ihan luonnollista jos on kevään ja kesän aikana hankkinut paljon lisää massaa kuten Vancouverin johdossa toivottiin. Ei varmasti ole vielä päässyt sinuiksi oman itsensä kanssa. Tosiaankin, katsotaan miten training campilla kulkee. Mitään "syytä" Juolevilla ei ole vielä täksi kaudeksi edes murtautua NHL:ään. Aika harva 19-vuotias puolustaja sen tekee.