Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Suomalaiset NHL:ssä kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana jalperi, 28.06.2017 klo 00.00.

 1. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Listan laatija Corey Pronman, jonka kyllä itse arvostan korkealle mitä noihin lupausten arviointeihin tulee, tuntuu tykkäävän kovasti Puljujärvestä. Tämän olen huomannut jo useamman vuoden aikana kun hänestä on kirjoitellut. Ja miksipä ei tykkäisi.
   
 3. adolf Jäsen

  Haapala tehnyt saman tien maalin ja muutenkin näyttäisi olevan hyvällä energialla pelissä. Takakarvasi Subbania(?) ja näytti että huitaisi melkein munille. Sai kakkosen.
   
 4. KöyhäRitari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, NHL:n suomalaiset
  Leksasta tuli sitten visiiritön pelaaja. NHL on kiristänyt linjaansa sen suhteen miten noita visiirejä käytetään ja leksan tapa pitää visiiriä sadelippana ei enää kelvannut. Tuomari käski korjaamaan varustusta ja Leo ei pystynyt pelaamaan visiiri näkökentässä joten huoltaja ruuvaili lämpäreen mäkeen. Sitä en tiennytkään, että Leksan on mahdollista pelata ilman visiiriä ja ihmettelen miksi mies on ylipäätään tähän asti käyttänyt sitä..Liekö itsekään ollut säännöistä perillä..
   
 5. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Ilmeisesti Komarov vaan päätti että lippavisiiri on hänen trademark. Taitaa olla toi visiiripakko tullut kaudelle 13-14 voimaan ja sitä ennen pelanneet saavat päättää käyttävätkö. Komarov pelasi jo kaudella 12-13 osan NHL-kaudesta Torontossa ja sitten palasi KHL-vuoden jälkeen taas Maple Leafsiin, joten varmaan toi poikkeus koski täten myös häntä. Huvittava vaan toi lopputulos, kun tavallaan nyt ei pelaajan annettu käyttää visiiriä. Mikähän mahtaa myös olla visiirin tarkka sallittu kulma, että menee vielä tuomareilta läpi.
  Tässä vielä lisää Komarovista ja visiiristään.

  Kypärät 1979, visiirit 2013, mitäs seuraavaksi, täyskasvosuoja?
   
 6. DonBerry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Totta, vielä tarkennuksena raja taisi olla 26 ottelua alla ennen kautta 2013-14, että saa pelata ilman visiiriä.
  Ihan hyvällä tahdilla nuo visiirit yleistyneet, jos vielä 2012 32 % pelaajista oli ilman, mutta 2016 mennessä lukema oli pudonnut jo 9 %. Selittyy enimmäkseen varmaankin vanhempien pelaajien eläköitymisellä, mutta moni on ruuvannut visiirin kypärään vaikka olisivat pelanneet vuosikausia ilman. Mutta joo, se tästä offtopicista.
   
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Kummasti koko listan hienoin ja yllättävin asia menee kaikilta ohi täysin noteeraamatta. Se mies, joka oli sijalla 16.
   
 8. sumuinen suo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mikko Koivun uran palkat nousee yli 70 miljoonaan dollariin. Mitähän siitä jää, jotain 51 prosenttia itselle, ja se euroiksi olisi tällä hetkellä vähän alle 30 miljoonaa euroa.
  Mutta ei aivan yllä Selänteen lukemiin.
  Ristolainen tulee ohittamaan Selänteen jos ei yllätyksiä tule. Mutta siihen on vielä aika monta vuotta.
  Voisikohan Laine ohittaa Selänteen jos seuraavalla sopimuksellaan, siihen tarvittaisi joku 8,5 miljoonan palkka. Tällä hetkellä arvioisin Laineen uran ansioiksi sellaiset 120 miljoonaa. Nuorena kun aloittaa töissä käymisen, niin ehtii hyvin tienata.
   
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Laineelle joku 7,5-8,5x8 soppari ja sen jälkeen toinen vastaava... ehkäpä.
   
 10. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Itse oletan cap hitin olevan lähempänä kymmentä miljoonaa. Se on vähintäänkin kohtuullista, jos vain yhtään parantaa viime kaudesta.
   
 11. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Ehdottomasti. Mitä olit mieltä Haapalan Henkan maalista Nashvillen verkkoon? Minusta on hienoa että sinä jaksoit uskoa siihen että Henkka sen NHL-sopimuksen saa.
   
 12. Kiekura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Ducks
  Niku pelaa muuten ensi yönä. Onko ensimmäinen peli?
   
 13. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Minä en ole missään vaiheessa väittänyt, etteikö Haapala voisi saada NHL-sopimusta. Sellaisen on saanut moni muukin SM-liigan pisterohmu. Esim. Michael Keränen, Janne Pesonen, Jarkko Immonen, Ilari Filppula, Jari Viuhkola, Martin Kariya, Timo Pärssinen ja Petri Kontiola.
   
  Viimeksi muokattu: 20.09.2017 klo 20.12
 14. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ai miten niin menee ohi? Eikö Aho ole saanut tarpeeksi rakkautta täällä vai mitä tarkoitit?
   
 15. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Minä en ymmärrä miten Ahon kuudestoista sija on suurempi yllätys kuin Puljun kahdeksastoista sija.
   
 16. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  En minäkään ymmärrä. Puljujärvi on listan top 50:stä ainoa, joka ei ole vielä lyönyt NHL:ssä läpi. Itseasiassa tuossa koko sadan pelaajan listalla ei montaa vastaavaa pelaajaa ole ja kuitenkin Jesse on rankattu sijalle 18 ja on siten kyllä suurin yllätys koko listalta.
   
 17. adolf Jäsen

  Tästä Mike Babcockin haastattelusta saa jostain 1:10 eteenpäin mielenkiintoista tietoa Miro Aaltosen tilanteesta. Babcock mainitsee tuossa että Aaltoselle on tarjolla Torontossa puolustavan pelaajan rooli ja siinä on vielä opettelemista. Tehnyt ilmeisesti kuitenkin ihan hyvän vaikutuksen ja tulkitsen niin että "He's in the mix" tarkoittaa sitä että jatkaa kilpailua pelipaikoista.
   
 18. Mängimies Jäsen

  Mukava kuulla, että Aaltonen on onnistunut leirillä. Kuitenkin kun katsoo Toronton hyökkäysosastoa, niin aivan mahdoton kuvitella hänen mahtuvan kauden alussa niiden 13-15 hyökkääjän joukkoon, jotka kautensa ylhäällä aloittavat. Tietenkin olettaen, ettei tule loukkaantumisia. Toisaalta AHL:ssä farmijoukkue on samassa kaupungissa ja ihan fyysisestikin lyhyt matka ylös. En näkisi Aaltoselle huonona, että olisi AHL:n puolella isossa roolissa ja ensimmäisten joukossa kutsuttavissa ylös.
   
 19. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Onko Aaltonen pelannut sentterin vai laiturin tontilla? Mikäli laiturina pelaa, niin vienee Kapaselta myös mahkuja ylöspäin. Toisaalta Kapanen veti viime kauden AHLssä ppg tahtia ja vihdoin onnistui myös NHLn puolella maalinteossa. Ehkäpä Kapanen korvaa sitten enemmin top6 laitureita ja Aaltonen bottom6 vaikka pistepotentiaalia häneltäkin kyllä löytyy
   
 20. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Oliskohan sentteriä? Vaikea näistä harkkapeleistä onkia tietoa vaikka kyllä tuo kai jostain löytyisi. Torontolla rupeaa vaan kohta olemaan 2 joukkueellista NHL:ssä pelaamaan kykeneviä laitureita, niin olis se varmaan ihan fiksua jotakin niistä sijoitella jo keskellekin.
   
 21. adolf Jäsen

  Hintz saa hehkutusta. Harmin paikka että Dallasin hyökkäys ja keskikaista ovat jo ihan täynnä. Sentterinelikko kun on Seguin-Spezza-Hanzal-Faksa, niin tuohon on hiton vaikeaa päästä sisään.
   
 22. Mängimies Jäsen

  Ottaen huomioon, että Hintzillä oli sentteripelaamisen kanssa Liigassakin välillä vaikeuksia, niin varmasti tarkoitus ajaa NHL:ssä sisään nimenomaan laiturina. Tuosta yllämainitusta nelikostakin Hanzalia on istutettu laitaan. Sen sijaan Janmark pelannee keskellä. Kyllä näkisin, että Hintzillä on saumat aloittaa kausi ylhäällä.
   
 23. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Juu unohdin Janmarkin ihan kokonaan. Mä olen aina pitänyt Hintziä umpisentterinä vähän kuin Koivun veljeksiä tai Barkovia, mutta hyvähän se jos sujuu laiturinakin.
   
 24. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Flames on nyt kahteen kertaan rosteria tiivistänyt ja edelleen Juuso Välimäki saa näyttää kynsiään. Valmentaja gulutzan kertoi, että tarkoitus olisi tiivistää enemmänkin, mutta muutama pelaaja on näytöillään ansainnut lisämahdollisuuden. Toki 6. ja 7. Pakin paikasta taistelee pari muutakin pelaajaa, Bartkowski, Andersson, Kulak jne.
  Kuitenkin Juusolla mennyt camppi hyvin.
   
 25. sumuinen suo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Moni varmaan ajatteli jo Aaltosen sopimuksen julkaisemisen aikoihin, että oliko oikein järkevä ratkaisu valita Maple Leafs. Juuri kaikista lupaavin joukkue koko liigassa. En kyllä pidä häntä yhtään NHL-tyylisenä pelaajana, vähän sellainen välimallin mies. Mutta toivottavasti pääsee pelaamaan ainakin yhden pelin, ja voi olla hyvää reserviä Maple Leafsille.