Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Suomalaiset NHL:ssä kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana jalperi, 28.06.2017 klo 00.00.

 1. calteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Montreal taitaa olla nyt Niemen kolmas seura samalla kaudella. Sain jostain tiedon, että Niemen lisäksi muutama muukin maalivahti on pelannut vähintään kolmessa eri seurassa kauden aikana. Onko tietoa, ketkä?
   
 2. Siim72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, L.A. Kings
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tilastokummajaiset ketjusta..
   
 3. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона, РоПС
 4. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
 5. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jos jää pois seuran toiminnasta toistaiseksi, eikä syytä kerrota, niin kyllähän se silloin valitettavasti jotain vakavaa on.
   
 6. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Taitaa olla niinkin vakava juttu, että kohta on Texasissa aiempaa enemmän Lehtosia. Jos olen väärässä, niin toivon että Karilla ja perheellään on kaikki hyvin.
   
 7. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 8. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Missäs pelissä Niemi on Montrealissa yli 5 maalia päästänyt? Menny itseltä ihan ohi
   
 9. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Päästi yhden maalin 11 minuutin peliajalla tuossa Torontoa vastaan pelatussa matsissa, mistä muodostuu tuo päästettyjen maalien keskiarvo yli viideksi. Siitä tuossa ylempänä taisi olla puhe.
   
 10. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Siis meneekö toi oikeesti noin? Kuulostaa äkkiseltään aika älyttömältä, mutta kai se on tilastoja katsomalla pakko uskoa.
   
 11. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Päästettyjen maalien keskiarvo lasketaan /60 minuuttia. Täten 2 maalia ottelussa päästämällä voi päästä jatkoajan jälkeen alle kahden päästetyn maalin keskiarvoon /60 minuuttia.
   
 12. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä. Päästetyt maalit suhteutetaan ottelu peliaikaan, eli 60 minuuttiin. Siitä se keskiarvo sitten lasketaan.

  Mikäli päästät yhden maalin yhdessä erässä, on päästettyjen maalien keskiarvo kolme, vaikka et enää kahdessa seuraavassa erässä pelaisi sekuntiakaan. Muutoinhan tuo tilasto vääristäisi julmetusti maalivahtien tilastoja, esimerkiksi mikäli kakkosmaalivahti vaihdetaan tilalle, ja pelattukin sekunti huomioitaisiin koko otteluna, eikä todellisena peliaikana.
   
 13. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Perheenlisäyksestä tosiaan oli kyse. Vähän turhan salamyhkäinenhän tuo Starsin alkuperäinen tiedote oli, ja eiköhän tämän syyn olisi voinut heti mainita. No pääasia että kaikki on hyvin.

  Dallas Stars Twitterissä: "Abbe and Kari Lehtonen welcomed Remi into the world yesterday. The healthy baby boy measured in at 21.5 inches and weighs eight-pounds, seve… https://t.co/xkhhxDUMt1"
   
 14. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei riittänyt Sebastian Aholla viikon tähdistöön. Teuvo Teräväinen oli ykkönen, perässään Frederik Anderson ja Nathan MacKinnon.
   
 15. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Riitti kyllä tulosten ja tehojen puolesta, mutta valintaraati veteli ihan omiaan.

  Teräväisen 5+5 oli selviö, Andersenin kaksi nollapeliä ihan hyväksyttävä.

  McKinnon saldosi 2+5 (1+4,0+0,1+1), kun Sebu teki 4+5 ja vielä plusmiinussaldo +5 tuohon päälle.
   
 16. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Jos kerran "valintaraati veteli ihan omiaan", niin miten perustelisit Ahon valintaa? Mielellään joku muu kuin "no tehot" tai "Aho on suomalainen".

  MacKinnon teki kolmessa pelissä seitsemän ja Aho neljässä yhdeksän. Aho teki enemmän pisteitä, MacKinnon veteli paremmalla pistekeskiarvolla. Ero lopulta tehojen puolesta mitätön, ehkä muut asiat ratkaisivat?
   
 17. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  - Kaksi maalia vs. neljä maalia
  - Satavarmasti runkkarin päätettyä pistepörssin TOP-5:ssä ©I.L.
  - Isompi kikkeli
  - Asuu lähempänä Hämeenlinnaa
  - Katsomalla pelejä ja arpomalla näennäissatunnaislukugeneraattorilla palkitut, eiku hitto ne käytti Kanadassa jo tän kortin
   
 18. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Taisi sillä olla se jatkoajan voittomaali ja tasoutusmaalin rakensi.
   
 19. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  Markus Nutivaara
  16-17 68 3+6=9
  17-18 16 0+8=8

  Saa tämä kaveri pelata ihan rauhassa ainakin suomen median tutkan alla. En tiedä hänen pelistä muuta kuin nuo. Kaiken järjen mukaan aika noteerattava alkukausi. Ois kiva kuulla pelejä nähneeltä, että missä mennään.
   
 20. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Otanta nyt on mitä on, mutta ainakin osittain tuli katsottua Rangers- ja Buffalo-ottelut ja jotain muutakin matkan varrelta. Ei erotu kentällä oikeastaan mihinkään suuntaan. Pelaa hyvin simppelisti ja antaa hyvän ykkössyötön. Viivalla pyrkii roiskimaan kiekkoja maalille, mistä sitten onkin muutama pinna kertynyt. Erikoistilanteita mies ei pelaa käytännössä laisinkaan, vaan Werenskin kanssa pääsääntöisesti istuvat alivoimat nelikon Johnson, Jones, Savard ja Murray hoitaessa alivoimat. Ei pelaa kauhean fyysisesti, mutta voittaa kamppailuja omissa ihan kiitettävästi.
   
 21. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Lainaus:
  Tämän perusteella siis ihan peruspakki. Mikä toki ollut aina myös projection. Köyhän miehen T.Winnipeg. Harmikseni en tällä kaudella ole yhtään Nutivaaran peliä ehtinyt katsomaan.
   
 22. ColCbj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, Blue Jackets, Liverpool FC, Atletico
  Nutivaara on pelannut tällä ja viime kaudella tuollaista peruspeliä kolmosparissa noin 15min per peli. Kuten @Largo yllä mainitsi, ei tällä hetkellä kovinkaan paljoa erotu, mutta tekee järkeviä ratkaisuja kentällä. En nyt Nutivaraan hyökkäyspeliä viivalla kuitenkaan roiskimiseksi kutsuisi. Murray pääasiassa hoitaa pelinavaustehtävät tuossa Blue Jacketsin kolmosparissa, jossa Nutivaara hänen kanssaan pelaa. Jossain hiemankin heikommassa puolustuksessa olisi kakkosparin pakki jo nyt, mutta Blue Jacketsin puolustus on sen verran timanttia, ettei peliaikaa enempää tule. Mikäli joukkue lähtee tavoittelemaan sitä top 6-hyökkääjää (mieluiten sentteri), lähtee Markuksen edestä porukkaa pois. Organisaatiossa varmasti odotetaankin Nutivaarasta tulevaisuudessa isompaa vastuunkantajaa, johon hänestä pitäisi ollakin. Nutivaaralla on kaikki edellytykset kehittyä hyväksi perusvarmaksi top 4-pakiksi, joka pystyy myös hyviin offensiivisiin ratkaisuihin.
   
  Viimeksi muokattu: 22.11.2017 klo 01.38
 23. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Tarkoitin että heittää kiekkoa maalille. ihan niin kuin kuuluukin.
   
 24. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Ensi kierroksella olisi suomalaisilla hyvä mahdollisuus rikkoa monenlaisia kierroskohtaisia ennätyksiä. 15 ottelua pelataan, ainoastaan St.Bluesilla ei ole peliä, joten kaikki mahdolliset suomalaiset ovat askissa.

  Seuraavana päivänä (Thanksgiving Day) ei sitten olekaan pelejä ollenkaan.
   
 25. Largo Jäsen

  Haapala kutsuttu ylös, mahdollisesti debyytti ensi yönä.