Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Suomalaiset NHL:ssä kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana jalperi, 28.06.2017 klo 00.00.

 1. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset
  Lainaus:
  Tämä on totta vai oliko sittenkin pojat Turussa päin.

  Manun sanoin " Kyllä se siitä"
   
 2. lätkää Jäsen

  Lainaus:
  Ristolaisen uran suunnan tulee määrittämään pystyykö hän kehittämään luisteluaan sekä reagointiaan. Niin suuria vaikeuksia esim. tällä kaudella on nähty. Useita läpiajomaaleja hänen hitautensa ansiosta. Myös maalin edestä hänen jaloistaan huonon reagointinsa takia kiekkoja nipataan sisään. En tiedä auttaako tuohon muu kuin toistot.

  Tää huono luistelu on tietysti osa meidän edelleenkin jälkeenjäänyttä kiekkokulttuuria. En ymmärrä että esim. ristolainen, laine, barkov ovat Rautalan Hannun voimatreeneissä kun samaan aikaan esim. Ristolainem pahimmat kilpakumppanit eli nhl-tähtihyökkääjät parantavat juuri kesällä lajiominaisuuksiaan kuten luistelua, laukausta, reagointia. Eli Rautalan Hannu ei opeta ketään luistelemaan tai pelaamaan lätkää!

  Me ollaan edelleenkin harjoittelussa 80-luvulla. Tai en tiedä ollaanko jopa ajauduttu huonompaan suuntaan jos kiekkoilijan tärkein kesätreeni on fitness eikä lajitreeni!
   
 3. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Höpö höpö. Ristolainen on sulavaliikkeinen puolustaja, ainakin kokoisekseen. Hailaitsit on ihan eri juttu, ja veikkaan näkemyksesi perustuvan tuohon Chris Wagnerin alivoimamaaliin, missä Ristolainen jopa melkein sai kaverin kiinni, mutta Wagner suojasi sen verran hyvin, että Rasmus hävisi tämän. Kannattaa muistaa nuo minuutit, mitä mies pelaa. Housley lupasi niitä tiputtaa, mutta höpö juttuja ainakin tässä vaiheessa nekin.

  Mitä tulee Rautalaan, niin turhaan ne kai sinne menee vuodesta toiseen. Voimaharjoitteluun tuo kuitenkin perustuu.
   
 4. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона, РоПС
  Maanmiehiltä todella heikko kauden avaus jälleen menossa, Määttää lukuunottamatta. Mistähän tämä oikein johtuu? Carolinan suomalaiset ihan unessa, kuten myös Sasha. Lainetta vaivaa se kuuluisa TKK?
   
 5. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Lehterä sai näyttö mahdollisuuden mutta ei sitä käyttänyt. Ilman loukkaantumisia pidän ihmeenä mikäli saa edes 10 peliä Nhl puolella tällä kaudella.
   
 6. adolf Jäsen

  Katotaanhan nyt se 20 peliä ainakin ensin ennen kuin hätiköidään... Ei ole minusta sen erityisemmin ollut unessa kukaan.
   
 7. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Wild
  MG saattaa palata kaukaloon ensi yönä Winnipegissä. Harjoituksissa nivunen on tuntunut hyvältä ja Granlund on BB:n mukaan ns. game-time-decision.
   
 8. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Aika kova heitto tuo "todella heikko". Rantanen melkein piste/peli, Filppula 7 pelissä 4+1, Koivu neljään peliin kolme pinnaa, Barkov viisi peliä ja kolme pinnaa, Laine 6 peliä 2+2. Mitä tehoja sitten pitäisi olla? Ei NHL:ssä tehdä maaleja enää kuten joskus. Joo, Markus Granlund on aloittanut vaisusti, mutta muuten sanoisin esim, Filppulan ja Rantasen nakuttavan aika hyvät lukemat jatkaessa tuolla tahdilla. Koivu tekee myös 0,75 tahdilla. Ja Määttä pinna/peli. Ja siis, pelejä katsomalla ne parhaiten selviää, nää nyt oli teksti tv:stä poimittu. Itse en ole ehtinyt näkemään vielä paljon Ahoa tai Barkovia, mutta näkemäni perusteella eivät ole unessa. Lainekin vasta vertyy pikku hiljaa ja tuohon ei tarvita kuin yksi hattu ja ollaankin taas puolijumala ja pinna/peli tahdissa.
   
 9. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона, РоПС
  Lainaus:
  Eikö näin juuri tällä kaudella pitänyt tapahtua sääntöuudistusten myötä?
  No joo, okei ehkä pikkasen liian raflaava oli viestini. Mutta kyllä esim Barkovin tehot ovat odotuksiin nähden heikot.
   
 10. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Teräväinen heitti edelliseen peliin pari kaappia ja ihan unessa? Ok.
   
 11. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  Näin se on, minun ja monen muun ennustus käy toteen. On käynyt perinteiset, kesällä liikaa massaa, vaikka toki teoriassa nykyään siinä ei enää välttämättä jäykisty, mutta kropanhallintaan se vaikuttaa vääjäämättä. No on aivan mahdoton ennustaa tai sanoa tarkalleen yhtään mitään, nämä ovat näitä "idiootti"-heittoja, mutta helppohan sitä on spekuloida.

  Taisin ennustaa, että Laine tekee maksimissaan 20 maalia tällä kaudella, tällä tahdilla toki olisi tulossa 27, joka on ihan hyvä lukema sekin. Ja katsotaan mihin kausi vie, Selänne on neuvonsa jo Patella antanut - rentous takaisin ja kaappeja alkaa tulla. Selänne koki toki itsekin monia hankalampia jaksoja urallaan, joten uskottavia näkökulmia varmastikin.
   
 12. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Viime kaudella 9 pelaajaa pääsi piste/peli keskiarvoon, edelliskaudella niitä oli 8. En usko että lukemat tuosta hirveästi nousee, vaikka sääntöjä onkin rukattu. Mitä tulee Barkoviin, niin ei kai tuolta joukkueelta voi mitään ihmeellisiä tehoja odottaa. Iskee silti tuollakin tahdilla sen 50 pinnaa, jonka oletan kuitenkin hiukan paranevan.
   
 13. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä voi. Kovimmat pistemäärät tulevat yllättävä usein huonojen joukkueiden pelaajille. Teemukin teki winnipegissä mitä tahtoi. Monesti heikompi joukkue kasaa yhden huippuketjun, joka tekee paljon pisteitä. Lisäksi Panthers on nopea, hyvin luisteleva joukkue, joten kyllä siellä tekopaikkoihin päästään, pitää laittaa vaan sisään. Vaikka joukkue olisi sarjassa viimeisenä, niin silti sen joukkueen paras pelaaja voi olla pistepörssissä top kympissä.
   
 14. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  OJ pelas aikanaan aika kovat kaudet Floridassa vaikka kuinka aika oli toinen. 2006-07 91 pistettä.Jokinenhan ei ole mitään Suomalaisten silmissä jos verrataan Barkoviin. En tiedä mutta mulle Barkov on ollut pettymys. Myös maajoukkueessa aika heikkoa esitystö viime aikoina.
   
 15. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  World Cupissa, tarkoitat? Siellähän oli muukin joukkue täynnä hyviä suorittajia ja turnaus muutenkin paras tason mittari koskaan kun haalataan pelaajat suunnilleen kesken kesätreenin höntsäämään.

  Mitä Barkovin tähän kauteen tulee, niin pelejä on pelattu 5 (viisi) kappaletta. Niissä ei Barkov ole ihmeempiä esittänyt, mutta eipä tuo ole koskaan aloittanut kovin hyvin. Barkoviin on mielestäni helppo luottaa, koska hän nyt vain sattuu olemaan älyttömän hyvä jääkiekkoilija, jonka suoritustaso on terveenä ollessa supervarmaa. Eiköhän homma lähde kauden edetessä luistamaan totuttuun malliin.
   
 16. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Mulle Barkovista tulee mieleen satu Keisarin uusista vaatteista. Kaikki tietävät että hän ei ole niin hyvä kun sanotaan.Mutta kun on yhdessä päätetty että hän on maailman huippuja niin siitä sitten pidetään kiinni.
   
 17. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Voisitko avata tätä vähän enemmän? Pistekeskiarvoltaan hän on kuitenkin tehokkain NHL:n eliittiin luetuista kahden suunnan senttereistä, osaa tehdä hyvin maaleja, pelinäkemys on huikea yms. 200 jalan pelin lisäksi hän on ollut tehokkain rankkarispesialisti NHL:ssä viimeisen kahden kauden aikana (käsittääkseni). Itse en ainakaan kuulu niihin "kaikkiin", jotka tietävät, ettei Barkov ole niin hyvä kuin sanotaan.
   
 18. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Eihän se Barkov ole tosiaan kuin kaksi edellistä kautta pelannut ykkössentterinä 0.87ppg tahdilla ja muutenkin kaikki adv. statsit näyttävät hänen kohdallaan todella hyviltä. Voisi melkein kääntää asian toisinpäin ja Barkov on yksi NHL:n aliarvostetuimmista senttereistä, jossain Torontossa olisi jatkuvasti otsikoissa näillä näytöillä. Toki loukkaantumiset ovat myös haitanneet kovasti kun terveenä olisi varmaan se 70 pistettä mennyt rikki edellisellä kaudella.
   
 19. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Voi tietenkin, ihan helposti voi. Jopa niin helposti, että 2000-luvulla tuo on tapahtunut kerran. Siitä taaksepäin en jaksanut enää katsoa, mutta ymmärrät varmaan pointin.
   
 20. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Väsynyt provo, mutta ei se mitään, saapa hyvällä omalla tunnolla hehkuttaa, siis olla rehellinen Barkovin tekemisen tasosta. Tässä puolueeton ja kattava tutkimus NHL:n parhaista senttereistä. Kannattaa lukea tuo juttu, siinä on rankattu NHL 23 parasta sentteriä kolmen viime kauden otannalla. Juonipaljastuksena sanon, että isoa dataa tarkasteltaessa, Barkov on NHL:n 4. paras sentteri, edellään vain Malkin, Crosby ja McDavid.

  Monesta varmaan sanotaan näin, mutta todellisuudessa Barkov on se Suomen aliarvostetuin jääkiekkoilija... Barkov on päässyt käsittämättömän pienellä mediahuomiolla...
   
 21. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Paremminkin mixu tietää, että hän ei ole niin hyvä kuin sanotaan. Kukaan muu ei sitä tunnu tietävän.
   
 22. scholl Jäsen

  Lainaus:
  en oikein ymmärrä. Barkov ei välttämättä pelaisi ykkösketjussa parhaissa joukkueissa. Jokainen joukkue tekee suht paljon maaleja kauden aikana ja jos pelaa ykkösketjussa ja ykkösylivoimassa, voi olettaa, että hän tekee paljon pisteitä. Helpompi hänen Floridassa pisteitä on tehdä kuin vaikkapa Minnesotassa. Minusta argumenttisi on alunperin virheellinen.

  Minusta hän alisuorittaa, jos ei pääse jonnekin 70-80 pinnaan. Mies on tehnyt aiemilla kausilla lähes pinnan per peli, eikä ole pelannut edes ihan maksimitasolla, kun on loukkaantumisten jälkeen ollut välillä puolikuntoinen.
   
 23. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Tuo tutkan alapuolella lentäminen selittynee pitkälti miehen luonteella, hiljainen ja vaatimaton ei itsestään juuri numeroa tee. Kiitos linkistä, hyvä juttu joka kannattaa lukea. Kuten tuosta opimme, Sasha on ainoa verrokeista joka on jokaisella osa-alueella yli 0.75, voidaanko käyttää termiä kokonaisvaltainen pelaaja?
   
 24. Peppuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Empä tiennyt että Chicagolla on noin huonosti asiat, kun on yks heikoimpia (1) senttereitä. Jos Jonathan Toews ei mahdu 23 NHL:n parhaan sentterin joukkoon, niin saa melkoisilla antipatioilla listaa tehdä. Ei silti mitään pois Barkovilta, kunhan listaa kommentoin.

  Tuohon 4 sijalle varmaan saa tosiaan aika monta eri vaihtoehtoa, itse en ihan sinne nostaisi mutta lähellä se sitä, kenet siihen nyt nostaakaan niin ainakin on.
   
 25. Largo Jäsen

  Lainaus:
  En kyllä ymmärrä miten se olisi Minnesotassa vaikeampaa. Ykkössentteri hän olisi sielläkin, mutta muu joukkue on parempaa kuin Floridassa. Floridaa vastaan vastustajan tarvii ottaa vaan tuo Barkovin ketju kiinni, minkä vuoksi heidän peluutus helpottuu. Esim. Pensia tai vaikka Hawkseja vastaan pitää ottaa molemmat kärkiketjut kiinni ja uhrata omaa parhaimmistoa heitä vastaan. Anaheim voisi periaatteessa lyödä Keslerin Barkovin päällystakiksi ja puolestaan Getzlaf saisi hieman helpompia vastustajia. Ymmärrätkö nyt? Onhan Floridalla ainakin olevinaan ihan ok kakkosketju, mutta kyllä vastustajat pystyvät omalla peluutuksella helpommin pelaamaan tuon ykkösen pois ja jos materiaali riittää kakkosen hoitamiseen, niin vaikea Floridalle voittoja ja sitä kautta Barkoville tuota ennustamaasi pistemäärää on saada.