Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Suomalaiset NHL:ssä kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana jalperi, 28.06.2017 klo 00.00.

 1. Mängimies Jäsen

  Kun noita joukkueiden rostereilla katsoo, Kuokkanen taisi lopulta olla ainoa ylläri näin suomalaisittain. Kossila lähti viimeisten joukossa farmiin eikä Aaltonen tai Hintz päässeet aloittamaan kauttaan ylhäällä.

  Kuokkasella hyvä paikka tuossa kakkosketjussa Raskin ja Teräväisen kanssa jos noilla koostumuksilla aloittavat miten ovat treeneissä menneet. Ei Carolinalla hyökkäyksessä liikaa syvyyttä ole, joten tuossa kun onnistut niin peliaikaa luulisi riittävän jatkossakin. Toki siellä on Stempniak loukkaantuneena ja lisäksi kesällä varattu Necas ylhäällä ylimääräisenä, joten sentään jotain kilpailua on.
   
 2. 2wayCenter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
  Lainaus:
  Carolina selkeästi pyrkii kokoamaan kolme kiekollisesti kyvykästä ketjua. Paljon riippuu Stempniakin vamman laadusta, kuinka pitkäksi ajaksi on tarvetta top9 -hyökkääjälle. Uskoisin, että joko Kuokkanen tai Necas jää rosteriin myös yhdeksän pelin jälkeen. Valitettavasti en ole Kuokkasen pelejä nähnyt mutta vesi kielellä odotan, että pääsen näkemään, miten NHL-peleissä kulkee. Melkoisella varmuudella voi joka tapauksessa sanoa, että sekä Kuokkanen että Necas tulevat muutaman ottelun lokakuun aikana pelaamaan.
   
 3. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Ei olis toissakauden lopussa uskonut, että kärpistä Kuokkanen pelaa änärissä ja Pulju AHL:ssä syksyllä 2017.
   
 4. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Carolinan pelejä televisioitiin tyypilliseen tapaan erittäin nihkeästi preseasonilla, mutta kahden pelin otannalla sanoisin Kuokkasen ansainneen paikan jopa ennen hehkutettua Necasia. Kuokkanen on Ahon tapaan erittäin älykäs pelaaja, jonka oikeastaan vain luistelu- ja kamppailuvoima erottaa vakituisesta NHL-paikasta. Olisin kuitenkin todella yllättynyt, mikäli Kuokkanen jatkaisi joukkueen mukana enemmän kuin 9 pelin ajan.
   
 5. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 6. Antero Boston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes, Huuhkajat:D
  Perhana, että tuo Lindelin Esa on kehittyny kyllä valtavasti. Oli kyllä mukava seurata kaverin työskentelyä Dallasin takalinjoilla Vegasia vastaan. Lindelistä ei juurikaan mediassa puhuta Suomessa. Mielestäni syytä olisi.
   
 7. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ei kerää tehopisteitä, ei kerää mediahuomiota. Niinhän se usein tuppaa menemään. Lisäksi Lindellin NHL-uran alku on osunut hankalaan saumaan kun samaan aikaan on puskenut Lainetta, Ahoa, Puljujärveä ja lisäksi siellä on Granlund, Barkov, Ristolainen, Rantanen ja kumppanit nousemassa eliittiin. Ei siinä enää kukaan muista jotain esalindelliä, vaikka olisi otsikkonsa varmasti ansainnut.
   
 8. Antero Boston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes, Huuhkajat:D
  Lainaus:

  Mikäli mies pysyy vaan terveenä ja saa pelata tossa Dallasin ykköskentän takana, niin luulen, että niitä tehopisteitäkin kertyy tällä kaudella aika mukavasti.
   
 9. sumuinen suo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ei sitten Korpikosken ura vienyt enää NHL-harjoitusleirille. Vähän ennen leirejä kerrottiin, että oli kontaktia muutamaan seuraan.
  Onko se sitten Jokerit, Sveitsi vai SHL.
   
 10. Razzers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Marian Gaborik
  Lainaus:
  Tepsi? Viime vierailu työsulun aikaan meni ainakin varsin mallikkaasti.
   
 11. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Jos ei raha ratkaise niin se on TPS.
   
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Niin tai jospa haluaa nähdä muutakin maailmaa kuin Suomi ja Pohjois-Amerikka? Esimerkiksi Ruotsi, Sveitsi, Venäjä jne.
   
 13. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
 14. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Justhan se oli Italiassa tai jossain lomalla. Turusta pääsee laivalla kätevästi Ruotsiin ja Venäjäkin on lyhyen junamatkan päässä.
   
 15. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, Avs, SaPKo, Internazionale & Latvija
  Lainaus:
  Myös itse pelattava lätkä voi kiinnostaa Korpikoskea kun hän ei ole vielä mikään vanha ukko. Hän on sen verran hyvä pelaaja, että pystyy vetämään Euroopan korkeimmilla tasoilla laadukkaasti jonkun vuoden ja tulla sitten Suomeen lopettelemaan tähtenä. Jos taas ei ole tarkoitus pelata enää pitkään, niin suora Suomeen paluu on ymmärrettävämpää.

  Peltonen, Kallio ja vaikka Perrin ovat hyviä esimerkkejä näistä NHL:n rajamailla pelanneista kavereista joiden ominaisuudet alkoi lasketa iän myötä sen verran että he jäivät hieman jalkoihin huippusarjoissa, mutta olivat silti ihan kärkeä Suomeen palatessaan. Kun jotkut ominaisuudet ovat ikämiehillä edelleen aivan eri planeetalta kuin keskiverto SM-liigapelaajilla, niin vanhusten heikkoudet eivät haittaa Niin paljoa.

  Uskallan myös väittää, että esim Ville Leino (ja jotkut isommatkin legendat) ei olisi lopettanut näin aikaisin jos Liigan tilanne olisi parempi. Nyt ei luonnollisesti napannut tulla läpsyttelemään, mutta hieman laadukkaampana sarjan vetovoima olisi aivan eri luokkaa..
   
 16. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Mikäli mitään ei ment ohi, niin suomalaiset tehoili seuraavasti viime yön:
  Komarov 1+1
  Aho 0+2
  Barkov 0+2
  Määttä 1+1
  Laine 1+0
  Koivu 1+0
  Ristolainen 0+1
  Yhteensä 4+7=11

  Edit: korjaukset
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2017 klo 08.38
 17. Kansankynttilä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Mikko Koivu teki Minnesotan tasoituksen ajassa 59.59. Elikkäs 4+6=10 taitaa olla Suomisaldo.
   
 18. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
  Lainaus:
  Ainakin tuo sovellus mitä käytän, näyttää Määtälle myös syöttöpistettä Pittsburghin 3-0 maaliin.
   
 19. Stark Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Minnesota Wild
  On Määtän poika tainnut viettää kesän vanerilta laukoen. Aika komeita kuteja esitellyt heti kauden alkuun ja harjoituskaudella. Nyt jos koskaan olisi ehjä kausi toiveissa Ollille. Tuollaiset onnistumiset ruokkivat varmasti itseluottamusta ja Ollin tapainen tervepäisen oloinen kaveri varmasti osaa ottaa siitä kaiken irti.

  Antti Raanta mitataan kyllä tällä kaudella toden teolla. Kauden avauspelissä ihan mahtavaa tekemistä ja palkkiona siitä jatkoaikatappio. Kojooteille ei kovin suurta menestystä pysty povaamaan. Kun vielä huomioidaan, että Raanta ei ole koskaan pelannut täyttä kautta NHL-joukkueen ykkösenä, on miehen tekemistä mielenkiintoista seurata vuodenvaihteen tappioputkien aikana.
   
 20. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  "In August 2009, Irbe cut ties with Riga and decided to go back to North America to be the goaltending coach of the NHLWashington Capitals after former goaltending coach Dave Prior stepped down due to family reasons."

  "Olaf Kölzig (born 6 April 1970), known as Olie the Goalie or Godzilla, is a South African-born German former professional ice hockeygoaltender, currently the goaltender coach and player development coach for the Washington Capitals of the National Hockey League (NHL)."

  Olitte oikeassa. Ei olisi ollut ihan kamala tarkistaa.
   
 21. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Joku kaiku jaanyt paahan vanhoista ketuista. Ei siis pudota saavutuksen arvoa, osoittaa vain tosiaan taustatyon puutetta
   
 22. ChosenTwo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals & suomalaiset NHL:ssä
  Joukkueet eivät toki ole ehtineet pelata vielä kuin muutamat ottelut, mutta kauden aloitus ei ole kyllä oikein mennyt putkeen suomalaisvahtien osalta.

  Koodi:
             Sv%  GAA
  1 Antti Raanta   89,4% 4,28
  2 Juuse Saros    88,2% 4,00
  3 Tuukka Rask    87,0% 3,76*
  4 Pekka Rinne    86,9% 4,16
  5 Joonas Korpisalo 82,8% 5,00
  6 Kari Lehtonen   81,3% 5,00
  7 Antti Niemi    69,2% 25,90
  
  Ainoastaan Raskilla ja Rinteellä on tilillään yksi voitto, muilla pelkkiä tappioita.

  *Raskin lukemissa voi olla jotain kymmenyksen heittoa, sillä NHL ei ole vielä tämän yön peliä tilastoihinsa päivitellyt ja laskeskelin nuo nopeasti itse.
   
 23. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Eiköhän se ole just nimenomaan Sveitsi, jos ei raha ratkaise. Euroopan korkein elämisen laatu ja lyhyimmät pelimatkat. Vapaapäivinä lyhyt matka mennä mihin vain. Sääkin parempi kuin Suomessa.

  Mitä Jori Lehterälle on tapahtunut? Pari vuotta sitten meni änäriin kovin odotuksin. Piti olla Tarasenkon joku maaginen tutkapari. Eka kausi menikin hyvin. Nyt ei kuulu yhtään mitään. Jatkoajan yön koosteessa lukee aina 0.00 peliaika eli onko hän joka matsissa viltissä vai loukkaantuneena? Ne jatkoajan topit ja flopit jutut on muutenkin hutastu vähän sinnepäin. Eilen aamulla ei sanallakaan mainittu Filppulan tehneen kaksi maalia. Sattumalta huomasin sitten tilastoista.
   
 24. Lehterä sai kyllä todella hyvän sopparin paskoilla näytöillä. Ei kukaan 40 pinnan mies saa lähes viiden miljoonan kausipalkkaa tossa iässä, kun fanit valittivat hitautta ja tunarointeja jo ekan kauden puolivälin jälkeen. Ekasta kaudesta on menty joka vuosi kymmenen pistettä alas ja tällä kaudella Jori ei taida päästä edes pelaamaan ilman loukkaantumisia. En koskaan unohda Antti Mäkisen veikkausta siitä, että Lehterästä tulisi 100 pinnaa kaudessa tekevä pelaaja. Lehterä ei ole päässyt sataan pinnaan edes kolmella kaudella yhteensä.
   
 25. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä silti väitän miehen pelaavan Turussa, mikäli se ei rahasta ole kiinni. Turkulainen, kämppä Turussa, nykyinen heilakin siellä ja varmaan ihan muutama kaverikin. Toki kun ikää on vielä noin vähän mittarissa, niin ehkä paluu Turkuun ei vielä ole ajankohtainen. Vahvasti näyttää ulkomaat olevan miehen ensisijainen kohde ja varmasti sopimuksen jonnekin saakin.