Su 14.2.2021 Metallurg Magnitogorsk - Jokerit

  • 10 210
  • 174

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Se on tietysti yksi asia mutta kyllä kaikki lähtee siitä että ollaan henkisesti mukana touhussa.

KHLn kuumin joukkue ja idän toinen mahdollinen finaalivastustaja hätää kärsimässä. Ja joidenkin mukaan Jokerien pelitapa ei toimi.
Mutta pitäis vielä pystyä tuottaa 60 minuuttia edes sitä pelitapaa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Pihöströmiä kiekottomana päähän. Magni myös estää kiekotonta yllättävän usein. Mutta nämä menee Gofman-Gofmanilta ohitse. 2-3 jäähyä enemmän olisin kyllä tässäkin pelissä Magnitkalle antanut.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Maalivahtien kamppailussa vaihteeksi ollaan edellä vastustajaa. Ainakin tähän mennessä.

Ja samalla Savinainen niittaa.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Saa tarkistaa. Sama sääntö kun NHLssä. Missed stoppage play tai jotain sinnepäin.
Toivottavasti on noin. Kyllähän kaikille, mukaan lukien meikäläinen, tekisi hyvää tuntea KHL-liigan säännöt ja se, miten ne eroavat esim. NHL:n säännöistä. Koska en itse tunne sääntöjä, en lähtökohtaisesti tuomitse erotuomareiden tuomioita. Yleensähän nuo ammattilaisina tekevät työnsä ihan hyvin.

Ajoittain raskasta lukea otteluketjuja, kun nk. tonttu tietäväiset esittävät mielipiteitään erotuomareiden tuomioista ilman tietoa. Miten sanonta kuuluukaan: Tieto on valtaa. Toivottavasti niin.

Hieno peli Jokereilta ja siitä SUURKIITOS koko joukkueelle ja valmennustiimille!

Eilinen joukkuepalaveri näytti herättäneen joukkueen ainakin tämänpäiväiseen peliin. Tänään nähtiin Jokereilta parasta tekemistä ja pelaamista joukkuekavereille pitkään aikaan.
 

ardou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1988
Onhan noita nyt katsottu jo ”iät ja ajat”. Eli saa haastaa, jos kiekkon käynyt yli laidan tai esimerkiksi tilannetta on edeltänyt korkea maila. Noi nyt ensin tulee mieleen..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös