EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl, Ässät
Jokereiden runkosarjan viimeinen vieraspeli ja vastassa ei onneksi ole kuin vain 10peliä putkeen voittanut Magnitogorsk..


14.00 alkaa, selostamoon on saatu huippupeliin kukas muu kuin Kainulainen.

Itsellä ainoa kysymys tänään on mitä ihmettä sieltä Jokereilta tulee?
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Melkein uskaltaisin veikata että syttynyt Jokerit joka pelaa huippupelin virheittä. Voidaan sit puhaltaa taas muniin loput kotipelit.
Samat on fiilikset ja arvaukset. Tänään voitetaan ehjähköllä esityksellä. Ketjujen arvaan taas olevan sotkettu. Tämä vaatii toki myös maalivahdin joka tulee muutakin paikalle. Mutta kait siellä Kalnins heiluu.
 
No easy way out!

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Vaikea jotenkin uskoa, että viime aikojen otteisiin peilaten pelattaisiin tänään yhtäkkiä täysin virheettömästi. Jostain se on kuitenkin aloitettava ja tänään olkoon sen ensimmäisen ehjän pelin paikka playoffeja kohti mentäessä.

Jesse vilahti tuossa Jokereiden ystävänpäivävideolla vieraskypärä päässään, joten näinköhän on tänään reissussa mukana? Ilmeisesti ainakin Lindbäck mukana, jos kerran Jukuri-Ignatjew olleet eilen Vantaalla.
 
Pöö

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
Jokereiden kotisivujen eilisellä videolla Hännikäinen kertoo eilen aamulla ennen harjoituksia ja lentoa Magnitogorskin pidetystä pitkästä palaverista, jossa käsiteltiin joukkueen sisäisiä asioita.

Hännikäinen toteaa hyvin mm. kaikkien olevan jääkiekon ammattilaisia ja tuntevan eron voittamisen ja häviämisen välillä. Hänen mukaansa nyt on aika puhaltaa yhteen hiileen.

Toivottavasti tahtotilan muutos näkyy tänään kaukalossa. Vaikka Metallurg Magnitogorsk on voittanut 10 viimeisintä kotipeliä, niin ensimmäinen tilastotappio kotipelissä lähestyy koko ajan...Se ja pitkän hyvän pelillisen jakson Magnitkan pelaajiin luoma hyvänolontunne tarjoavat tänään voittomahdollisuuden Jokereille.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiva juttu kun on palaveria pidetty, ei siinä. Olisiko sen palaverin voinut pitää 15 peliä sitten jos sillä on positiivinen vaikutus suoritukseen?
 
No easy way out!
(1)
  • Tykkää
Reactions: Eram
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän nuo tosiaan aina jostakin kertovat, jos joukkueen pitää helmikuun puolivälin paikkeilla palaveerata tämäntyyppisistä aiheista.
Jos nyt on suuressa viisaudessa päätetty jatkossa puhaltaa yhteen hiileen, niin seuraava kysymys kuuluukin, minne sitä tähän asti on puhalleltu? Villi arvaukseni on, että omiin muniin on puhalleltu.

Niinkuin joku aikaisempi kirjoittaja ansiokkaasti ilmaisikin, niin nyt alkaa olla vihoviimeinen hetki heitellä pelillisesti mädimmät fiblut poppareille ja lopettaa turhat paapomiset tähän päivään.
Kyllähän tätä "kaukalossa kellumista" on nähty yhdeltä sun toiselta Jokeripelaajalta viime aikoina, mutta kyllä valmentajien tehtävänä on kyetä tunnistamaan nuo jengin isoimmat mätäpaiseet pelillisesti ja ei muuta kuin niskaperse-otteella katsomon puolelle.
Nuriskoon nämä sitten touko-kesäkuussa lehdistölle, kun kukaan ei kertonut miten jääkiekkoa pitäisi pelata..

Itse toivoisin, niinkuin varmaan toki moni muukin, että kaukalossa nähtäisiin tänään vastustajan liikkeeseen (luisteluvoimaan) tasaveroisen vastuksen antava Jokerit.
Reseptinä siis vanha tuttu: Liike on lääke. Tällä osa-alueella jos jäädään jalkoihin, niin voittosaumat pelissä kuin pelissäkin putoavat oleellisesti.
Totta helvetissä myös maalivahtipeli, puolustuspelin tiiveys (tiukka noppavitonen), kamppailuhalukkuus, blokki-/maskipeli, yv-peli, av-peli. Mitä näitä nyt onkaan.. Kaikkia osa-alueita pitää parantaa ja paljon!
Se hyvä puoli tässä sekametelisopassa on, että ainakin lähtökohtaisesti pelin parantamiseen on hyvät mahdollisuudet sillä aika vaikeaahan sitä on enään huononminkaan suorittaa..
 

Kartsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko Friman muuten loukissa tai vastaavaa? Ei ole ties kuinka pitkään aikaan pelannut, eikä nyt pelauksellaan huonompi Krejckiä tai Pudasta ole ollut
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näköjään peräänkuuluttamani "tuuletus" pelaajistossa aloitettu.
O`Neill jätetty kotiin miettimään syntyjä syviä, itselläni olisi ollut toki parempiakin ehdokkaita kotiin jätettäväksi..
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EP34
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy