Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Pihöströmiä kiekottomana päähän. Magni myös estää kiekotonta yllättävän usein. Mutta nämä menee Gofman-Gofmanilta ohitse. 2-3 jäähyä enemmän olisin kyllä tässäkin pelissä Magnitkalle antanut.
 
VÄLIKAUSI
SINCE 2001-2002

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
Saa tarkistaa. Sama sääntö kun NHLssä. Missed stoppage play tai jotain sinnepäin.
Toivottavasti on noin. Kyllähän kaikille, mukaan lukien meikäläinen, tekisi hyvää tuntea KHL-liigan säännöt ja se, miten ne eroavat esim. NHL:n säännöistä. Koska en itse tunne sääntöjä, en lähtökohtaisesti tuomitse erotuomareiden tuomioita. Yleensähän nuo ammattilaisina tekevät työnsä ihan hyvin.

Ajoittain raskasta lukea otteluketjuja, kun nk. tonttu tietäväiset esittävät mielipiteitään erotuomareiden tuomioista ilman tietoa. Miten sanonta kuuluukaan: Tieto on valtaa. Toivottavasti niin.

Hieno peli Jokereilta ja siitä SUURKIITOS koko joukkueelle ja valmennustiimille!

Eilinen joukkuepalaveri näytti herättäneen joukkueen ainakin tämänpäiväiseen peliin. Tänään nähtiin Jokereilta parasta tekemistä ja pelaamista joukkuekavereille pitkään aikaan.
 

ardou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1988
Onhan noita nyt katsottu jo ”iät ja ajat”. Eli saa haastaa, jos kiekkon käynyt yli laidan tai esimerkiksi tilannetta on edeltänyt korkea maila. Noi nyt ensin tulee mieleen..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy