Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Iso muutos hyökkäyspelaamisessa. Jokerit hyödyntää nyt NHL-kaukaloa lisäämällä pitkiä syöttöjä ja vähentämällä poikittaisia. Nyt keskialueelle pelataan pitkällä tai lyhyellä syötöllä pakkien väliin, josta kohti maalia. Näin on tehty pitkillä syötöillä maali ja toinen mahdollisuus ylärimaan. Samaa nähtiin alkukaudesta. Jokerit puolustaa myös erinomaisesti. Valtaosa Magnin vaarallisista tekopaikoista ja laukauksista ylivoimalla. KHL:n kuntoykkönen on aivan paperia 5vs5 pelaamisessa hyökkäysalueella ja on kärsii myös Jokeri-syndroomasta, jossa yv:llä ei lauota vaan haudotaan. Jokerit tässä pelissä pelaa yv:n paremmin.

Tällä pelaamisella Jokerit on vaikeasti kaadettavissa.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Meillä on taas voittava maalivahti tolppien välissä, siitä se lähtee.
Se on tietysti yksi asia mutta kyllä kaikki lähtee siitä että ollaan henkisesti mukana touhussa.

KHLn kuumin joukkue ja idän toinen mahdollinen finaalivastustaja hätää kärsimässä. Ja joidenkin mukaan Jokerien pelitapa ei toimi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Näin on. Haaste on nyt saada se toimimaan enemmän kuin yhden pelin. Jokereilta vielä pois alkukauden ykkösketju kokonaisuudessaan.
Totta. Jotain on kuitenkin puhuttu/sovittu/muutettu, kun joukkue on samalla sivulla, pelaa työteliäästi ja yhdessä tiiviisti viisikkona, jossa on koko ajan uhka myös pitkittäisiin vaarallisiin avauksiin/jatkoavauksiin. Voisi olla Jokereille 3-0 pelkästään niillä. Tämä on pelaamista NHL-kaukalossa modernilla pelitavalla, jossa vastustajan 5vs5 vaaralliset paikat on erittäin vähissä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tätä olen ainakin itse jo suht pitkään odotellutkin.
Siis Jokerithan pelaa hyvää ja tasapainoista lätkää, eikä Magnikaan huono ole tosiaankaan ollut.
Vielä yksi erä jätkät, prrk!
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ikonen sikailee. Kaksi ukkoa kimpussa. Goffman ei voinut muuta kuin antaa jäähyn. Toisaalta yv Jokereille olisi ollut paha juttu.
 
Pay for love, hate comes free
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy