Stratovarius

  • 29 511
  • 142

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Avaanpa rohkeasti uuden ketjun takavuosien suosikkibändilleni, jonka ura viimeistään destinyn jälkeen ainakin minun silmissäni on ollut syöksykierteessä levyjen tasonki osalta. Visions on viimeinen todella hyvä levy poppolta. Mutta mikä kauheinta bändi(tolkki) potki kotipellon pois erimielisyyksien myötä ja on hommanut tilalle naislaulajan. Tämä on kyllä viimeinen niitti stratovariuksen arkkuun. Kotipelto oli kuitenkin varsin tärkeä tekijä yhtyeen menestyksessä. Kyllähän tuo kotipellonki ääni alkoi jo näinä viimeisinä vuosina v***ttamaan, mutta lähinnä surkeiden ja vanhaa toistavien biisien vuoksi.

Ei minulla ole naislaulajia mitään vastaan ja pidän todella paljon nightwishistä, mutta tämä vaikuttaa nyt tolkilta säälittävältä yritykseltä palata taas mainstreamiin ja valokeiloihin. Bändin sivulla on uusia lähinnä huvittavia kuvia uudesta typykästä. Minkä v***un takia on tuommosta veripelleilyäki pitänyt ottaa mukaan.. sehän se kuvaa stratojen musaa.. just joo. Melko sexy peibehän tuo muuten on.
 
Joo-o, kyseinen bändi oli aikoinaan myös minun suuri suosikkini, mutta Destinyn, joka oli täysin paska tekele sekin, jälkeen en ole bändiä kuunnellut, muuta kuin ne muutamat biisit, joita radiossa on soinut.
Aina kun olen tällaisen "uuden" Straton biisin kuullut on tullut mieleen, että tämäkin biisi eri sanoituksilla löytyy vanhoilta levyiltä.
Kolme ensimmäistä Kotipellon levyä (Fourth dimension, Episode ja Visions) olivat tosiaan loistavia ja noita tulee nykyäänkin välillä kuunneltua, mutta jotenkin tuntuu, että Kotipellon ääni "käytettiin loppuun" noilla levyillä ja Destinyllä(ja uudemmilla) tuntuu, että mies yrittää laulaa liian kovaa ja korkealta, jonka seurauksena se rääkyminen kuulostaa todella hirveältä.
Nyt on sitten herra Tolkkikin saanut tästä rääkymisestä tarpeekseen ja potkaissut kaimansa pois.

Tuota naislaulajan hankintaa en vielä teilaa, mutta tuskin sen myötä parempia levyjä on luvassa.
Näin äkkiä se tuntuu säälittävältä yritykseltä herättää kuolevaa(tai no, kyllähän se kai ihan hyvin myy vieläkin) bändiä uudelleen henkiin.
Itselläni Stratovarius tulee varmaan säilymään bändinä, jonka vanhoja levyjä tulee kuunneltua, mutta jonka uusiin tekeleisiin en koske.

Eipä muuta.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Bändi on kuulunut ja kuuluu edelleenkin suuriin suosikkeihini. Levyt ovat Visionsin jälkeen menneet alaspäin, mutta tuskinpa sitä parempaa plattaa on kovin helppo tehdä. Visions on mielestäni todella hyvä levy. Ei heikkoa lenkkiä. Sen myötä aloin Stratoa kuuntelemaan. Toki olen tutustunut Episodeenkin kuunneltuani bändiä enemmän. Mutta sitä vanhempaan materiaaliin en ole kajonnut muuta kuin Chosen Onesin myötä.

Ei Destiny mun mielestä huono ollut. Nimikkobiisi, SOS ja Anthem of the World ovat minun mielestäni Kotipellon aikaisen bändin parhaimpiin kuuluvia vetoja. Infinite taas oli suuri pettymys. Mieleen tulee oikeastaan vain Mother Gaia hyvänä biisinä. Hunting High And Low sekä Freedom olivat aika klassisia Strato kappaleita. Eivät erityisen sykähdyttäviä. Elements 1 oli ihan okei. Aika erilainen levy. Elements 2 on vieläkin parempi, muutama todella hyvä kappale mielestäni. Liberty tulee ensimmäisenä mieleen.

Mitä Kotipellon ja Michaelin lähtemiseen tulee niin olen tietysti pettynyt että näin kävi. Taustoista mitään tietämättömänä luulin että Timojen välit olivat hyvässä kunnossa. Jörgin lähtemiseen bändistä ei ilmeisesti riitoja liittynyt. Ymmärrän silti Tolkkia. Stratovariusta ei olisi olemassa ilman häntä ja itselleni bändi profiloituu Tolkin muodossa. Riidat on vaikeita, joskus niitä ei pysty selvittämään ja silloin on edessä tällainen ratkaisu. Ja se että bändeistä lähtee ihmisiä on ihan selvä juttu, sitä sattuu, todella monessa pumpussa.

Tämä MissK eli uusi vokalisti on mielenkiintoinen tuttavuus. En tuomitse häntä vielä. Ne verikuvat tosissaan olisi voinut jättää ottamatta, jos Tolkki ei siirry blackin puolelle. Ja uusi rumpali on Anders Johansson. Jensin veli. Mitähän siitäkin seuraa kun ne kaksi on samassa yhtyeessä..
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Eddie
Avaanpa rohkeasti uuden ketjun takavuosien suosikkibändilleni, jonka ura viimeistään destinyn jälkeen ainakin minun silmissäni on ollut syöksykierteessä levyjen tasonki osalta. Visions on viimeinen todella hyvä levy poppolta.

Olinpa minäkin aikoinani joukkueen suuri fani, ja jokainen uusi levy mentiin ostamaan ensimmäisenä päivänä. Nykyään saatan huomata levykaupassa, että "ai niiltä on tullut taas uusi..", mutta jätän sen siihen hyllyyn. Yksinkertaisesti siksi että nykytuotanto on niin täyttä jööttiä ettei mitään rajaa. 4th Dimension oli hyvä, Episode oli tosi hyvä, Visions aivan loistava, eikä Destinykään huono ollut, mutta sitten... hohhoijaa. Ei mitään uutta ideaa enää, jokunen vanha biisi on yritetty pukea hiukan uusiin vaatteisiin, josko siitä vaikka joku tykkäisi. Eipä ole tainnut tykätä.

Menee Stratolla uuden laulajansa myötä sitten miten tahansa, niin joka tapauksessa jotain täytyi tehdä. Bändi semmoisenaan oli tullut ilmiselvästi tiensä päähän, sillä ei ollut enää yhtään mitään annettavaa.

Toivotaan että tämä uusi eukko toisi vaikka jotain uutta ilmettä lajiin. Ensinnäkin toivoisin että hän osaisi laulaa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Eipä ainakaan entisessä bändissään osannut laulaa. Inhottavasti narisutti ja lauloi kun punkkia olisi vetänyt, vaikka metallia piti laulaa. Tolkin hehkutus "laulaja joka vie metallin sellaiseen ulottuvuuteen mitä ennen ei ole nähty" oli jo itsessään absurdi, saati kun vertasi sitten tämän laulajan ääntä esim. Tarja Turuseen tai Amy Leehin, on nimittäin PALJON jäljessä ja pysyykin. Itse pidin enemmän Sinergyn laulajastakin(Alexi Laihon tyttöystävä taisi olla, vaan nimeä en muistakkaan, jenkeistä kuitenkin).
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuvaa mielestäni tilannetta erittäin hyvin että tätä Miss K:ta (on muuten sitten tyhmä nimi) mainostetaan Straton sivuilla kuvilla ja pitkillä teksteillä. Rumpalista, velipoika Johanssonista, ei ole oikeastaan (tai ei viimeksi ollut kun katsoin) mitään mainintaa.

Eli eiköhän tässä nyt yritetä tuolla naisella markkinoida bändiä. Teiniangstia kyseessä kun on verta ja keskisormea ja "pahis" ilmeitä. Olisivat voineet jättää tekoveret ja sormennäyttelyt jollekkin Deicidelle tai muulle vastaavalle.

Netistä löytyy muuten musiikkipätkiä joissa Miss K laulaa. Ensimmäinen mielikuva on 40 vuotias pubiruusu joka vetää yli kaksi askia mallua päivässä. Sivuja / bändiä en nyt valitettavasti muista mutta eiköhän joku sen kaiva esille. Jos ei niin pistän kotoota infoa lisää niin saa muutkin kuulla. Mielenkiinnolla kyllä odotan mitä tuo neito Stratossa saa aikaan, pahoin kuitenkin pelkään että tulee jatkumaan laskusuuntainen meno Stratolla. Rumpalikaan ei pysty pelastamaan menoa. Eikä uuden levyn huipputyönimi Popkillerkään mitenkään erikoisesti vakuuta meikäläistä. Verta, keskisormia ja popkilleriä, "vähäx mä oon pahis!".

Käytännössä, kun nyt tarkkaan miettii, koko Straton meno on ollut laskevaa Visionssin jälkeen. Voi pojat että siinä levyssä oli jytkettä.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti eagle
Itse pidin enemmän Sinergyn laulajastakin(Alexi Laihon tyttöystävä taisi olla, vaan nimeä en muistakkaan, jenkeistä kuitenkin).

Kimberly Goss (tjsp.) on tuo laulaja. Siitäkään ei ole enää varmuutta että onko Laihon kanssa vai eikö, asumuserossa kuulemma ovat.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Ehkäpä Miss K:ta mainostetaan siksi että ottaisi bändin keulakuvan paikan Kotipellon sijaan kaikkien fanien mielissä. Johansson on "vaan" uusi rumpali. Kuulemma kuitenkin ihan hyvä paukuttaja.

Se millä Miss K:ta markkinoidaan, eli veri, keskisormet ja irvistykset on kuitenkin päin helvettiä. Jos Tolkki ei meinaa suunnata muusiikkia uudelleen en käsitä tuota imagoa. Se imago ja Straton musiikki on aika ristiriidassa. Ja jos musiikki menee täysin eri suuntaan ei bändi enää iske meikäläiseen. Uusia tuulia mutta samantyyppistä musiikkia, se on se mitä minä haluaisin. Hyvä imago olisi mun mielestä sen tyyppinen mitä Tarjalla on Nightwishissa, mutta ei kuitenkaan täysi plagiaatti.

En mä tiedä olisiko joku Kiske esimerkiksi ollut hyvä ratkaisu vokalistiksi. Oltaisiin ehkä jatkettu aikalailla samalla linjalla kuin Kotipellon kanssa.

No ei parane tuomita, toivotaan uudenlaista seuraavaa levyä.

Niin ja se vielä että toivottavasti Strato pyhittää Black Diamondin, Kiss of Judasin ja muut klassikot. En haluaisi kuulla niitä muuten kuin Kotipellon vetämänä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti timppa
Kuvaa mielestäni tilannetta erittäin hyvin että tätä Miss K:ta (on muuten sitten tyhmä nimi) mainostetaan Straton sivuilla kuvilla ja pitkillä teksteillä. Rumpalista, velipoika Johanssonista, ei ole oikeastaan (tai ei viimeksi ollut kun katsoin) mitään mainintaa.

Jos olen oikein asian ymmärtänyt, niin Andreas Johansson on vielä jonkinasteinen tilapäisrumpali ja hänen kanssaan on sovittu pelkästään seuraavan levyn, joka muuten kantaa työnimeä "Popkiller", kannujen paukuttelusta. Andreashan taitaa edelleen olla päätoimisesti Hammerfallin rumpali.

Visionsin jälkeen on kyllä tultu pikkuhiljaa kokoajan vauhdikkaammin alamäkeä. Destiny oli vielä aivan ok lätty, Infinitekin mukiinmenevä. Ennen Elementsejähän tuli tämä välityö Intermission. Elementsit sen sijaan olivat minulle ainakin pettymyksiä.

Kovin suurella innolla en tätä uutta levyä odottele, melko varma olen siitä, että Stratovarius-yhtye ei enää tee lähellekään sen tasoista materiaalia kuin Visionsilla.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Tämä Timo Tolkki vetää kyllä "hyvää" läppää tuolla
stratovarius.com -sivujen foorumilla.
Samalla haluaa näemmä karkoittaa kaikki entiset fanit pois ja
aiheuttaa sen että kukaan ei halua ostaa heidän uutta levyään
mm. siitä syystä että haistattelee omille faneilleen aika "kivasti".

Kukin bändi tavallaan, taitaa olla nyt Stratossa vaan asiat
a-i-k-a sekaisin...
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti HN
Stratovariuksen uusi kannunpaukuttaja on Anders Johansson, joka soittaa myös mainitsemassasi Hammerfallissa ja on Strato-kosketinvelho Jens Johanssonin veli.

Kiitokset HN:lle nimivirheen oikaisusta. Anders Johansson tosiaan astuu Stratovariuksen rumpusetin taakse tulevalle levylle.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Viestin lähetti stiflat
Tämä Timo Tolkki vetää kyllä "hyvää" läppää tuolla
stratovarius.com -sivujen foorumilla.

Näistä on saanut vuoden ylivoimaisesti parhaat naurut :) Sattumalta eksyin tuonne kun muusikoiden.netissä oli linkki kyseiseen threadiin ja hauskaa riitti. Timo 37v. heittää läppää kotisivuillaan, buahahah.

Bändistä ei oikein mitään sanottavaa. Ihan täyttä tusinapaskaa.
Maidenit ja Helloweenit ovat tehneet kaiken jo aiemmin, ja tässä tapauksessa myös paremmin. Kotipelto vetää rallienglannilla ja Tolkki on ehkä suomen pahin Spede. Onhan niillä jokunen ihan tarttuva ralli ja varmaan jos pippeli/pimppihevistä tykkää, niin tätäkin voi kuunnella, mutta siksi persoonatonta ja laimeaa minun makuuni, että ikinä ei yhtään levyä ole hyllyyni tullut - eikä tule.
 

Spencer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Auschwitz Motorsport
Viestin lähetti Mike
Näistä on saanut vuoden ylivoimaisesti parhaat naurut :) Sattumalta eksyin tuonne kun muusikoiden.netissä oli linkki kyseiseen threadiin ja hauskaa riitti. Timo 37v. heittää läppää kotisivuillaan, buahahah.

Tää oli kyllä melkoinen kliimaksi. Aikuinen mies haukkuu kännissä nuoria levynostajia homoiksi ja pyytää työntämään pään perseeseen. Parasta koko tempussa oli tuon hipin selitys jälkeempäin, joku oli kuulemma "murtautunut" poordille ja postaillut Timpsu-hylkeen nimellä. Niinpä vissiin.
Jotenkin noista Soundin Juntus-haastiksista jäi ihan leppoisa kuva Tolkista, mutta kyllä nyt haukkas paskaa.
Yhtye ilmeisesti esiintyy muuten vielä pari kertaa "vanhalla" kokoonpanolla, mahtaa tulla mielenkiintoista. Taustalla oli joku sopimusjuttu keikkajärjestäjien kanssa.
 

ACME

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tolkki TV:ssä

"Sekopää" Tolkki nähdään perjantaina harakanpesä ohjelmassa. Timo Harakalla on ainakin mahdollisuus esittää hyvinkin mielenkiintoisia kysymyksiä, joihin kaikkien pettymykseksi Tolkki vastaa asiallisesti ja ilman turhia hehkutuksia.

Jos Timo Tolkki olisi täällä jatkoajassa rekisteröityneenä niin epäilen, että modet olisivat laittaneet hänet vähintään elinkautiselle. Toisaalta tämä foorumi saattaisi olla hyvä koulu hänelle, jottei nyt ihan kaikkiin murkkujen provoiluun ottaisi kantaa.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Köpi
http://www.stratovarius.com/index2.php?&section=readnews&newsid=847

Eli Anders Johansson ei tule rummuttamaan Stratovariuksessa. Suomalaista rumpalia kaavaillaan tilalle.

Just. Jokohan voisi Tolkki vaan ihan tyynesti tunnustaa että Strato on kuollut ja kuopattu. Perustaisi uuden bändin jos haluaa, mutta onko tässä pelleilyssä enää mitään järkeä? Ja toisekseen, alkuperäisen Stratovariuksen jäsenistä ei ole ollut mukana enää ensimmäistäkään moniin vuosiin.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti HN
Stratovarius on aina ollut Timo Tolkin bändi, jossa Timo Tolkin valitsemat muusikot esittävät Timo Tolkin musiikkia Timo Tolkin haluamalla tavalla.

Tai sitten....

"Stratovarius was founded in 1984 by three guys from Helsinki, Finland; drummer and vocalist Tuomo Lassila, bass player John Vihervä and guitarist Staffan Stråhlman. Before Stratovarius the same line up performed under name Black Water.

The music of early Stratovarius was very different from what it is today. Back then it was heavily influenced by Black Sabbath and Ozzy Osbourne. Guitar player Staffan brought in some classical elements. Bass player John left the band by the end of 1984 and was replaced by Jyrki Lentonen, who previously played with Timo Tolkki in a band called Road Block.

1985 Staffan did not want to play in Stratovarius anymore and he left one week before the band was supposed to play one gig in Aalborg, Denmark. Tuomo Lassila phoned to Timo Tolkki and asked him to join the band."


koko juttu: http://www.stratovarius.com/index2.php?section=history&PHPSESSID=cd17040ac7a5186985eabc14a583deb5
 

Anadigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
Viestin lähetti Spencer
Ei taida Timpsu-pojalla olla enää kaikki pultit paikallaan?

Tolkin julistus

En ole varsinainen Stratovarius fani, mutta jossain määrin seuraillut yhtyeen edesottamuksia. Mutta nyt on kyllä mukissa läiskynyt oikein kunnolla! Kotisivujen matsku on sitä luokkaa, että itseäkin hävettää lukea noita juttuja koko bädin puolesta. Miltähän lie tuntuu olla juuri nyt bändin jäsen, ja lueskella kotisivuilta nokkamiehen julistuksia? Uskoisinpa seuraavan levyn olevan kyseisen orkesteri viimeisiä tuotoksia. Tuo nykyinen julkisuus ei ainakaan levymyyntiä paranna.

Ja vielä vinkki Timolle: Nuo "selvisin masennuksesta" ja "olin koulukiusattu" osaston jutut on enemmän missien heiniä.
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
"Yllättävästi" taidettu tuo julistus jo poistaa. Kuvanahan se tuossa oli? Onkos tuota näkyvissä vielä jossain muualla?
 
Viimeksi muokattu:

Anadigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
Viestin lähetti Sherlock
"Yllättävästi" taidettu tuo julistus jo poistaa. Kuvanahan se tuossa oli? Onkos tuota näkyvissä vielä jossain muualla?

Siinä oli kuva Tolkista verellä tahrittuna ja ohessa pitkä selostus siitä, kuinka kohtalo johdatti Timsun kabbala juttujen ääreen. Ja perään vielä kabbalan perus teeseistä. Voip olla ettei managerit tahi muut pr henkilöt kiljunut ainakaan riemusta kun tuon netissä näkivät.
 

Filosofem

Jäsen
Sherlock, here you go.

Stravorius.com kirjoitti
"I really need to share this with all of you.

"2 days ago I had a panic attack, I lied down and tried to relax.

"Then a voice in my head told me repeatedly: Kabbalah, Kabbalah, Kabbalah. I believe it was the voice of Jesus Christ. I felt warm waves through my body and I felt secure and happy. The voice told me to take a bloody picture of myself in honour of HIS memory. Then the voice told me to go to my library and one of the books fell into the floor before me. I didn't even remember I have that book.

"It was about the teachings of Kabbalah. I believe I have now found the complete and only Universal truth. I understand that none of the things in my life matters really. It is all an illusion anyway.

"I will use this webpage and also the future STRATOVARIUS recordings to celebrate the beauty of this ancient teaching.

"Here is the Part 1

"Classical kabbala identifies four levels of the soul - called nefesh, ruach, neshama and neshama l'neshama. Nefesh is the animating principle of the physical body and the senses ruach is the force vitalizing the emotions neshama is the vitality of intellect and neshama l'neshama is the essence of life of the human soul. The Arizal refers to this fourth level of soul as chaya, signifying its function as the essence of life. However, all these four aspects of the soul he regarded as mere extensions of the essence of the soul, which he called yechida.

"Between the Creator and the created (i.e., the aspect of spirituality1 in general) there is an intermediate level - regarding which it states, 'You are children of G-d your Lord.,' for our Sages have declared, 'the Patriarchs are the merkava.' The intention here is that a tiny spark of G-dliness, drawn from the lowest level of the Creator, clothes itself in a single spark of the created in potentia, which is an extremely ethereal soul. Within this soul-spark, called yechida, are the roots of all the other four levels of spirituality - nefesh, ruach, neshama and chaya.2

"In other words, the soul is both part of the Creator and at the same time it is created - its luminous essence is "a tiny spark of G-dliness,' and the sheath in which it is clothed is a created being, albeit a spiritual being and not physical. As the soul emanates from the Ein Sof - the Infinite One - eventually to be clothed in the physical body, the soul descends via the four worlds mentioned above, leaving a root in each of the worlds3 - chaya in the world of Atzilut, neshama in the world of Beria, ruach in the world of Yetzira, and nefesh in the spiritual dimension of Asiya.4 All of this is then enclothed within a physical body.

"The soul enclothed within the body is a reflection of the Divine Form, called the tzelem, or tzelem Elokim. This tzelem Elokim may be described as the human mold of man's physical form, linking his body and soul. This mold derives from the configuration of the sefirot, which form the structure of the worlds through which the soul descends on its journey down into the body.

"At the same time that the soul's outer dimension reflects the configuration of the sefirot, the inner dimension of the soul reflects the Infinite Light that illuminates the sefirot. This reflection is called the demut Elokim (the Image of God).5 Thus man includes all of creation within him, from the loftiest spirituality to the most mundane physicality.6

"From the perspective of man's service of G-d, these levels of soul may be described as five ascending levels of awareness of, and communion with, G-d. Regarding these levels of soul, Zohar7 states that when a person is born, he is given a nefesh from the world of Asiya, the lowest world, representing the greatest concealment of G-d. If, through his divine service and proper action, he makes himself worthy, he is then given ruach on the plane of Yetzira. With greater effort, he can earn the revelation of neshama, paralleling the world of Beria. If he purifies himself greatly, he may be able to attain the level of chaya paralleling Atzilut, and even yechida - the G-d-consciousness of the level of Adam Kadmon and beyond. ('Beyond,' because the level of soul called yechida in essence transcends all the worlds, since it is never separated from G-d. It is described as being 'truly part of G-d above,' 8 the 'spark of the Creator clothed within a spark of the created' described earlier.)

"This setup puts man in a unique position, for through his spiritual and physical composition (soul and body) he is bound up with all levels of creation. His actions and behavior are therefore capable of affecting all the worlds and all the sefirot. Thus man is a microcosm of creation and his actions have cosmic significance. He is able to affect the balance of the universe, both spiritual and physical, by his kavanot (mystical intentions) and yichudim (unifications of the sefirot). The Arizal revealed an elaborate system of kavanot and yichudim designed to achieve this very purpose.

"In Metal, Timo Tolkki"

Timo on heavypiirien yksi suurimmista pelleistä. Julkisuushakuisuus on erinäisillä tempuilla huipussaan, mutta taitaa kyseessä olla myös jonkin sortin mentaalihäiriöitä. Uskottavuus joka tapauksessa nolla, ei voi mitään.
 
Viimeksi muokattu:

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt taitaa Timolla olla ihan oikeasti siellä pääkopassa jotain hämminkiä, ehkä "pieni" stressiloma tai terapia olisi paikallaan. Eikä tämä ollut mitenkään pahalla
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Tässä vielä tämä kuva sivuilta.
Taitaa olla tilattu muutamat litrat liikaa tekoverta ja nyt
hankkiudutaan eroon siitä. Mahtava kuva, jälleen kerran.
Go Tolkki Go! Kyllä siitä vielä selvästi jotain tulee...
Mr. Tolkki
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös