Steve Passmore Jokereiden maalille

  • 99 802
  • 458

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tervetuloa kokeilemaan Jokerimaalille. Mielenkiintoinen mies joka tuo mukanaan paljon kysymysmerkkejä. On loukkaantumisia, vastoinkäymisiä, lukuisia siirtoja, kehuja, haukkuja ja reilut 100 NHL matsia. Toivottavasti saamme nauttia miehen otteista koko kauden ja meillä olisi takalinjoilla takuuvarma mies. Seuraavat 5-10 matsia kertovat paljon. Katsellaan.
 

Janis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
nuck kirjoitti:
- Epätasaisuus voi johtua kakkosmaalivahdin asemasta. Ei ole helppo tulla kesken ottelun maalille valmiiksi lyödyn joukkkueen taakse.

Muutoin Nuck'in kanssa samoilla linjoilla, mutta em. seikasta olen toisaalta eri mieltä. Mielestäni tuo on maalivahdille kaikkein otollisin ja mielestäni jopa helpoin tilanne saada mahdollisuus ja onnistua hyvän ykkösen takana. Ensinnäkin pääsee puhtaalta pöydältä liikenteeseen, eikä ole varmasti ehtinyt "jännittää" itseään pihalle.
Toiseksi, luultavasti pääsee heti torjumaan, sillä siinä vaiheessa vastustajalla on draivi päällä ja muutama hyvä torjunta ja sä oot ainoa pelaaja jota sun joukkueesta sen jälkeen seurataan, myöskin valmentajan silmissä.
Kolmanneksi, luultavasti vaikka pari maalia menisikin niin pelaat seuraavan ottelun, johon voi jo keskittyä hyvissä ajoin.

Kakkosmaalivahdin asema sinänsä on monesti juuri tuollainen mitä kuvasit eli ei paljon pelejä ylhäällä eikä alhaalla, siitä kanssasi samaa mieltä.

Mun mielestä Passmore on hyvä hankinta Jokereille. Mies on eurokaukalon jo nähnyt, hvyän ikäinen maalivahti jolla varmasti pelinälkää piisaa. Vaikka maalivahdin hommassa ei juuri jäähdyttelyä eikä pelinälän puutetta ole havaittavissa millään tasolla; kiekon ollessa maalissa (omassa) on se aina tietynlainen nöyryytys juuri maalivahtia kohtaa ja sitä ei kukaan vapaaehtoisesti halua.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taas tällänen

Eikö meillä opita koskaan. Ensin kääpiö Goehring, jolle suoraan koko vuoden sopimus ja nyt Passmoren kohdalla sama juttu. Passmorella ei ole mitään ihmeellisiä näyttöjä, torjuntaprosentit ovat pieniä ja on lisäksi pienikokoinen. Eiköhän olisi kannattanu skoutata vähän pidempään/tarkemmin tai jos oli pakko tehdä sopimus niin 3 kk try out. Noh toivotaan, että Passmore olisi uusi Ram, mutta pahoin pelkään.
 

Narry

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eiköhän nyt kuitenkin oo parempi kaksikko kuin alkukaudesta. Toivotaan että molemmat - tai ainakin enemmän pelaava - ottaa mustaa kiinni.
 

Thunder#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, Pelicans
Jokereilla on ollut tosiaan maalivahtipakka sekaisin. En vieläkään ymmärrä, miksi Häkkistä ei peluutettu viime kaudella enemmän. Näyttihän Häkkinen sitä aikaisemmalla kaudella, että osaa pelata. Ihmetyttää edelleen viime kauden maalivahtien peluutus. Olihan Thomas ylivoimainen ja loistava, mutta mikäli Häkkiselle olisi annettu kymmenkunta peliä, niin vire olisi varmaan pysnyt ja tälle kaudelle olisi päässyt takaisin tolppien väliin. Tosin, eihän Häkkinen mikään Thomas ole, mutta parempi kuin Goehring. Nyt sitten Jokerit joutui hakemaan uuden ykkösen ja kakkosen. Ei oikein fiksulta tunnut, mutta toivottovasti Passmore on sitten se veräjänvarija, jota kaivataan. Saa nähdä kuinka monta peliä Rämö pääsee pelaamaan.

Ja mielestäni Jokerit valmistautui tähän kauteen todella surkeasti. Ykkössentteri lähti NHL:n, jne. Nyt sitten yritetään paikata hätä ostoilla. Tästä esimerkkinä Gohering. Ihmetytti myös kauden alla se, että Jokerit lähti yhdellä maalivahdilla kauteen... Olihan Thomasin lähtö pienoinen yllätys. No, onhan tässä aikaa Playoffeihin.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
HFBOARDSilta poimittu, nimimerkki Gabey8 sanoo näin meidän Stevestä=

"I love Steve Passmore, though he's never played on any of "my" teams. Good goalie, feisty player. It won't take Jokerit fans long to realize why even other teams' fans like this guy (even while he's being a pain in the neck to play against)."

Koko ajan on paremmat fiilikset "Stevarin" suhteen. Varmaan on sähäkkä pikkupakkaus, joka aseenteella piiskaa puolustajia ja Nortonin kanssa luo yhä parempaa fiilistä pukukopissa.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Thunder#17 kirjoitti:
Ihmetyttää edelleen viime kauden maalivahtien peluutus. Olihan Thomas ylivoimainen ja loistava, mutta mikäli Häkkiselle olisi annettu kymmenkunta peliä, niin vire olisi varmaan pysnyt ja tälle kaudelle olisi päässyt takaisin tolppien väliin. Tosin, eihän Häkkinen mikään Thomas ole, mutta parempi kuin Goehring. Nyt sitten Jokerit joutui hakemaan uuden ykkösen ja kakkosen.

Eikö se mennyt aika pitkälle niin, että Häkkinen ei enää tällä kaudella halunnut olla Thomasin kakkonen? Niinpä pian sen jälkeen kun Thomas tuli loppukesästä Jokerien vahvuuteen, Häkkinen singahti pois. Melko ymmärrettävää minusta siinä tilanteessa. Jälkikäteen ajatelleen Häkkisen olisi varmaan kannattanut katsoa loppuun asti Thomasin NHL-kortti, mutta eihän tuota nyt juuri kukaan muukaan arvannut, että Thomas enää olisi pois lähtenyt.

Mitä viime kauden peluutukseen tuli, se oli Jortikan asia eikä maalivahtiin todellakaan kaaduttu. Eipä pääse paljon arvostelemaan. Thomas on helvetin hyvä ja tykkää pelata paljon. Ei auttaneet edes Häkkisen agentin kiukuttelut asiaa ;).
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut vaan täältäkin suunnalta uudesta maalivahdista. Jos pelaajat luottavat Passmoreen niin luulenpa että liigan kovimpia maalivahteja(ehkä top7). Älkää olko liian huolissanne noista laukausten sylkemisistä NHL:ssä, se on kuitenkin aika paljon kovempi sarja. Ja sen verran sanon että kyllähän se maalinedustan putsaaminen on todella paljon asenteesta ja yrittämisestä kiinni. Jokereilla on kahdessa pakkiparissa voimiltaan ja kooltaan kovaan maalinedustapeliin erittäin hyvin pystyvä pakki(Norton ja Kankaanperä) ja eihän sitä tiedä mitä Masa vielä keksii...Onpahan taas yksi syy lisää mennä katsomaan seuraava HIFK-Jokerit tauon jälkeen. Ties vaikka meilläkin olisi silloin uusi(a) pelaaj(i)a...
 

Johnee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
PeteX kirjoitti:
Negatiivista: lyhyt

Noh, ei nyt heti aleta dumaamaan pituuden takia veskareita vaikka täällä yksi pygmi on käynytkin. Muuan Pasi Nurminen on 5 10" ja Passmore siis 5 9". Jotenkin puheista jäänyt kuva, että olisivat samantyylisiä kavereita: tempperamenttisia kumiukkoja. Korjatkaa joku toki, jos olen aivan hakoteillä.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mämmiä

Kyllä on Jokereilla vauhti päällä. Jos vahingossa erehtyy pari päivää tekemään aktiivisesti töitä, niin ei enää juurikaan tämän kauden Jokereista tiedä. Puoli jengiä eli veskari ehti vaihtua sitten tiistain. Kiva että tapahtuu, vieläkö Curre ja Masa ovat koutseina ?

Tää uusi veskari on. Tiedän hänestä vähemmän kuin painottoman tilan öljynvaihdosta joten en tuomitse. Silti mielikuva on selvä. Tämä jätkä on kuin mämmi meikäläiselle, ei hajuakaan miltä se maistuu, mutta näyttää epäillyttävältä.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Johnee kirjoitti:
Noh, ei nyt heti aleta dumaamaan pituuden takia veskareita vaikka täällä yksi pygmi on käynytkin. Muuan Pasi Nurminen on 5 10" ja Passmore siis 5 9".

Aivan näin. Lyhyitä ja menestyneitä maalivahtoja on kokonainen maailman sivu. Mikä on pituudesta pois on korvattava reflekseillä ja muilla taidoilla. Lyhyet maalivahdit menestyvät eri avuin kuin isommat.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Analyytikko kirjoitti:
Aivan näin. Lyhyitä ja menestyneitä maalivahtoja on kokonainen maailman sivu. Mikä on pituudesta pois on korvattava reflekseillä ja muilla taidoilla. Lyhyet maalivahdit menestyvät eri avuin kuin isommat.

Näin kyllä, mutta riippuu myös hieman torjuntatyylistä. Jos pieni kaveri on koko ajan polvillaan, kuten Kalle, niin turhan paljon jää tilaa yläkulmiin. Jos pysyy pystyssä, niin korvaa pienuuttaan helposti mm. nopeudella.
 

Deiw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Sehän me nähdään viikon päästä torstaina. Miten Passmore torjuu? Toivottavasti onnistuu eikä ole epävarma niin kuin Goehring oli. Se on pakkovoitot, pakko voittaa Hifk ja Hpk. Pakko!!!
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mulle oli Passmoren tuleminen positiivinen yllätys. Eka mielikuva oli se, että olikos se tappeleva maalivahti. Niin hän olikin. Jos torjunta työ ei onnistu jossain matsissa, niin sitten Passmore noutaa vastustajan veskarin ja molemmat joutuu ulos. ; ) Ei se koko kaikkea kerro.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Johnee kirjoitti:
Muuan Pasi Nurminen on 5 10" ja Passmore siis 5 9". Jotenkin puheista jäänyt kuva, että olisivat samantyylisiä kavereita: tempperamenttisia kumiukkoja.

Bussin avaimet on sitten syytä jemmata huolella.
 

Joonas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, OTP
Vakio kirjoitti:
Bussin avaimet on sitten syytä jemmata huolella.

Aika hyvä...

Itse en ole ainakaan vakuuttunut tästä hankinnasta. Saapa taas hihitellä ja hohotella, kun Jokerit konttaa. Siitä olen kuitenkin varma, että Passmore on parempi kuin Herman Göring. Ja 100% varma, että Passmore on parempi molari kuin Virmanen valmentaja.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Joonas kirjoitti:
Itse en ole ainakaan vakuuttunut tästä hankinnasta. Saapa taas hihitellä ja hohotella, kun Jokerit konttaa.

No näinhän se menee :)

Kyllä mä ihmettelen, jos ei NHL-vahti SM-liigassa pärjää. Tosissani. Eilen kun oli paikan päällä katsomassa ottelua Suomi-Venäjä, niin nämä SM-liigassa tällä kaudella hyvin menestyneet kaverit olivat kyllä ihan paperia. Liigassa on ilmeisesti niin hidas pelitempo, että täällä pärjää jos vaan vähän jotain osaa. Aikaa on. Senkin takia ammattimiehen luulisi maalillaan onnistuvan ja helposti. Kunhan nyt ensin maahan saadaan ja treeneihin, niin pistän sitten tänne vähän vaikutelmia harjoituksista. Pysähtyykö kiekot ja onko luonne sellainen kuin kerrotaan.
 

mtt

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Detroit(tiputin Bluesin pois. Blues on paska)
Eihän Passmore ole mikään NHL-tason vahti. On päässyt pelaamaan siellä muttei ole vakiinnuttanut paikkaansa. Enempi AHL-tason pelaaja. Mutta voi riittää taidot SM-liigassa. Riittihän Thomasinkin vaikka pelaa vain AHL:ää.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
mtt kirjoitti:
Eihän Passmore ole mikään NHL-tason vahti. On päässyt pelaamaan siellä muttei ole vakiinnuttanut paikkaansa. Enempi AHL-tason pelaaja. Mutta voi riittää taidot SM-liigassa. Riittihän Thomasinkin vaikka pelaa vain AHL:ää.

No, NHL-vahdiksi mä nyt totesinkin, en NHL-tason vahdiksi. Ei vakituista pelipaikkaa NHL:ssä, mutta noin 100 ottelua ylhäällä on kuitenkin enemmän kuin koko nykyisellä muulla SM-liigan veskaristolla yhteensä. Nyt ja uskoakseni myös tulevaisuudessa.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Alkuperäisen tiedon mukaan Passmoren piti saapua "early friday morning", mutta tiedä sitten mitä aikaa, koska kone laskeutuukin Helsinki-Vantaalle vasta illalla. Onko faniporukka menossa banderollin kanssa vastaan pelastajaa?
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
cobol kirjoitti:
No, NHL-vahdiksi mä nyt totesinkin, en NHL-tason vahdiksi. Ei vakituista pelipaikkaa NHL:ssä, mutta noin 100 ottelua ylhäällä on kuitenkin enemmän kuin koko nykyisellä muulla SM-liigan veskaristolla yhteensä. Nyt ja uskoakseni myös tulevaisuudessa.

Tuukka Rask?
 

TML

Jäsen
eh kirjoitti:
Alkuperäisen tiedon mukaan Passmoren piti saapua "early friday morning", mutta tiedä sitten mitä aikaa, koska kone laskeutuukin Helsinki-Vantaalle vasta illalla. Onko faniporukka menossa banderollin kanssa vastaan pelastajaa?

Ei se kai mikään rokkistara ole. Siitä vaan toivottomaan tervetulleeksi ettei ihan yksin jää toisin kun kentällä.
 

Johnee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vakio kirjoitti:
Bussin avaimet on sitten syytä jemmata huolella.

Miksi? Kaveri ajaa etuovesta sisään vieraspeleihin, kyllä meillä on pätäkkää maksaa kulut.
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Luettuani ketjun ei voi kun ihmetellä; uusi kaveri tuomitaan pääsääntöisesti(myös ja varsinkin Jokerifanien keskuudessa) flopiksi ilman ensimmäistäkään peliä.

Olemmeko vajonneet jo niin syvälle epätoivon suohon ettei uudelle veskarille anneta edes sitä 10-20 ottelua aikaa näyttää taitonsa?

Tuosta koosta voisi todeta, että NBA:ssakin on lyhyempiä kavereita jotka ovat jopa pärjänneet siellä pituudestaan huolimatta. Päällimmäisenä tulee mieleen Tyrone "Mugsy" Pogues; noin lyhyttä kaveria ei SM-liigassa ole varmaan pelannut. Koskaan. Missään.(huom. nykyään muodikas pisteiden vapaamielinen sijoitus).
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
eh kirjoitti:
Onko faniporukka menossa banderollin kanssa vastaan pelastajaa?

Sehän vielä puuttuisikin että sinne mentäisiin Messiasta huutamaan! Mies varmaan kääntyisi takaisin saman tien kun luulisi että uskonlahkoon on tullut.

Vaan mites on: onko mies jo maassa? Lähtikö suoraan baariin Masan kanssa vai mikä on tilanne? Tietoa, kiitos!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös