St.Louis Blues (2) - San Jose Sharks (7), lännen puolivälierät 2012

  • 15 578
  • 56

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Hienoa STL BLUES! Tästä sarjasta meni aivan oikea joukkue jatkoon! Vielä kun Phoenix ja Kings menee jatkoon, niin saadaan vaihtelua Stanley cup finaaleihin taas kerran!
 

Kaveriini

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ,Washington Capitals, Detroit Red Wings
Jep,jep... Jäipä taas täsätkin kaudesta paskan maku suuhun :( Odotan kyllä suuria muutoksia hailaumaan jos jatkossa luulevat pärjäävänsä!!!

Mutta onnea kummiskin St.Louisille :) Toivottavasti menette finaaleihin asti :D
 

si1ma

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Tätä on 10 vuotta odotettu ja kyllä maistuu hyvälle.

On kyllä helppo yhtyä noihin tuuletuksiin. Alkoi olla jo sellainen fiilis ettei POF menestystä tulee enää ikinä. Noihin Nuottipaidan kehuihin lisäisin vielä hyvän erikoistilannepelaamisen. Erityisesti Blues ylivoima joka jo runkosarjan lopussa alkoi olla aika murhaavaa toimi hyvin, eihän SJ mitenkään erityisemmin onnistunut mutta iso osa oli Bluesin hyvyyttä. Summasummarum Blues oli juuri niillä osa-aluiella parempi millä playoff-sarja voitetaan maalivahtipeli, erikoistilanteet ja viisikkopeli. Nyt vaan odotellaan seuraavaa vastustajaa.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Onnea Blues-faneille tokalle rundille menosta. On meillä Centralissa aikas kovat posset (sans Jackets, no offense). Tulee kyllä kova tappelu läntisellä puolella siitä, kuka pääsee finaaliin. Blues & Preds ehkäpä suosikit..
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Onneks olkoon kaikille Blues faneille!

Voitto meni aivan oikeaan osoitteeseen ja jotenkin tässä ei edes osaa vituttaa kun jotenkin tätä odotti. Eli ei muutakun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

Sharksin pelistä ei jaksa sanoa muutakuin, että harmittaa kun nykyään Thorntonin ollessa huikea playoffeissa niin miltei koko muu joukkue on niin syväjäässä ettei mitään rotia.

Mclellan, youre fired!
 

Roni Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Scott Nichol
Olin kyllä jo sarjan alussa melko varma, ettei Sharksilla tule olemaan juurikaan sanottavaa koko sarjan aikana. En kovin väärässä ollut. Täysin oikeutettu voitto St. Lousiin, sympatiat tästä eteenpäin sinne.

Täytyy muuten todeta, että Thornton todisti (samoin kuin viime vuonna), että Jumbon maine voidaan jossain määrin unohtaa. Eihän mies ole menestystä poffeissa niittänyt, mutta kyllä kapteenin asenne on sitä luokkaa ettei häntä tästä sarjasta voi syyttää. Viime vuoden tapaan; The Man on the Mission.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Thank you, thank you, thank you ja Holy Jumping!

Vielä päivän myöhemminkin tuntuu melko makealta. Vähän pelkäsin ettei Bluesista löydy tappajan vaistoa lyödä sarjaa ensimmäisessä eräpallossa poikki, mutta niin vain Niemelle sattui sarjan pahin pompottelu ja Langs oli paikalla. Sitten heti perään Perron herkillä käsillä illan toinen. David Perron oli koko sarjan melko kujalla Sharksin isojen miesten puristuksissa ja kävi jäissä vähän väliä, mutta tuolla maalilla pelasti jo paljon. Elliott oli toisessa päässä totutun varma, hanska kävi pari kertaa kohtalaisen vikkelään mitä condensed hilightsistä pystyi päättelemään.

San Jose ei ollut mitenkään huono, petrasivat runkosarjasta Bluesia vastaan hurjasti, silloin syntyi muistaakseni neljässä matsissa yhteensä vain kolme maalia. Etenkin Joe Thornton oli elementissään, väittäisin jopa että kokonaisvaltaisesti oli sarjan paras hyökkääjä. Andy Mac toki Bluesilta aivan älyttömässä vireessä, mutta vain hyökkäyssuuntaan ja sai myös paljon tukea kuumalta Patrik Berglundilta sekä monipuoliselta Alex Steeniltä. Jumbo taasen sai tehdä käytännössä kaiken itse, kiikareilla vetäneet Pavelski ja Marleau olivat vain taakkana. Joella oli toki paikkoja vaikka kymmeneen, mutta maalisihti oli kuin suomalaisilla kolmoskentän työmyyrillä.

Se olisi sitten seuraavaksi LA Kings. Hieman sarjan luonne muuttuu, molemmat yrittää puolustaa kovin, Kings koittaa varmasti myös fyysisesti nujertaa Bluesia. STL-SJS sarjassa taklattiin toiseksi vähiten puolivälläreistä heti NSH-DET pelien jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös