Sportin yleisömäärät – täyttyykö Kuparisaari kuin wanhoina hywinä aikoina?

  • 137 348
  • 496

Scaleo666

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eiskrazer Chargers
Sitä en ymmärrä, miksi tekijän pitää olla aina joku paikallinen kuppaaja? Ok, sillä työllistetaan lähialuetta, mutta mielestäni kannattaisi ehdottomasti pollata, mikä taho teki esim Kupittaan rakennustyöt, Metro-arenan jne, koska oletettavasti tästä maasta löytyy tähän rakennusalaan erikoistuneitakin yrityksiä, joilla huomattavasti parempi tuntemus todellisista kustannuksista.
.

Jos kohde tulee julkiseen laskentaan niin kuka tahansa ympäri Suomea saa laskea jos vaan huvittaa, eli kyllä se on tekijöistä kiinni jos he haluavat tarjousta antaa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Julkiseen laskentaan kait noiden pitää tulla, mutta aina ei vaan mene järkeen, miten täällä tuntuu kaikki maksavan potenssiin x vs muu maa ja aina samat rakennuttajat voittaa kilpailun.

Hyvä esimerkki on tämä meidän Hietalahden potkupallostadionfarssi.
Alkuperäinen budjetti oli syksyllä jotain 11m€ ja nyt puhutaankin jo 16,5m€.

Me siis saneerataan ja laajennetaan. Samaan aikaan Seinäjoella tehdään tyhjästä kokonaan uusi ja bujetti taitaa olla 11m€ ja käsittääkseni siinä myös pysyvät.

Ainahan saneeraus on kalliimpaa, kuin tyhjästä uuden rakentaminen, mutta tuo meidän saneerausosa on kuitenkin aika pieni osa ja ennen kaikkea ihmetyttää se, ettei alkuperäinen budjetti pidä koskaan edes lähellekään paikkaansa.

Voi toki olla, että Vaasaan rakennetaan jotain paljon parempaa, mitä S-joella, mutta ero on aika valtava.

No, pääasia, että rakentavat ja saadaan alkukesästä upea fudisstadion, mutta hieman epäilen tuon järkyttävän ylityksen kostautuvan Sportin hallisaneerauksen suhteen.
 

Scaleo666

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eiskrazer Chargers
Hyvä esimerkki on tämä meidän Hietalahden potkupallostadionfarssi.
Alkuperäinen budjetti oli syksyllä jotain 11m€ ja nyt puhutaankin jo 16,5m€.

Tuo stadion farssihan johtuu suurimmalta osin siitä että suunnittelu on ollut Vaasan Talotoimen harteilla, eli verorahoilla ollaan suunniteltu ja kun katsoo materiaalivalintoja niin ei todellakaan edullisemmasta päästä. Seinäjoella kun on kyse ykistyis rahoista niin ollaan vähän tarkempia että miten niitä törsätään.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Yleisömääristä sen verran, että elän sellaisessa uskossa, että otteluiden televisiointi on vähentänyt varsinkin Sportin yleisökeskiarvoa parilla sadalla. Vaasassa tämä mahdollisuus tässä laajuudessa ja näin huokein hinnoin on ollut ymmärrettävästi uusi ja houkutteleva asia. Eiköhän uutuuden viehätys otteluiden seuraamiseen kotisohvalta kuitenkin katoa. En itsekään joka pelissä ole milloinkaan käynyt, oli televisiointi tai ei, mutta olen huomannut tuohon televisiopeliin itse kyllästyneeni. Varsinkin huonolaatuinen peli on aika puuduttavaa seurattavaa, vaikka miten kodin lämmössä saa olla. Paikanpäällä on sentään se tunnelma ja tauolla Kuparisaaren "erikoiset" taukoeväät, joita ei kaupasta kotiin ostaisi mutta hallilla jostain syystä kelpaavat krantummallekin.

Toisaalta parempi tietysti, että osa katsoo televiosta eikä mene koskaan hallille kuin että katsoo lehdestä pelkät tulokset menemättä siltikään hallille. Ellei televisiopelit myy niin jää Sportiltakin miljoonasiivu saamatta.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Eiköhän suurin syy laskeviin katsojamääriin ole pitkä voittamattomuus kotipeleissä. Vaasalaiset ovat tunnetusti menestyshullua kansaa, ei niinkään urheiluhulla. Se, että kaikesta huolimatta ollaan tiukasti mukana playofftaistelussa ei tunnu riittävän. Playoffpaikka tosiaankin on Sportin mestaruus tällä kaudella, harmittaa todella paljon ettei vaasalaiset ole lähtenyt taisteluun mukaan. Osittain varmaankin Sport on epäonnistunut tavaoitteiden "myymisessä" suurelle yleisölle.

Suorastaan vituttaa edelleen joidenkin kannattajien katellisuus Kookoon suuntaan. Välillä saa sellaisen kuvan, että Kouvolassa on tehty kaikki oikein, kun Vaasassa kaikki on mennyt päin mäntyä. "Eikö voisi ottaa mallia Kookoosta", lukee vähintään joka toinen päivä Sportin foorumilla. Onko kellään käynyt mielessä, että osasyy Kookoon menestykseen on se, että he ehtivät rauhassa katsoa miten Vaasassa sarjanousu hoidettiin? Tiettävästi taulukossa ollaan kuitenkin vain yhden pisteen jäljessä ottelun vähemmän pelanneena. Siitä ei ole mitään tietoa, minkälaiseen taloudelliseen tulokseen Kookoo on matkalla, ja aikooko Kookoo lyhentää heti ensimmäisellä kaudella liigaosaketta. Ei myöskään ole tietoa kuinka paljon Kookoolla on varaa tehdä tappiota (tämä selvinnee viimeistään kauden jälkeen). Sportilla tätä etua ei ole lainkaan.

Tarkoitan tällä purkauksella sitä, että sekään ei edesauta katsojien houkuttelemista hallille, että kannattajien toimesta levitetään sellaista kuvaa, että Sportin toimisto on täynnä puuhastelijoita, jotka eivät osaa tehdä mitään oikein. Totuus on kuitenkin, että eteenpäin on menty. Joka osa-alueella.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
No nyt sitten on jo ihme, jos ei Kuparisaari ole ääriään myöden täynnä lauantaina Tapparaa vastaan.
Jos jäädään johonkin säälittävään 3500 lukemiin, on pakko ihmetellä, onko Vaasalaisissa ihan oikeasti joku valuvika? Kiekkokulttuurista ei tarvitse tällöin ainakaan puhua tämän kaupungin kohdalla.

Miettikää, mitkä ennakkoasetelmat. Erittäin hyvillä apajilla sääleipaikkaan. Vastassa koko Etelä-Pohjanmaan ja Kyrönmaan Tappara, viikonloppu ja Sportilla kahden pelin voittoputken tynkä alla.

Lisäksi pahimmat vastustajat, Ässät ja Pelicans vastakkain, KooKoolla heille erittäin vaikea SaiPa tuplissa.

Nyt hitto sitä kannatusta tarvitaan enemmän, kuin koskaan!!! Jack-potin napatessa ja muiden kivasti ristiin sählätessä otettaisiin jopa Pelicans kiinni ja saataisiin KooKoohon kunnon hajurakoa.

Nyt kyllä mitataan Vaasalaisten Sport-sydän isosti!

Oma veikkaus, loppuunmyyty jo perjantaina! Ihme on, jos ei kelpaa!

Edit: pieni katsaus lippu.fi ja OHO! Eletään keskiviikkoiltaa ja istumapaikat kohta myyty loppuun! Nyt kannattaa toimia, jos haluaa edes seisomaan!
 
Viimeksi muokattu:

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
No nyt sitten on jo ihme, jos ei Kuparisaari ole ääriään myöden täynnä lauantaina Tapparaa vastaan.
Jos jäädään johonkin säälittävään 3500 lukemiin, on pakko ihmetellä, onko Vaasalaisissa ihan oikeasti joku valuvika? Kiekkokulttuurista ei tarvitse tällöin ainakaan puhua tämän kaupungin kohdalla.

En jaksa uskoa, että enempää tulee kuin juurikin tuo 3500, ellei sitten Seinäjoelta tule Tappara-kannattajia huviajelulle Ruotsiin.

Kulttuurista tai sen puutteesta samaa mieltä. Korvia punottaa nykyään joka kerta, kun melkein joka kotikierroksella ollaan surkeimmalla lukemalla ellei Kuopiossakin ole ollut peliä. Loppujen lopuksi samat naamat liigapeleissä kuin mestiksessäkin..
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Lauantaiksi istumapaikat muutamaa hajapaikkaa ja C6:n hieman yli kymmentä istumapaikkaa lukuunottamatta myyty loppuun.

Nähtäneen kauden toinen sold out - ottelu!

Mutta, mutta. Ensi viikolla sitten heti tämän perään kaksi viikko kotiottelua, ensin Ti SaiPa ja To HPK.
Saas nähä, millanen vaikutus tällä on noihin. Veikkaan, että nähdään tuolloin taas kakkosella alkavia, max kolmosen pikkunumeroita.

Tyhmästi kyllä laadittu tämä otteluohjelma.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hyvin näyttää lauantai vetävän, ihme olisi ellei näin olisi känyt. Kyllä mä odotan ottelun myytävän loppuun. Ensi viikon kotiotteluihin nyt vaaditaan toimistolta näyttöä, ettäpystyvät markkinoimaan pelien ison merkityksen Sportille ja vaasalaiselle kiekolle. Myyköön vaikka kaksi ottelua yhden hinnalla tai jotain mutta lössi on saatava sisään näihin matseihin. Sport tarttee nyt sen ylimääräisen tuen mitä Kuparisaari parhaimmillaan voi tuoda.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Tällä hetkellä meidän yleisö ka on lukemassa 3259. Viimekaudella päädyttiin lukemaan 3369, jolla siis tehtiin jo todella hyvin tulosta.

Tällä kaudella oheistoimintaa on enemmän, mitä viime kaudella, joten Jykän bisness komppaa hieman menetettyä yleisömäärää.

Silti, meiltä puuttuu Tomasin bisneksestä vielä 29358 katsojaa tältä kaudelta, kahdeksasta viimeisestä ottelusta, että saavutettaisiin tällä osa-alueella sama yleisömäärä. Tarkoittaisi siis 3670 katsojaa per loput pelit.

Ihan tähän en jaksa uskoa, mutta saa toki yllättää.
Nämä kahdeksan viimeistä kotiottelua kattavat kaksi oletettavasti hyvin vetävää, Kärpät ja KooKoon. Näiden lisäksi nyt tulevalla viikolla SaiPa ja HPK, joiden en jaksa uskoa Vaasalaisia viikkopeleinä varsinkaan kiinnostaa. Uskon, että kolmosella alkava on todella tiukassa kummassakin.

Näiden jälkeen tosiaan noi kaksi edellämainittua, joiden jälkeen vielä Lukko, KalPa, Blues ja Ilves. Blues ainoa vk-loppupeli.

Tiukkaa tekee, mutta jos panos pysyy loppuun saakka, voidaan päästä lähelle. Toivottavasti ainakin.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Vaikka sitä toivoisinkin tuleviin viikkopeleihin yli kolmosen lukemia, niin todennäköisesti molemmissa peleissä pyöritään 2600-2800 maisemissa. Valitettavasti. Toisaalta kyllä ymmärrän taviskansan "rusinat pullasta" -meiningin, koska onhan noi lipunhinnat korkeat. Kuten täälläkin on monesti jo mainittu, niin esimerkiksi uuden istumakatsomon hinnoittelu on täysi floppi. Kävin yhdessä a:n pelissä testaamassa paikkoja. Ylärivin paikoista voi ottaa 22-25 euroa, mutta alempien rivien ja kaiteiden takana olevista paikoista maksimissaan 20 euroa. Näkyvyys on paikoittain surkea.

Kun tässä ketjussa Kuparisaaresta puhutaan, niin pari sanaa Kuparisaaren tunnelmasta. Eilen oli capoilta ja päädyltä pitkästä aikaa oikeaa yritystä saada muuta päätykatsomoa ja istumakatsomoita mukaan meininkiin. Hyvä juttu ja samaa jatkossa! Ja uusi laulukin on tullut laulukirjaan. Mutta edelleen odottaisin capoilta ja päädyn ydinjengiltä enemmän pelisilmää reagoida ottelutapahtumiin. Pitkät laulut kuulostaa hienoille, kun niissä on paljon volyymia takana. Nyt laulut tahtovat hyytyä jo parin minuutin jälkeen, kun isompi porukka ei jaksa laulaa. 20+ henkilön laulu ei vaan kuulu yhtään mihinkään, eikä kyllä kanna kotijoukkuetta eteenpäin. Mun mielestä olisi parempi välillä pitää laulut lyhyempinä, ja ottaa siihen mukaan iskevämpää kannustamista: kättä ylös ja Sportti, Sportti -huutoa läpsytyksineen tai uusia versioita Punainen ja valkoinen vuorohuutoon, jolla saadaan aina hyvää painetta halliin. "Koko halli" huuto on pudonnut ohjelmistosta jostain syystä täysin. Silläkin saadaan paremmin koko hallia mukaan hommaan! Ja mielestäni päädyn pitäisi keskittyä vielä enemmän psyykkaamiseen. Eilen kyllä dumarit saivat hyvin painetta, mutta Karhunen pääsi aivan liian helpolla. Veskarin lisäksi vastustajan jengistä löytyy aina muutama muukin pelaaja, jonka pääty voi ottaa silmätikuksi. Eilen uuden laulun harjoittelu oli sijoitettu vääriin paikkoihin. Eli ottelun alkuminuuteille, jolloin olisi pitänyt ottaa "halli haltuun". Nyt laulu oli pientä pihinää, kun vain ydinryhmä osasi laulun. Samoin ottelun loppupuoli 5-4 johtoasemassa oli väärä paikka tuolle laululle. Silloin päädyn olisi pitänyt olla suoraa huutoa, jolla olisi nostettu kotkia vielä korkeammalle.

Tähän tuli nyt hieman kriittinen ja negatiivinen sävy, mutta toivottavasti asia nähdään kuitenkin rakentavana kritiikkinä. Päädyn toiminta on kaikkinensa hienoa ja ilman sitä Kuparisaari olisi ottelujen aikana ihan kuollut mesta. Päädyn arvostus nousee aina uudelle tasolle, kun käy muissa liigahalleissa Sportin vieraspeleissä. Kun tunnelma kotipelissä on Kuparisaari -aseteikolla välttävä tai heikohko, niin se on silti parempi kuin suurimmassa osasssa muita liigahalleja. Silti tässä vaan toivoo sitä, että päädystä ja koko hallin yleisöstä saataisiin revittyä vielä enemmän irti :)
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Komea yleisömäärä lauantain Tappara-pelissä, joka itseltä jäi väliin ja meni teksti-tv appsista seuraamiseksi. Epäilemättä Tappara ja muuan Patrik Laine vieraana myötävaikutti kauden ennätysyleisöön, mutta kaikki lasketaan. Tämäkin todistaa osaltaan sen, että mielenkiintoiset pelaajat itsessään vaikuttavat suuresti sen marginaaliyleisön innostukseen. 2 miljoonaa ihmistä näkee ilmaiseksi ihmepoikien kultakeikan vuodenvaihteessa ja niinpä on heti mökki Vaasassakin täynnä, kun ihmepoika saapuu vierailulle kuukautta myöhemmin.

Itse pelikin ollut lauantaina ilmeisesti mitä parasta markkinointia. Hyvä niin!
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Mutta edelleen odottaisin capoilta ja päädyn ydinjengiltä enemmän pelisilmää reagoida ottelutapahtumiin.

Tähän vahva sama. Yksi osa-alue, mikä monesti vaivannut on YV:t ja AV:t. Miksi väkisin ylläpitää chanttiä, kun pitäisi pyrkiä häiritsemään vastustajaa, tai saada maksimaalinen tuki omille. Pelkkä buuaaminen luo yleensä paljon vahvemman paineen vastustajalle kuin laulaminen. Miksi pelkkä taputtaminen ei riitä YV:llä? Tällöin on myös paljon helpompi saada koko halli aktivoitua. Joskus tuntuu, että pitkistä laulusessioista on tullut itsetarkoitus, joiden tarkoitus on pönkittää laulajien egoa ennemmin kuin tukea joukkuetta.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei täyty ei. Sport pelaa ehkä historiansa merkittävämpiä otteluita ja mahdollisuudet on edetä ihan mihin asti vain ja tehdä Vaasalaista kiekkohistoriaa. Kiekkohistoriaa tehdään jo pelkästään sillä että otteluista otetaan pinnoja sillä jo nyt on ylitetty viime kautinen pistemäärä. Mutta mitä tekee ihmiset? Istuu himassa, ei voi ymmärtää. Nyt herätys Vaasa ja maakunta. Torstaina hallille, kiitos!
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sprot
Ilmeisesti kaikki on Prismassa, ei ainakaan pelissä! Joukkue taistelee pudotuspelipaikasta ja 2400 katsojaa. Uskomatonta...
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eilen siis alle 2500... ei tuo kauas Mestiksen viikkopeleistä heitä. Tosin silloin menestyttiin.
2434 katsojaa eli aika usein jos kohdattiin TuTo tai KooKoo niin oli viikollakin ainakin tuon verran. Toki silloin oli halvemmat liputkin. Positiivista on kuitenkin se, että sarjan kalleimmilla lipuilla ja paskimmalla hallilla ei kuitenkaan olla viimeisenä yleisökeskiarvossa.

Ensi perjantaina taas Kärpät ja Pitkänenkin saattaa olla askissa, joten yleisömäärä lienee yli 4000.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ensi perjantaina taas Kärpät ja Pitkänenkin saattaa olla askissa, joten yleisömäärä lienee yli 4000.
Seuraava murheenkryyni lienee torstaina 25.2. KalPaa vastaan. Ehdotan, että toimisto tarjoaisi tuolloin Vaasan opiskelijoille vitosen lippuja haalarit päällä D- ja seisomakatsomoon. Saataisiin ehkäpä noin 300-400x5e enemmän pääsylipputuloja + oheismyynnit päälle. Mahdollisia uusia asiakkaita tulevina vuosina ja positiivista puhetta nuorten aikuisten keskuuteen. Eihän tuo ole kenenkään etu, että motarinpääty ammottaa tyhjyyttään ratkaisupeleissä taisteltaessa kymppipaikasta. Pari netti-ilmoitusta riittää opiskejoiden tavoittamiseksi.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Seuraava murheenkryyni lienee torstaina 25.2. KalPaa vastaan. Ehdotan, että toimisto tarjoaisi tuolloin Vaasan opiskelijoille vitosen lippuja haalarit päällä D- ja seisomakatsomoon. Saataisiin ehkäpä noin 300-400x5e enemmän pääsylipputuloja + oheismyynnit päälle. Mahdollisia uusia asiakkaita tulevina vuosina ja positiivista puhetta nuorten aikuisten keskuuteen. Eihän tuo ole kenenkään etu, että motarinpääty ammottaa tyhjyyttään ratkaisupeleissä taisteltaessa kymppipaikasta. Pari netti-ilmoitusta riittää opiskejoiden tavoittamiseksi.
Opiskelijoita hyödynnetään muutenkin liian vähän. Itse kannattaisin ensi kaudelle jopa jotain tuollaista Ässien tyylistä kampanjaa, mutta vain opiskelijoille suunnattua eli kausikortti satasella tai jotain sinnepäin. Yleisö- ja kannattajapohjaa kun on saatava kehitettyä niin markkinointia kannattaa kohdistaa nuoriin. Sportin näkyvyys on ainakin AMK:lla ja varmaan yliopistollakin aika olematonta, joten sinne lisää mainontaa. Pelaajia voisi joskus tulla koulujen auloihin jakamaan mainoksia/lippuja sen sijaan, että ovat aina jossain Tervajoen Rinta-Joupilla, vaikka autoliike onkin varmasti hyvä tukija Sportille.

Tälle kaudelle tuo haalarialennus olisi hyvä toteuttaa vaikka juuri tuohon KalPa otteluun ja kylkeen voisi laittaa vaikka halvemman bissen opiskelijakortilla.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Taloudellinen tilanne on mikä on, mutta Vaasassa ja muualla yleisömäärät ovat aivan nollatasolla. Sportilla on toki keskiarvoltaan Liigan kalleimmat liput, joten se verottanee, mutta silti jossain torstain matsissa HMV-Kerhoa vastaan pitäisi olla enemmän yleisöä, kuin Mestiksen VIIKKOMATSEISSA..!!

Tämä. Kyllähän yleisömäärät mestiksessäkin olisivat varmasti romahtaneet, mikäli sinne oltaisiin jääty. Mutta eipä Liigaan siirtyminen mitään buumia aiheuttanut. Onhan se hiukan erikoista, että ollaan toista vuotta liigassa ja yhtäkkiä pitäisi olla HIFK, Kärpät tai Tappara vastassa, että yleisöä nappaa lähteä peliin. Yhtäkkiä Pelicans, SaiPa ym. liigaseurat on HMV... Tämä menee vähän yli ymmärryksen, vaikka miten liigan taso olisikin laskenut.

Mutta - kyllä noita lipunhintoja täytyisi nyt jotenkin porrastaa. Ja jos pitää olla elitisteille jotain double platinum paikkoja, niin laittaisi nyt edes pehmustetut tuolit niille paikoille ja muiden istumapaikkojen hinnat samalle tasolle kuin muuallakin. Ymmärtää kyllä marginaaliyleisöäkin, että ei välttämättä nappaa maksaa lähes neljääkymppiä istumapaikasta ahtaaseen halliin ja tapahtumaan missä ei ole juuri muita viihdykkeitä kuin se joukkue, missä ei ole edes kummoisia pelaajia.

Joka tapauksessa Sportin pitäisi muistaa ne ryhmät, joilla ei ehkä ole liikaa rahaa, mutta jotka kuitenkin ovat kiinnostuneet tällaisista tapahtumista, kuten opiskelijat. Nyt tuntuu, että on vähän lähdetty liikaa kosiskelemään hyvätuloisia, mutta eipä riitä hyvätuloisia liigan arkipeleihin hallia täyttämään..

E: Unohtui se tärkein pointti, eli se tulevan kannattajapolven kasvattaminen. Jos vedetään useampi kausi korkeilla lipunhinnoilla muutenkin heikoissa olosuhteissa niin miten se turvaa tulevaisuutta!?... Olisi vaarallista, että nuoremmat alkaa mieltää Sportin matsit kalliina tapahtumina. Sellaista profiloitumista ei todellakaan tarvita. Huonon hallin kompensointi kalliilla lipunhinnoilla on ihan väärä tie, jos/kun sen takia pienekin hallin käyttöaste jää melkein puoleen! Viikonloppupelit jotain Kärppiä tai IFK:ta vastaan on sitten eri juttu, kerran niistä ollaan valmiita vähän maksamaankin.
 
Viimeksi muokattu:

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Näyttäisi siltä että Kärpät otteluun on istumapaikat jo melkein myyty loppuun. Ei ole montaa jäljellä jos siis haluaa niin nyt olisi ostettava. Toivottavasti halli myydään loppuun.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Annetaan nyt posia siitä että Kärpät matsi myytiin loppuun. Toivotaan nyt sitten aivan samaa myös ensi viikon helvetin tärkeään otteluun KooKoota vastaan. Markkinahemmojen olisi yhteisellä historialla helppo myydä tää matsi.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Kirjoitanpa tähän ketjuun.
Olimme eilen, maakunnan miehet, duuniporukalla peliä katsomassa ja taisi siinä muutama olutkin kannatuksen vuoksi tulla ostetuksi. Ja myös juoduksi.
Oli oikein kiva nähdä liigakiekkoa pitkästä aikaa , minä olen viimeksi ollut Vaasassa katsomossa toissa syksynä.
Hyvä reissu, otamme varmaan uusiksi. Ja minä saatan ajella vaikka yksinkin katsomaan pof-lätkää.
 

Julius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Kirjoitanpa tähän ketjuun.
Olimme eilen, maakunnan miehet, duuniporukalla peliä katsomassa ja taisi siinä muutama olutkin kannatuksen vuoksi tulla ostetuksi. Ja myös juoduksi.
Oli oikein kiva nähdä liigakiekkoa pitkästä aikaa , minä olen viimeksi ollut Vaasassa katsomossa toissa syksynä.
Hyvä reissu, otamme varmaan uusiksi. Ja minä saatan ajella vaikka yksinkin katsomaan pof-lätkää.
Hienoo! Ens kerralla isompi auto ja naapuri firma mukaan. Olette tärkeitä. Tervetuloa POFfein, usko sinne on luja.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ensi kaudelle Sport aikoo ilmeisesti kehittää melkoisesti ottelutapahtumaa. Tämä on hyvä signaali sillä enemmän on saatava yleisöä lehtereille. Taidanpa seuran avuksi perustaa ideatopicin seuran omille sivuille. Hiltunen on ottanut kantaa, että kaikenlaiset muutokset ovat mahdollisia. Autetaan päätöksentekijöitä.

Edit. Siellä näyttäisi jo valmiina olevan sellainen otsake, joten jatketaas siitä.
 

Rocco

Jäsen
Hiltunen kertoi Pohjalaisessa, oltuaan osana Vaasan Kiiston järjestämää luentoa, että seura ottaa oppia Wasa Royalsin jenkkifutistapahtumasta. Erittäin hyvä tieto, sillä Royals vetää jenkkifutiksen I-divariin 2000 henkeä, joten jotakin siellä on tehty todella hyvin ja oikein. Onhan se ero tapahtumissa kyllä valtava.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös