MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Itse ainakin toivon, että Sport tulee joskus pääsemään CHL:ään. Sinne pääseminen vaatii Sportilta kovan työn, kun ei ole mitään vapaalippua, niin kuin eräillä muilla seuroilla ja siksi nuo pelit kiinnostaisivat ainakin minua todella paljon. Olen aina ihmetellyt miksi joku syyskuinen Liiga höntsä, joita pelataan kauden aikana 30 kotona, pitäisi kiinnostaa enemmän kuin kiinnostava ulkomaalainen joukkue pelissä, jossa on enemmän panosta kuin keskiverto runkkis matsissa.
 
Yo Buddy. Still alive?
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kyllä se Continental-cup kaikessa hirveydessään riitti ainakin mulle.
Siinä näki vielä konkreettisesti, miten pahaa jälkeä tuollaiset, ei ykkösfokuksessa olevat turnaukset voivat saada pahimmillaan aikaiseksi joukkueessa.

En kyllä edes saanut mitään kiksejä koko hommasta alun alkaenkaan, mutta tämä tietty pelkkä mun mielipide ja jokaisella saa sekä pitää olla omansa.

Kyllä mä silti luulen, että tässä muodossaan CHL ei ikinä tule olemaan todellinen haaste Liigalle ja seurojen ykköstavoite on jatkossakin Liigan mestaruus. Niin kauan, kun näin on, en näe mitään järkeä lähteä polttamaan energiaa, kapasiteettia ja mahdollisesti jopa taloutta moiseen höntsäsarjaan. Aika moni näyttää ainakin vielä olevan samalla kannalla. Sen todistaa nuo vaatimatontakin vaatimattomat katsojaluvut. En edelleenkään dumaa kenenkään mielipidettä asiaan kuitenkaan.
 
"En edes muista, koska olen saanut edellis kerran Kankaanperältä poikittaista mailaa. Nyt voi kirjoittaa muistiin, että 5. Elokuuta sitä taas sain". - Lennu Petrell Pitsiturnauksessa, 2016 -

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Helsingin Jokerit
@MrMacmanaman kanssa samoilla linjoilla. Tuo CHL on tulevaisuudessa se liigan ykkösvihollinen, jos liiga sellasia ylipäätään saa.

Voin ihan käsi sydämellä sanoa, että jos vaihtoehto on tiistaina katsoa Ässät-Pulicans TAI Ässät-Frölunda,Färjestad (miksei joku saksalainenkin tai sveitsiläinen joukkue), niin päätyisin 100/100 katsomaan jälkimmäisen otteluvaihtoehdon.

Ihmettelen kyllä miksi tuo ei yleisöä kiinnosta. Noissa keski-euroopan tiimeissäkin on usein muutamia nimimiehiä, joita liigaan ei edes saa nimen puolesta. Mutta peruskatsoja katsoo mielummin jotain joukkueellista Mikko Mökkelöitä?

Okei, tää ei nyt liittynyt Sportiin hirveästi, mutta otin palstaveljen jutusta kiinni :) Toivottavasti spora sais sen verran tuulta purjeisiin, että yleisömäärät rupeaisi olemaan lähempänä 4 kuin 3 tuhatta.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Hinnoista hieman puhuttiin toisessa ketjussa, mutta tuon oman näkemykseni tähän asiaan ehkä oikeassa ketjussa.

En tiedä kuka oli päättämässä hinnoista kun päätyä penkitettiin, mutta kuka hän ikinä olikaan voi tulla tänne eteen myöntämään virheensä. Yli 30 euroa "väärän" päädyn istumapaikasta? Alimmat rivit 24,50€, joissa uskoakseni on melkoinen näkyvyys kentälle. Kalliimmat penkit olisivat juurikin pitänyt olla se 24,50€ ja alimmat rivit jotain reilu 20 euroa tai alle. Nyt meillä on käsissä tilanne, jossa varsinkin toisessa erässä on ihmisiä, jotka menevät kyseiseen istumakatsomoon vaikka heillä ei olisi sinne lippua. Väitän, että tämä oli nähtävissä Tappara-ottelussa.

Markkinoinnista. Kyseiseen istumakatsomoon oli Tappara-ottelua varten markkinoitu kolme kaveria kahden hinnalla. Yritys hyvä, hinnat taisi silti karkoittaa mahdolliset katsojat ulos tuosta istumakatsomosta. Toivottavasti seura jatkaa markkinointiaan muihinkin otteluihin, koska päädyn istumakatsomo on oikein mainio siihen. Perheliput markkinointi lienee niin selvä ettei siitä tarvitse edes mainita. Järkihintaan silti. Lokakuussa olisi sunnuntai-ottelu Kärppiä vastaan, täydellinen esimerkki perhelippujen markkinointia varten. Lisäksi viime kaudella Sport myi korkeakouluopiskelijoille lippuja 5 eurolla muutamaan otteluun ja kävijöitä riitti. Kun korkeakoulut on täydessä vauhdissa ja taas on tullut uusia opiskelijoita, tulisi seuran huomioida tämä. Enää ei voida myydä korkeakouluopiskelijoille seisomalippuja, koska toista seisomakatsomoa ei ole runkosarjan aikana käytössä eikä heitä voi vain heittää kannattajapäätyyn. Tällä kaudella seura voisi markkinoida joihinkin kotiotteluihin, joissa korkeakouluopiskelijat pääsisivät kympillä istumakatsomoon. Nimenomaan kympillä, ei enempää eikä vähempää. Saattavat silloin sortua ostamaan jokusen tuopin jos toisenkin, joten tästä helppoa rahaa seuralle. Sportilla on kolme keskiviikko-ottelua jäljellä, joita seuran tulisi huomioida täysin ja markkinoida kaikki nuo ottelut korkeakouluopiskelijoille:

Koodi:
14.10.2015  ke KLO 18:30  Sport - SaiPa
28.10.2015  ke KLO 18:30  Sport - KalPa
25.11.2015  ke KLO 18:30  Sport - HIFK
Eikä sen pakko olla vain keskiviikko. Esimerkiksi perjantain ohjelma olisi:

Koodi:
09.10.2015  pe KLO 18:30  Sport - KooKoo
16.10.2015  pe KLO 18:30  Sport - Lukko
12.02.2016  pe KLO 18:30  Sport - Kärpät
Ja niin edelleen. Muita päiviä saa käyttää. Kai joku siellä Sportin toimistolla lukee tätä foorumia? Jos en näe ainuttakaan kotiottelua, jossa markkinoitaisiin päädyn istumakatsomon lippuja korkeakouluopiskelijoille, käyn teroittamassa puutarhasakseni. Naks naks.

Hymiö.

PS. Edelleen: Kuka toimistolla oli jälleen kerran sitä mieltä, että jokainen runkosarjaottelu tulisi hinnoitella samanlaiseksi? Luulisi olevan päivänselvä asia, että ottelut hinnoitellaan VASTUSTAJAN mukaan. Ei ehkä vitosen extraa, mutta esimerkiksi kahden euron lisä toimisi hyvin. Miten voi seura missata lisätuloja näinkin yksinkertaisella tavalla jo toista kautta putkeen? Hinnoittelua tulisi muutenkin miettiä jotenkin fiksusti dynaamisempaan suuntaan.
 
Viimeksi muokattu:
Saksalaiset ja lappeenrantalaiset brunetet sekä Mikko Pukan aurinkoinen hymy veivät sydämeni.
"Oh well, we still have the hotter chicks...." Svenskarna efter en förlorad Finland-semifinal.

Mäxä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Terveisiä toimistolle, erittäin hyvä kampanja KooKoo matsiin: Kaverikampanja @ vaasansport.fi
Tuon kamppiksen kun saisi siirrettyä istumakatsomoonkin. Taitaa vain olla aika mahdotonta lipputeknisesti.
Todella erikoista, että osa päädyn istumakatsomosta on silver paikkoja. En kyllä milloinkaan maksaisi noista paikoista silver hintaa.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Ensi viikko tulee olemaan erittäin kylmää kyytiä yleisömäärien puolesta. Hyvä jos keskiviikkona (SaiPa) tulee edes 2600, perjantain (Lukko) yleisömäärä hyvä jos juuri ja juuri 3000 ja sunnuntaina (Kärpät) tulee olemaan sitäkin kylmempää kyytiä. Onkohan 2500 edes realistinen? Kun parin sadan metrin päässä pelataan sunnuntaina hieman oikeistakin urheilullisista panoksista, niin hattua voi vain nostaa jos sunnuntaina Sport onnistuu jollain ilveellä saamaan yleisöä yli kolmen tonnin. Toisaalta eilisen KooKoo-matsissa oli havaittavissa erilaisia mainoksia tuleviin kotiotteluihin. SaiPa-otteluun myytiin(?) 100 ensimmäistä seisomalippua vitosella, Lukko-otteluun saavat kannattajayhdistyksen jäsenet ilmaiset liput ja sunnuntaina jos oikein näin, niin mainostettiin perhelippuja. Paljon oli, 40€ vai 50€ 2+2 setti? Katsomoista en tiedä, mutta kai sentään yrittävät markkinoida perhelippuja päädyn istumakatsomoon? Samaan aikaan bongasin perjantaina Rewellin Salen edessä S-etukorttimainoksen Kärpät otteluun. Saatoin nähdä myös harhoja, kunnes bongasin kuvan toisesta ketjusta, jonne menen ihmettelemään lisää tämän viestin jälkeen.

Taas puhetta opiskelijoista. Joku voisi jo sanoa, että kestoaiheeni. Turussa ja Kouvolassa ollaan oltu hereillä. Turussa pe 16.10. peli IFK:ta vastaan markkinoidaan Student Game -nimellä, jossa korkeakouluopiskelijoille myydään lippuja 11€ hintaan ja lippuja myyty todella hyvin. Edellisellä kerralla (8.1.2015) oli myös TPS/HIFK Student Game, jolloin myytiin 12€ hintaisia lippuja, jolla sai ottelulipun, baarikierroksen, haalarimerkin jolla varmistettiin opiskelijaystävälliset ravintolahinnat ja jatkobileet. Eivätkä takuulla myynneet niitä lippuja seisomakatsomoon. Kouvolassa puolestaan markkinoidaan KyAMK:n opiskeljakunnalle kaksi lippua yhden hinnalla viiteen peliin (la 24.10. Ilves, ke 11.11. JYP, ke 3.2. Ilves, ke 24.2. JYP, ti 1.3. Lukko).

Mitä tehdään Vaasassa?

Sitäpä juuri.
 
Viimeksi muokattu:
Saksalaiset ja lappeenrantalaiset brunetet sekä Mikko Pukan aurinkoinen hymy veivät sydämeni.
"Oh well, we still have the hotter chicks...." Svenskarna efter en förlorad Finland-semifinal.

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Veikkaisin, että sunnuntaina klo 15 tekee tiukkaa Kuparisaaressa saada paikalle yli 2000 katsojaa ellei muuta ole luvassa kuin KPO:n vitosen alennus seisomaan…

E: 40/50€ perhe; eipä juuri kukaan liikahda...
 
"Totuus on se että rönnin ritareiden ansiosta annettiin pisteet hpK:lle tänäänkin, jatkuuko tämä peresily vouodesta toiseen siinpä otsikko osaaville."
Tiukkaa asiantuntemusta ja sujuvaa suomen kieltä Sportin palstalta joulukuussa 2019.

Sporttia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tällä kaudella 6 pelatun kotipelin jälkeen katsojakeskiarvo on 3158 ja tuleva viikko ja viikonloppu tuskin sitä nostaa. Vertailun vuoksi Liigan sivujen mukaan viime kauden keskiarvo oli 3369.
 

Redi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Royals, Vepsu
Olisko nyt "alkukiima" hyödynnetty ja jatkossa tarvitaan parempaa markkinointia ja joukkueen menestymistä, jotta katsojamäärät lähtee nousuun...

Kaverikampanja ainakin taisi osua, seisomakatsomo oli melkoisen täyteenahdettu KK-pelissä. Jatkoa tälle ja jotain vastaavia kamppiksia myös istumakatsomoihin.
 

infidel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Royals Up! #Pukkaparty
Nykyisellään CHL ei kiinnosta yhtään. Toivottavasti Sportin ei tarvitse koskaan miettiä osallistumistaan tuohon.
Söisi vielä katsojia liigastakin.
Seisomakatsomo on täydempi, koska toinen pää on penkitetty.
Perjantain +3500 oli pieni pettymys. Saa nähdä saadanko 4k tällä kaudella rikki.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Veikkaisin, että sunnuntaina klo 15 tekee tiukkaa Kuparisaaressa saada paikalle yli 2000 katsojaa ellei muuta ole luvassa kuin KPO:n vitosen alennus seisomaan…

E: 40/50€ perhe; eipä juuri kukaan liikahda...
Sportin perhepaketti Kärpät otteluun ja juurikin päädyn istumakatsomoon liput. Omasta mielestäni hinnat ovat kohdillaan. Peukkua! Sen sijaan koko matsin markkinointi on vähän pimennossa, kun kyseistä mainosta ei löydy suoraan etusivulta.

Toisaalta samaan aikaan Vepsu mainostaa sunnuntaiksi kahden yhden hinnalla, joten taitaa Sport ottaa tässä tapauksessa takkiin. Pisteet silti, että jotain yritetään paikkailla otteluohjelman täydellistä typeryyttä.

PS. Sportille pisteet myös siitä etteivät ole laittaneet kaikkia kotiotteluita samanaikaisesti myyntiin. Nykyinen toiminta on paljon fiksumpi tapa myydä otteluita ja mahdollistaa ihan erilaiset markkinoinnit sun muut. Miinusta edelleen siitä etteivät ole pistäneet suoraan lippu.fi:n sivuille lippupaketteja, jos viikolle osuu monta kotipeliä. Nytkin olisi ollut mainio mahdollisuus myydä edes SaiPa- ja Lukko-otteluun ihan eri määrä lippuja kuin mitä nyt. Huomenna nähdään melkoinen kyykkäys yleisömäärän puolesta. Viime kaudella taisi olla jokunen lippupaketti (kaksi kotiottelua), jossa myytiin lippuja vain ja ainoastaan seisomapaikoille. Toivottavasti tässäkin tapauksessa varsinkin päädyn istumakatsomoa tullaan hyödyntämään huomattavasti paremmin, kun viikolle osuu se 2-3 kotipeliä tai lyhyen ajan sisällä enemmänkin kotipelejä.
 
Viimeksi muokattu:
Saksalaiset ja lappeenrantalaiset brunetet sekä Mikko Pukan aurinkoinen hymy veivät sydämeni.
"Oh well, we still have the hotter chicks...." Svenskarna efter en förlorad Finland-semifinal.

Bigg_Doggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mietiskelin tossa vähän ulkopuolisiin silmin sitä miksi Vaasassa ei käy ihmiset katsomassa jääkiekkoa. Olihan tuo tavan puuhastelua koko touhu, hyvällä talkoohengellä seura tekee varmasti plussatuloksen.
En ollut ennen käynyt Vaasassa ja mitään muuta en paikasta etukäteen tiennyt kuin kaupungin sijainnin, Vaasan Sportin sekä Wasalandia-mainoksen tv:stä.
Tuli oltua lähistöllä ja suunnittelin meneväni kerrankin Vaasaan ja katsomaan SaiPan peliä.
Reissulta ei jäänyt kuin känsät käteen, mutta tässä vähän mietteitä;

Ajoin kaupunkiin ja pyörin siellä n. puolitoista tuntia. Missään en nähnyt Sportin logoa, mainosta pelipäivästä tai kenenkään edes mainitsevan että Sportilla on kotipeli.
Vertailuna tähän: yleensä jokaisella paikkakunnalla näkyy joukkueen logot niin katukuvan mainoksissa, ihmisten puheissa tai autoissa. Minä en nähnyt minkäänlaisia markkinoinnin merkkejä.

Suunnistin keskustassa tapahtuneen kahvihetkeni jälkeen hallille.
Missään en nähnyt lipunmyynti -kylttiä ja kun sen lopulta löysin havaintoni oli seuraavat;
Muutama naisihminen myymässä lippuja koulunpulpeteilla. Halusin istumapaikkalipun ja nainen ei näyttänyt edes katsomokarttaa, kun sanoin etten tiedä missä tässä hallissa kannattaisi istua. Kerroin ettei lipun hinnalla ole niin väliä, kunhan näen pelin sivulta ja suht ylhäältä.
Nainen myi minulle lipun "uuteen katsomoon", joka olikin päätykatsomo mutta onneksi pääsin yläriville.
Kun menin istumaan paikalleni, ihmettelin kovasti lipun hintaa. 28.5e maksoi istumapaikka päätykatsomosta?
Eihän tuollaisia hintoja päätypaikoille ole muilla liiga-paikkakunnilla.

Erätauolla menin hallin yläkäytävälle, jossa oli muutama hassu fanituote jossain kärryssä raahattu paikalle. Mielestäni ei ollut kovin houkuttelevan näköistä satunnaiskatsojalle ostaa fanituotteita, joita olivat joku muutama paita ja pipo.

Kiertelin hallia ja huomasin ettei aitioita ollut hallissa kuin muutama kappale ja nekin päädyssä.
Sivulla olisi ollut hyviä aitiopaikkoja, jotka toimittivat lähinnä romuvaraston virkaa tai palvelivat janoisia sankareita, että pelin näkee pleksin takaa olut kädessä.

Päätyyn kuulutukset olisivat voineet olla kovemmallakin ja nainen venytteli nimiä aika erikoisesti, ettei välillä oikein saanut selvää.
Osa menee myös oman ruotsinkielen taidottomuuteni piikkiin.

Eipä sinne tule varmaan muutamaan vuoteen ainakaan eksyttyä, mutta toivottavasti ensi kerralla markkinointi olisi mennyt eteenpäin ja hallissa olisi enemmän mahdollisuuksia.

++ isot plussat tulee kannattajaporukalle, josta lähti hyvin ääntä ja se kantautui koko halliin.
Iso plussa myös hallin DJ:lle, joka ei soittanut musiikkia silloin kun seisomakatsomo piti meteliä.
Musiikissakin tuettiin pääosin paikallista, Klamydia pauhasi alkulämmöstä lähtien.
Mediakuutio oli hallissa erinomainen olosuhteisiin nähden, sekä kulmissa olevat mainostaulut.
Oheismyynnin hinnat olivat erittäin halpoja; kiertelen itse satoja yleisötapahtumia vuodessa ja missään en ole törmännyt noin edullisiin hintoihin oluen yms suhteen.
 
Alle sadan tonnin palkalla en ole luistimennauhoja sitonut.
- Arjen sankari Marlo Koponen IS:lle.

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Ajoin kaupunkiin ja pyörin siellä n. puolitoista tuntia. Missään en nähnyt Sportin logoa, mainosta pelipäivästä tai kenenkään edes mainitsevan että Sportilla on kotipeli.
Vertailuna tähän: yleensä jokaisella paikkakunnalla näkyy joukkueen logot niin katukuvan mainoksissa, ihmisten puheissa tai autoissa. Minä en nähnyt minkäänlaisia markkinoinnin merkkejä.
Juuri näin.

Sen mitä on muissa liigakaupungeissa tullut kierrettyä, niin eipä siinä ole kauaa tarvinnut tarpoa, että on nähnyt kaupungin oman ylpeyden logon esillä. Tämä pitäisi saada Vaasaankin. Täällä ei logo näy, kun muissa liigakaupungeissa ne todella näkyvät ja välittävät sellaisen kuvan, että joukkue on iso ja tärkeä juttu kaupungille. Sportin toimisto on kyllä näkyvästi esillä keskeisellä paikalla (peukku siitä), mutta logoa ja fanituotteita pitäisi saada laajemmin näkyville ja myyntiin.

Paikallisiin hypermarketteihin on kyllä ilmaantunut jotain screenejä ja ottelulakanoita sekä bussinkylkimainoksia. Hyvä niin, mutta vieläkin voi parantaa.
 
Kun järki loppuu, alkaa taide.

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Kiitos, kun jaksoit kirjoittaa näinkin pitkän viestin tänne. Sportin toimisto lukee näitä viestejä, joten palaute on menossa perille.

Ajoin kaupunkiin ja pyörin siellä n. puolitoista tuntia. Missään en nähnyt Sportin logoa, mainosta pelipäivästä tai kenenkään edes mainitsevan että Sportilla on kotipeli.
Totta joka sana. Ainut mainokset taisi olla kutakuinkin tyyliin alatorin mainostaulussa (rakennusken seinässä) ja Studio Ticketin kyljessä oleva pieni mainostaulu, joka sijaitsee Rewellin sisällä. Pyörin paljon keskustan Citymarketissa, eikä siellä mainoksia ole tullut vastaan. Ehkä varsinkin Prismassa saattaa olla jotain? Mut niin.

Erätauolla menin hallin yläkäytävälle, jossa oli muutama hassu fanituote jossain kärryssä raahattu paikalle. Mielestäni ei ollut kovin houkuttelevan näköistä satunnaiskatsojalle ostaa fanituotteita, joita olivat joku muutama paita ja pipo.
Yläkäytävä on erittäin mahdoton paikka pistää mitään järkevää putiikkia pystyyn, kun halli on suunniteltu niin paskasti. Mikäli se eräs päättäjä joka sieltä synnytyssairaalsta juoksi äänestämään ja olisi äänestänyt "Tahdon" (On myöhemmin kertonut katuvansa tätä päätöstä), niin Sportilla olisi huomattavasti isompi ja parempi halli. Toisaalta alakäytävän (eli C-katsomoiden takana) sijaitsee isompi ja parempi kannattajatuotteiden kauppa... vai onko nykyään vain juottola? Voi paska, eikö meillä ole enää erillistä kauppaa kannattajatuotteille? Tulkaa joku vahvistamaan tänne.

Kun menin istumaan paikalleni, ihmettelin kovasti lipun hintaa. 28.5e maksoi istumapaikka päätykatsomosta?
Eihän tuollaisia hintoja päätypaikoille ole muilla liiga-paikkakunnilla.
Olen näistä hinnoista kritisoinut siitä lähtien, kun pääty penkitettiin ja hinnat julki. 5-10 euroa liikaa noissa hinnoissa.

Kiertelin hallia ja huomasin ettei aitioita ollut hallissa kuin muutama kappale ja nekin päädyssä.
Sivulla olisi ollut hyviä aitiopaikkoja, jotka toimittivat lähinnä romuvaraston virkaa tai palvelivat janoisia sankareita, että pelin näkee pleksin takaa olut kädessä.
Aitiot tulevat siirtymään sivulle (eli C-katsomoiden päälle ja aitiomäärä muuttuu 8 -> 16 ellen ihan väärin muista), kun sitten joskus halliremontti täällä toteutuu eli keväällä 2018 tai 15 vuoden kuluttua. Puolestaan sitä kyseistä päätyä jossa nykyiset aitiot ovat puretaan ja koko katsomoa korotetaan, jonne saadaan lisää penkkejä.

Mitä taas tulee noihin ns. juottolan aitioihin, niin ne ovat juurikin tarkoitus palvella janoisia sankareita. Toisaalta Sportilla on edelleen yläkäytävällä "parhaat paikat"-aitio, jota ei ole mielestäni käytetty kertaakaan tällä kaudella ja viime kaudella käyttö oli hyvin vähäistä.

Päätyyn kuulutukset olisivat voineet olla kovemmallakin ja nainen venytteli nimiä aika erikoisesti, ettei välillä oikein saanut selvää.
Äänivehkeet tässä hallissa on erittäin huono. Ehkä sitten remontin jälkeen saamme päivitystä näihinkin vehkeisiin.

Eipä sinne tule varmaan muutamaan vuoteen ainakaan eksyttyä, mutta toivottavasti ensi kerralla markkinointi olisi mennyt eteenpäin ja hallissa olisi enemmän mahdollisuuksia.
Jos remontti on toteutunut syksyyn 2018 mennessä, tule käymään täällä kaudella 18/19 ja tarjoan sulle juotavan, jos toisenkin.

Iso plussa myös hallin DJ:lle, joka ei soittanut musiikkia silloin kun seisomakatsomo piti meteliä.
Asia jota ei olla ymmärretty muilla liigapaikkakunnilla. On ilo olla hallissa, jossa DJ ymmärtää kannattakulttuurista.

Mediakuutio oli hallissa erinomainen olosuhteisiin nähden, sekä kulmissa olevat mainostaulut.
Mainostaulut ovat hiljattain asennettu halliin ja ensivaikutelma on itsellänikin positiivinen.

Oheismyynnin hinnat olivat erittäin halpoja; kiertelen itse satoja yleisötapahtumia vuodessa ja missään en ole törmännyt noin edullisiin hintoihin oluen yms suhteen.
Oon ihan varma, että täälläkin on onnistuttu joskus vinkumaan miten kallista on, mutta omasta mielestäni oheismyynnin hinnat on kohdillaan.
 
Saksalaiset ja lappeenrantalaiset brunetet sekä Mikko Pukan aurinkoinen hymy veivät sydämeni.
"Oh well, we still have the hotter chicks...." Svenskarna efter en förlorad Finland-semifinal.

Mäxä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Äärimmäisen hyvä kirjoitus Bigg_Doggyltä. Todella toivon että tämä luetaan toimistolla.
Vastaus tietysti on että ei pysty koska resurssit.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
PS. Edelleen: Kuka toimistolla oli jälleen kerran sitä mieltä, että jokainen runkosarjaottelu tulisi hinnoitella samanlaiseksi? Luulisi olevan päivänselvä asia, että ottelut hinnoitellaan VASTUSTAJAN mukaan. Ei ehkä vitosen extraa, mutta esimerkiksi kahden euron lisä toimisi hyvin. Miten voi seura missata lisätuloja näinkin yksinkertaisella tavalla jo toista kautta putkeen? Hinnoittelua tulisi muutenkin miettiä jotenkin fiksusti dynaamisempaan suuntaan.
Terveisiä toimistolle. Tää vaikuttaa aika hyvältä:

Jatkossa pääsylippu Tepsin matsiin irtoaa kympillä - TPS
Tepsin toimistokin lukee mun viestejäni. Tässä täydellinen esimerkki puolestaan Sportin toimistolle. Katsokaa, dynaaminen hinnoittelu ja hinnoittelu VASTUSTAJAN mukaan. Ehkä ensi kaudelle osataan jo lanseerata Kärpät/Ässät/TPS/Tappara/HIFK/KooKoo 2-3,50€ lisä.
 
Saksalaiset ja lappeenrantalaiset brunetet sekä Mikko Pukan aurinkoinen hymy veivät sydämeni.
"Oh well, we still have the hotter chicks...." Svenskarna efter en förlorad Finland-semifinal.

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Terveisiä toimistolle. Tää vaikuttaa aika hyvältä
Selvästi TPS lähtee nyt pilotoimaan Liigan puolesta dynaamista hinnoittelua. Hyvä puoli on, että Liigankin osalta on vihdoin tajuttu, että eletään markkinataloudessa. Jos aidosti halutaan houkutella uusia katsojia, lapsiperheillä täytyy olla varaa käydä säännöllisesti peleissä. Ei riitä, että käydään kerran kaudessa jonkun kampanjan yhteydessä. Itse näen ongelmana tuossa tuon pitkän ennakko-ostovaatimuksen. Lapsiperheen on aika haastavaa tehdä ostopäätös 4 viikkoa ennen ottelua. Mitä sitten jos ollaankin vatsataudissa tai muuta kivaa. Jo ostettuja lippuja ei mitä ilmeisimmin lunasteta takaisin. Toivottavasti ei kokeilun jälkeen vain todeta Rannistomaiseen tapaan, että dynaaminen hinnoittelu ei tuo lisää katsojia hallille ja jatketa vanhaan malliin.
 
Kyllä meidän tavoite nyt ja jatkossa on, että kotka oppisi luottamaan liitämiseen ettei tarvitse koko ajan räpyttää siipiä. - Risto Dufva

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sprot
Tepsin toimistokin lukee mun viestejäni. Tässä täydellinen esimerkki puolestaan Sportin toimistolle. Katsokaa, dynaaminen hinnoittelu ja hinnoittelu VASTUSTAJAN mukaan. Ehkä ensi kaudelle osataan jo lanseerata Kärpät/Ässät/TPS/Tappara/HIFK/KooKoo 2-3,50€ lisä.
Jooh ja Blues ja KalPa peleihin voisi päästää jengin ilmaiseksi jos lupaavat ostaa hodarin. Ei vaan hyvä idea kyllä.
 
Seiskapakkeja löytyy!

Tykkimies02

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Ässät
Joo samaa mieltä kyllä pitää olla vähän tilannetajua mitä huutelee.

Mutta muuten kyllä soisi olevan noita perhepelejä enemmänkin, tunnelma oli hyvä ja oliko kauden ennätysyleisö tänään? Uskon että 3700 "tarjoushaukalla" tienaa lopulta kuitenkin paremmin kuin 2700 täyden hinnan maksaneella. Lisäksi tällaiset positiiviset kokemukset ruokkii sitä että satunnaiskävijät löytävät hallille myös uudelleen.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kauden kovin yleisömäärä ja enemmän ihmisiä kuin moottoritien toisella puolella, jossa oli kaikin puolin tärkeämpi ottelu ja sisäänkin taisi päästä kaksi yhden hinnalla. Hienoa!

Myös peli oli viihdyttävä ja kruununa vielä liigahistorian ensimmäinen voitto vanhasta divariajan kilpakumppanista. Tuollainen taistelu vetää varmasti ihmisiä myös tuleviin otteluihin.
 
Yo Buddy. Still alive?

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Joo samaa mieltä kyllä pitää olla vähän tilannetajua mitä huutelee.

Mutta muuten kyllä soisi olevan noita perhepelejä enemmänkin, tunnelma oli hyvä ja oliko kauden ennätysyleisö tänään? Uskon että 3700 "tarjoushaukalla" tienaa lopulta kuitenkin paremmin kuin 2700 täyden hinnan maksaneella. Lisäksi tällaiset positiiviset kokemukset ruokkii sitä että satunnaiskävijät löytävät hallille myös uudelleen.
Sama tuohon tilannetajukommenttiin, Näistä saisi tehdä ihan rutiinia näistä Sunnuntaipeleistä, selkeästi maistuu Suomalaisille hyvin. Itellä oli kyllä sellanen kutina että vois olla hyvä pelipäivä, koska Sunnuntai muuten sellanen masispäivä, kun mitään ei oo missään, kaupat on kiinni, huomenna duuniin, ranteet auki päivä. Mutta, nyt on mahdollisuus nauttia jääkiekosta ja vielä sellaiseen aikaan, ettei mee "myöhäselle" maatem'menot ym, iltatoimet.
 
"Huuliltaluku on hieman vaikeaa, kun takaraivoa katselee" Toni Lönnroos 28.10.2015 Sport-Kalpa

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hieno oli yleisömäärä 3730 sunnuntain iltapäiväpeliksi samaan aikaan VPS:n kanssa ja myönnän olleeni aivan kuutamolla veikatessani n. 2000 katsojaa, mutta sanon myös sen, että ikinä ei ole ollut näin hyvin tilaa Sundom Stå:ssa ja käytävillä, kun katsojamäärä on ollut tuollaisissa lukemissa? Vai olenko sekoamassa,lopullisesti?
 
"Totuus on se että rönnin ritareiden ansiosta annettiin pisteet hpK:lle tänäänkin, jatkuuko tämä peresily vouodesta toiseen siinpä otsikko osaaville."
Tiukkaa asiantuntemusta ja sujuvaa suomen kieltä Sportin palstalta joulukuussa 2019.

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Loistava lukema tosiaan huomioiden Vepsun yhtäaikainen säilymistaistelupeli. Heti eri meininkin ottelutapahtumassakin, kun ollaan lähellä tuota neljän tonnin haamurajaa. Iloinen yllätys tämä JA....herättää kysymyksen, että vaikka ottelun alkamisaika oli poikkeavan aikainen niin oliko sunnuntailla ja alkamisajalla vaikutusta myös siihen, että porukka oli liikkeella? Toki Kärpät on legendaarinen vastustaja meille. Sellainen joka vetää uudelleen hallille niitäkin, jotka ovat ehkä jättäneet Sportin seuraamisen vähemmälle jopa 10-20 vuotta sitten.
 
Kun järki loppuu, alkaa taide.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy